Doğum yapmış olan anneler buraya....

aşkolsun beni unutmuşsun:çok üzgünüm:

ŞenizŞeniz

Canım bizde öksürük yok ama hırıltı var sanki balgam varmış gibi dün aşı oldmuştuk dr.a sorduk kaldığı oda nemsizse olabilir dedi...
Buhar makinesi varsa bir çalıştır bakalım yada kaloriferin üstüne ıslak havlu koy bakalım belki işe yarar...

Eda gordum senı nasılsın canım ?

Saol canım iyiyim çok şükür cvp yazmakla uğraşıyordum
Sen nasılsın? Fotoda çok güzel çımışsınız,Maşallah...

Merve seni gördümm çık ortaya, sende bugün girmemişsin...
Geçmişe bakıyorsun galiba,ben ödevimi bitirdim sıra sendekaydirigubbakcemile3

---
asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçıçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // ?
seren // Seren
Sweet curse / halime
Zeynep_67 // Zeynep
---

Son düzenleme:
deryacım benimki de aynı.sanki balgam var da balgamı çıkarmak için öksürüyor.balgamı bir çıkarsa sanki rahtlayacak gibi.dr. a götürdüm ben de hem de 2 tane..ikisi de temiz ..birşey yok dediler..eda gibi düşünüyorum.bu aralar buhar makinesini pek çalıştırmıyordum.ondan olabikir.zaten özellikle sabahları oluyor..

bu arada listelerde beni hiçç hatırlayan yok..çok üzgünüm çoook

Bende yokum listede ,bende küstüüümmkaydirigubbakcemile3

Derya canım,takviminde ingilizce o melek oldu filan yazıyor galibaaa
angeldan çıkardımm:roflol:
Sonra ingilice örrttmenimiz gül gelir kızar sonra sanaaklava:

Merve seni gördümm çık ortaya, sende bugün girmemişsin...
Geçmişe bakıyorsun galiba,ben ödevimi bitirdim sıra sendekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ödev bitti örtmenim kaydirigubbakcemile3
benim pc ye virüs bulaşmış da giremedim dünden beri ...

herkese selam kaydirigubbakcemile2

Kusura bakma duzelttım sımdı.. baska bırınıde unutmusumdur muhakkak.. benneyaptımki

ikinci çocuk gibi bu kk'a uykumuz gelsede zaman ayırmamız gerekiyor illa kaydirigubbakcemile3 Allah rahatlık versin canım..
Grşz..

Vallahı canım ya sorma... Saol sana da Allah rahatlık versın, tabı hepınıze.. :) Uykulu uykulu bırde lıste duzenledım ıyımı... naniknanik
Iyı geceleer.. mirmirmirmir

msninin açarmısın?
Bu arada şu yağmuru bitiremedin hala senin kız şemsiyenin altında dondu ilgilen biraz yazık kıza...

açıyorum canım..
benim pc yi bugün yeniden kurdular, msn imi silmişler, yeniden kuruyorum şutarafagitti
o kız yağmur altında gezmeyi seviyor romantik kız naapsın kaydirigubbakcemile3

ikinci çocuk gibi bu kk'a uykumuz gelsede zaman ayırmamız gerekiyor illa kaydirigubbakcemile3 Allah rahatlık versin canım..
Grşz..

edacım aynen öle valla. eşim diyorki çocuk kaç yaşına gelene kadar takılacaksın bu kk ya diyor..çocuk eşşek kadar olacak siz hala dertlerininizimi paylasaçaksınız diyor..o zamn da deriz ki ergenlik problemleri, yok oğlumun kız arkadaşı, yok ders çalışmıyor vb.. dertler hiiç bitmez..biz burda arkadaş olduk..evden çıkmadan sosyal bir ortam oluşturduk.. ben burayı çok seviyom ama bakalım ne zamana kadar gidecek burası..:tomato::1hug:sırnaşık şey

canacım genelde yatınca ve geceleri oluyor sanki dimi sizde de öyle mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…