- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.261
bak ne güzel işte allah ağlatmasınnnnn napiim kızz içime dert oldu bu kız bana niye cevap vermiyor beni görmüyor diyeee küsmü bana nedirrrr bu hatunnn:sm_confused:
güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok
kızlaaar bugün benim doğum günüm :lepi:
amaaa;
eşim hatırlamadı ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: y.dışında yanımda değil..
gerçi onun bulunduğu yerde şu an gece ve uyuyor ama yine de geceden kutlayamaz mıydı yani :mymeka: senağlama
amaaa;
gerçi onun bulunduğu yerde şu an gece ve uyuyor ama yine de geceden kutlayamaz mıydı yani :mymeka: senağlama
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yenilesin seni....ailenle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yeni yaşlara inşallahhh....a.s.
Mervecim doğum günün kutlu olsun güzelim.Şeniz
İşten kafası durmuştur belki yav. Takma kafana...
Doğum gunun kutlu olsun Mervecım, nıce uzun saglıklu aılenle mutlu yaslara er ınsallah.... :hooray: :1hug:kızlaaar bugün benim doğum günüm :lepi:
amaaa;
Yok canım sen varsın goremedın sanrım..Herkese selamlar;
Gözde geçmiş olsun canım.
Bu arada kızlar neyin eskisi yenisi, listesi konuşuluyor??????
Beni de unuttunuz:1shok:
Canım o solüsyon sıvı bir içecek gibi içinde 10 çeşit bitki var...
Hapını görnedimde şurup şişesi gibi solüsyonunu görmüştüm bende demek hapıda varmış....
işe yaradıgına sevındım.. :)Günaydınlar herkese..Kaç saat önce açtım daha yeni yazabiliyorum:)
Kızlar dün Ege resmen büyük insan gibi kakasını yaptı yaa inanamadım:1shok:Ek gıdaya geçtik diye oldu sanırım..Minik parça parça atıyordu bir türlü yapamıyordu yazık en sonunda altı açıkken bacaklarını ittik ıkına ıkına yaptı ama ben şok oldum yaaa olamaz böyle birşey..Sizlerdede oluyormu böyle:bbo:
Dün armutlu muhallebiyle kahvaltı aldım..Gece muhallebiyi verdim 150 cc den:))Üstünede emdi:)gece 2 kere kalktı:)Aman yarabbim dedim yarım muhallebiye ekmek doğrar öyle veririrm:roflol::roflol:
Kahvaltıdada maharet bu mamalardaymış yaa sütlü pirinçlimi ne bebelac onu aldım:)ıçine peynir,yumurta,zeytinyağı ne varsa koydum hepsinide bir güzel yedi:dance:
zeytinyağından yumurtadan öğüren çocuk şapur şupur yedi hem bugün çeyrek yumurtaya geçtik ona rağmen:=)
Kahvaltıyı az hazırladım ama 75 cc den..Üstüne emzirmek için..sonrada uyudu..
Ayy ben koliyle alırım bunlardan yaaasırnaşık şey
güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok
amaaa;
vayyyyyy kız gazetecidemi olcan her teldesin maşallahhh
BAŞLIK ANNE KIZI AYÇA NURU ANLATIYOR DEĞİLMİİİİ NETTEN BAKTIM ŞİMCİKKK
ahanda görmeyenler için buradaaaa (sakıncası yoktur herhalde sil dersen silerim resmini gerçi tüm türkiye gördü emmeee:) )
[/URL][/IMG]
http://img245.imageshack.us/img245/8170/tamdergi.jpg
HİCRANNN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM BENİM,VALLA NE ELİ ÇABUK KADINSIN,HEMENCİK BULMUŞ DA KOYMUŞ BİLE BURALARA..sırnaşık şeygüllll süpersin çok güzel olmuş
hicroş tşk tatlış paylaşım için
Teşekkür ederiz canısı:1hug:Derya ve gözde geçmiş olsun kızlar sanırım havalardan zeynepte hırıldıyor balgam var gibi bende yarın doktora götürücem. allah beterinden korusun yavrularımızı
müjdes canım hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
gülcüm de ayçasıyla çok güzel çıkmışlar dergilere bile poz veriyorlar ana kız ,allah nazarladan saklasın maşallah
Canım hakkınızda hayırlısı olsun,zaten gelmeyi çok istiyordun allah bir kapıyı kapar birini açarmış,hayırlısı..:Saruboceq:günaydın kızlar geçmişi okuyamadım. hasta olan annişlere ve bebişlere geçmiş olsun.
mommy canım kaynın getirmişmi parfümü bakim söle ne almış?
betülcüm beni eklemeyı unutmuşsun :çok üzgünüm: tanger- mevlüde (nikimi değiştirmeyı düşünuyorum ama daha karar vermedim)
kızlar eşim bugün bakanlıga gitti. dün arayıp çagırmıilar daha işe başlayamadılar.krizden dolayı sanırım işi alıcak devlet yada hemen başlayın dıyecek ama krızden sirtte para yokmuş bakalım bu gun hersey az çok belli olur. sanırım ben gene eşyalarımı toparlayıp gelicem türkiyeye allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ne yapalım evime taşınırım benımde meslegım gerekirse bende çalışırım ne yapayım eşime destek olmam lazım böle bir durumda hayırlısı olsun bakalım eşim aksam gelsın ne diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?