- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.281
ekmek içi ( bizim yediğimiz tam buğday ekmeğini kullanıyorum ben) , bebe bisküvisi, pekmez, yumurta sarısı, peynir , kayısı suyu ve bi tane de haşlanan kayısı... hepsini doğrayıcı da harmanlıyorum cokacimcoook
Ohh afiyet olsun Büşraya yarasın:ecrin_bebek:
Yok kız ben şaka yaptım tabiki tercih meselesi sen bilirsin canımcım:dilcikar:peruklu fotosu canım dursun istemiyorum ordaaa tercih meselesi işte
duydu ya çok alemsin heeesırnaşık şey tarihi not alsaydınnn
Almazmıyım hemen aldım canımkaydirigubbakcemile5
evet evetyerimsenibenbencede not edilmesi gereken bir tarih güzel bir anı :lepi:
kızlaaar bugün benim doğum günüm :lepi:
amaaa;
eşim hatırlamadı ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: y.dışında yanımda değil..
gerçi onun bulunduğu yerde şu an gece ve uyuyor ama yine de geceden kutlayamaz mıydı yani :mymeka: senağlama
Kıyamam canım ben sana..Gece diyedir birde erkekler için doğumgünü falan çok önemlişeyler değil yani bizim kadar..Büşracık kutlamıştır annesinin yaşgününü:)
Nice mutlu yıllar yaşlar sağlıkla sıhatle sevdiklerinle geçirmeni dilerim canımŞeniz
güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok
Fatmacım çok geçmiş olsun ya neden olduki soysaydın hemen birde ılık duş..Keyfi yerindeyse çok önemli olmayabilir dişler çıktı demiştin oda yaparmış canım..
duygu 1500 cc muhallebi mi?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
E nuray anla kız işte 1500 ben içemem çocuk nasıl içsin 150 iştekaydirigubbakcemile3
hayırlııı günlerrr olsunnn
yaa kızlar benim oğlana akşam bebelacn gece mamasını yedirmiştim..duygunun dediği gibi
çok katı kaka yaptıı ben de duygu gibi şaşırdım kaldım nedense anlamadım
bide sabah sabah elimi bıçakla çok derin kestim zatiii işaret parmağımı kanımı zor durdurdum:1no2:
bi yandan da sıpa da cırcır sesi bitmedii((( kaldıramadımda kucama..şimdi zor yazıom uyy insanın acısı nerde
canıda oradymış vaalla.. bölee günee başladımfisfisfis
hımm ayrıca hicran herseyide buluyon ha teşekkür ederiz sana tatlıma.s.
ana kıs ne güsel çıkmışlar ayça tatlısı zatii ballŞeniz
Salihacım nasıl canın yanmıştır geçmiş olsun sanada canım:teselli:
Kabızlık çok zor oluyor gerçekten kayısı dedi ama Merve ben denicem sende dene istersen bir canımŞeniz
Doğum gunun kutlu olsun Mervecım, nıce uzun saglıklu aılenle mutlu yaslara er ınsallah.... :hooray: :1hug:
Yok canım sen varsın goremedın sanrım..
Suan aktıf olanların lıstesı bu eskı lıstedekılerın cogu gırmıyorda onları ayıkladık benneyaptımki
Dogrudur pek ıyı bılmıyorum bı arkadastan duydum suruptur...
işe yaradıgına sevındım.. :)
Yarasın Egeciğe... yogurda 1 kasık bebelac sebze corbası koydum bugun.. baska hıcbırsey koymadım tatlı olarak..
tatlıyı yıyolarlarda tuzlu gıdalara alısmıyolar kolayca.. onu koyup sade yogurtla karıstırınca onuda bıtırdı Aslan..
Gece de 2 kere kalkmıs ege masallah alısırlar ıyıce ınsallah...
Maşallah Aslanada:=)
Ayy hazır şeylerin hepsini egede yiyor çorbalarda dahil olmak üzere..Armutlu muhallebiymil sütlü pirinçliymiş hepsine bayılıyor ama gelde evde pişen sebze çorbasında surat ekşiyorkaydirigubbakcemile3
aman yesinde neyle yerse yesin vallayerimseniben
canım inşallah düşer ateşi:Saruboceq:sağğollun kızlar şimdi ılık banyo ettirdim uyudu bende başında bekliyorum