Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar selam....bugün yoktum gene....tunahançok öksürüyor sanki balgam varmış boğazında gibi damla damlatıp akıttım ama hala hırlıyor zaten bizimki hep hırlıyordu ama dr.lar bişeyi yok diytolar. kimden duymuştum hatırlamıyorum ama yün gibi bişeye viks sürdüm azıcık göğüsüne sardım yanlış yapmadım umarım bişi nolur mu sizce fikri olan var mı?kafamçokkarıştı

kızkardeşim aradı çaya geliyorlarmış ben kaçtımmm haaa unutmadan saat 7 de yedim yemeği ondan sonra bişii yemicemmm hadi bakalımm biraz böle yapayım en azından gece geç saatte yemezsem biraz farkeder belkii

Ay canım geçmiş olsun ventolin falanmı kullanıyorsun üzüldüm yaa
Haklısın kortizon çok kilo yapıyor.Akşam 7 den sonra birşey yemesen biraz etkisi olur sanırıma.s.

geçmiş olsun canım yaaa
viks olayını bende bilmiyorum valla benim kız hırlıyordu ilaç kullanmıştık öle öksürme yoktu fazla ama ilaçla hallettmiştik çok şükürr
havalar fena gidiyor aldanıp fazla çıkarmayın çocukları çıkarıncada uzun süre durmayın 10 gün falan daha geçsin de öle çıkarın kızlarrr hava hastalık havasııı birde öpmeyin çocuklarınızı ve öptürmeyinnnnnnn özellikle bu çok önemliii bulaştırıyoruz veya bulaştırıyorlar çocukları severken akrabalar

Deryacım geçmiş olsun demek hala devam ediyor yaa..
Peki başka br doktora göstersen acaba farklı birşey söyler belki??
Yün viks hiç duymamıştım canım yanlış yönlendirmek istemem şimdi :uhm:

Canım benım hıcbırıne gerek kalmaz ınsallaaaaahhhh.... Şeniz
Verırsın merak etme tek derdımız kılo olsun cok sukur..

Evet duzensız beslenme cok kotu oluyor.. ne doydugunu anlıyorsun ne bırsey yedıgını karısık kurusuk oluyor..
6 ogun yapamasann bıle 3 ogun yapmaya calıssan.. ogunlerı teker teker duzene koysan belkı yerlesır.. kızınkını yaparken kendıne de yaparsın.. ceylıncık durmuyormu hıc annesı ?

ahh canıım geçmiş olsun yaa kıyamam ben ona canım bizimki öyle öksürüğü tutuğu zaman ben valla harnubu tereyağıyla karıştırır veririm bide burnunuda açmak için okyanus spreyi sıkarım..büyük çoçuklara yaptıklarını duydum ama aylık bebekler için duymadım vıcks cnm inş.. bişiciik olmas bide demekki soğuk aldı gögsüne sıcak bez koy ben bunları denediğim zaman azalır belki bi faydası olur fisfisfis

Tereyagını denedın mı canım bak salıha yıne yazmıs.. etkısı oldumu nasıl ?

derya doktor deiştirmek eğer cok memnunum demıyosan iyi bişidir..ben biçok tecrube yaşadımbu konuda..bence doktora götür..viks daha cok ağrılı hallerde daha iyi sonuc verır ve kucuk bebeklere fazla uygulanmasının dogru oldugunu sanmam..bikereden bişi olmaz..içini ferah tut..ama yarın yeni bi doktor denemekde fayda olabılır deryacım..

müjdecim gözümüzaydın...tebrik ederim....allah sağlıkla tamamına erdirsin..bu eylulanneleri ne hızlı cıktık yahu...ayy ne fena bi heyecan şimdiden..ama biriyle ilgilenirken kendini fazla dinlemıceksin..belkıde arayı fazla açmamak bu koşulda daha iyi oluyo sanıyorum..ama yinede ben kendi adıma KORKUYOORUUMMdelikafadulden

wiski baksetchi benım aklıma gelenler..benneyaptımki

kızlar sağolun tavsiyeleriniz için çıkardım şimdi göğüsündekini baya rahatlamış gözüküyo...teretağını da yatım betülcüm salihacım bugün baya sümük akıttık faydsı oldu sanırım...
umutçum ben bu hırıltı için bikaç tane farklı dr.a götürdüm hepsi aynı şeyi söledi çünkü çok endişeleniyodum öksürüğü yarın da devam ederse dr.a götürücem gene..çünkü öksürük dışında çok şükür başka bişeyi yokmuyo oturuyo şebek kaka yapmış diye uyandı şimdi de uyumuyo oturuyo benimle

ağlamıştın eve gelip koşa koşakaydirigubbakcemile3ağdanı falan yaptıramadın hazırlıkların tam deil diye...bende allahallah demiştim..çünki neguzel işte bende erken dogursam demiştim..derken 25 i gibi beklenırken 15ine artık doktoruma yalvar yakar,cunkı bacaklarım varıslerım ve muhteşem göbeiim beni yürütmez olmuştu..golf topu yutmuş kertenkele gbi yerde sürünüyodumdelikafaduldenooyooy..siz demin bizden kalanları yazmışsınız..bızden geri toplasak 10 12 kişi falan kaldı...cansuyu hakketen bende merka edıyorum..selin biyerlerden gene cıkar meydana gbıme gelıyo..

İyi akşamlar Arkadaşlar...
Gündüzleri pek giremiyorum,her gün borayı dışarı çıkartmaya çalışıyorum..eve geldiğimde de bitap düşmüş oluyorum..bütün bir kış boyunca eve kapanınca temiz hava çarpıyor tabi..

Kahvaltı için rondodan bahsetmişsiniz, çorba için blendır kullanıyorum ama kahvaltıya gerek kalmıyor,çünkü hepsini karıştırıp çırpınca muhalebi kıvamına geliyor pütürlü olmuyor yani:sm_confused:
acaba farklı şeyler mi koyuyoruz?
yumurta,peynir,tahin,4-5 gün arayla bir nohut kadar ceviz koyuyorum birde 3-4 bebe bisküvisi...
bunları ıslatmak için bir gün ıhlamurla birgün devam mamasıyla birgün 3-4 tane kayısıyı haşlayıp suyunu kullanıyorum tabi kayısılarıda blendırda ezip kullanıyorum arada......
Sizlerde ne pütürlü kalıyor mesela?
Ayrıca çok çok akışkan pütürsüz olmasın ki yutmayı öğrensin..tabi bu benim görüşüm...Mesela çorbayı blendırdan geçiriyorum ama su gibi yapmıyorum kıvamlı bırakıyorum...
Bu arada bebe bisküvisini her seferinde ufalamamak için daha önceden paketin hepsini robottan geçirdimm..tuperware kaplarına koydum,cam kavonozlarda da saklanabilir..
Çorba için kullandığım bebe ekmeklerinide aynı şekilde hazırladım..
Kullanacağım zaman kaşıkla alıp atıyorım yiyeceklerine,pratik oluyor..

eski listede hangi isimi koycağımız yazıyodu bebişlerimize...ben deniz koycaktım son anda tunahan oldu sözde eylüldü doğum tarihi€:)

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…