Doğum yapmış olan anneler buraya....

inşallah sütün çoğalmıştırrr da ondan ağrıyordurrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

ohhh minik kuşa afiyet şeker olsunnna.s.Şeniz

barışınca insan kendi hatalarını anlıyor biraz değilmiiisırnaşık şey ama kadınlar %90 haklıdırlar heppp

buluşmanız iyi geçer inşallah bol eğlenin bizim tyerimizede muhabbet edinŞeniz

sağol canım ağzına yüreğine sağlık inşallah hepimiz için herşey yolunda ve gönlümüzce olur

öncelikle allah şifa versin canımmm
süt meselesine gelince eşin iyi tespit yapmışşş:roflol::roflol:

sen sebze çorbasına başlamamışmıydın kızzz 6.ayda veriyor dr larr :uhm:

Yokk kız ne çorbası doktormuzu anlatmıştım yaa 6.ayda gittik Ege sadece anne sütüyle 600 gram aldığı için doktor 1 ay daha sadece anne sütüne devam ettirdi..Ömür boyu yemek yicek bol bol emsin dedi..İşte daha yeni başladık..Ben sadece babymix yoğurt veriyordum birde bir kaç kez meyve verdim o kadar..Adam akıllı yeni başladık daha iştekaydirigubbakcemile3

Bu arada ben Egenin bir kaç kez kaşığını ve biberonunu bulaşık makinesinde yıkadım deterjanla yaa birşey olurmu acaba?Neyle yıkıcaz onların bulaşığını sadece suylamı:bbo:

Bu arada kahvaltıyı elma suyu ile yaptım ben bugün en çok neyle severki yarın ıhlamurlamı denesem?
Kahvaltıyı rondodan geçiriryormusun ??

bende ıhlamurla yapıyorum bazende mama ile formül mama yaniii kaydirigubbakcemile3yanlış olmasın benim kız seviyorr başlarda mikserden geçirdim bir kaçkez ama kaşıkla ezerek pütürlü vermeye başladım bayadır öle de yiyor alıştı şimdi ceylin maşallah yiyor birtek onu herzaman geri çevirmiyorr arada keyfi yoksa yarısını yiyor

ya bana da yakınmışsın sen tühhh valla ne güzel olcektii yawww ama haftasonu anamlara gittim işte aslında tam mesajları okuyamadım sneinde buralarda olduğunu bileydim belkim kaçardım yaww neyse inşallah güzel bir buluşma olmuşturr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ulen almazlar almadı olurlar alıncada böle güleriz bu adamcağızlaraasırnaşık şey

ona pek emin değilimmmmm ama sağlıklıdır ona şüphe yokk

e herhalde bacım nettin sennn planlarsan zorluk olmaz hem ek gısayı alır hem anne sütünü
bu arada ekleri vericem diye sütünüzü vermemezlik etmeyin anne sütünü tam alsın ekleri tadımlıkta verseniz kafiii bence

hmmmmmmmmmm doğru yaa kafa kalmadı bende şimdi hatırladım sütün yarıyor sadece emzir demişti dimiiii uykum gelmiş benim gidip yatayım bennn:roflol:
zaten kızı mamasını kociş yedirdi az önce bende gideyim herifff beni pc başında her görüşlünde yeter artık amaaaaa diyorrr:roflol:

Bu arada ben Egenin bir kaç kez kaşığını ve biberonunu bulaşık makinesinde yıkadım deterjanla yaa birşey olurmu acaba?Neyle yıkıcaz onların bulaşığını sadece suylamı:bbo:

yağlı olmadığı için su ile olur ama ben rahat edemiyom işte bende yıkıyom elde bulaşık deterjanıyl ama bol su ile yıkyıp bir su bardağının içinde suda bekletiyom bide içime sinmiyorr makinaya birkaç defa dalgınlıkla attım ama bendee sonra elde yıkayıp suda beklettim genesırnaşık şey sanki makinada pislenmiş gibiii:roflol:

günaydın kızlarrrrr

betülcüm bizim doktor yemek konusunda çok rahat bırakıyor ... hatta bebeklerin yemesinden çok yememesinden yana .. ne versen yer bu çocuğa diyor ne kadar çok yedirirseniz yağ hücreleri o kadar harekete geçer ilerde obez olur , obezler nasıl öyle oluyor zannediyosun diyor...
ve sürekli arayı açtırıyor ona kalsa 6 saat bile aç durabilirmiş ama tabi biz dinlemiyoruz 4-5 saate kendisi zaten acıkıp istemeye başlıyor....
ama 2 saat bence çok az bir süre emzirirken bile 3 saatte bir emziriyordum ben son zamanlarda sütüm azalmaya başladığı için 2 saate düşürmüştüm ki zaten süt yani bu doyuruculuğu fazla değil koca bir kase çorba yedirip 2 saat sonra denize birdaha bişey yedirmeye veya emzirmeye çalışsam ağzını dahi açmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…