Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar sıcak bir istanbul gününde ailecek parka gidip geldik,dün yine hastaydım,ateşim çıkmıştı,bütün gün yattım,göğsümde hafif şişti,6 ayda 6.oluyor bu,romatizmadanmı göğüstenmi bilmem.bugün iyiyim..cumartesi günü sağlam olurum inşallah.salişşş unutmam kız seni unuturmuyum hiç :))gelince güldenide çağırır bi ankara buluşması yaparız bizde,güldenlerin oralar çok güzel oluyormuş yazın beklerim diyordu gülden,belkide ona gideriz.klavye çok dandik,pcde nanayy..zor yazıyorum,hoşçakalın

Emeell hosgeldınn canımm ayrıca gecmıs olsun hava degısımınden de olabılıırr..
Oohh bol bol gezın valla kafa dagıtın.. yolun duserse bana da ugramayı unutma heeeeeeeeeeeeeeee.......

çoookk saol canıım beniimm içten temmenin için teşekkür ederima.s.
valla öyle ya doğum şeklimizi doğum vaktini bebişlerin gazıydı.. derken maşallah 7ayı devirdik :hooray:daha konuşaklar yürüyecekler konuşak çok seyimiz oleekk:sm_cool: rabbim
hepimizinkine sağlık sıhhat versin mutluluk versin dert verip derman aratmasın:Saruboceq:
senin tontiş fatihide öperimŞeniz

canım geçmişler olsun hava değişimi tabi bide istanbul ankaraya göre daha nemli
ee bide romatizman var..saooll canikom benim unutma tabe beniikaydirigubbakcemile3
havalarda ısınıyo iyiee oohh altınparkımızda hep beraber bebişlerle bi güsel gezeriz.kaydirigubbakcemile.tamam canım bi güsel kafa dinle annişine slm ederimhihoyyyt

arkadaşlar kahvaltı karışımı dediğiniz nedir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dikkat çeksinde cevaplayın diye uzatıyım barihihoyyyt
ben kahvaltıyı normal biz nası yiyosak öyle veriyom
yumurta sarısını ezip çatalla
beyaz peyniri de çatalla ezip yanında portakal suyunuda alıştırma bardağına koyuyom 30cc falan
pekmezi de minik ekmek parçalarıyla veriyom
siz nasııl yapıyonuz karışım dediğiniz nedir?

bu arada doyurucu değilde tadımlık tan biraz öte oluyo benim ki
sizinde minikler öğün gibi doyuyolar mı 3 saat bişi vermiyomusnuz mesela

şükür ki nuraycım sütüm yetiyo bebişime ama yinede bi yandan ek gıdalarada geçtik tabi..
ayy valla kıss aynı beni anlatmışssın bende koyaken akla karayı düşünüyorum
zırt uyanıyo..bende öylee cicim havalar ısınsın öyle koycam yatağına zor bela ozaman ağlasada zırlasada alıştırcam napiim:bbo:
nasıl alıştıdıysam bilmiyom yaw kucamda yada yanımda uyusun 2saat uyur deliksz muzur:mymeka: aynen canım iyi diyorum bi düzene koyduk diyorum ee dediğin gibi bi misafir geldimii hersey aksıyo e bide tabi 9 da yattığı zaman ew kalabalık olunca sesede uyanıyo sonra 11 12 ye kadar uyku yokk..gözler faltaşı:1shok:uff şasırdım kaldım napcamıııfisfisfis yani benimde senden bi farkım yok işte şekerimkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile2kızlaarrr biz bugunn 7 aylık olduk yawww..hihoyyythihoyyyt ne zaman geldi geçti yaf daha düne kadar
gaz sorunlarını konuşuyordukk kaydirigubbakcemile3b

ohh maşallahhh hayırlı olsun 7.ayınız nice 7 aylara yıllara sağlıkla inşallah canımm

bizimde az kaldı birkaç gün sonra bizde 7 ay olcaz allahın izniyle

hee valla bende böle veriioom:sm_confused: kızlar ben sorcaktım tam yaw ne karışımı :sm_confused:neler koyuyosunuz içine ki bi tarif verin bizde yapak barii:lepi:
ben geen çokk acayip uydurdum yoğurdun içine blendrdan geçmiş kayısı ve kuru üzüm tahin bide az bişi pekmez koydum valla bizimki götürdüü cokacimcoooksewdii besbellii tamamen uydurdum napiim aklıma böle geldi sewmese yemezdi muzurcokacimcoook

Hava süper.. Aslanla cıkıp gezecektım amaarabası arabanın bagajında kaldı onu unuttum.. :çok üzgünüm:

ay bu kadar olur yaww bizde dışarı çıkacktık hazırladım ceylini çok huysuzdu gezdireyim accık dedim ama tam kızı giydirdim bi baktım arabası yokk dank etti kociş dışarı çıkmıştı bagajda kaldı bizimkide yeni geldi o nedenle çıkamadık gezmeye bugünn :1no2:

NOSTALJİ YAPALIM KIZLARRRR LİSTEYİ HATIRLADINIZMII

SWEET CURSE...............HALİME .............1981.............1 Eylül ERKEK......................EMİR
TUSEMG........................................... . .........................1 Eylül ERKEK
NAZLIBEBİSİM.................BURCU...............1 989..... . .....1 Eylül ERKEK
ASLİİİ .............................ASLI ...................1976.............2 Eylül ERKEK .....................OZAN EGE
KIVIRCIKSELMA..............SELMA.................. ..................2 Eylül ERKEK......................YİĞİTER
MAVİLİ_06 ......................EMEL................ 1981.............2 Eylül ERKEK........................MERT
GÜLDENM ......................GÜLDEN............1980...... ........3 Eylül ERKEK......................ARİF ATA
B.TUGAN .................................................. ...................3 Eylül ERKEK
CYILDIZ........................................... ..............................3 Eylül ERKEK......................ERKAN YİĞİT
ÇİKOLATAPRENSES.......MELİKE..............1985.... ..........3 Eylül KIZ
DERYA ..........................DERYA ..............1979..............5 Eylül KIZ.......................... .DURU
SARIKANARYA ..............ELİF...................1978......... .....5 Eylül KIZ............................NAZ
ERVA007........................BİRSEN............. .1987..............6 Eylül ERKEK.....................BERAT KAAN
VİLDANNNN....................................... .. ........................7 Eylül ERKEK.............. ......KAAN
İLKNURTANOĞLU...................İLKNUR............ ...1981...............8 Eylül ERKEK..............EMİRHAN
AYTEGE.........................AYTEN.............. .1975..............8 Eylül ERKEK.....................EGE
MAVİDENİZ06....................................... ....1982..............8 Eylül KIZ............................HÜMEYRA
EYLÜL_ANNESİ .................................................. .........10 Eylül KIZ..................... ....BURÇAK
BEBEĞİM .................................................. ..................11 Eylül CİNSİYET
MÜJDES .......................MÜJDE ...............1983 .............11 Eylül KIZ........................ SERRA
KUMRALIM.......... .........ZELİHA................1983 .............12 Eylül ERKEK...................İBRAHİM ARAS
YENİYAŞAM................. ESRA .................1981 .............12 Eylül ERKEK...................YAĞIZ
BİRES ..........................ESRA..................19 79...............13 Eylül KIZ
BASKETCHİ....................................... .. ........................13 Eylül KIZ .........................MELİSA
DELİKIZ.........................FATMA............. ...1983.............. 14 Eylül ERKEK...................ONUR
SEL-İNN...................... .MEHTAP............. 1980.............. 15 Eylül ERKEK
GULAN06......................................... .. .....1978...............15 Eylül ERKEK ERKEK(ikiz)..BUĞRAHAN-YUNUS EMRE
SEKRETERYA...............AYŞEGÜL............1985.. ........ .. .15 Eylül ERKEK...................EGE
TANGOO.......................................... .. .....1986...............15 Eylül ERKEK
CADI52.......................................... .. ..............................15 Eylül KIZ
Xkimyagerx ...............................................198 3...............16 Eylül KIZ
DİSİMERO......................DİDEM............ .. .1979...............17Eylül ERKEK
MOMMY ........................GÜL............ ........1981...............17 Eylül KIZ.........................AYÇA
NUNUU...........................NURAY............. ...1981...............17Eylül KIZ.........................DURU
BİTLİPİYADE..................................... .. ...........................17Eylül ERKEK
BRİDE ................ ..........SEDA..................1980.............. ..19 Eylül KIZ.........................NAZLI
6128.................. ............HATİCE...............1981............. ...19 Eylül KIZ
ARİZONİ..........................ELİF......... .. ..............................19 Eylül ERKEK..................EFE
SUZİ............................................ .. .................................19 Eylül CİNSİYET
MUKORA1.......................BURCU..............1 980.................19 Eylül KIZ........................DİLARA
CÜVCÜV.......................ÖZGÜN...............1 980......... .. ....20 Eylül ERKEK
ÖZNUR83 .......................ÖZNUR...............1983... ..............20 Eylül KIZ........................EYLÜL
TRUEBLUE......................NESLİHAN....... .1982. ................20 Eylül KIZ.......................ZEYNEP BERRA
UĞURKUŞU.......................................... ....1981..................20 Eylül KIZ.......................GÖNÜL
HİLARYA........... .............CANSU..............1982.............. ... 21 Eylül ERKEK.................BORA
MİNİKANNİŞ ...................MERVE..............1983........ ......... 21 Eylül KIZ.......................BÜŞRA
WİSKİ.................. ..........EBRU ................1979................. 21 Eylül KIZ........................NAZ
YAGMUR25.......................................... .... .. .....................21 Eylül ERKEK
EMNSRK........................EMİNE............... .1981..................21 Eylül KIZ........................SENA
BETULYGT.....................BETÜL................ 1987................. 21 Eylül ERKEK..................EMRE
İZMİRGÜZELİ22...............ÜMRAN..............198 6..................22 Eylül KIZ.........................CEREN
RELAX............................................. .. .. ...1975..................22 Eylül ERKEK..................MUSTAFA KEMAL
"NAZ"......................................... .. .. ................................22 Eylül ERKEK....................EFECAN
FREKANS........................................... ....... .. ................ 23 Eylül KIZ
İLETİŞİM.........................NAİME ...............1980................ 23 Eylül KIZ
GAMZELİ26 ...................KÜBRA ......................................23 Eylül ERKEK
MDM34 .................................................. .......... ...........23 Eylül KIZ
AYŞE&SERKAN ............AYŞENUR...........1985 ................23 Eylül KIZ
SİYAH-BEYAZ ...............ELİF....................1981.... ............24 Eylül KIZ
GUNDOGDUS....... ........SELMA................1977............... .24 Eylül KIZ- ........................ŞEVVAL
ALİN .............................EMEL................. .1981............... .24 Eylül ERKEK..................YARKIN
HETCİK83......................HATİCE.............. ..1983........ .. ....24 Eylül KIZ......................DİLA
RABİYASIN................... RABİA ........................................24 Eylül KIZ
PAPATYAM ..................HİCRAN ..............1975 ................25 Eylül KIZ]....................CEYLİN
DUYGU1912..................DUYGU................19 80. .. ............25 Eylül ERKEK......................EGE
NURDAN52...................NURDAN..............198 2................25Eylül ERKEK.......................EMİR ALP
ANESSA ......................SADİYE................1984.. ........ ......26 Eylül KIZ
GOZDE0120 .................GOZDE.................1981....... ......... 26 Eylül ERKEK ..................DENİZ
DREAM81.................... GÜLŞAH.............. 1981 ................27 Eylül ERKEK ...................MERT EFE
SABIRLI MELO..............MELTEM..............1979........ ..........27 Eylül KIZ..........................ZEYNEP
ANADOLUKIZI..................................... .. ...........................27 Eylül KIZ
ANGELAY ....................ÖZLEM ................1978 .................28 Eylül ERKEK
AMONRA......................KÜBRA ................1982................. 28 Eylül ERKEK..........BURAK
SEREN ........................SEREN ................1983..................29 Eylül ERKEK....................EGE
HANİFEE......................HANİFE............... ..1982 .................29 Eylül ERKEK
ARZUERCAN......................................... .............................29 Eylül ERKEK....................EMİRHAN
FATİHDERYA................DERYA.................19 82..................29 Eylül ERKEK.......................DENİZ
KARÇİÇEK....................SALİHA................ .1984.................29 Eylül ERKEK........................BUĞRA EFE
MEHTAPELİF................ELİF.................... .1978 .................30 Eylül ERKEK....................TANER
MÜREKKEPBALIĞI.................................... ........ .. .............30 Eylül ERKEK
MUSCAN24...................CANAN.................1 978.. .. ............30 Eylül ERKEK
KÜÇÜK BALIK... ...........BERİL.................. 1982
AİŞE ............................AYŞE.................. 1988

KARAKIZ......................DİLARA............... ...2008................29 EYLÜL....KIZ

Son düzenleme:
ayyy kıss hicrannn tam nostalji he...benim oğluşun adı buğra efe.. kalmış ama melih buğrakaydirigubbakcemile3 neydii o günleerr pehhh-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…