- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.201
aşkolsun beni unutmuşsun:çok üzgünüm:
deryacım benimki de aynı.sanki balgam var da balgamı çıkarmak için öksürüyor.balgamı bir çıkarsa sanki rahtlayacak gibi.dr. a götürdüm ben de hem de 2 tane..ikisi de temiz ..birşey yok dediler..eda gibi düşünüyorum.bu aralar buhar makinesini pek çalıştırmıyordum.ondan olabikir.zaten özellikle sabahları oluyor..
bu arada listelerde beni hiçç hatırlayan yok..çok üzgünüm çoook
Bende yokum listede ,bende küstüüümmkaydirigubbakcemile3
Derya canım,takviminde ingilizce o melek oldu filan yazıyor galibaaa
angeldan çıkardımm:roflol:
Sonra ingilice örrttmenimiz gül gelir kızar sonra sanaaklava:
ikinci çocuk gibi bu kk'a uykumuz gelsede zaman ayırmamız gerekiyor illa kaydirigubbakcemile3 Allah rahatlık versin canım..
Grşz..
Emel,Canan kızlar özür dileriiim valla bir anda aklıma gelmediniz kiii
yoksam sizi nasıl unuturummm...
Betül Sayra yeni değil bilakis en eskilerden ilk ben "aralıkta hamile kalanlar" diye bir topik açmiştım aralık anneleri bölümündeydi sonra eylüle taşıdılar falan Sayra oraya ilk gelenlerdendi,Eda da,Zeos,Zeliha aklıma gelmiyor yani Hişcranın açtığı topikten de önceydi siz düşünün artık...
Eda,kızarımmm ben de daha önce söylemiştim Deryaya ama okumadı galiba,aslında çok kişiyi uyardım sonra vaz geçtim artık...
Bu arada şekerler baby&you dergisinde benim yazım ve resimlerimizi yollamıştım,nisan sayısını alın,Ayçoşla benim resimlerimiz ve yazımı koymuşlar 1 sayfa,çok hoşuma gitti...
he valla neden acep eski liste üzerinden yaptım bunu ben acep orda yokmuydunki senn şimdi o eski listede olmayanlar da var aramızda zaten kusura bakma yenileride katmadım arada kaynadın demekkiii kaydirigubbakcemile3
kız seni unutmadım valla kopyalarken yanlış yapmışım ben eski listeyi koymuştum ordan buraya kopyalarken hata yapmışım sanırım bacım
ya kızlar benim liste eski listeyden burda olanlardı yanlış anlaşılmasın unutulmuş değilsiniz yanii ben doğum yaptığımız dönemdeki listemizden alıntı yaptım o isimleriii sonra ekleme yapmadım yaniii bakınız önceki sayfa eski listeeekaydirigubbakcemile3
---
asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
DIONYSOS // Eda
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçİçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // ?
seren // Seren
Sweet curse / halime
Zeynep_67 // Zeynep
---
Emel,Canan kızlar özür dileriiim valla bir anda aklıma gelmediniz kiii
yoksam sizi nasıl unuturummm...
Betül Sayra yeni değil bilakis en eskilerden ilk ben "aralıkta hamile kalanlar" diye bir topik açmiştım aralık anneleri bölümündeydi sonra eylüle taşıdılar falan Sayra oraya ilk gelenlerdendi,Eda da,Zeos,Zeliha aklıma gelmiyor yani Hişcranın açtığı topikten de önceydi siz düşünün artık...
/B]
Senın lıste de gırmeyenlerde vardı canım... CADIARZUbenim listede daha çok kişi vardı amaa:uhm:
valla bettülcüm çok huysuzlaştı dişler geldi gelecek sanırım ondan sanırım cuma dr kontrolümüz var bakalım o ne diyecek inanırmısın gece 12 de yattı sabah 8 de kalktı ve gündüz sadece 4 te yatıp 17:40 ta kalktı bi o ara biraz dinlenebildim bide kucaktan inmek istemiyor valla bugün bir ara nefesim kesilecek sandım sıkıntıdan kolumu da fazla kullanmamaya çalışıyorum zaten ağrıyor biraz daha iyice şimdi kolum ama zorlamak istemiyorumda sabahtan beri kucakta dolanıyoruz evde düşün artık ve şimdi gene 12 de yattı allahtan bakalım yarın netçezz
ben ona yemeği zor hazırlıyorum valla koltuğunda mutfağa götürüyom binbir şaklabanlıklar eşliğinde mamasını hazırlıyom oda beni seyrediyor kah ağlıyor kah bakınıyor sonra ancak yediriyorum bana fırsat kalmıyor kocişte evde yoktu bugün allah işilerimizi rast götürsün gitsin o yeterki ama ona öle alıştımki keza ceylinde arıyor onu valla kociş evdeyken biraz rahat ediyordum en azından ama ceylin böle arada feci huysuzluk ediyor kafayı yiyorum resmenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
]kizlar doktora gittim bebegim 4 haftalik Gec dollenme olmustur dedi. 10 gun sonra kalp atislarini duycaz insallah. Bu arada diyetisyen onerdi doktorum onada baslicamki bu sefer balon olmiyim
canım ben hamilelğimin son 4 ayını diyet yaparak geçirdim ve son 4 ay da hiç kilo almadım, ama maşallah bebişin kilosu normal oldu. hayırlısıyla duyarsın canım kalp atışlarını vallaa ne yalan söyliyeyim eğer çalışmak gibi bir kaygım olmasaydı bende hemen bir tane daha yapardımm ne güzel ben kalabalık aileleri çok seviyorum. biz çok kalabalık bi aileydik çok güzeldi. inşallah şu durumları toparlarızda 2 tane daha arka arkaya yaparımm kısmet bakalım.a.s.
kızlar selam....bugün yoktum gene....tunahançok öksürüyor sanki balgam varmış boğazında gibi damla damlatıp akıttım ama hala hırlıyor zaten bizimki hep hırlıyordu ama dr.lar bişeyi yok diytolar. kimden duymuştum hatırlamıyorum ama yün gibi bişeye viks sürdüm azıcık göğüsüne sardım yanlış yapmadım umarım bişi nolur mu sizce fikri olan var mı?kafamçokkarıştı
[COLOR="royalblue"]AYTENCANKOVİÇ zayıflamam durdu dıyosun..iyi olmuş..sende bi dur artık..9.5 haftadan fırlamış gibide pozlar verme bıdha..valla süper olmuşun dha ne verıyosun ama madem taktın 50 yı kafaya şiddetle 4.3.2.1 i tacsıye ederım..tamamen bıtkısel...toksınlerını attırır..suyuda dha cok içersen özellikle sbahları mumkun mertebe sıcaak bıtkı çayları..[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?