- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.181
edacım aynen öle valla. eşim diyorki çocuk kaç yaşına gelene kadar takılacaksın bu kk ya diyor..çocuk eşşek kadar olacak siz hala dertlerininizimi paylasaçaksınız diyor..o zamn da deriz ki ergenlik problemleri, yok oğlumun kız arkadaşı, yok ders çalışmıyor vb.. dertler hiiç bitmez..biz burda arkadaş olduk..evden çıkmadan sosyal bir ortam oluşturduk.. ben burayı çok seviyom ama bakalım ne zamana kadar gidecek burası..:tomato::1hug:sırnaşık şey
canacım genelde yatınca ve geceleri oluyor sanki dimi sizde de öyle mi oluyor?
benim oğlan şimdiden traş olmaya başladı..çok sakalı çıkıyor da..))))..allhım damat traşlarını olmasını görmeyi de nasip eder inş. ))
bencede güneşli havaya çıkma zamanı geldi o yağmurlu kızın:)gülenağızlı şekerkızbüşra nın annesi o :)merve enteresan bi kızsın bende..içinde fırtınalar kopan, güneşli bi bulut gibisin..kendini göstermeyen aslında..ama gürleyen arasıra...neyse şizoya bağladım yine sanırım..uyku oncesı gunun en yorgun anlarında olur okadar şizo-tatlicadiarzu-EDA teşşekkür ederim adres için.ekledim..buarada sezonu ılk bora ıle ismet açtı,gözlük olayı diyorumkaydirigubbakcemile3kıvancı gördünüzmü..traş oluyokaydirigubbakcemile3
edacım ben kendi takvimimi göremiyom valla şu anda....zor uyuttum tunahanı şimdi yaa uyuyo uyanıyo ellerini kemiriyo bizimki emzik de emmediği için meme istiyo hep valla canı kalmadı memelerimin artık hep acıyoplarsenağlama
bencede güneşli havaya çıkma zamanı geldi o yağmurlu kızın:)gülenağızlı şekerkızbüşra nın annesi o :)merve enteresan bi kızsın bende..içinde fırtınalar kopan, güneşli bi bulut gibisin..kendini göstermeyen aslında..ama gürleyen arasıra...neyse şizoya bağladım yine sanırım..uyku oncesı gunun en yorgun anlarında olur okadar şizo-tatlicadiarzu-EDA teşşekkür ederim adres için.ekledim..buarada sezonu ılk bora ıle ismet açtı,gözlük olayı diyorumkaydirigubbakcemile3kıvancı gördünüzmü..traş oluyokaydirigubbakcemile3
eda, umut sizinkiler gözlük takar da benim oğlan takamaz mı yanii ))
bu kadar güzel tarif edebilmene şaşırıyorum valla canım,
tanılşıyor muyuz acaba bi yerleden diye şüphe etmeye başladım kaydirigubbakcemile3
edacım hala yüklenmedi, birazdan açılıp kapanacak bilgisayarım...
uykun geldiyse bekleme sen beni hihoyyyt
Ayy umutcum 4.3.2.1 gerçekten güzelmi hep reklamlarını görüyorum ama nasıl bir faydası var anlatsana:)[COLOR="royalblue"]AYTENCANKOVİÇ zayıflamam durdu dıyosun..iyi olmuş..sende bi dur artık..9.5 haftadan fırlamış gibide pozlar verme bıdha..valla süper olmuşun dha ne verıyosun ama madem taktın 50 yı kafaya şiddetle 4.3.2.1 i tacsıye ederım..tamamen bıtkısel...toksınlerını attırır..suyuda dha cok içersen özellikle sbahları mumkun mertebe sıcaak bıtkı çayları..[/COLOR]
ağlamıştın eve gelip koşa koşakaydirigubbakcemile3ağdanı falan yaptıramadın hazırlıkların tam deil diye...bende allahallah demiştim..çünki neguzel işte bende erken dogursam demiştim..derken 25 i gibi beklenırken 15ine artık doktoruma yalvar yakar,cunkı bacaklarım varıslerım ve muhteşem göbeiim beni yürütmez olmuştu..golf topu yutmuş kertenkele gbi yerde sürünüyodumdelikafaduldenooyooy..siz demin bizden kalanları yazmışsınız..bızden geri toplasak 10 12 kişi falan kaldı...cansuyu hakketen bende merka edıyorum..selin biyerlerden gene cıkar meydana gbıme gelıyo..
Emel,Canan kızlar özür dileriiim valla bir anda aklıma gelmediniz kiii
yoksam sizi nasıl unuturummm...
Betül Sayra yeni değil bilakis en eskilerden ilk ben "aralıkta hamile kalanlar" diye bir topik açmiştım aralık anneleri bölümündeydi sonra eylüle taşıdılar falan Sayra oraya ilk gelenlerdendi,Eda da,Zeos,Zeliha aklıma gelmiyor yani Hişcranın açtığı topikten de önceydi siz düşünün artık...
Eda,kızarımmm ben de daha önce söylemiştim Deryaya ama okumadı galiba,aslında çok kişiyi uyardım sonra vaz geçtim artık...
Bu arada şekerler baby&you dergisinde benim yazım ve resimlerimizi yollamıştım,nisan sayısını alın,Ayçoşla benim resimlerimiz ve yazımı koymuşlar 1 sayfa,çok hoşuma gitti...
Canım benım hıcbırıne gerek kalmaz ınsallaaaaahhhh.... Şeniz
Verırsın merak etme tek derdımız kılo olsun cok sukur..
Evet duzensız beslenme cok kotu oluyor.. ne doydugunu anlıyorsun ne bırsey yedıgını karısık kurusuk oluyor..
6 ogun yapamasann bıle 3 ogun yapmaya calıssan.. ogunlerı teker teker duzene koysan belkı yerlesır.. kızınkını yaparken kendıne de yaparsın.. ceylıncık durmuyormu hıc annesı ?
Suan gırenlerın lıstesı bu... gırmeyenlerı cıkardık... a.s
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Eda neyi çekiyosun rondoda
ben kaçırdım,herkes iyi fikir demiş,de hele bakim bi daha????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?