Doğum yapmış olan anneler buraya....

ooyy çook yaşa emii ee napakk hayatımm ölee diyolar katkı maddeleri varmış:sm_confused:içindee napiimm yaa:mymeka: bana ne kızııoonn örtmeniim yaakaydirigubbakcemile3

OLMAZ TABİİ VERİYON MAŞALLAH KİLOLARI GÜL GİBİİİİ SENİN KİLOLAR SENİ SEVMİYORR BENİMKİLER BANA AŞIK OLMUŞLARRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hangı gül gibi, çiçek gül gibi mi, buradakı gül gibi mi, gül gibi kolay derken mi.. :roflol: :smiley-cool:
Sen bı de bana sor nasıl gül gibi.... kaydirigubbakcemile

]kizlar doktora gittim bebegim 4 haftalik Gec dollenme olmustur dedi. 10 gun sonra kalp atislarini duycaz insallah. Bu arada diyetisyen onerdi doktorum onada baslicamki bu sefer balon olmiyim

]kizlar doktora gittim bebegim 4 haftalik Gec dollenme olmustur dedi. 10 gun sonra kalp atislarini duycaz insallah. Bu arada diyetisyen onerdi doktorum onada baslicamki bu sefer balon olmiyim

4 haftalıkmıymıs oy daha mercımekcık..
Kalp atısları zaten 4 haftada duyulmuyor sanırsam.. bencede en mantıklısını yaparsın...
Bende ıkıncı hamılelıgım olursa cok dıkkatlı olmaya calısıcam.. almak kolayda vermek cok zorr... :1no2:

aynen cok pis bogazlik yaptim ilkinde bu sefer oyle olmicak umarim

DR ÖLE DEDİYSE GEÇ DÖLLENMEDİR CANIM DOĞUMDAN SONRA YUMURTLAMA GÜNLERİ ŞAŞAR BİRAZ SONRA DÜZENE GİRER ONDANDIR İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DOĞUMUNUDA GÖRÜRÜZ SAĞLIKLA İNŞALLAHHHa.s.

BENİM KİLOLAR BANA SIKI SIKIYA TUTUNDULAR BENİ BIRAKMAK İSTEMİYORLAR :roflol::roflol::roflol:
Kız sen homidi gırtlak götürürsen tabi severler seni hem ye hem kilo ver nerde var bukaydirigubbakcemile3

[B]Canım hayırlı ugurlu olsun..Insallah 10 gün sonra pıt pıtları duyarsınız:))Diyetisyene başlamanda iyi olmuş en azından düzenli beslenip az kilo alırsın canım..

Biliyorum canım ben baya önce yazmıştım onu Cansunun girdiğini yani hatta özelden mesajda attım nerdesın dıye ama yazmadı

kız valla düzensiz yiyom sporumda düzenli değil ondan veremiyom sanırım ben sabah kızı okula gönderirken kahvaltı ediyom bazen bazende saat 10 sa ceylinle ediyom sonrası vahim araki bulasın yemeği ceylinden kucaktan inmiyo onun mamasını bile zor hazırlıyom kociş evde olunca rahat ediyom ama dengesiz besleniyom işte bide ben uzun süre kortizonlu ilaçlar kullandım o kilolarda zor gidiyor sanırım halada astım ilacımı kullanıyom ondada kortizon varrr

DR ÖLE DEDİYSE GEÇ DÖLLENMEDİR CANIM DOĞUMDAN SONRA YUMURTLAMA GÜNLERİ ŞAŞAR BİRAZ SONRA DÜZENE GİRER ONDANDIR İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DOĞUMUNUDA GÖRÜRÜZ SAĞLIKLA İNŞALLAHHHa.s.

insallah. Canim ya catlamadan dogurimde bisey istemiyorum

valla bu hafta sıkıcam bu olmadı öbür hafta derken hala 80 kilodayım topu topu 1,5 kilo verdim 2 ayda gerisi duruyorrsırnaşık şey

ama vericem inşallah vericem havalarda güzel gitmeye başladı komşumla konuştuk 1 hafta sonra hergün 1 saat yürücez çocukları arabalarına koyup bizim sitenin bahçesinde kocişlede karar verdik hafta sonları tenis oynicaz bizim bahçede kort var her hafta sonu incez kociş olmasa kızımla oynicaz tuba ile o yazları yaz okuluna tenis ve yüzmeye gidiyor 2 ay belki onlada yüzmeye başlarım allah büyük yapacak çok şey var ama hem vakit hem para lazımm yüzmek içinde aslında ben yüzmeye başlasam dr bile yüz diyor ama hangi arada derede nasıl olcak bilmiyomm:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…