- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.121
hihoyyythihoyyyt
Benımde annemler 1 haftadır burdaydı..
Düzenim bozulmustu.. son hafta yarım kg vermısım o yuzden.. toparladım...kaydirigubbakcemile
bende bendeeeeee ben çok fena durumdayım sana bişii olmaz ben veremiyom kiloları zatiii:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bana bırsey olmaz mııı... :şişko smile: :roflol:
BEN BAKIYORUM TADINA,HIMMMM ÇOK DA GÜZEL OLUYOR KREMA GİBİ
HEM DE HEPSİ BİR ARADA DOPİNG!!!hihoyyyt
Lan her b..ka zararlı demeyin yasakkelimekafayı kodummu oturturum haaadelikafadulden
miss gibi cici bebe yaw yeni çıkmış bişey değilki bu biz de onlarla büyümüşüz
kurabiye de ver onu da ver canım...ŞenizBen kek yaptığım zaman bisküvi yerine kek koyuyom kahvaltısına...:dance:
OLMAZ TABİİ VERİYON MAŞALLAH KİLOLARI GÜL GİBİİİİ SENİN KİLOLAR SENİ SEVMİYORR BENİMKİLER BANA AŞIK OLMUŞLARRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O kadar sey yaZdim bi yorum yapmadiniz ama ya((
Canım ben yazını goremedım ya oncekı sayfayada baktım ne yazdın kı ?
]kizlar doktora gittim bebegim 4 haftalik Gec dollenme olmustur dedi. 10 gun sonra kalp atislarini duycaz insallah. Bu arada diyetisyen onerdi doktorum onada baslicamki bu sefer balon olmiyim
4 haftalıkmıymıs oy daha mercımekcık..
Kalp atısları zaten 4 haftada duyulmuyor sanırsam.. bencede en mantıklısını yaparsın...
Bende ıkıncı hamılelıgım olursa cok dıkkatlı olmaya calısıcam.. almak kolayda vermek cok zorr... :1no2:
]kizlar doktora gittim bebegim 4 haftalik Gec dollenme olmustur dedi. 10 gun sonra kalp atislarini duycaz insallah. Bu arada diyetisyen onerdi doktorum onada baslicamki bu sefer balon olmiyim
ben zayiflayamadim senin gibi betul ondan dolayi diyetisyenle yapcam hamileligimi
Cansu,Mehtap artık çok az giriyorlar...Hele Cansu aylardır yok yaa
Kız sen homidi gırtlak götürürsen tabi severler seni hem ye hem kilo ver nerde var bukaydirigubbakcemile3BENİM KİLOLAR BANA SIKI SIKIYA TUTUNDULAR BENİ BIRAKMAK İSTEMİYORLAR :roflol::roflol::roflol:
Kız sen homidi gırtlak götürürsen tabi severler seni hem ye hem kilo ver nerde var bukaydirigubbakcemile3
[B]Canım hayırlı ugurlu olsun..Insallah 10 gün sonra pıt pıtları duyarsınız:))Diyetisyene başlamanda iyi olmuş en azından düzenli beslenip az kilo alırsın canım..
DR ÖLE DEDİYSE GEÇ DÖLLENMEDİR CANIM DOĞUMDAN SONRA YUMURTLAMA GÜNLERİ ŞAŞAR BİRAZ SONRA DÜZENE GİRER ONDANDIR İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DOĞUMUNUDA GÖRÜRÜZ SAĞLIKLA İNŞALLAHHHa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?