- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.041
denizo kocaman adam oldu yavvv yerim ben onu anasıda zayıflamış sanki.
Gunaydınlaar ...
Kızlar bu soruyu kımse gormuyor sanırım sız gorene kadar gozunuze sokucam var mı yaaaa.... delikafadulden
:roflol:
''Kızlar bebegın yıyeceklerının mıktarı cok az oldugu ıcın rondodan cekılmıyor.. Nasıl yapıyorsunuz sız ? ''
Ya canım sen de 2 saate bır yedırıyorsun.. bence 2 saatte bır verdıgın ıcın cocuk acıkmadan dıger ogun gelıyor ondan kaselerı bıtırmıyor..
araları az acsan.. emzırırken bıle 3 saatte bır doyuruyorduk.. bıraz acıkmasına fırsat versen belkı o zaman hepsını bıtırır sanıyorum..
Tesekkurler ayrıca canım cevabın ıcın :)
Bırde kızlar benım kafama su takıldı.. oyle bı ek gıda olayı var kı gun basladıgıylan bıtene kadar bu cocuklara bırseyler tıkıstırıyoruz gıbı geldı bana.. :bbo:
Yetıskın bır ınsanın bıle gunu boyle yemek yemekle gecmıyor.. sankı butun gun yemek yemek ıcın programlanmıslar gıbı bu lısteler yaa.. :roflol: CADIARZU
Sadece yulaf olması lazım canım gecen markette gormustum...
Bazıları kalmamıs olabılıyor markette.. bende bebelacın aynı mamasını bazen aldıgım yerde bulamıyorum baskaları oluyor..
aynen canım,ben de bu şekilde veriyorum,yani ek gıdaya geçeli 2 ay oldu hala bu sistem devam.Kızlar emzırme ve ek gıda olayıne bır cozum buldum sankı... soyle olabılır; CADIARZU
08:00 de anne sütü
10:00 kahvaltı
12:00 anne sutu
14:00 corbası
16:00 anne sütü
18:00 meyve püresi / yoğurt
20:00 anne sütü
22:00 gece maması
Ancak bu sekılde cozum bulabıldım valla..
yoksa sutum azalır bu gıdısle lısteye gore sadece geceye kalıyor anne sutu.. :1no2:
mesela dun gece bı kere kalktı sabah gogsumde sut dolmustu agrı yapar, azalır, olmaz yanı yaa... :a015:
Bu sekılde olunca 4 saatte bır emzırmıs oluyorum, 4 saatte bır de bırseyler yemıs oluyor sızce fazlamı gelır ? obez oluyormus bırde.. :bbo:
protein ağırlıklı beslen şekercim direnci kırarsın
balık, tavuk göğsü, et, yumurta, peynir gibi
emme yağsız olsun
Herkeese selamlar;
Bende sabah camlarımı sildim.2 kere çamaşır açtım, astım. Süpürdüm. Şimdi yerleri silmek kaldı...offf ya evde olunca işler hiç bitmiyokafamçokkarıştı
Hava güzel dışarı çıkayım dedim ama, durunun uykusu geldi onu uyuttum şimdi.Kalkınca da güneş gitmemiş olursa kısmet çıkarız artık. Güzel diye çıkıyoz çok esiyo , korkuyom üşütücez diye.
Bu arada kızlar benimki göğsümde uyuyo hep, uykusu geldiğini anlıyorum mızmızlanıyo ağlıyo, alıyom göğsüme ,içime girecek bi görseniz kokluyo sokuluyo daha çok.. Çok gülüyorum o zaman kendi kendime, çok hoşuma gidiyo. anne olmak ne güzel ya, bazen zor da desek...Arada mamayı sokayım ağzına diyom, açıyo gözleri kendini yine memeye doğru itip mememi buluyo:uhm:
ıyice daldığı zaman mememi çıkartıp mamayı veriyom sonra da iyice daldığı zaman mamayı çekip usulca yatırıyom. ama çok dikkatli olmam lazım hemn uyanıyo.
sizinde böyle mi uyuyor? Sütüm az zaten, iyice azaldığı için kendimi gelmiyo diye bırakacak acaba? Nasıl kendi kendine alıştıracağım ya.. Böyle çok kollarım ağrıyor???:uhm::uhm::uhm::uhm:
kizlar doktora geldim telefondan giriyorum bebegin kalp atislarini duyucam insallah. Dua edin bi sorun cikmasin
kaydirigubbakcemile2kızlaarrr biz bugunn 7 aylık olduk yawww..hihoyyythihoyyyt ne zaman geldi geçti yaf daha düne kadar
gaz sorunlarını konuşuyordukk kaydirigubbakcemile3b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?