Doğum yapmış olan anneler buraya....

BETÜLCÜM NORMALDE BİZİM BEBEKLERİN ŞUAN 4 SAATTE BİR YEMESİ GEREK ZTEN AMA BİZİM REFLÜ BELAMIZ VARYA FAZLA YEMEK YİYEMİYORUZ HEMEN MİDE GERİ ÇIKARTIYOR YEMEKLERİ ONEDENLE SIK AMA Z YİYORUZZZZyerimseniben

öle gibi değilmi banada çok zor geliyor böle hazırlamak ama 4 saat ara ile verirsen böle zor olmuyor aslında bende inşallah 4-5 saat ara ile veririm bu reflüden kurtulunca ama bunlar bebek bacım mecburen yemek için yaşıyorlar şuandaaakaydirigubbakcemile3

oynatmaya az kaldı dr um nerde bir velet yüzünden çıldıracağım... ya kahvaltısını öylece attım çöpe meyvede yapamadım kahvaltısını bitirsin diye sebze püresi yaptım yemedi uyudu bakalım kalkınca yiyecek mi ben ne yapacağım yaaa kafayı yemek üzereyim

Herkeese selamlar;
Bende sabah camlarımı sildim.2 kere çamaşır açtım, astım. Süpürdüm. Şimdi yerleri silmek kaldı...offf ya evde olunca işler hiç bitmiyokafamçokkarıştı
Hava güzel dışarı çıkayım dedim ama, durunun uykusu geldi onu uyuttum şimdi.Kalkınca da güneş gitmemiş olursa kısmet çıkarız artık. Güzel diye çıkıyoz çok esiyo , korkuyom üşütücez diye.
Bu arada kızlar benimki göğsümde uyuyo hep, uykusu geldiğini anlıyorum mızmızlanıyo ağlıyo, alıyom göğsüme ,içime girecek bi görseniz kokluyo sokuluyo daha çok.. Çok gülüyorum o zaman kendi kendime, çok hoşuma gidiyo. anne olmak ne güzel ya, bazen zor da desek...Arada mamayı sokayım ağzına diyom, açıyo gözleri kendini yine memeye doğru itip mememi buluyo:uhm:
İyice daldığı zaman mememi çıkartıp mamayı veriyom sonra da iyice daldığı zaman mamayı çekip usulca yatırıyom. ama çok dikkatli olmam lazım hemn uyanıyo.
sizinde böyle mi uyuyor? Sütüm az zaten, iyice azaldığı için kendimi gelmiyo diye bırakacak acaba? Nasıl kendi kendine alıştıracağım ya.. Böyle çok kollarım ağrıyor???:uhm::uhm::uhm::uhm:

aynen canım,ben de bu şekilde veriyorum,yani ek gıdaya geçeli 2 ay oldu hala bu sistem devam.
hergün meyve ve yoğurt ikisini birden yemiyor bazen muhallebi veya gece maması yerine yoğurt yiyor bazen onu da yemeyip,emerek uyuyor...
sen böyle devam et,birden çok yüklenme.Şeniz

Betül rndo büyük geliyor,kaseye koy malzemeleri,el blenderı kullan canım...

Ben pazara gidiyom,gelince görüşürüz..

selamm hatunlarr...
bugun uyku saatlerinden konuşulmuş bizimkide gündüz 3 kez uyur. gecede en geç 11 de bi alışmıyo saat 9 da yatmaya falann uff:çok üzgünüm: uyku saatleri yaklaştığı anda acayip huysuzlanır ve şuandada felaket huysuz en çok uyku saatleri geldiğinde ağlar dalar gibi oluyo emerken tekrar noluyosa çıldırıyo sıpalaelaelaelaelae bide anlasam neye ağladığını şimdi bile zor yazdırıyo bana:bbo:
NURAYcım aynı konudan muzdaribiz bende sadece ben sanıyordumfisfisfis
hep gögsümde uyur öyle yatırırım ses yoksa 1 saat yada yarım saat zor bela uyur
ben biberonda hiç mama vermeyi denemedim ama gögsümü çekincede hemen uyanır:bbo:aynen yaa nasıl alıştırmak lazım?kendi kendine nasıl uyutacuz yaa püüff tüm gün kollarım ve belim mahvoluyo bi arada yürüteçede koymasam halim duman..-tatlicadiarzu- gecede öyle arar bulur gögsümü malesef ki yalnız yatmaya alıştıramadım klava:nasıl alıştırcam ben yaa:uhm: alıştırabilenlerinin önerilerini
bizede anlatsıınn lütfen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
kizlar doktora geldim telefondan giriyorum bebegin kalp atislarini duyucam insallah. Dua edin bi sorun cikmasin

kaydirigubbakcemile2kızlaarrr biz bugunn 7 aylık olduk yawww..hihoyyythihoyyyt ne zaman geldi geçti yaf daha düne kadar
gaz sorunlarını konuşuyordukk kaydirigubbakcemile3b

kaydirigubbakcemile2kızlaarrr biz bugunn 7 aylık olduk yawww..hihoyyythihoyyyt ne zaman geldi geçti yaf daha düne kadar
gaz sorunlarını konuşuyordukk kaydirigubbakcemile3b

7.ayınız kutlu olsun canım sağlıkla mutlulukla nice yıllar yediler kutlayın inşaallah....bende öyle diyorum ya daha dün ne zaman doğacak diyorduk şimdi yarı yaşlarını devirdiler maşaallah..
Müjde inşaallah kalp atışlarını duyarsın sorunsuz sağlıklı bir dönem geçirirsin..

Karçiçek selam canım,
benim sütüm azaldığı için ben mama da veriyom canım. Yani ilk zamanlar böyle başladı.Bana destek verip kafama da bu fikri sokmasalardı belki sadece sütümü verebilecektim.Şimdi bazen göğsüm akıyo ama fazla olmuyo sanırım yada ben öyle düşünüp ardından da mama verip uyutuyom. Tabii öylecene uyuyo ve hemen yatırıyom.Bu arada yatakodasına bizim yatağa enlemesine yatırıyom gece ve gündüzleri. Havalar soğuk diye oturma odasını sadece yakıp orada eşimmle ve duruyla yatıyoz.Tabii durunun parkyatağını oraya aldık orada yatırıyoz, yanımıza almıyoz.Bizde yataklı koltukta yatıyoz.Biz tv izlerken akşam yatakodasına alıyom bizde yatacağımız zaman tekrar parkyatağına lıyom hem de o sırada doyuruyom. ama yatırırken kolumdan koyarken bile bazen uyanıyo... Kafayı yiyiyorum o sırada zatenkafamçokkarıştı
Eşimde gel kızım gel diyo coşturuyo daha çokkkk...
Havalar iyice bi ısınsın kendi odasına alacağım parkyatağını ve bizde yatakodasında yatarız.Salona geçeceğiz o zaman oturmaya arada uzun bi koridor var. Duyamam belki diye bi bebefon alacağım. İnşallah o zaman daha iyi alıştırırız uyumaya.
aslında tam 9 gibi uykusu geliyo ama seslerden ya çabuk uyanıyo yada misafir geliyo ve geç saate kadar otururlar ne yazıkki.... O yüzden tam alışamıyo yavrum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…