- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.781
duygucum yok deliksiz uyumuyor ama önceden 10 kere kalkardı şimdi 2 kez kalkıyor onurun kalkması biraz da alışkanlıktan
ana kimsee yokk tabii hava güzell geziyorsunuzz demiiiiii
benimde eltimm ve arkadaşımm var bebişleri uyuttukk kk girdikk fakat kimsecikler yokkk
(
slm kızlar hepinize hayırlı pazarlar...
2 gün dür iyiy uyuyorum alpberk de öle eşim duruma el attı. artık alberk i 9 da yatırmama izin vermıyo aksam uyanınca kosup getiriyosalona geç uyuyo 10:30-11 gibi yatıyo bende alpden sonra oyalanmayıp yatıyorum.gece de uyanınca emzirip yatırıyorum. şimdi diyorum ben 9 da yatırdıgım için çocuk uykuyu alıp uyanıyo heralde yoksa gece 3 de uyanıp 6 kadar neden uyumasın... 2 gğndür kalkmıyo gece ama ben genede geç yatırmak istemıyorumm zaten havalar iyice ısındı 10 gün sonra her aksam yıkar yetırırım ozaman daha iyi uyur heraldeee...
Anladım canım:)Olsun bunada şükür..Egede 15 20 gün önceye kadar gece 2 kere kalkardı ama dün mesela 4 kere kalktı..Ondan önceki gün 50 kere falan:roflol:Ay sinirlerim bozuldu artık yaaa:a015:
Serapcım çok teşekkürler evet muhallebide doyurucudur dediğin gibi..Şu antibiyotik kullanmamız bitsin zaten o zaman daha net anlıcam neye ağladığını...
Birde ben muhallebi yapmayı bilmiyorum hazır alıyorum
canım şimcik ben şöyle yapıyorum
pınarın 6-12 ay devam sütleri var muzlusunun tadı çok güzel
ondan 150cc 200cc kadar (göz kararı yanı) koyuyorum 1-2 tatlı kaşığı pirinç unu katıyorum karıştıra karıştıra kaynatıyorum kaynayınca kapatıyom
pirinç ununu az katıyom hem gereksiz yere fazla pirinç unu yemesin diye hemde akışkan olsun diye
şeker katmıyom sütün tadı çok güzel olduğu için muhallebinin tadıda güzel oluyo tabi istiyosan az bişi katabilirsin
kıvamı bayağı akışkan oluyo koyu olmuyo böylece biberonla kolayca içiyo
tabi isteğe bağlı koyu yapıp kaşıklada yedirebilirsin
koyu yapacaksan pirinç ununu az daha çok katıyosun şeker
SELAM KIZLAR;
herkese güzel günler....
Benim kızım da bu aralar gece karanlıkta da, biberonu anlıyor istemiyor ve göğsümü görüp kendini göğsüme doğru çekip , koklayarak emiyor beni... Çok tuhaf ya. Acaba rahatsızlığı mı var, huzur mu buluyor diye düşünüyorum. Eskiden anlamazdı uyumaya yakın göğsümde hemen biberonu verirdim.ama şimdi tam dalma sırasında anlıyor yine kerata ya. sütüm de az diye biliyorum ama ... Bu arada bu kadar çok emmek istiyor diyemidir bilmem. sağ göğsümün içindeki sert bişey acıyor. Hani ellediğinizde bişey var ya içinde o ağrıyor elleyince. Bide kerata ısırmaya başladı çok kötü. SAğ göğsümü verirken korkuyorum...
Acaba çok emdi diye sütmü dolmaya başladı?????? Ve doldu da o mu ağrı yaptırıyor????:uhm:
Sağol canımcım:)Bende alayım bari o devam sütlerinden..Yalnız Ege biberonla hiçbirşey içmiyor alışmadı hiç onun için ben daha koyu yapıp kaşıkla yedireyim en iyisi canım..Teşekkürlera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?