Doğum yapmış olan anneler buraya....

hayırlııı günlerrr olsunnn
yaa kızlar benim oğlana akşam bebelacn gece mamasını yedirmiştim..duygunun dediği gibi
çok katı kaka yaptıı ben de duygu gibi şaşırdım kaldım nedense anlamadım
bide sabah sabah elimi bıçakla çok derin kestim zatiii işaret parmağımı kanımı zor durdurdum:1no2:
bi yandan da sıpa da cırcır sesi bitmedii ((( kaldıramadımda kucama..şimdi zor yazıom uyy insanın acısı nerde
canıda oradymış vaalla.. bölee günee başladımfisfisfis

hımm ayrıca hicran herseyide buluyon ha teşekkür ederiz sana tatlıma.s.
ana kıs ne güsel çıkmışlar ayça tatlısı zatii ballŞeniz

Son düzenleme:
bak ne güzel işte allah ağlatmasınnnnn napiim kızz içime dert oldu bu kız bana niye cevap vermiyor beni görmüyor diyeee küsmü bana nedirrrr bu hatunnn:sm_confused:

anammm ben sana hiç küsermiyim yav:lepi:
anca bakıyom.biraz evi toplayayım dedim kaç sayfa yamışsınız yine, yetişemiyom.
Valla hicran unutmuşum ya...
KUsura bakma...

güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok

geçmiş olsun canım..koltuk altından ölçülen derecenin üzerine 1 derece daha ekleniyormuş...gül yazmıştı geçen burada...daha da düşmese dr.a götürün isterseniz..

mervecim doğum günün kutlu olsun canım

sağol canım Şeniz a.s.

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yenilesin seni....ailenle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yeni yaşlara inşallahhh....a.s.

Mervecim doğum günün kutlu olsun güzelim.Şeniz
İşten kafası durmuştur belki yav. Takma kafana...

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yenilesin seni....ailenle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yeni yaşlara inşallahhh....a.s.

amin canım çok sağol a.s.
Mervecim doğum günün kutlu olsun güzelim.Şeniz
İşten kafası durmuştur belki yav. Takma kafana...

sağol nuraycım Şeniz
olsuun küstüm işte, görür o :roflol:

iyi ki doğdun merve iyi doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarr sanaaaa...a.s.::hooray::dance:
sağlıkla mutlulukla nnice güzell günlerin olsun hersey gönlünce olsun arkidişimŞeniz

iyiki doğdun merveeeeeeeeeeeee iyiki doğdun merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Doğum gunun kutlu olsun Mervecım, nıce uzun saglıklu aılenle mutlu yaslara er ınsallah.... :hooray: :1hug:
Herkese selamlar;
Gözde geçmiş olsun canım.

Bu arada kızlar neyin eskisi yenisi, listesi konuşuluyor??????
Beni de unuttunuz:1shok:
Yok canım sen varsın goremedın sanrım..
Suan aktıf olanların lıstesı bu eskı lıstedekılerın cogu gırmıyorda onları ayıkladık benneyaptımki

Canım o solüsyon sıvı bir içecek gibi içinde 10 çeşit bitki var...
Hapını görnedimde şurup şişesi gibi solüsyonunu görmüştüm bende demek hapıda varmış....

Dogrudur pek ıyı bılmıyorum bı arkadastan duydum suruptur...

işe yaradıgına sevındım.. :)
Yarasın Egeciğe... yogurda 1 kasık bebelac sebze corbası koydum bugun.. baska hıcbırsey koymadım tatlı olarak..
tatlıyı yıyolarlarda tuzlu gıdalara alısmıyolar kolayca.. onu koyup sade yogurtla karıstırınca onuda bıtırdı Aslan..
Gece de 2 kere kalkmıs ege masallah alısırlar ıyıce ınsallah...

Gözde ben göremedım hayırdır kım hasta paşa mı yoksa gecmıs olsun... :teselli:

Bu arada kac keredır yazıcam unuttum ıkınızde cok tatlıydınız resımde...

doğum günün kutlu olsun merve nice sağlıklı uzun yıllara inşlh...

fatmacım geçmiş olsun uzun süre düşmezse ateşi bir doktora götür bence muhtemelen diştendir

hayırlııı günlerrr olsunnn
yaa kızlar benim oğlana akşam bebelacn gece mamasını yedirmiştim..duygunun dediği gibi
çok katı kaka yaptıı ben de duygu gibi şaşırdım kaldım nedense anlamadım
bide sabah sabah elimi bıçakla çok derin kestim zatiii işaret parmağımı kanımı zor durdurdum
bi yandan da sıpa da cırcır sesi bitmedii ((( kaldıramadımda kucama..şimdi zor yazıom uyy insanın acısı nerde
canıda oradymış vaalla.. bölee günee başladım
canım ya çok geçmiş olsun gerçekten dediğin doğru insanın canı heryerinde valla
Delikız kullanıcısından alıntı
güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok

canım ya kolaltından çlçüyorsanız bir derece daha üzerine koymak gerekiyormuş güle dr.sölemiş bize de o sölemişti

doğum günün kutlu olsun canımmmmmm
eşinle bebişinle nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

Deryacım gecmıs olsun...

Ek gıdaya ılk gectıgımız gunlerde de kaka durumu bızdede aynı oldu..

Ama bebelac tahıllılar ıyı geldı baya normale dondu kakası.. bırde aklıma geldıkce sulugunu verıyorum elıne..

Az az da olsa ıcıyor.. tahıl onemlı bagırsakları calıstırmak ıcın...

merve doğumgünün kutlu olsun
fatma geçmiş olsun canım onura , denizde hasta çok üzülüyorum bebişlerin hasta olmasına ama hasta da olmaları lazım ki bağışıklık sistemleri güçlensin

güllll süpersin çok güzel olmuş
hicroş tşk tatlış paylaşım için
HİCRANNN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM BENİM,VALLA NE ELİ ÇABUK KADINSIN,HEMENCİK BULMUŞ DA KOYMUŞ BİLE BURALARA..sırnaşık şey
Teşekkür ederim şekercim..a.s.

Teşekkür ederiz canısı:1hug:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun,zaten gelmeyi çok istiyordun allah bir kapıyı kapar birini açarmış,hayırlısı..:Saruboceq:
Bu arada parfümüm gelmiş tabiki,gelmezmiii??Dolce&Gabanna light blue almış.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…