- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.101
mervecım demek hepsı aynı ya:)bızde oyle 1 de 1.5 ta yatıyoruz.5.5 ta kalkıyoruz.sonra emzır gazını cıkar derken uyuması yarım saat 6 oluyor.8.30 gıbı tekrar kalkıyor.sonra artık kus uykusu gıbı yarım saat uyuyo mırın mırın ses cıkarıyor ıyı uyy dıye:roflol:
ben normalde besıgınde yatırıyorum ama sımdı bana ıyıce alıstı yatagımıza alıp kolumun ustne koyuyorum basını saırılıyorum oyle uyuyoruzsırnaşık şeybenımde cok hosuma gıdıyor aslında ama hem alıssın ıstemıyorum hemde ezerım dıye bu sefer ben dıken ustunde yatıyorum uyuyamıyorum.
valla ne dönencesi ne oyuncağı var kuşumun sorunsuz bir bebek Allahtan hiç yormuyor beni,uyanınca da kendi kendine oyalanıyor
bizim oda da yatağı ve orada takılıyor kuzum zaten uyuduktan sonra yatağına götürüyoruz yani oturma odamız darma dağın uçuyor.odası bile yok babannesi bakacağı için oda yapamadık
kayınvalidem Ayçanın odasında yatacak.
Bakışlarından belli,benimkide öyle sorunsuz ,ama söyleme nazar olur dıyorlar.Çenem durmuyo napsa söylüyorum ben.
gunaydın arkadaslar.aslında oglen oldu ama ben ancak kendımı toplayıp geldım
dun gece az kalsın cıldırcaktım.esımle dedıkkı bebısı bugun bıraz erken yatak odasına goturelım erken uyusun erken kalksın.bu arada erken dedıgımızde saat 23.10 cıvarı.bu arada gozlerıde gıdıyor ege beyın.neyse aldık gıttık yatırdık besıge ıkı salladık tık gıttı.oh dedım ılk olarak bu saatte yatcam.10 dakıka sonra o malum ses ıyyy uyyy ıymmmbenneyaptımkikalktım baktım gozler faltası gıbı dıkmıs tavana bakıyor:1shok:
neyse basladım sallamaya saat oldu 12 hala sallıyorum.bır baktım gozler hafıf gıdıyor.bu arada en son 21.30 da emzırdıgım ıcın 00.30 emmesı gerekıyor dedım dur hazır gozler gıderken alıp bır emzıreyımde 5 e kadar falan uyur en azından.neyse emzırdık oldu saat 00.30.gazını cıkardık besıge koyduk.saat 1.00 besık hala sallanıyor gozler tavandakafamçokkarıştıbasladı aglamaya.dedım altını alayım barı belkı derdı odur.aldık altını yatırdık yokCADIARZUsaat 1.30 battanıyesını alıp uyku tulumu gıydırdım.belkı daha rahat eder uyur dıye.hayırrr oda degıl derdı.saat 1.30 ta aldım en sonunda oturma odasına geldım actım ısıgı actım tvyı al otur sabaha kadar dedım:bbo:benımkı gayet normal oturdu hıc ses cıkarmadan pur dıkkat ANNEM dızısını ızlıyor.sankı 40 yıldır bu dızının muptelasıymıs gıbısaat 2.30.ben aglıyorum o tv ızlıyor ve gayet mutlu.esım kalktı benım agladıgımı gorunce basladı sallamaya neysekı 3 te uyudu beyfedındı..ve bızde yattık.ama resmen bır ara cıldırcak gıbı oldum.resmen maymun edıyor bunlar bızı ya
valla ne dönencesi ne oyuncağı var kuşumun sorunsuz bir bebek Allahtan hiç yormuyor beni,uyanınca da kendi kendine oyalanıyor
bizim oda da yatağı ve orada takılıyor kuzum zaten uyuduktan sonra yatağına götürüyoruz yani oturma odamız darma dağın uçuyor.odası bile yok babannesi bakacağı için oda yapamadık
kayınvalidem Ayçanın odasında yatacak.
gülsahcım acaba sütünmü yetmiyor?ben de saat başı bazen daha da sık emziriyoum ama ağladığından veya acıktığından değil,huysuzluk yapınca veriyorum memeyi her zamanda almıyor tabii.Slm.kızlar benim oğlan ilk başlarda alıyordu emziği hemde hiç bırakmak istemezdi ama şimdilerde ağzına veriyorum hemen atıyo emzikle uykuya dalardı şimdi ağzına almak istemiyo nasıl inatçı bi çocuk anlatamam,tekrar nasıl alışırki emziğe,bide benimkinin karnı çok çabuk acıkıyo uyanıkken sürekli emmek istiyo sanki saatte bi emicek nasıl arayı açarım çünkü bu durum beni çok yoruyo karnı acıkıncada susmak bilmiyo basıyo bağırmayı ama ne bağırma beslenme arasını nasıl açabilirim bi fikri olan varmı?
evet canım ben işe başlayınca ben de kalacak,ben Leventte o üsküdarda oturuyor yani hafta içi gidip gelmesi çok zor,o yüzden kalacak.Hafta sonları evine gidecek tabiki.Ben bakıcı düşünmüyorum hiç.Çalışınca bebeğin iyi bakılsın diye her şeye katlanıyorsun mecbur.canım kayınvalden bebeğe bakmak için sizin evdemi kalacak?:uhm:
Öylemi?ben duymamıştım.Başka bir aşı mı dedim.gülcümprevanar pnömokok aşısının adı sanırım dr muz özel asılarını yazarken prevanar yazmış
yağmurcum maşallah oğluna canım gerçekten çok iyi gelişmiş.valla ben doğduğundan beri popolin kullanıyorum zararlı olduğunu hiç duymamıştım ama bizde de hiç pişik sorunu olmadı.niveadan numune istemiştim.pişik kremi vardı içinde ona başlayayım bari.benim bebişim de henüz nesnelere uzanıp tutamıyor ama çok heyecanlanıyor.sanırım erken daha.Selam arkadaşlar...Bugün doktor kontrolümüz vardı rotavirüs ve verem aşılarını vurdurduk...Özellikle verem aşısı vurulurken bebişim çok ağladı ilk defa gözlerinin sulandığını gördüm kuzumun ya mahvoldum tabi eve geldikten sonra bile saaetlerce sakinleştiremedim....Şu anda uyuyor ama hala iç çekiyor kuzum kıyamam ben ona yaa...
Kilomuz 6.300 gr boyumuz 58 cm olmuş ( 3 ay 1 gün) bu arada prematüre bir bebek olduğu için bebeğim doktorumuz gelişimini çok iyi buldu maaşallah benim oğluşuma....5 gündür kakası su gibiydi doktor bezine baktı ve normal olduğunu söyledi...Pişik kremi olarak hematen verdi bitkiselmiş....Popolin kullanıyordum içindeki bazı maddelerin bebek için zararlı olduğunu söyleyerek bırakmamı istedi...Pişik sorunumuz hiç olmadı ama düzenli olarak kullanıyorum her alt açmada....Nesnelere çok heyecanlanıyor ama henüz uzanamıyor onu sormayı unuttum bu arada normalmi bilemiyorum...Bir dahaki aya artık ama o zamana kadar zaten öğrenmiş olur....Neyse çok uzattım ...
Tüm bebişleri öpüyorum annelere sevgiler......
öğretmen arkadaşlardan doğum parası alan oldu mu acaba.ben bugün müdüre sordum doğum parası diye bişi yok çocuk yardımı var ayda 10 ytl dedi.ama ben doğum parasını merak ediyorum alan var mı varsa ne kadar ve nasıl aldınız acaba.bu arada ben kadroluyum.bilgi verirseniz sevinirim....
Slm.kızlar benim oğlan ilk başlarda alıyordu emziği hemde hiç bırakmak istemezdi ama şimdilerde ağzına veriyorum hemen atıyo emzikle uykuya dalardı şimdi ağzına almak istemiyo nasıl inatçı bi çocuk anlatamam,tekrar nasıl alışırki emziğe,bide benimkinin karnı çok çabuk acıkıyo uyanıkken sürekli emmek istiyo sanki saatte bi emicek nasıl arayı açarım çünkü bu durum beni çok yoruyo karnı acıkıncada susmak bilmiyo basıyo bağırmayı ama ne bağırma beslenme arasını nasıl açabilirim bi fikri olan varmı?
gunaydın arkadaslar.aslında oglen oldu ama ben ancak kendımı toplayıp geldım
dun gece az kalsın cıldırcaktım.esımle dedıkkı bebısı bugun bıraz erken yatak odasına goturelım erken uyusun erken kalksın.bu arada erken dedıgımızde saat 23.10 cıvarı.bu arada gozlerıde gıdıyor ege beyın.neyse aldık gıttık yatırdık besıge ıkı salladık tık gıttı.oh dedım ılk olarak bu saatte yatcam.10 dakıka sonra o malum ses ıyyy uyyy ıymmmbenneyaptımkikalktım baktım gozler faltası gıbı dıkmıs tavana bakıyor:1shok:
neyse basladım sallamaya saat oldu 12 hala sallıyorum.bır baktım gozler hafıf gıdıyor.bu arada en son 21.30 da emzırdıgım ıcın 00.30 emmesı gerekıyor dedım dur hazır gozler gıderken alıp bır emzıreyımde 5 e kadar falan uyur en azından.neyse emzırdık oldu saat 00.30.gazını cıkardık besıge koyduk.saat 1.00 besık hala sallanıyor gozler tavandakafamçokkarıştıbasladı aglamaya.dedım altını alayım barı belkı derdı odur.aldık altını yatırdık yokCADIARZUsaat 1.30 battanıyesını alıp uyku tulumu gıydırdım.belkı daha rahat eder uyur dıye.hayırrr oda degıl derdı.saat 1.30 ta aldım en sonunda oturma odasına geldım actım ısıgı actım tvyı al otur sabaha kadar dedım:bbo:benımkı gayet normal oturdu hıc ses cıkarmadan pur dıkkat ANNEM dızısını ızlıyor.sankı 40 yıldır bu dızının muptelasıymıs gıbısaat 2.30.ben aglıyorum o tv ızlıyor ve gayet mutlu.esım kalktı benım agladıgımı gorunce basladı sallamaya neysekı 3 te uyudu beyfedındı..ve bızde yattık.ama resmen bır ara cıldırcak gıbı oldum.resmen maymun edıyor bunlar bızı ya
öğretmen arkadaşlardan doğum parası alan oldu mu acaba.ben bugün müdüre sordum doğum parası diye bişi yok çocuk yardımı var ayda 10 ytl dedi.ama ben doğum parasını merak ediyorum alan var mı varsa ne kadar ve nasıl aldınız acaba.bu arada ben kadroluyum.bilgi verirseniz sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?