Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim oğlan şimdiden traş olmaya başladı..çok sakalı çıkıyor da..))))..allhım damat traşlarını olmasını görmeyi de nasip eder inş. ))

bencede güneşli havaya çıkma zamanı geldi o yağmurlu kızın:)gülenağızlı şekerkızbüşra nın annesi o :)merve enteresan bi kızsın bende..içinde fırtınalar kopan, güneşli bi bulut gibisin..kendini göstermeyen aslında..ama gürleyen arasıra...neyse şizoya bağladım yine sanırım..uyku oncesı gunun en yorgun anlarında olur okadar şizo-tatlicadiarzu-EDA teşşekkür ederim adres için.ekledim..buarada sezonu ılk bora ıle ismet açtı,gözlük olayı diyorumkaydirigubbakcemile3kıvancı gördünüzmü..traş oluyokaydirigubbakcemile3

edacım ben kendi takvimimi göremiyom valla şu anda....zor uyuttum tunahanı şimdi yaa uyuyo uyanıyo ellerini kemiriyo bizimki emzik de emmediği için meme istiyo hep valla canı kalmadı memelerimin artık hep acıyoplarsenağlama

Ya sorma canım bizimkiside söyleniyor sürekli daha dün konuştuk..
hani buluşma filan için...Kıskanıyormu ne düşünüyor bilmiyorum ama çok sempati duymuyor bunu anladımmkaydirigubbakcemile3
Hakikatende evden çıkmasakta güzel arkadaşlıklar kurduk,iyi zamanımızda,kötü zamanımızda yazıştık...
Çok şeyler öğrendik....
Allah büyük dertler vermedikçe devam ederiz İnşallah..

canacım genelde yatınca ve geceleri oluyor sanki dimi sizde de öyle mi oluyor?

evet canım..geceleri yatınca ve sabah kalktığında ..büyük ihtimalle kuru havadan oluyor.bir de deryacım ben cold-mix diye bir damla var.yakasına bir damla damlatıyorsun.o zamn gece daha da rahtlıyor.ve hapşırtıyor..hapşırıncada balgamlar burnundan sümükler halinde çıkıyor.))bu aralar çok alışmasın diye damlatmıyorum.ama sıkıntıssı çok olunca arada damlatırsın.çok iyi bir damla..eşimin müdürünün eşi çocuk dr.u.o tavsiye etmişti..burnu tıkalıyken de açıyor.biz büyükler de damlatıyoruz bazen.viks gibi kokuyor.çok güzel açıyor.hava yolunu.

benim oğlan şimdiden traş olmaya başladı..çok sakalı çıkıyor da..))))..allhım damat traşlarını olmasını görmeyi de nasip eder inş. ))

Oy oy maşallah,Allah damat traşlarınıdada görmeyi nasip etsin hepimize ınşallah...
Belki ileride gelinlerimiz hakkında da dedikodu yaparız burda ayy çok komik olur wallakaydirigubbakcemile3

sezonu bunlar açtılarsa bunlar kaparlar..
Sokaktan toplarız artık daha 2-3 saat önce konuştuk eylül ekimde ayaklanırlar top oynamaya çıkarlar babalarıyla,zor alırız dışardan eve...
Ben teşekkür ederim canım..

Keşke emziğe alışsaydı iyi olurdu...Bizimkisie de koynumda uyumaya alıştı ama emziği verince dalıyor hemen...

[COLOR="royalblue"]AYTENCANKOVİÇ zayıflamam durdu dıyosun..iyi olmuş..sende bi dur artık..9.5 haftadan fırlamış gibide pozlar verme bıdha..valla süper olmuşun dha ne verıyosun ama madem taktın 50 yı kafaya şiddetle 4.3.2.1 i tacsıye ederım..tamamen bıtkısel...toksınlerını attırır..suyuda dha cok içersen özellikle sbahları mumkun mertebe sıcaak bıtkı çayları..[/COLOR]

deryacım kıyamam sana canımbenım...cok üzücü ama napalım...şu balgamı geçsinde belkıde huzursuz edıyo kuzuyu...cümleten hayırlı geceler..

bu kadar güzel tarif edebilmene şaşırıyorum valla canım,
tanılşıyor muyuz acaba bi yerleden diye şüphe etmeye başladım kaydirigubbakcemile3

edacım hala yüklenmedi, birazdan açılıp kapanacak bilgisayarım...
uykun geldiyse bekleme sen beni hihoyyyt

canancım o dediğinden alayım bende bari...zorda kalırsam kullanırım...bende ystıyorum artık kızlar kociş uyudu ama arada beni yanında bulamayıp sen hala yatmadın mı deyip duruyo hepinizi seviyorum umutçum seni deeee:1hug: iyi geceler Allah rahatlık versin arkadaşilarımmmm

eda, umut sizinkiler gözlük takar da benim oğlan takamaz mı yanii ))

Oy oy maşallah,senin oğlan hızlı zaten...
Tüm eylül bebişleri hadi yaza hazırlık yapmaya başlasınhihoyyyt

Emel,Canan kızlar özür dileriiim valla bir anda aklıma gelmediniz kiii
yoksam sizi nasıl unuturummm...
Betül Sayra yeni değil bilakis en eskilerden ilk ben "aralıkta hamile kalanlar" diye bir topik açmiştım aralık anneleri bölümündeydi sonra eylüle taşıdılar falan Sayra oraya ilk gelenlerdendi,Eda da,Zeos,Zeliha aklıma gelmiyor yani Hişcranın açtığı topikten de önceydi siz düşünün artık...

Eda,kızarımmm ben de daha önce söylemiştim Deryaya ama okumadı galiba,aslında çok kişiyi uyardım sonra vaz geçtim artık...

Bu arada şekerler baby&you dergisinde benim yazım ve resimlerimizi yollamıştım,nisan sayısını alın,Ayçoşla benim resimlerimiz ve yazımı koymuşlar 1 sayfa,çok hoşuma gitti...

Eda neyi çekiyosun rondoda
ben kaçırdım,herkes iyi fikir demiş,de hele bakim bi daha????

Ayy umutcum 4.3.2.1 gerçekten güzelmi hep reklamlarını görüyorum ama nasıl bir faydası var anlatsana:)
Ayyy evet ama yinede ağdamı yaptırıp kaşımı bıyığımı aldırıp öyle girmiştim doğumakaydirigubbakcemile3
Neye kızıyon kız?Ne söyledin daha önce ben kaçırmışım:)Dergileremi çıktınız kız hemen alıcam bende vallahi:)Yok yada almıyım bakayım dergicide bana anne bebek geliyor zatenkaydirigubbakcemile3

valla bettülcüm çok huysuzlaştı dişler geldi gelecek sanırım ondan sanırım cuma dr kontrolümüz var bakalım o ne diyecek inanırmısın gece 12 de yattı sabah 8 de kalktı ve gündüz sadece 4 te yatıp 17:40 ta kalktı bi o ara biraz dinlenebildim bide kucaktan inmek istemiyor valla bugün bir ara nefesim kesilecek sandım sıkıntıdan kolumu da fazla kullanmamaya çalışıyorum zaten ağrıyor biraz daha iyice şimdi kolum ama zorlamak istemiyorumda sabahtan beri kucakta dolanıyoruz evde düşün artık ve şimdi gene 12 de yattı allahtan bakalım yarın netçezz
ben ona yemeği zor hazırlıyorum valla koltuğunda mutfağa götürüyom binbir şaklabanlıklar eşliğinde mamasını hazırlıyom oda beni seyrediyor kah ağlıyor kah bakınıyor sonra ancak yediriyorum bana fırsat kalmıyor kocişte evde yoktu bugün allah işilerimizi rast götürsün gitsin o yeterki ama ona öle alıştımki keza ceylinde arıyor onu valla kociş evdeyken biraz rahat ediyordum en azından ama ceylin böle arada feci huysuzluk ediyor kafayı yiyorum resmenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Eda neyi çekiyosun rondoda
ben kaçırdım,herkes iyi fikir demiş,de hele bakim bi daha????

kıss.. bebe büsküvileini çekip rondoda kavonoza koyuyomuş şekeerim iyi fikir bida bida iş olmasın yanii
oooo mervecimde gelmiş ama geç gelmiş pc deki sounu hallet yarın beklerük artıkınkaydirigubbakcemile2
yaw bugunde çenem düştüü şimdi kociş topliceek düşen çenemiidelikafadulden
ben en iyisi cuf cuffluyumm
allah herkese rahat uykular versin deliksiz uyuyaakk emiiimirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…