Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ohh afiyet olsun Büşraya yarasın:ecrin_bebek:
peruklu fotosu canım dursun istemiyorum ordaaa tercih meselesi işte
Yok kız ben şaka yaptım tabiki tercih meselesi sen bilirsin canımcım:dilcikar:
duydu ya çok alemsin heeesırnaşık şey tarihi not alsaydınnn

Almazmıyım hemen aldım canımkaydirigubbakcemile5
bencede not edilmesi gereken bir tarih güzel bir anı :lepi:
evet evetyerimseniben
Kıyamam canım ben sana..Gece diyedir birde erkekler için doğumgünü falan çok önemlişeyler değil yani bizim kadar..Büşracık kutlamıştır annesinin yaşgününü:)
Nice mutlu yıllar yaşlar sağlıkla sıhatle sevdiklerinle geçirmeni dilerim canımŞeniz
güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok

Fatmacım çok geçmiş olsun ya neden olduki soysaydın hemen birde ılık duş..Keyfi yerindeyse çok önemli olmayabilir dişler çıktı demiştin oda yaparmış canım..
duygu 1500 cc muhallebi mi?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

E nuray anla kız işte 1500 ben içemem çocuk nasıl içsin 150 iştekaydirigubbakcemile3
Salihacım nasıl canın yanmıştır geçmiş olsun sanada canım:teselli:
Kabızlık çok zor oluyor gerçekten kayısı dedi ama Merve ben denicem sende dene istersen bir canımŞeniz

Maşallah Aslanada:=)
Ayy hazır şeylerin hepsini egede yiyor çorbalarda dahil olmak üzere..Armutlu muhallebiymil sütlü pirinçliymiş hepsine bayılıyor ama gelde evde pişen sebze çorbasında surat ekşiyorkaydirigubbakcemile3
aman yesinde neyle yerse yesin vallayerimseniben
sağğollun kızlar şimdi ılık banyo ettirdim uyudu bende başında bekliyorum
canım inşallah düşer ateşi:Saruboceq:

Duygu patates,kabak,havuc... 1 er tane kucuk kucuk dograyıp 2 fıncan (çay fınc) su da hasla..
1 tat. kasıgı zeytın yagı.. ama kokusuz... rondodan gecır.. yıyecegını umuyorum.. ucunun tadı cok hafıf oluyor..
Aslan yıyordu.. normalde tatlı olmayanları cok zor yıyor cunku..

Gül bu doğrumu ya ben Hıcranın koydugunu gormemısım de sen sandım..

Duzenleme yapılan resımler var ya onlardan sandım ya gercek degıl dıyee :))

annem aradı şimdi ege dededede babababa diye tekrar tekrar bülbül gibi şakımaya başlamış bizimki biraz geç kaldı sanırım, mesela hicarnın kızı ağzına eliyle değdirip çekince kızı aaaaaa demeye başlıyor ben bunu egeye yaptıramadım, bizimki sürekli çığlık atıyordu bide bişeyi isteyip ıstemediği zaman ıh ıh ıhhh diyordu. çok sevindim dedede babaabaa demeye başlamasına çok şükür.

bebe bisküvisi bizim doktor vermedi kullanma dedi neden bilmiyorum:uhm:

canım hazır bebe bisküvileri önerilmiyor ben evde kendim yaptım en azından içine ne koyduğunu biliyorsun hazırlarda şeker kullanııyor ayrıca çok yüksek ısıda pşirildiğinde kanserojen bi madde açığa çıkıyormuş ben 170 derecede pşirdim şeker yerine pekmez kullandım sonuç beni memnun etti... Canım bu arada anneni kaybetmişsin Allah rahmet eylesin bizde neler çektirmişiz anneme annem bazen siz çokmu kolay büyüdünüz de oğluna kızıyon sen tek çocuğa bakarken yakınıyorsun ya biz ne yapsaydık der :) e haklı vallahi

mommy oooo negüzel kıs parfünün gelmiş..
şimdi adettendir ya sorulur biz geşiyoruz bişey istermısınız dıye sizlere bu konuda bişeyler anlatmak istiyorum şimdi biz yenı evliyiz fasa gittik 6 ay sonra ben türkıyeye gideceğim nezaketen eşin ailesıne bişey istrmısınız dedim onlarda yok dediler sonradan bi liste geldii oo kaynımın çocuklar laptop istiyo küçük kaynım nokya n95 istiyo kı yenı çıkmış ozaman bir buçuk mılyar civarı buyuk eltım saat kızı saat ve çanta kayın validen ve 4 görümcem telefon buyuk kaynım foto makınası yada benımkıde olurmuşklava: ay sasırdım kaldım ben annemlere kafama göre bişey aldım eşim yurtdısındayken öle hediye almıyomuş hangi birine alıyım dıyo neyse bi gun çıktık alışverişe eşin onu muşta giymezler bunu begenmezler ötekı çin malı derken sabah 8 de çıktıgımız alışverişe aksam 8 da eve geldik ve limiz boşşşkaydirigubbakcemile3 tabi ben ertesı gun bi arkadasımla çıktım bişeyler aldım götürdum az çok onun istedıklerıne yakın seyler aldım.yurtdışından geliyo dıye çok kalıtelı olacak değilya çin malı heryerde diyorum burda öle güzel bişey yok bide ucaga dunya para ödemekle kalıyosun.... şimdi akıllandım sormuyorum kımseye az çok neyse kendıme göre alıyorum bişeyler eşim diyo bizde öle adet yok dıye ama gende alıyorum ben iştee.........

Merviş Doğum günün kutlu olsun canım,nice yaşlara,mutlulukla,sağlıkla inşallah...
Fatmacım belki 6. hastalık olabilir,ateş oluyor ama gene de keyifleri yerinde oluyor zaten 3-4 gün ateş olup birden ateşi düşerse sonrasında kızarıklıklar çıkarsa başka açıklaması yoktur takip et bakalım.Aman dikkat et,ateş düşürücü mutlaka ver.Çok giydirme,geçmiş olsun canım.

mervecim doğum günun kutlu olsun

iyiki doğdun merveeeeeeeeeeeee iyiki doğdun merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Doğum gunun kutlu olsun Mervecım, nıce uzun saglıklu aılenle mutlu yaslara er ınsallah.... :hooray: :1hug:

doğum günün kutlu olsun merve nice sağlıklı uzun yıllara inşlh...

doğum günün kutlu olsun canımmmmmm
eşinle bebişinle nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

iyi ki doğdun merve iyi doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarr sanaaaa...a.s.::hooray::dance:
sağlıkla mutlulukla nnice güzell günlerin olsun hersey gönlünce olsun arkidişimŞeniz

merve doğumgünün kutlu olsun

iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum Şeniz

iyi ki varsınız a.s. :1hug:

aytencimmmm çok sevindimmmm daha da çok şakısın inşallah bizimki dede dede diyor bi kaç kere sanki anne ve baba da dediii.....mevlüde sizinkiler de bi alemmiş yaaww

Gül bu doğrumu ya ben Hıcranın koydugunu gormemısım de sen sandım..

Duzenleme yapılan resımler var ya onlardan sandım ya gercek degıl dıyee :))
yok kız essah valla,ben yazıyla fotoğraf yollamıştım,geçen ay çıkacaktı aslında nisana koymuşlar...Çok memnun oldum.kaydirigubbakcemile5

Dönüüür damadım konuşmayı söktümüüü?
hadi iyi iyi konuşa konuşa anlaşırlar bundan sonra ayçoşda dede diyor,valla inanmazsın bir de ege diyor hem de çok güzel bir şekilde.. egge egge diye beşik kertiğini sayıklıyor garibiim...Seninki konuşmayı sökmüş deyim de sevinsin barii:roflol:

Hey Allahım yarabbım ya ne acayıplermıs canım işiniz varmıs.... kaydirigubbakcemile3

Nasıl edebiyat parçalamışım amakaydirigubbakcemile3
aslında ben daha çok yazmıştım da,kısaltmışlar.:1closedeyes:

Bu derginin editörü benim kaynımın arkadaşı,o yeğenim var diye bahsedince yazı yazar mı demiş ben de kabul ettim,yolladım,yayınlamışlar sağolsunlar.Sonradan bir kaç tane daha istediler ama vakit bulup yazamadım ki ben...

aşık dimi kıs senin kız benim oğlana, aşık olmazmı insan,
demek egegegegeg diye sayıklıyorrr, sayıklamazmı insan
gel kız bunları nişan yapalım , nişan yapmazmı insan
:roflol::roflol:

parçalamıssın valla.. :teytey:
bir tane yanlıs bı bılgı vermıssın emme... :tomato:
10 dk da bı emzırmek cocukta hazımsızlık yapar bu da gaz yapar yenı doganında gazı cok olur nıye aglayıp duruyor dersın.. -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
bencedee yanlış bilgi vermiş çocuk 10 dk bir emzirilirse kabız olur ayrıcaaaaa editörde suç anacım araştırmadan yayınlamışşş yazıyıııı, gül sonuçta bir anneee açıktı sanıp doyurmuş yavruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…