Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız seni unutmadım valla kopyalarken yanlış yapmışım ben eski listeyi koymuştum ordan buraya kopyalarken hata yapmışım sanırım bacım

ya kızlar benim liste eski listeyden burda olanlardı yanlış anlaşılmasın unutulmuş değilsiniz yanii ben doğum yaptığımız dönemdeki listemizden alıntı yaptım o isimleriii sonra ekleme yapmadım yaniii bakınız önceki sayfa eski listeeekaydirigubbakcemile3

vayyyyyy kız gazetecidemi olcan her teldesin maşallahhh

BAŞLIK ANNE KIZI AYÇA NURU ANLATIYOR DEĞıLMıııı NETTEN BAKTIM ŞıMCıKKK
ahanda görmeyenler için buradaaaa (sakıncası yoktur herhalde sil dersen silerim resmini gerçi tüm türkiye gördü emmeee:) )

[/URL][/IMG]

http://img245.imageshack.us/img245/8170/tamdergi.jpg

Son düzenleme:
gunaydınlar..HıCRAN eger ceylıne yumurta dokunuyosa bebebıskuıdede yumurta var..benımkıne dün serçeparmağımın yarısı kadar çorbasına kuzukıyma koymuştum..bugun hoop yüne sıvılcelendık:çok üzgünüm:babasıyla dalaştık tabı..ben profa goturelım artık bunu neyapıcam dedım oda ben sana henuz et verme demedımmı dedı..arkadaş sadeceılahıyatçı deil her mokun uzmanı...daha cok ufakmış test yapamazlarmış ne gerek varmış..olsun bugun randevu aldım alman hastanesınde bı proftan..canımdan bezdım valla kızlar.........bıde pişmanlık,sucluluk duyguları duyuyo ınsan..ıcı kötu oluyo cocugunu oyle gördükçe..aman neblim..herkez kendı derdını bılır işte....

günaydın kızlarrrr ,
tunahana geçmiş olsun deryacım
müjdecim sende görürsün inşallah 10 gün sonra bebişinin kalp atışlarını sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
denizo da hasta yaa
ben hastaydım ona geçirdim , dün kötü bir gece geçirdik 3 kere uyandı uyanması birşey değilde her uyandığında 10-15 dakika çok ağladı susturamadım gözleri kapalı ağlıyor bilemedim ne yapcağımı .burnu çok tıkalı başka bişeyi yok aslında arada hapşırıyo ama demekki burnunun tıkanıklığı rahatsız ediyo nefes alamıyo yavrum benim bile burnum tıkalı olunca ne rahatsız oluyorum başım ağrıyo o yavrumun ne sıkıntısı vardı kimbilir
okyanus suyu sıkıyoruz sürekli , cold mix i de bulamadım kaç eczaneye sordum bugün gene arayım bakalım iş çıkışı rahatlatır belki ....

he valla neden acep eski liste üzerinden yaptım bunu ben acep orda yokmuydunki senn şimdi o eski listede olmayanlar da var aramızda zaten kusura bakma yenileride katmadım arada kaynadın demekkiii kaydirigubbakcemile3

hadi hadiiiiii
:))) Şeniz

Unuttuklarım var muhakkak kusura bakmayın.. Edacım ekledım senı de.. benneyaptımki

oo bende yenı sanıyordum.. 1 seneyı gectı ben buradayım ılk defa gorunce yenı sandımıdı... CADIARZU

benim listede daha çok kişi vardı amaa:uhm:
Senın lıste de gırmeyenlerde vardı canım... CADIARZU
Bunlar aktıf gırenler... a.s

Ayy anladım canım valla zor..
Benım esımde keske calısmasam butun gun bakarım ben ona dıyo..
Tabı baksa bılıyorum baslayacak hayatm ne zormus demeye.. ama ıyı oluyor bıraz...
Cabucak cıkarır da ıncılerı rahatlar barı ceylıncık ona da zor valla sana da canım... :teselli:

]kizlar doktora gittim bebegim 4 haftalik Gec dollenme olmustur dedi. 10 gun sonra kalp atislarini duycaz insallah. Bu arada diyetisyen onerdi doktorum onada baslicamki bu sefer balon olmiyim

canım ben hamilelğimin son 4 ayını diyet yaparak geçirdim ve son 4 ay da hiç kilo almadım, ama maşallah bebişin kilosu normal oldu. hayırlısıyla duyarsın canım kalp atışlarını vallaa ne yalan söyliyeyim eğer çalışmak gibi bir kaygım olmasaydı bende hemen bir tane daha yapardımm ne güzel ben kalabalık aileleri çok seviyorum. biz çok kalabalık bi aileydik çok güzeldi. inşallah şu durumları toparlarızda 2 tane daha arka arkaya yaparımm kısmet bakalım.a.s.

Oy helal sana ıkı tane arka arkaya demek.. :içelim:
En ıyısını yaparsın canım yaa... kalabalık aılelerı bende cok sevıyorum..
Bızde hep kalabalık buyuduk cok guzel bır duygu.. sadece kendımızı dusunmeyelım dımı bu yavrucuklar ılerde bır yoldas ıster kendıne..
Yalnızlık kotu.. :1no2:

deryacım geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatır, yeni düzelmişti diye hatırlıyorum ben tunahanı, ak kuzu , ben dedğin şeyi hiç duymadım canım. internetten arştıralım a.s.

GÜNAYDINlar :smiley-cool:

tunahana ve denize geçmiş olsun..hemencik iyileşirler inşAllah :1hug:
Müjde müjdeli haberlerini alırız inşAllah...bizi de haberdar et olur mu

günaydın arkadaşlar...gözdecim size de geçmiş olsun yaa bu havalar gerçekten hasta edici demek ki bebişlerin biri iyileşti derken diğeri hastalanıyor oofff...bende coldmix.i sordum sabah iki eczaneye bulamadım bakalım yine balıcam ama...burnunu sürekli açmaya çalış canım en azıondan nefes alması rahatlar...Allahım biran önce bebişlerimize sağlık versin yaÇok üzgünüm çoook

Derya ve gözde geçmiş olsun kızlar sanırım havalardan zeynepte hırıldıyor balgam var gibi bende yarın doktora götürücem. allah beterinden korusun yavrularımızı

müjdes canım hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
gülcüm de ayçasıyla çok güzel çıkmışlar dergilere bile poz veriyorlar ana kız ,allah nazarladan saklasın maşallah

sağol tatlım 4,3,2,1 neyki canım CADIARZU aytencankoviç kim kısss allah iyiliğini versin :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…