Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım keşke baştan yanına hiç almasaydın bizde aynı odada dipdibe yatıyoz ama ben yanıma almıyorum herkes kendi beşşiğinde valla.aslında yanımda daha rahat ve uzun yatıyor ama zırt pırt kalkmak pahasına da olsa almadım hiç,sabahları alırım bazen yavrum bütün gece yanımızda yattım zannederkaydirigubbakcemile3

sen ağlasa da götürüüp yatıracan canım,gözyaşlarına aldanma,emzik alıyor mu?ayağında sallamayı dene birde ama baya ayağında kalsın iyice dalsıııın sonra götür yatağına yatır,ben 2 saat ayağımda tuttuğumu bilirim iyice dalıyor sonra götürüyorum...

yok biz öle yapmıyoz,minik minik lokmalar peynirle ekmek içiyle falan zor oluyor
biz masaya oturduğumuz zaman arada öyle de veriyoruz ama daha ziyade,
peynir,yumurta,pekmez veya reçel, helva,ekmek içi
çay veya meyve suyu veya süt bunları el blenderında çekiyorum 1 küçük kase kadar oluyor kaşık kaşık yediriyorum,hoş benimki tatlıdan çok tuzlu şeyleri yani çorbaları seviyor ama ben yine de ara vererk,oynatarak yediriyorum.cokacimcoook

benim sezeryan oldu malum 17 sinde doğum oldu aslında 11 eylül olacaktı ama kilosu az diye sorun olmadığı sürece bekleyelim demişti dr

al bende de okadar benim de sezeryann zatii benimde suyum azdı tehlikeye atmayalım alalım dedi dr. okadar da suni sancı yediim:çok üzgünüm: yaw ağrım vardı açılmam olmadıı ne garip nasip sezeryanmıştı işte..kafamçokkarıştıokadar da normal istemiştim ama..neyse ki yavrularımız sağlıklıya allah yavrularımıza dert vermesinn oyy pek nostaljik takıldıkk efkarlandım kıss hicransırnaşık şey

bu ek gıda olayında herbirini ayrı ayrı tatması gerekmiyo mu onun kötü bi tadı olur öyle ama belli şeyler karıştırılır ama ne bileyim pekmez lede yumurta meyve suyu tatlı tuzlu hepsi bi arada karışımının hoş bi tadı olmaz herhalde kendi yiyemediğimz şeyi onlar nasıl sever ki ben ayrı ayrı veriyorum hepsini tatsın diye üzerinede meyve suyu veriyorum kahvaltıda

İyi akşamlar herkese biz oğlumla gezdik gezdik geldik leyleği havada gördük sokak kuşu olduk çıktık vallakaydirigubbakcemile3
ben kahvaltıyı geçirmiyorum... çatalla ezip karıştırıyorum... kaşıklA VERİYORUM... BAZEN KAŞIĞI İSTEMİYO OZAMAN GENİŞ AĞIZLI BİBERONA KATIP VERİYORUM...

Ege daha 2 gün oldugu için başlayalı ek gıdaya o şekilde vermem imkansız canım alışcak inşallah zamanla...

Bende aldım canım bugün bebelac irmikli ballı kahvaltı birde armutlu muhallebi gece için..Bebek ekmeği aldım birde yulaf bulamadım malesef..
Gece o muhallebiden vercem bakalım koca bir kase inşallah uyur bol bolkaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım yaa yemeyince insan çok üzülüyor tahmin edeblirim seni çünkü ben çocukken çok sorunluydum yemek konusunda hep yemek seçerdim halada öyle..Nerde abur cubur var onları yerdim rahmetli anneciğimde sinirden ağlardısenağlama
Bende ne zaman yemek tabağı görsem hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlardım...

Canım hoşgeldin Egede 1 hafta 10 gün hep ağladı ama en sonunda dişlerimiz geldiiki tane birden belki sizinde öyledir canım baya zorluyor çünkü kuzuları:)
kizlar doktora geldim telefondan giriyorum bebegin kalp atislarini duyucam insallah. Dua edin bi sorun cikmasin

Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah:)
kaydirigubbakcemile2kızlaarrr biz bugunn 7 aylık olduk yawww..hihoyyythihoyyyt ne zaman geldi geçti yaf daha düne kadar
gaz sorunlarını konuşuyordukk kaydirigubbakcemile3b

Oyyy maşallah nice 7 yıllar olsun inşallah...

Ohhh Emelcim allah içine sindirsin bol bol gezin valla bencede hava değişiminden olmuştur birde yağmurlu nemli havada daha beter oluyor diye biliyorum ama geçmiş olsun canım
Ayy benim arabamın bagajına sığmadıgı için hep evde duruyor hiç sorun olmuyor yani:çok üzgünüm:Ne kötü oluyor yaa sinir oluyorum
Ayyy hicran yaa ne kadar duygulandım...Ne günlerdi..Ha geldi ha gelcek..Ömür geçiyor...su gibi..
Çok kalabalıktık o zaman şimdi az kaldık..
Bir arada şimdiki listemizi yapalım yaa..Kim kim kaldık?

aayy evet gülcüm işte ben orada bi tembellik yapıp yanıma aldım keşke alıştırsaydım yatağına yada işte nebilim benden ayrı yatmaya ama kalkıp gitmeyim açıp memeyi verince
susuyo diye kolayıma geldi ama artık istiyorum kalkmak pahasınada olsa alışsın yatağına
diyorum zatii :mymeka:
artık inanmıcam göz yaşlarına kandırıkçıı kaydirigubbakcemile3az daha ısınsın hava
emzirip hoop yatağına..süprizzzzz
ayy ogünlerde geleckmiiii nerdeeeemirmirmirmir

yok gülcüm ya keşke alsa emziğii ama maleseff hiç alıştıramadım..:ecrin_bebek:
ayağımda kanmıyo ki sıpa kaldrıyo belini cırcır ağlıo ama memede uyusa öle alıyom oda uyursa memede yaniiikafamçokkarıştıişte memeden başka yerde uyumuyoofisfisfis uyusun da keşke 2 saatte ben sallarım ayagımda ahh ahbenneyaptımki

bizim sıpadaaa tatlı hastası ne güsel valla çorba yiyosaa ohh daha ne istiyosunn:smiley-cool:
bide senin dedğin gibi deneyelim bakalım tarifii saooll canıım benimmŞeniz

Benimde 25 eylüldü 9 eylülde suyum gelmişti..Sabahtan size yazmıştım:)
Ve Ayten ile Betül sağolsunlar beni merak edip arayıp msj atmışlardı..Ayy çok duygulandım yaaa:)
Betül Ayten size teşekkür ederim tekrar:)
Hepinizi çok seviyorum ben ya:))))

Salihacım bende hiç yanımda yatırmadım zaten kesinlikle yanımdaysa uyuyamıyorum ben sabahı sabah ederim..Bir kaç kere denedim hastaken falan yok olmuyor..Hep beişte yatıyor..Zaten yanı başımda uyanınca hemen sallıyorum yada yanıma alıp emziriyorum sonra hemen yine koyuyorum..Bencede bir an önce alıştırsan iyi olur..Sonra 5 yaşına geliyorlar hala aranızda yatmak istiyorlar..
Hatta benim kuzenim babasına hadi sen git yatağında yat diyormuş:roflol:

Evet hatırlıyorum hatta kostura kostura kuaföre gıtmıssın degıl mıı... kaydirigubbakcemile3

Benı de Aslii aramıstı hemde ıkı defa sanırım.. ama esımle konusmustu.. valla cok guzeldı ya.. o heyecan bekleyıs sabırsızlık.. :asigim:
Rıca ederım duygu.. a.s.

duygucum ohh gezdin geldin deniz havasınıda almışsındr sen tabii sende hoşgeldin cicim:teytey:
evet canım kesin dişten 2 dişide alt kısımda bariz görünüyo artık bembeyaz çıkmış hatta jilet gibi kesiyoo valla yüzüme sarılıp bi geçiriyo ki o minicik dişlerinii yine de acıtıyo sıpa
:mymeka:inş..daha fazla sürmez atlatırız heba olduk valla gece durup durup kalkıyo
artık yanında öksürmeye korkar oldum uyancak diyedelikafadulden

saoll güzelim hep beraber daha nic yıllarını görelima.s.:asigim:

Canan tesekkur ederım cevap ıcın, a.s.
bu arada o muzlu sutle bende yogurt yapmıstım.. guzel oluyor tadı tam muzlu olmasada.. ıyı yanı..

Aynısı olmus demek ıkımıze.. valla cok guzeldı hava, kactı...
bende hep bunu diyom hepsi çil yavrusu gibi dağıldı şurda 10 bilemedin 15 kişi varız sanırım

Hakkaten kac kişiyik ya... CADIARZU

ayy siz bölee yatırmadım yanımda diye anlatınca imreniyom valla yaa:çok üzgünüm:
ne güseell darısı bize inş..bende hiç kımıldamadan yatıyoum ya hep aynı yanımda yata yata vallaa sabaha tutuk kalkıyorum heryerim dayak yemiş gibi ağrıyo bençok deli yatardım ama bebiş gelince yanımıza:bbo: bana bişiyler oldu hiç kımıldamadan yatar oldum
inş.. havalar az daha ısınsın şart oldu bana yatagında uyutmakCADIARZU
ayy deme valla öylee kaydirigubbakcemile3bide 10 yaşına gelmiş hala yanımmdaa düşünemiyom bileee((
oy benden uzaakk:1shok:
ayy bugunn gaz aldımm bende alıştırcamm yaawwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım bu karışımı doktorlar sölüyor zatii ama bazı bebekler seviyor bazıları svemiyor işte benim kız genelde yiyor bazen karışımın hepsini bazen yarısını yiyor

Nurdan canım pekmez peynır bebe bıskuvısı sut karısımı guzel oluyor.. ama yumurta vermedım ben sımdıye kadar.. o gercekten bozar gıbı... ama dr lar soyluyorlar evet..
ama yınede ıcıne sınmıyorsa bu karısımı ayrı yumurtayı ayrı ezıp verebılırsın.. zaten yumurta o kadar az kı sarısının 8 de 1 ıle baslanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…