- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.021
biz kahvaltısını rondodan çekiyoruz yani ben çekiyorum aslında annem çatalla eziyor .. ama ben çatalla beceremediğim için pütür pütür oluyor midesi bulanıyor
sütü , peyniri yumurtayı ve diğer ne koycaksam artık hepsini koyup çekiyorum pütürde kalmıyor bu şekilde..
sebze çorbasını çubuk blendırla eziyoruz....
zaten tarhana , tavuk çorbası falan bunlar zaten pütürüklü olmadığı için biraz koyu yapıp bunları direk veriyoruz...
Zeynepcim maşallah kuzuya koca adam olmuş bu ya:))O bindiği nedir ben anlayamadım:))
Zeynepcim canım bıdık çok tatlı çıkmış. Maşallah. Peki o bindiği şeyde kendini tutabiliyor mu? Ben daha desteksiz oturtamıyorum.
Aayy annesı bu cırkın sey nerden cıkmısss sırıtmaya baak pişmaniyeee yerım onuu masallaahh masallaahh..Şeniz
selam kıslarr 2 günde ne çok
zeynep oğluşunda pek tatlı çıkmış tombiş ne güsel öyle bindiğide bende e_bebek magzasında görmüştüm aynısını..güle güle kullansın yavrucuk..:1hug:
ZEYNEP ben bi kuzu gördüm sankii:ecrin_bebek:ne bal olmuş ne büyümüş yavrun maşallah annesi..patlicanını sevsinler onun...bende ebebekte görmüştüm aklım kalmıştı ama benımkıde dha desteksız oturamıyo..bu oyuncakları zaten bence bırazda bızımıcın buyukler ıcın yapıyolar..ben bı magazaya gdınce kendımı kaybedıyorum oyuncaklara bakarken:)
oyy yerim ben onun yanaklarınıı kız düşmüyormu öle durabiliyormuu yaww benimki hiiiç niyetli değil valla tembel anacım benimki tembelll bana çekmişşşş:roflol:
duygucum yağı az koyarsan hissetmez ben yarım kase kadar hazırlıyorum mamasını bir tatlı kaşığından az kouyuyorum diğer türlü kokusunu alabilir haklısın . ben kafayı yemeyeyimde kim yesin canım bak işte düşün hergün bende tencere yıkıyorum mama kasesi, kaşığı, süzgeçi vs.süngeri bile ayrı deli gibi yıkıyorum ama nafile değse bari
allah allah ben hiç zorlanmıyorum... sen ne geçiriyosun da olmuyo...
Gece ıcın de ben cogunu denedım.. hepsı guzel.. tahıllılar var daha cok.. tok tutsun dıye sanırım..
Dun bebelac armutlu tahıllı gece maması yedırdım.. uykulu uykulu 1 kaseyı bıtırdı onda da...
Vee gece kalkıınca sok oldum.. cunku mamayı 10 da yedırmıstım sabah 4,5 ta kalktım emzırmeye.... hihoyyyt
Ilk defa ıkıncı kez boyle oldu 3 saatte bır kalkar yoksa..
duyguuuuuuuuu benim kilo vermem durdu ne yapmalıyıım.
Sabah kahvaltısının içine yine tahılın içine yani peynir falanda koycam demi bu arada?
gözdecim senin bebiş bir öğünde ne kadar yiyor bir çay bardağı mı su bardağı mı ölçü ne olmalı.çorbaların içine ekmek falan koyuyor musun
duyguuuuuuuuu benim kilo vermem durdu ne yapmalıyıım.
Çok haklısın canım yaa yemeyince çok üzülüyor insanBenki normalde kilosu zaten fazla olduğu için çok takıntı yapmıyorum ama yinede moralim bozuluyor..Birde az yağ koyup deneyim bakalım ne yapcak..Yalnız haftada 2 gün tereyağı dedi doktor onunla sevdi ama hepte terayğı olmazki...
Canım sabah kahvaltısı mesela az olduğu için sanırım geçmiyor rondodan benim rondoda en küçüğünden aslında ama kasenin yarısı kadar olduğu için pütürlü kalıyor.:1no2:
Armutu Ege seviyor bende armutlu alayım bari..Gece yatmadan son olarak onumu vercem?
Kaç tabak verirsem hiç kalkmaz gece acaba:roflol::roflol:
Geç gördüm anlattım şeker yerimseniben
Gözde canım maşaallah çok tatlısınız da..Yulaf dediğini nerden nasıl bulabiliriz?
Gözde canım maşaallah çok tatlısınız da..Yulaf dediğini nerden nasıl bulabiliriz?
yok yok yıne bebekler ıcın hipp in fılan var mama kutusu fıln aynıı yulafın..
Hicrancım rondodan geçirsemde geçirmesemde beğenmiyor hiç bir şekilde:çok üzgünüm:Ney yapcam ben yaaa yumurtadanmı artı nedense yemiyor sevmiyor yani..Dün yedi ama bugün yemedi mesela ağzını kaçırıyor..Şu hazır kahvaltı mamalarından alıp içine kendim koymayımı denesem bilmiyorumki...
Betül Hipp in baktım ama sadece yulafı yoktu emin olmadım alamadım sadece yulaf mı yoksa elma-yulaf mı bilgi verirsen çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?