- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.101
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aslı benide aramıştı sanırım eşimle konusmustu tam net hatırlamıyorum yalan olmasın
Evet hatırlıyorum hatta kostura kostura kuaföre gıtmıssın degıl mıı... kaydirigubbakcemile3
Benı de Aslii aramıstı hemde ıkı defa sanırım.. ama esımle konusmustu.. valla cok guzeldı ya.. o heyecan bekleyıs sabırsızlık.. :asigim:
Rıca ederım duygu.. a.s.
duygucum ohh gezdin geldin deniz havasınıda almışsındr sen tabii sende hoşgeldin cicim:teytey:
evet canım kesin dişten 2 dişide alt kısımda bariz görünüyo artık bembeyaz çıkmış hatta jilet gibi kesiyoo valla yüzüme sarılıp bi geçiriyo ki o minicik dişlerinii yine de acıtıyo sıpa
:mymeka:inş..daha fazla sürmez atlatırız heba olduk valla gece durup durup kalkıyo
artık yanında öksürmeye korkar oldum uyancak diyedelikafadulden
saoll güzelim hep beraber daha nic yıllarını görelima.s.:asigim:
salihacım ben deli yatıyorum uyumadan en az 4 5 kere dönerim..ege yanımda olunca dönmek öksürmek ımkansız:1no2:inşallah alışır canım
ayy siz bölee yatırmadım yanımda diye anlatınca imreniyom valla yaa:çok üzgünüm:
ne güseell darısı bize inş..bende hiç kımıldamadan yatıyoum ya hep aynı yanımda yata yata vallaa sabaha tutuk kalkıyorum heryerim dayak yemiş gibi ağrıyo bençok deli yatardım ama bebiş gelince yanımıza:bbo: bana bişiyler oldu hiç kımıldamadan yatar oldum
inş.. havalar az daha ısınsın şart oldu bana yatagında uyutmakCADIARZU
ayy deme valla öylee kaydirigubbakcemile3bide 10 yaşına gelmiş hala yanımmdaa düşünemiyom bileee((
oy benden uzaakk:1shok:
ayy bugunn gaz aldımm bende alıştırcamm yaawwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım bu karışımı doktorlar sölüyor zatii ama bazı bebekler seviyor bazıları svemiyor işte benim kız genelde yiyor bazen karışımın hepsini bazen yarısını yiyor
Nurdan canım pekmez peynır bebe bıskuvısı sut karısımı guzel oluyor.. ama yumurta vermedım ben sımdıye kadar.. o gercekten bozar gıbı... ama dr lar soyluyorlar evet..
ama yınede ıcıne sınmıyorsa bu karısımı ayrı yumurtayı ayrı ezıp verebılırsın.. zaten yumurta o kadar az kı sarısının 8 de 1 ıle baslanıyor..
bence toplasan 15 kişi zar zor oluruk..yafuu(
kıs sen ne güsel pozlar vermişin ölee hiçde yüzünden belli değil kilolu olduğun zayıfsın ya anacuummkaydirigubbakcemile2
yaa betülcüm bu bebe büsküvisi zararlı diyolar her tarifin içindede büsküvi var
en iyisi bi kavanoza kurabiye yapıp saklamak kanımca
[ı]ayten bılıyı kılo vermemıs halımı.. 4,5 kılo bıle kı 5 olmustur sımdı dırek yuzumden farkettı.. A.s
yoksa resım koymazdım zatıı... -tatlicadiarzu- yanaklar kuculdu ondan canım... Azımlıyık tabııı sonuna kadar ugrasıcaz artıkk... :bbo:
Valla bı toplayak yav merak ettım.. :)[/ı]
BEN BAKIYORUM TADINA,HIMMMM ÇOK DA GÜZEL OLUYOR KREMA GİBİbu ek gıda olayında herbirini ayrı ayrı tatması gerekmiyo mu onun kötü bi tadı olur öyle ama belli şeyler karıştırılır ama ne bileyim pekmez lede yumurta meyve suyu tatlı tuzlu hepsi bi arada karışımının hoş bi tadı olmaz herhalde kendi yiyemediğimz şeyi onlar nasıl sever ki ben ayrı ayrı veriyorum hepsini tatsın diye üzerinede meyve suyu veriyorum kahvaltıda
yaa betülcüm bu bebe büsküvisi zararlı diyolar her tarifin içindede büsküvi var
en iyisi bi kavanoza kurabiye yapıp saklamak kanımca
BEN BAKIYORUM TADINA,HIMMMM ÇOK DA GÜZEL OLUYOR KREMA GİBİ
HEM DE HEPSİ BİR ARADA DOPİNG!!!hihoyyyt
Lan her b..ka zararlı demeyin yasakkelimekafayı kodummu oturturum haaadelikafadulden
miss gibi cici bebe yaw yeni çıkmış bişey değilki bu biz de onlarla büyümüşüz
kurabiye de ver onu da ver canım...ŞenizBen kek yaptığım zaman bisküvi yerine kek koyuyom kahvaltısına...:dance:
ben oglana kek yada kurabıye yaparsam ona kalmaz hepsını kendım yerüümm.. delikafadulden cokacimcoook
sel-İnn...................... .mehtap.
Gulan06
hİlarya........... .............cansu
bunlar gırmıyor kı artık.. :sm_confused:
Betüşş 5 kilomu verdin ne güzel yaaayerimseniben
valla gaza getiriyodunuz beni ne güzell,anam geldi rejimimin içine tükürdü...benneyaptımki
Ben yazana kadaaaarrrrrrrrr
Hicran herkesleri bulup dizmiş bile sıraya.....sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?