- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.061
betül bukez avatardaki sensiiinn kessiinsositososito karagözlü anniş negüsel çıkmışsınhihoyyyt
ben rondo kullanmıyom şeker
hatta tel süzgeçte kullanmıyom artık
çatalla eziyorum
bizimki, baya baya alıştı
7.ayınız kutlu olsun canım sağlıkla mutlulukla nice yıllar yediler kutlayın inşaallah....bende öyle diyorum ya daha dün ne zaman doğacak diyorduk şimdi yarı yaşlarını devirdiler maşaallah..
Müjde inşaallah kalp atışlarını duyarsın sorunsuz sağlıklı bir dönem geçirirsin..
selam kızlar sıcak bir istanbul gününde ailecek parka gidip geldik,dün yine hastaydım,ateşim çıkmıştı,bütün gün yattım,göğsümde hafif şişti,6 ayda 6.oluyor bu,romatizmadanmı göğüstenmi bilmem.bugün iyiyim..cumartesi günü sağlam olurum inşallah.salişşş unutmam kız seni unuturmuyum hiç :))gelince güldenide çağırır bi ankara buluşması yaparız bizde,güldenlerin oralar çok güzel oluyormuş yazın beklerim diyordu gülden,belkide ona gideriz.klavye çok dandik,pcde nanayy..zor yazıyorum,hoşçakalın
Karçiçek selam canım,
benim sütüm azaldığı için ben mama da veriyom canım. Yani ilk zamanlar böyle başladı.Bana destek verip kafama da bu fikri sokmasalardı belki sadece sütümü verebilecektim.Şimdi bazen göğsüm akıyo ama fazla olmuyo sanırım yada ben öyle düşünüp ardından da mama verip uyutuyom. Tabii öylecene uyuyo ve hemen yatırıyom.Bu arada yatakodasına bizim yatağa enlemesine yatırıyom gece ve gündüzleri. Havalar soğuk diye oturma odasını sadece yakıp orada eşimmle ve duruyla yatıyoz.Tabii durunun parkyatağını oraya aldık orada yatırıyoz, yanımıza almıyoz.Bizde yataklı koltukta yatıyoz.Biz tv izlerken akşam yatakodasına alıyom bizde yatacağımız zaman tekrar parkyatağına lıyom hem de o sırada doyuruyom. ama yatırırken kolumdan koyarken bile bazen uyanıyo... Kafayı yiyiyorum o sırada zatenkafamçokkarıştı
Eşimde gel kızım gel diyo coşturuyo daha çokkkk...
Havalar iyice bi ısınsın kendi odasına alacağım parkyatağını ve bizde yatakodasında yatarız.Salona geçeceğiz o zaman oturmaya arada uzun bi koridor var. Duyamam belki diye bi bebefon alacağım. ınşallah o zaman daha iyi alıştırırız uyumaya.
aslında tam 9 gibi uykusu geliyo ama seslerden ya çabuk uyanıyo yada misafir geliyo ve geç saate kadar otururlar ne yazıkki.... O yüzden tam alışamıyo yavrum da...
kizlar doktora geldim telefondan giriyorum bebegin kalp atislarini duyucam insallah. Dua edin bi sorun cikmasin
kaydirigubbakcemile2kızlaarrr biz bugunn 7 aylık olduk yawww..hihoyyythihoyyyt ne zaman geldi geçti yaf daha düne kadar
gaz sorunlarını konuşuyordukk kaydirigubbakcemile3b
arkadaşlar kahvaltı karışımı dediğiniz nedir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dikkat çeksinde cevaplayın diye uzatıyım barihihoyyyt
ben kahvaltıyı normal biz nası yiyosak öyle veriyom
yumurta sarısını ezip çatalla
beyaz peyniri de çatalla ezip yanında portakal suyunuda alıştırma bardağına koyuyom 30cc falan
pekmezi de minik ekmek parçalarıyla veriyom
siz nasııl yapıyonuz karışım dediğiniz nedir?
bu arada doyurucu değilde tadımlık tan biraz öte oluyo benim ki
sizinde minikler öğün gibi doyuyolar mı 3 saat bişi vermiyomusnuz mesela
Salıhacım tosuncugun 7. ayı kutlu olsun nıce yaslara saglıkla huzurla gırın ınsallahhh
ohh maşallahhh hayırlı olsun 7.ayınız nice 7 aylara yıllara sağlıkla inşallah canımm
bizimde az kaldı birkaç gün sonra bizde 7 ay olcaz allahın izniyle
Hava süper.. Aslanla cıkıp gezecektım amaarabası arabanın bagajında kaldı onu unuttum.. :çok üzgünüm:
saooll şekerim benim a.s.inşallah canım hepimiz daha nice doğum günlerinide görmeyi nasip etsin mevlam darsı size inş...
ayyy kıss hicrannn tam nostalji he...benim oğluşun adı buğra efe.. kalmış ama melih buğrakaydirigubbakcemile3 neydii o günleerr pehhh-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?