Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet duygucum bizde de kahvaltı öğününe başladıktan sonraki ilk iki gün öyle olmuştu..kaskatı kaka, kıpkırmızı oluyodu yapana kadar yazık benneyaptımki ama şimdi düzeldi.... bol su içir aklına geldikçe...bi de ben kahvaltısını kayısı suyu ile hazırlıyorum bazı günler..kayısıyı da parçalayıp yediriyorum.... sıkıntımız kalmadı çok şükür..

kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:
:roflol::roflol::roflol:

ceylinde öle canım kayısı ile rahatlıyordu ama galiba oda sancı yaptı ilaca başladım dün debridat a düzeldi bu sabah çok şükürr

Aman maşallah kabız olmasınlar yavrular çok kötü oluyor yaaa
bende şişedekini gördüm ama işe yarıyormudurki acabaaa

Umut kullandımı bilmiyorum ama güzel demiş bende bilmiyorum canım
Kızz 250 cc yılbaşında içiyordu:roflol:Şimdi 300 olmuştur o:))
Ama valla 1500 cc muhallebi üstüne emdi saat 22.30 du sonra saat 2 de kalktı sonrada sabah 7.30da:teytey:
Ay acaba bugün dahamı fazla yapsam kız muhallebiyi:roflol
:

Mervecim resmen büyük insan gibi demi yaa
Biz naptık biliyonmu çocuğu kaptık sonra baktım ıkınıyo daha havadan bizim tuvalete tuttuk kakasını oraya yaptı:roflol::roflol:
Benim oğlum kakasını tuvalete yapıyor teyzelerikaydirigubbakcemile3
Kayısıyı nasıl verce canım?Kuru kayısıyı haşlayıp suyunamı yapcam yani?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak ne güzel işte allah ağlatmasınnnnn napiim kızz içime dert oldu bu kız bana niye cevap vermiyor beni görmüyor diyeee küsmü bana nedirrrr bu hatunnn:sm_confused:

amin canım ..
yok yaw niye küssün sana kaydirigubbakcemile3 görmüyor belli ki
sengözlerimebaksanab

evet akşamdan 3-4 tane kuru kayısıyı suya koyup sabah kaynatıyorum..
kahvaltılıkları ekmeği vs.. o su ile ıslatıyorum canım cokacimcoook o zaman mama katmazsın tabii...

duygu alemsiniz valla egeyi tuvalete tuttunuz hee :roflol:

sütlü pirinçli muhallebimidir nedir onun içine yaptım bugün kahvaltıyı yarında öyle deneyim bakalım..
Bebek ekmeğinimi eziyorsun onunla canım başka ne koyuyorsun o zaman?

sütlü pirinçli muhallebimidir nedir onun içine yaptım bugün kahvaltıyı yarında öyle deneyim bakalım..
Bebek ekmeğinimi eziyorsun onunla canım başka ne koyuyorsun o zaman?

ekmek içi ( bizim yediğimiz tam buğday ekmeğini kullanıyorum ben) , bebe bisküvisi, pekmez, yumurta sarısı, peynir , kayısı suyu ve bi tane de haşlanan kayısı... hepsini doğrayıcı da harmanlıyorum cokacimcoook

kızzzz nuray yakaladoım seni burda 2 defa mesaj yazdım sanada 3 -4 defa mesaj attım özelden profilden ceylinin 2035 sayfada resmini mesajında alıntı yapmışın sil diye neden silmiyon kineeee:sm_confused:

:a015:anammmmm:roflol::roflol:
Ben onu unutmuşum yav hicran.
Ay şimdi çok güldüm ya..Evde koşunuyom bi bakayım dedim. Zaten arada bi girmekten çok şey kaçırıyom, eklediysem unutuyom silmeyi
Tamam tamam hemn gidiyom 2035'e :dance:

kızlaaar bugün benim doğum günüm :lepi:
amaaa;
eşim hatırlamadı ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: y.dışında yanımda değil..
gerçi onun bulunduğu yerde şu an gece ve uyuyor ama yine de geceden kutlayamaz mıydı yani :mymeka: senağlama

güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok

duygu 1500 cc muhallebi mi?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…