- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.141
kız valla düzensiz yiyom sporumda düzenli değil ondan veremiyom sanırım ben sabah kızı okula gönderirken kahvaltı ediyom bazen bazende saat 10 sa ceylinle ediyom sonrası vahim araki bulasın yemeği ceylinden kucaktan inmiyo onun mamasını bile zor hazırlıyom kociş evde olunca rahat ediyom ama dengesiz besleniyom işte bide ben uzun süre kortizonlu ilaçlar kullandım o kilolarda zor gidiyor sanırım halada astım ilacımı kullanıyom ondada kortizon varrr
kızlar selam....bugün yoktum gene....tunahançok öksürüyor sanki balgam varmış boğazında gibi damla damlatıp akıttım ama hala hırlıyor zaten bizimki hep hırlıyordu ama dr.lar bişeyi yok diytolar. kimden duymuştum hatırlamıyorum ama yün gibi bişeye viks sürdüm azıcık göğüsüne sardım yanlış yapmadım umarım bişi nolur mu sizce fikri olan var mı?kafamçokkarıştı
kızlar selam....bugün yoktum gene....tunahançok öksürüyor sanki balgam varmış boğazında gibi damla damlatıp akıttım ama hala hırlıyor zaten bizimki hep hırlıyordu ama dr.lar bişeyi yok diytolar. kimden duymuştum hatırlamıyorum ama yün gibi bişeye viks sürdüm azıcık göğüsüne sardım yanlış yapmadım umarım bişi nolur mu sizce fikri olan var mı?kafamçokkarıştı
aynen cok pis bogazlik yaptim ilkinde bu sefer oyle olmicak umarim
BENİM KİLOLAR BANA SIKI SIKIYA TUTUNDULAR BENİ BIRAKMAK İSTEMİYORLAR :roflol::roflol::roflol:
Canım benım hıcbırıne gerek kalmaz ınsallaaaaahhhh.... Şenizkız valla düzensiz yiyom sporumda düzenli değil ondan veremiyom sanırım ben sabah kızı okula gönderirken kahvaltı ediyom bazen bazende saat 10 sa ceylinle ediyom sonrası vahim araki bulasın yemeği ceylinden kucaktan inmiyo onun mamasını bile zor hazırlıyom kociş evde olunca rahat ediyom ama dengesiz besleniyom işte bide ben uzun süre kortizonlu ilaçlar kullandım o kilolarda zor gidiyor sanırım halada astım ilacımı kullanıyom ondada kortizon varrr
Evet duzensız beslenme cok kotu oluyor.. ne doydugunu anlıyorsun ne bırsey yedıgını karısık kurusuk oluyor..kızkardeşim aradı çaya geliyorlarmış ben kaçtımmm haaa unutmadan saat 7 de yedim yemeği ondan sonra bişii yemicemmm hadi bakalımm biraz böle yapayım en azından gece geç saatte yemezsem biraz farkeder belkii
Ahan da ben sayim size:
Mommy..............Gül
Betüly.................Betül
Duyguege............Duygu
Gnydn64..............Serap
Delikiz..................Fatma
Dyonisos..............Eda
FatihDerya...........Derya
Aytege.................Ayten
Papatyam.............Hicran
Karçiçek...............Saliha
Tanger..................Mevlüde
Maibeyaz..............Hamiş Gülsüm hem de kızı olacak
Müjdes..................Hamiş Müjde
Patik.....................Umut
Ayy aklıma bir anda gelenler bunlar,hadi siz de ekleyin,diğer arkidişleriii
wiski baksetchi benım aklıma gelenler..benneyaptımki
Benimde 25 eylüldü 9 eylülde suyum gelmişti..Sabahtan size yazmıştım:)
Ve Ayten ile Betül sağolsunlar beni merak edip arayıp msj atmışlardı..Ayy çok duygulandım yaaa:)
Betül Ayten size teşekkür ederim tekrar:)
Hepinizi çok seviyorum ben ya:))))
Ahan da ben sayim size:
Mommy..............Gül
Betüly.................Betül
Duyguege............Duygu
Gnydn64..............Serap
Delikiz..................Fatma
Dyonisos..............Eda
FatihDerya...........Derya
Aytege.................Ayten
Papatyam.............Hicran
Karçiçek...............Saliha
Tanger..................Mevlüde
Maibeyaz..............Hamiş Gülsüm hem de kızı olacak
Müjdes..................Hamiş Müjde
Patik.....................Umut
Ayy aklıma bir anda gelenler bunlar,hadi siz de ekleyin,diğer arkidişleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?