Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba canım,
öncelikle hoşgeldin aramıza
deniz 2 kere uyuyor gündüz ama ilave olarakda bütün gece uyuyor akşam 9-10 gibi yatıyor saat 5-6 ya kadar deliksiz sonra emip 8 e kadar falan tekrar uyuyor.
sonra gün içinde de 2 kere ....
eğer uykusu geliyorsa uyut canım bir zararı olmaz uyumanın uyuyarak büyüyecekler ama 4 kere biraz çok gibi mi ? kaç saat uykusuz kalabiliyor
deniz mesela 3 - 3,5 saatten fazla uykusuz kalınca huysuzlanmaya başlar

aaaa yulaf ezmesi aktarlarda mı satılıyo...
eşim marketlerde bulamamış bi de aktara baksın ozaman...
sağol canım benim nasıl faydası oldu bilemezsin....Şeniz

canım bilmeden yardımcı olmuşum ama alırsan yulaf unu olarakta satılıyormuş varsa öyle al robotta çekmeyle uğraşmazsın.Evet bebeğim emsin emsinde yemekte yesin topu topu 300 gr almış canım ya nasıl uğraşıyorum onun için bi bilsen ağlarsınsenağlama

bizimkide 2 en fazla 3 kez uyuyor ama geceleri uykusu iyi sadece emmek için kalkıyor o kadar. önemli olan 4 kez uyuması değil canım uyku süresi nasıl eğer uykusunu alamıyorsa ondan sürekli uymak ister oyalamaya çalış kucağa alışmış olması iyi olmamış bence uzaklaştırmayı dene yoksa ilerde daha zorluk çekersin bizimkini de bıraksam onunda hoşuna gidiyor kucak ama ya pusetine yada koltuğa oturtuyorum oyuncakla falan oyalanıyo

hoşbulduk gözdecim benim bebişim 1,5 -2 saat uykusuz kalabiliyor sonra göz oğuşturup ağlamaya başlıyor eğer uyutmazsam biraz geciktirirsem sinir küpüne dönüyor çocuk hırçınlaşıyor yatmamak için direniyor ağlaması da bitmiyor sonunda yorulup uyuyor zamanında uyutursam rahatım

Insallah guzel seyler duyarsın canım dr dan..
Ben gunduz 3 kere uyutuyorum.. 4 de cok degıl bence.. cocugun ıhtıyacına baglı.. ama 3 kere de bıraz daha uzun uyutabılırsın ne kadar surelerde uyuyor.. mesela benım kı 1-2 saat uyuyor tabı ıstısnalar harıc.. 10 gıbı - 2 gıbı- 5 6 gıbı.. sonra 9 da gece uykusu..

Günaydınlar herkese,uykusuz bir geceden sonra yine perişan bir şekildeyim vallamirmirmirmir
Ege yine saat başı kalktı gece ağlamıyo ama öyle baaa baaaa dede diye bağıran bir çocuk gece ayaklar tepede elleriyle ağzına götüren bir bebekkaydirigubbakcemile3
Sabahı sabah ettik bu şekilde

Hicrancım rondodan geçirsemde geçirmesemde beğenmiyor hiç bir şekilde:çok üzgünüm:Ney yapcam ben yaaa yumurtadanmı artı nedense yemiyor sevmiyor yani..Dün yedi ama bugün yemedi mesela ağzını kaçırıyor..Şu hazır kahvaltı mamalarından alıp içine kendim koymayımı denesem bilmiyorumki...
a.sEvet canım aynen öyle...
maşallah:lepi: kız nasıl verdin onca kiloy sennn biz görüşelim yavrummmm benim diet uzmanım ol sennnn :roflol:

Ben Gülün diyet uzmanıyım ama vakit bulursam yardımcı olurum:roflol::roflol:Şaka şaka herzaman yardımcı olurum canıma.s.

Bende sormuştum bin kere ama cevap gelmedi en sonunda kendim blendırdan geçirdim Betül ama yinede çok parçalı kalıyor CADIARZU

Allah korusun canım benim yaa..Sızma biliyorum canım bende bir Egeli olarak zeytinyağı mutfağımızın temel taşıdıryerimsenibenAma biliyorsun sızma kokusu ağır olduğu için yemiyor..Riviera daha hafif ve yemekler için olduğu için ondan almayı düşünüyorum...
canım vatamin kaybı olmasın diye pişiriyorum ne yapam ama yıkamasına sinir oluyorym kocaman şeyi hergün hergün...
Ay canım yaa ben kocaman clipsoyu zaten normalde bile yıkamaktan nefret ediyorum valla uğraşamam hergün onunla birde yemicek ben sinir krizi geçircem sonrakaydirigubbakcemile3

sayracım gündüz de yarım ile 2 saat arasında uyur . ama ortalama 1 saat uyuyor.gece de 3 sefer emmek için uyanıyor sabah 8,30 -9 gibi uyanır akşam da 10,30 -11 gibi uyur hiç uyumadan geçen 3 aydan sonra bu halime çok şükür deyip acısını alıyorum.inşallah tekrar uykusu bozulmaz.

bizimki ilk gün hepsini bitirmişti... :roflol:
ama ben emzirmediğim için olabilir tabi...
ondan tabi canım aç kalsalar mecbur yicekler hepsinide gönül razı değil işte
Sade sevmiyor canım hazır yoğurt yesin bayılıyor ama evde yapınca sevmiyor İnşallah canım yaa güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

Duygu bak bızımkı normal kahvaltıya alısmıstı ama..
Denemek ıcın bugun bebelac ırmıklı ballı kahvaltıdan 1 corba kasıgı kadar koydum normal kahvaltı karısımının ıcıne..
sıcak su ekledım hepsını harmanladım.. valla sonuna kadar yedı.. oyle bır dene ıstersen...
Bebelacın kahvaltı cesıtlerı gece mamaları fılan cok guzel.. bu arada bence cubuk blendr yok eger rondoyla oluyorsa almayım dıye soyledım ama cevaplayan nerdeeeeeee...... klava:
Herkese mama hazırlamaya gomulmus sanırım ne de olsa 2 saatte bır ogun var.. kaydirigubbakcemile3

Egede 2 3 kere uyuyor günde hepside kısa süreli yarım saat bir saat...
Uyumaktan nefret ediyor çocuk yaa yandım be yandım

Yoğurt ıcın bır sey ogrendım bızden daha tecrubelı bır arkadasımdan :)

Hepsını denemıs.. danone yoğurt ıle pınar sutle en guzel tutuyormus yogurt kıvamı da tadı da daha guzel oluyormus...

Ben de aldım onlarla denıyecegım bırde..

Bende alayım bari yaa yok mümkün değil yemiyor böyle ama aç kalsa bal gibide yerde işte o yemeyince ben emziriyorum doyuyor sıpa:)
Bugün alıcam kahvaltı irmikli ballı gece için ne alcam?
Rondo çok denedım kesinlike olmuyor çucuk blendırda küçğk kasede çok göründüğü için zar zor oluyoryerimseniben

duygucum yağı az koyarsan hissetmez ben yarım kase kadar hazırlıyorum mamasını bir tatlı kaşığından az kouyuyorum diğer türlü kokusunu alabilir haklısın . ben kafayı yemeyeyimde kim yesin canım bak işte düşün hergün bende tencere yıkıyorum mama kasesi, kaşığı, süzgeçi vs.süngeri bile ayrı deli gibi yıkıyorum ama nafile değse bari

bırak uyusun işte ne güzel... keşke bizimki de uyusa...

tmm canım sağol...
ah canım seni çok iyi anlıyorum... biz de emzirmeyi bi anda kestik.... çocuk ne biberon biliyo, ne mama biliyo, ne su biliyo... sürekli göğsüme saldırıyodu...hiç birşey yiyemedi... o ağlar ben ağlarım babası ağlar... şükür çabuk alıştı...
şimdide yoğurt ve yoğurt çorbasını yemiyo... sebze çorbası içerdi onu da istemiyo... geçenlerde eline bebe bisküvisi vermiştim onun tadını aldı hiç bişey beğenmiyo beyefendi... iyice acıkana kadar bekliyorum ben de... iki mırın kırın ediyo baktı çare yok mama yiyo... çorbaları beğenmiyo artık...

allah allah ben hiç zorlanmıyorum... sen ne geçiriyosun da olmuyo...

Gece ıcın de ben cogunu denedım.. hepsı guzel.. tahıllılar var daha cok.. tok tutsun dıye sanırım..
Dun bebelac armutlu tahıllı gece maması yedırdım.. uykulu uykulu 1 kaseyı bıtırdı onda da...
Vee gece kalkıınca sok oldum.. cunku mamayı 10 da yedırmıstım sabah 4,5 ta kalktım emzırmeye.... hihoyyyt
Ilk defa ıkıncı kez boyle oldu 3 saatte bır kalkar yoksa..

canım uykusu iyi boşa dert etme ama akşamları daha erken yatır bence de11 çok geç ama gündüz uykusunda problem yok çok uzun süre uyumuyor sonuçta 4 kez uyusun melek:)nolcekkk

biz bebelacın çavdarlı mısırlısından alıyoruz....armutlu-muzlu tahıllı da çok güzel...tavsiye ederim...

biz kahvaltısını rondodan çekiyoruz yani ben çekiyorum aslında annem çatalla eziyor .. ama ben çatalla beceremediğim için pütür pütür oluyor midesi bulanıyor
sütü , peyniri yumurtayı ve diğer ne koycaksam artık hepsini koyup çekiyorum pütürde kalmıyor bu şekilde..
sebze çorbasını çubuk blendırla eziyoruz....
zaten tarhana , tavuk çorbası falan bunlar zaten pütürüklü olmadığı için biraz koyu yapıp bunları direk veriyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…