Doğum yapmış olan anneler buraya....

---
asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
DIONYSOS // Eda
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçıçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
Naime // Naime
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // ?
seren // Seren
Sweet curse / halime
tanger // Mevlude
Zeynep_67 // Zeynep
---

Unuttuklarımı eklıyorum sureklı...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.Bugün burası çok kapalı yağmurlu sabah sabah sıkıldım walla..
HAsta bebişlerimize Denizimize ve Tunahanımıza çok geçmiş olsun..Bizimde hala hırıltımız ve öksürüğümüz var hava değşimii çocuklara yaramıyor maalesef..
Umut en iyisini yapmışsın canım asıl küçükken tesbit edilip önlemi alınmalı bence DOktor sonucunu paylaşırsın canım ınşaallah geçici bi durumdur Rabbim yardımcın olsun..

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım. hasta olan annişlere ve bebişlere geçmiş olsun.
mommy canım kaynın getirmişmi parfümü bakim söle ne almış?
betülcüm beni eklemeyı unutmuşsun :çok üzgünüm: tanger- mevlüde (nikimi değiştirmeyı düşünuyorum ama daha karar vermedim)
kızlar eşim bugün bakanlıga gitti. dün arayıp çagırmıilar daha işe başlayamadılar.krizden dolayı sanırım işi alıcak devlet yada hemen başlayın dıyecek ama krızden sirtte para yokmuş bakalım bu gun hersey az çok belli olur. sanırım ben gene eşyalarımı toparlayıp gelicem türkiyeye allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ne yapalım evime taşınırım benımde meslegım gerekirse bende çalışırım ne yapayım eşime destek olmam lazım böle bir durumda hayırlısı olsun bakalım eşim aksam gelsın ne diyo..

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
deryacım bizimde şirkette bi arkadaşın annesinin ezcanesi var bende ona sordurttum yokmuş ama depodan getirtiyorlar...sende bi eczaneden rica et depodan getirtsinler canım

Herkese selamlar;
Gözde geçmiş olsun canım.

Bu arada kızlar neyin eskisi yenisi, listesi konuşuluyor??????
Beni de unuttunuz:1shok:

Günaydınlar herkese..Kaç saat önce açtım daha yeni yazabiliyorum:)
Kızlar dün Ege resmen büyük insan gibi kakasını yaptı yaa inanamadım:1shok:Ek gıdaya geçtik diye oldu sanırım..Minik parça parça atıyordu bir türlü yapamıyordu yazık en sonunda altı açıkken bacaklarını ittik ıkına ıkına yaptı ama ben şok oldum yaaa olamaz böyle birşey..Sizlerdede oluyormu böyle:bbo:
Dün armutlu muhallebiyle kahvaltı aldım..Gece muhallebiyi verdim 150 cc den:))Üstünede emdi:)gece 2 kere kalktı:)Aman yarabbim dedim yarım muhallebiye ekmek doğrar öyle veririrm:roflol::roflol:
Kahvaltıdada maharet bu mamalardaymış yaa sütlü pirinçlimi ne bebelac onu aldım:)İçine peynir,yumurta,zeytinyağı ne varsa koydum hepsinide bir güzel yedi:dance:
zeytinyağından yumurtadan öğüren çocuk şapur şupur yedi hem bugün çeyrek yumurtaya geçtik ona rağmen:=)
Kahvaltıyı az hazırladım ama 75 cc den..Üstüne emzirmek için..sonrada uyudu..
Ayy ben koliyle alırım bunlardan yaaasırnaşık şey

Umutcum demek kıymada dokundu yaaa offf kıyamam ben İsmete..çok hassas bir kuzu ismetcik..Umarım gitceğin prof.bir çare bulur canım geçmiş olsun tekrar
Bütün bebişlerimiz hastamı oldu yaa(Gözdecim sizede geçmiş olsun kıyamam kuzuya insanın içi parçalanıyor onları öyle çaresiz görünce diş çıkarırken bende aynı şeyleri yaşadım..Umarım en kısa zamanda atlatırsınız canım
Oyyy maşallah 2 tane daha hee:)
Bende istiyorum valla iki tane bilmemde bir tane Allah nasip ederse durumumuzda müsait olursa çok istiyorum..Müjde ve Gülsüm en güzelini yaptınız valla peşpeşe büyücekler ikiz gibi valla:)
Hava tam hastalık havası zaten birgün kalorife yakıyoruz ertesi gün hava sıcak..Bir gün külotlu çorap giydiriyorum ceket ertesi gün soket çorap pamuklu penye..Ne olcak işte tam hasta olmaya davetiye.Sizede geçmiş olsun canım...

bende listeyi güncelliyim bariii son sayfaya gelsin :)kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım 4,3,2,1 neyki canım CADIARZU aytencankoviç kim kısss allah iyiliğini versin :roflol::roflol:

Canım o solüsyon sıvı bir içecek gibi içinde 10 çeşit bitki var...
Zayıflamaya yardımcı... hap...
Hapını görnedimde şurup şişesi gibi solüsyonunu görmüştüm bende demek hapıda varmış....

Herkese selamlar;
Gözde geçmiş olsun canım.

Bu arada kızlar neyin eskisi yenisi, listesi konuşuluyor??????
Beni de unuttunuz:1shok:

kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:

ceylinde öle canım kayısı ile rahatlıyordu ama galiba oda sancı yaptı ilaca başladım dün debridat a düzeldi bu sabah çok şükürr

kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:

ayy sen beni gülmekten öldürüyosun
bee canım çocuk uyuyo gülemiyorum da :roflol:

4.3.2.1 i emzirenler içemiyor diye biliyorum kızlar...

duygu alemsin çok güldüm ekmek doğrıycan ha muhallebiye :)))) ama bak 2 kere uyanmış o da güzel
senin oğlan bi emmede 250 cc süt emiyo napar yawruma 150 cc muhallebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…