- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.221
sağol tatlım 4,3,2,1 neyki canım CADIARZU aytencankoviç kim kısss allah iyiliğini versin :roflol::roflol:
Umutcum demek kıymada dokundu yaaa offf kıyamam ben İsmete..çok hassas bir kuzu ismetcik..Umarım gitceğin prof.bir çare bulur canım geçmiş olsun tekrargunaydınlar..HİCRAN eger ceylıne yumurta dokunuyosa bebebıskuıdede yumurta var..benımkıne dün serçeparmağımın yarısı kadar çorbasına kuzukıyma koymuştum..bugun hoop yüne sıvılcelendık:çok üzgünüm:babasıyla dalaştık tabı..ben profa goturelım artık bunu neyapıcam dedım oda ben sana henuz et verme demedımmı dedı..arkadaş sadeceılahıyatçı deil her mokun uzmanı...daha cok ufakmış test yapamazlarmış ne gerek varmış..olsun bugun randevu aldım alman hastanesınde bı proftan..canımdan bezdım valla kızlar.........bıde pişmanlık,sucluluk duyguları duyuyo ınsan..ıcı kötu oluyo cocugunu oyle gördükçe..aman neblim..herkez kendı derdını bılır işte....
günaydın kızlarrrr ,
tunahana geçmiş olsun deryacım
müjdecim sende görürsün inşallah 10 gün sonra bebişinin kalp atışlarını sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
denizo da hasta yaa
ben hastaydım ona geçirdim , dün kötü bir gece geçirdik 3 kere uyandı uyanması birşey değilde her uyandığında 10-15 dakika çok ağladı susturamadım gözleri kapalı ağlıyor bilemedim ne yapcağımı .burnu çok tıkalı başka bişeyi yok aslında arada hapşırıyo ama demekki burnunun tıkanıklığı rahatsız ediyo nefes alamıyo yavrum benim bile burnum tıkalı olunca ne rahatsız oluyorum başım ağrıyo o yavrumun ne sıkıntısı vardı kimbilir
okyanus suyu sıkıyoruz sürekli , cold mix i de bulamadım kaç eczaneye sordum bugün gene arayım bakalım iş çıkışı rahatlatır belki ....
canım ben hamilelğimin son 4 ayını diyet yaparak geçirdim ve son 4 ay da hiç kilo almadım, ama maşallah bebişin kilosu normal oldu. hayırlısıyla duyarsın canım kalp atışlarını vallaa ne yalan söyliyeyim eğer çalışmak gibi bir kaygım olmasaydı bende hemen bir tane daha yapardımm ne güzel ben kalabalık aileleri çok seviyorum. biz çok kalabalık bi aileydik çok güzeldi. inşallah şu durumları toparlarızda 2 tane daha arka arkaya yaparımm kısmet bakalım.a.s.
Hava tam hastalık havası zaten birgün kalorife yakıyoruz ertesi gün hava sıcak..Bir gün külotlu çorap giydiriyorum ceket ertesi gün soket çorap pamuklu penye..Ne olcak işte tam hasta olmaya davetiye.Sizede geçmiş olsun canım...Derya ve gözde geçmiş olsun kızlar sanırım havalardan zeynepte hırıldıyor balgam var gibi bende yarın doktora götürücem. allah beterinden korusun yavrularımızı
müjdes canım hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
gülcüm de ayçasıyla çok güzel çıkmışlar dergilere bile poz veriyorlar ana kız ,allah nazarladan saklasın maşallah
güllll süpersin çok güzel olmuş
hicroş tşk tatlış paylaşım için
Kızlar 12-15 kısı kalmıssızdır demıstınız 30 un ustundeyız vallaa... :lepi:
günaydın herkese
listede bende varım unutmayın benii :çok üzgünüm:
eski iletişim yeni naime :))
---
asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
DIONYSOS // Eda
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçİçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
Naime // Naime
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // ?
seren // Seren
Sweet curse / halime
tanger // Mevlude
Zeynep_67 // Zeynep
---
Unuttuklarımı eklıyorum sureklı...
sağol tatlım 4,3,2,1 neyki canım CADIARZU aytencankoviç kim kısss allah iyiliğini versin :roflol::roflol:
Hapını görnedimde şurup şişesi gibi solüsyonunu görmüştüm bende demek hapıda varmış....Zayıflamaya yardımcı... hap...
Herkese selamlar;
Gözde geçmiş olsun canım.
Bu arada kızlar neyin eskisi yenisi, listesi konuşuluyor??????
Beni de unuttunuz:1shok:
Günaydınlar herkese..Kaç saat önce açtım daha yeni yazabiliyorum:)
Kızlar dün Ege resmen büyük insan gibi kakasını yaptı yaa inanamadım:1shok:Ek gıdaya geçtik diye oldu sanırım..Minik parça parça atıyordu bir türlü yapamıyordu yazık en sonunda altı açıkken bacaklarını ittik ıkına ıkına yaptı ama ben şok oldum yaaa olamaz böyle birşey..Sizlerdede oluyormu böyle:bbo:
Dün armutlu muhallebiyle kahvaltı aldım..Gece muhallebiyi verdim 150 cc den:))Üstünede emdi:)gece 2 kere kalktı:)Aman yarabbim dedim yarım muhallebiye ekmek doğrar öyle veririrm:roflol::roflol:
Kahvaltıdada maharet bu mamalardaymış yaa sütlü pirinçlimi ne bebelac onu aldım:)İçine peynir,yumurta,zeytinyağı ne varsa koydum hepsinide bir güzel yedi:dance:
zeytinyağından yumurtadan öğüren çocuk şapur şupur yedi hem bugün çeyrek yumurtaya geçtik ona rağmen:=)
Kahvaltıyı az hazırladım ama 75 cc den..Üstüne emzirmek için..sonrada uyudu..
Ayy ben koliyle alırım bunlardan yaaasırnaşık şey
Umutcum demek kıymada dokundu yaaa offf kıyamam ben İsmete..çok hassas bir kuzu ismetcik..Umarım gitceğin prof.bir çare bulur canım geçmiş olsun tekrar
Bütün bebişlerimiz hastamı oldu yaa(Gözdecim sizede geçmiş olsun kıyamam kuzuya insanın içi parçalanıyor onları öyle çaresiz görünce diş çıkarırken bende aynı şeyleri yaşadım..Umarım en kısa zamanda atlatırsınız canım
Oyyy maşallah 2 tane daha hee:)
Bende istiyorum valla iki tane bilmemde bir tane Allah nasip ederse durumumuzda müsait olursa çok istiyorum..Müjde ve Gülsüm en güzelini yaptınız valla peşpeşe büyücekler ikiz gibi valla:)
Hava tam hastalık havası zaten birgün kalorife yakıyoruz ertesi gün hava sıcak..Bir gün külotlu çorap giydiriyorum ceket ertesi gün soket çorap pamuklu penye..Ne olcak işte tam hasta olmaya davetiye.Sizede geçmiş olsun canım...
Canım o solüsyon sıvı bir içecek gibi içinde 10 çeşit bitki var...
Hapını görnedimde şurup şişesi gibi solüsyonunu görmüştüm bende demek hapıda varmış....
kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?