Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözdecim senin bebiş bir öğünde ne kadar yiyor bir çay bardağı mı su bardağı mı ölçü ne olmalı.çorbaların içine ekmek falan koyuyor musun

Kızlar emzırme ve ek gıda olayıne bır cozum buldum sankı... soyle olabılır; CADIARZU

08:00 de anne sütü
10:00 kahvaltı
12:00 anne sutu
14:00 corbası
16:00 anne sütü
18:00 meyve püresi / yoğurt
20:00 anne sütü
22:00 gece maması

Ancak bu sekılde cozum bulabıldım valla..
yoksa sutum azalır bu gıdısle lısteye gore sadece geceye kalıyor anne sutu.. :1no2:
mesela dun gece bı kere kalktı sabah gogsumde sut dolmustu agrı yapar, azalır, olmaz yanı yaa... :a015:

Bu sekılde olunca 4 saatte bır emzırmıs oluyorum, 4 saatte bır de bırseyler yemıs oluyor sızce fazlamı gelır ? obez oluyormus bırde.. :bbo:

Son düzenleme:
Zeynepcim maşallah kuzuya koca adam olmuş bu ya:))O bindiği nedir ben anlayamadım:))

Zeynepcim canım bıdık çok tatlı çıkmış. Maşallah. Peki o bindiği şeyde kendini tutabiliyor mu? Ben daha desteksiz oturtamıyorum.

Aayy annesı bu cırkın sey nerden cıkmısss sırıtmaya baak pişmaniyeee yerım onuu masallaahh masallaahh..
Şeniz

oyy yerim ben onun yanaklarınıı kız düşmüyormu öle durabiliyormuu yaww benimki hiiiç niyetli değil valla tembel anacım benimki tembelll bana çekmişşşş:roflol:

Teşekkür ederiz teyzeleri Maşaallah büyüdülerde oturuyorlar bizim oğlan zıppırın teki ona tutunarak oturuyo ama az 3-5 sn ,dönmeyi,ayakta durmayı falan bayılıyor.Ama satın almadık arkadaşlar kreşimizin...

Çok haklısın canım yaa yemeyince çok üzülüyor insanBenki normalde kilosu zaten fazla olduğu için çok takıntı yapmıyorum ama yinede moralim bozuluyor..Birde az yağ koyup deneyim bakalım ne yapcak..Yalnız haftada 2 gün tereyağı dedi doktor onunla sevdi ama hepte terayğı olmazki...
allah allah ben hiç zorlanmıyorum... sen ne geçiriyosun da olmuyo...

Canım sabah kahvaltısı mesela az olduğu için sanırım geçmiyor rondodan benim rondoda en küçüğünden aslında ama kasenin yarısı kadar olduğu için pütürlü kalıyor.:1no2:
Armutu Ege seviyor bende armutlu alayım bari..Gece yatmadan son olarak onumu vercem?
Kaç tabak verirsem hiç kalkmaz gece acaba:roflol::roflol:
duyguuuuuuuuu benim kilo vermem durdu ne yapmalıyıım.

Geç gördüm anlattım şeker yerimseniben

Sabah kahvaltısının içine yine tahılın içine yani peynir falanda koycam demi bu arada?

evet yanız tahıllılara yada meyvelılere oyle ama..
bırde bebelacın peynırlı pekmezlı kahvaltısı oluyo ona fazla gelır hepsı bır..
benım kastettıgım meyvelı yada sade tahıllı olanlar ve dedıgım gıbı ırmıklı ballı..

gözdecim senin bebiş bir öğünde ne kadar yiyor bir çay bardağı mı su bardağı mı ölçü ne olmalı.çorbaların içine ekmek falan koyuyor musun

canım ,
ben çalıştığım için aralarda emziremiyorum o yüzden deniz bizim çorba kaselerinden dolu bir kase yiyor
kahvaltı da ,çorba da , yoğurtta bu şekilde
ekmek koymuyorum hiç çorbasını kıvamlı yapıyorum zaten eğer gözüme sulu gelirse yulaf koyuyorum.
aynı şekilde kahvaltısına da yoğurduda sulu gibiyse ona da yulaf koyuyorum ... nedense ekmek şişirir gibi geliyo o yüzden koymuyorum ...yulaf lifli olduğu için bağırsaklarına da iyi geliyor.

ben kahvaltıyı geçirmiyorum... çatalla ezip karıştırıyorum... kaşıklA VERİYORUM... BAZEN KAŞIĞI İSTEMİYO OZAMAN GENİŞ AĞIZLI BİBERONA KATIP VERİYORUM...

slm ben geldimmm ceylin hnım uymuyor tüm çabalarıma rağmen ayaktaa gece 12 de yattı sabah 8 kalktı ayaktayız halaaa inşallah gün içinde uyurrr

canım ben milupanın ballı tahıllı kahvaltısıyla hazırlıyom içinede pınarın bebek sütünü
ve peynir pekmez arada yarım çay kaşığı tereyağı yumurta
pınar bebek sütünün muzlusunun tadı çok güzel neye katsan severek yer bence canım dene
istersen
geçen milupanın hazır çorbası vardı biraz ona kattım bayıla bayıla yedi.

Betül Hipp in baktım ama sadece yulafı yoktu emin olmadım alamadım sadece yulaf mı yoksa elma-yulaf mı bilgi verirsen çok sevinirim...

Sadece yulaf olması lazım canım gecen markette gormustum...

Bazıları kalmamıs olabılıyor markette.. bende bebelacın aynı mamasını bazen aldıgım yerde bulamıyorum baskaları oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…