E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.241
Günaydınlar herkese..Kaç saat önce açtım daha yeni yazabiliyorum:)
Kızlar dün Ege resmen büyük insan gibi kakasını yaptı yaa inanamadım:1shok:Ek gıdaya geçtik diye oldu sanırım..Minik parça parça atıyordu bir türlü yapamıyordu yazık en sonunda altı açıkken bacaklarını ittik ıkına ıkına yaptı ama ben şok oldum yaaa olamaz böyle birşey..Sizlerdede oluyormu böyle:bbo:
Dün armutlu muhallebiyle kahvaltı aldım..Gece muhallebiyi verdim 150 cc den:))Üstünede emdi:)gece 2 kere kalktı:)Aman yarabbim dedim yarım muhallebiye ekmek doğrar öyle veririrm:roflol::roflol:
Kahvaltıdada maharet bu mamalardaymış yaa sütlü pirinçlimi ne bebelac onu aldım:)İçine peynir,yumurta,zeytinyağı ne varsa koydum hepsinide bir güzel yedi:dance:
zeytinyağından yumurtadan öğüren çocuk şapur şupur yedi hem bugün çeyrek yumurtaya geçtik ona rağmen:=)
Kahvaltıyı az hazırladım ama 75 cc den..Üstüne emzirmek için..sonrada uyudu..
Ayy ben koliyle alırım bunlardan yaaasırnaşık şey
Umutcum demek kıymada dokundu yaaa offf kıyamam ben İsmete..çok hassas bir kuzu ismetcik..Umarım gitceğin prof.bir çare bulur canım geçmiş olsun tekrar
Bütün bebişlerimiz hastamı oldu yaa(Gözdecim sizede geçmiş olsun kıyamam kuzuya insanın içi parçalanıyor onları öyle çaresiz görünce diş çıkarırken bende aynı şeyleri yaşadım..Umarım en kısa zamanda atlatırsınız canım
Oyyy maşallah 2 tane daha hee:)
Bende istiyorum valla iki tane bilmemde bir tane Allah nasip ederse durumumuzda müsait olursa çok istiyorum..Müjde ve Gülsüm en güzelini yaptınız valla peşpeşe büyücekler ikiz gibi valla:)
Hava tam hastalık havası zaten birgün kalorife yakıyoruz ertesi gün hava sıcak..Bir gün külotlu çorap giydiriyorum ceket ertesi gün soket çorap pamuklu penye..Ne olcak işte tam hasta olmaya davetiye.Sizede geçmiş olsun canım...
:roflol::roflol::roflol:kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:
ceylinde öle canım kayısı ile rahatlıyordu ama galiba oda sancı yaptı ilaca başladım dün debridat a düzeldi bu sabah çok şükürr
bende şişedekini gördüm ama işe yarıyormudurki acabaaa
4.3.2.1 i emzirenler içemiyor diye biliyorum kızlar...
duygu alemsin çok güldüm ekmek doğrıycan ha muhallebiye :)))) ama bak 2 kere uyanmış o da güzel
senin oğlan bi emmede 250 cc süt emiyo napar yawruma 150 cc muhallebi.
ayy sen beni gülmekten öldürüyosun
bee canım çocuk uyuyo gülemiyorum da :roflol:
evet duygucum bizde de kahvaltı öğününe başladıktan sonraki ilk iki gün öyle olmuştu..kaskatı kaka, kıpkırmızı oluyodu yapana kadar yazık benneyaptımki ama şimdi düzeldi.... bol su içir aklına geldikçe...bi de ben kahvaltısını kayısı suyu ile hazırlıyorum bazı günler..kayısıyı da parçalayıp yediriyorum.... sıkıntımız kalmadı çok şükür..
:roflol::roflol::roflol:
Aman maşallah kabız olmasınlar yavrular çok kötü oluyor yaaa
Umut kullandımı bilmiyorum ama güzel demiş bende bilmiyorum canım
Kızz 250 cc yılbaşında içiyordu:roflol:Şimdi 300 olmuştur o:))
Ama valla 1500 cc muhallebi üstüne emdi saat 22.30 du sonra saat 2 de kalktı sonrada sabah 7.30da:teytey:
Ay acaba bugün dahamı fazla yapsam kız muhallebiyi:roflol:
Mervecim resmen büyük insan gibi demi yaa
Biz naptık biliyonmu çocuğu kaptık sonra baktım ıkınıyo daha havadan bizim tuvalete tuttuk kakasını oraya yaptı:roflol::roflol:
Benim oğlum kakasını tuvalete yapıyor teyzelerikaydirigubbakcemile3
Kayısıyı nasıl verce canım?Kuru kayısıyı haşlayıp suyunamı yapcam yani?
bak ne güzel işte allah ağlatmasınnnnn napiim kızz içime dert oldu bu kız bana niye cevap vermiyor beni görmüyor diyeee küsmü bana nedirrrr bu hatunnn:sm_confused:
Biz naptık biliyonmu çocuğu kaptık sonra baktım ıkınıyo daha havadan bizim tuvalete tuttuk kakasını oraya yaptı:roflol::roflol:
amin canım ..
yok yaw niye küssün sana kaydirigubbakcemile3 görmüyor belli ki sengözlerimebaksanab
evet akşamdan 3-4 tane kuru kayısıyı suya koyup sabah kaynatıyorum..
kahvaltılıkları ekmeği vs.. o su ile ıslatıyorum canım cokacimcoook o zaman mama katmazsın tabii...
duygu alemsiniz valla egeyi tuvalete tuttunuz hee :roflol:
sütlü pirinçli muhallebimidir nedir onun içine yaptım bugün kahvaltıyı yarında öyle deneyim bakalım..
Bebek ekmeğinimi eziyorsun onunla canım başka ne koyuyorsun o zaman?
dursun fotoğraf ne olcakki:))))Tamam Hicrancım msnde şuan söyleyim ben dur
kaydirigubbakcemile3Ayyy tuttum valla baktım ıkınıyo ıkınıyo yapamıyo tabi bacaklarından tutunca daha rahat yapıyo yaa tuvalete ilk kakasını yaptı:roflol:
duydu ya çok alemsin heeesırnaşık şey tarihi not alsaydınnn
kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:
:roflol::roflol::roflol:
Aman maşallah kabız olmasınlar yavrular çok kötü oluyor yaaa
Umut kullandımı bilmiyorum ama güzel demiş bende bilmiyorum canım
Kızz 250 cc yılbaşında içiyordu:roflol:Şimdi 300 olmuştur o:))
Ama valla 1500 cc muhallebi üstüne emdi saat 22.30 du sonra saat 2 de kalktı sonrada sabah 7.30da:teytey:
Ay acaba bugün dahamı fazla yapsam kız muhallebiyi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?