Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betül daha kabak mevsimi değil onun için sadece patates havuç brokoli semizotu daha yeni çıkıyor o tarz şeylerle yediriyorum ben..Kabak yedirme bence temmuzda yediririzyerimseniben Sağol canım dostlar sağolsun allah kimseye yaşatmasın çok zor annesizlik..Allah evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:
Gülüm ikinizde çok güzel çıkmışınız kızz bayıldım sizee 41 kere maşallahŞeniz
duygucum deryacm teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize gerçekten fena kestimişim sızlıyo
şimdilik öptüm canlarŞeniz
a.s.

aşık dimi kıs senin kız benim oğlana, aşık olmazmı insan,
demek egegegegeg diye sayıklıyorrr, sayıklamazmı insan
gel kız bunları nişan yapalım , nişan yapmazmı insan
:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

De gedin lan,:mymeka:ne yanlışı ben doktor muyum,kendi yaşadıklarımı yazdım oraya uzman değilim sonuçta...Ayrıca da Ayça ne kabız oldu ne de çok fazla gaz sancısı çekti..Her bebeğin olduğu kadar yani,fazlası değil.İlk 15 günden sonra gaz sancıları başladı 2. ayı bitince bitti çok şükür.:lepi:
Hem siz de yazın da benim gibi yazın,adamlar beğenmiş yayınlamış:dilcikar:

Ben gidiyom,kitap okuyup biraz uyuyacam
yemek yedim az önce uyumazsam yediklerimi eritirim allah korusun...laelaelaelaelae

Benim inanılmaz tatlı krizim tuttu gene yaa sütlaç yedim bir tabak kesmedi napsamki:çok üzgünümünyaları yiyesim geliyor(

Betül daha kabak mevsimi değil onun için sadece patates havuç brokoli semizotu daha yeni çıkıyor o tarz şeylerle yediriyorum ben..Kabak yedirme bence temmuzda yediririzyerimseniben

Tuzlu tatlara alısması adına hafıften baslıyorum.. brokoliye gırmedım dırek.. (onu ben bıle sevmıyorum ya neyse :)
Once bır alıssında sonra her bırını mevsımınde verırız ıns...

tamam artık bende varım:)

Son düzenleme:

Demekkı 10 dk bı emzırmesen daha az olacakmıs gazı...
Herkesın bebegı bır mı canım.. sen oyle yaptın dıye onu okuyanda yapar ugrasır gazlan... naniknanik
Noldu işine gelmediimii hatuunn... -tatlicadiarzu- meshur oldun tabı artık bızıde dınlemezsın sen... lülülülülülü :roflol:

Son düzenleme:
sitem sırası sımdı canım.. madem cok eskı uyesın nerelerdesın sen yavv... klava:
ıkı kelıme atıp cıkıyooonnn.. :dilcikar:
Alıntıdan adının karsısına adını yazabılırsın canım ben senden alıntı yapınca olmaz..

sağol canım unutmamışsın benisenağlama

Ayşe unutmadım tbiki canısı ama
Betül de haksız değil hani,daha yeni yeni gelmeye başladın sen nerdeydin bu kadar aydır onun cevabını ver bakem...klava:
Hadi ben gidiyom,Ayşe Kulin vedayı okuyorum tavsiye ederimmm

selam kızlar...
evet sayra benim listemdeydi.. ama ben siteden ayrılınca listeyi yedekleyemeden silindi bi anda...
ikinciyi derya eski sayfaların arasından bulmuş...
ben ilk bulduğu listede vardım mesela sonradan silmişti beni...

kafamçokkarıştıkızlar haklısınız yeni yeni sıklaştı girmelerim ancak ilk zamanlarda yazdıklarıma cevap gelmiyordu senağlamaherkes grubunu kurmuştu sanki yalnız kalıncada elimi eteğimi çektim sonra yüzsüzlüğümden ısrarla yazıyorum :) ama şimdi herşey farklı zaten ilk zamanlarda boş zamanlım olursa deli gibi iş yapıyordum gündüzleri eymen hiç fırsat vermiyordu akşamlarıda eşim pc başında oluyordu hala öyle ama şimdi gündüzleri rahatım uyku düzeni var ondan buraya vakit ayırıyorum canlarım bundan sonra girmeye devam girmezsem mazallah merdaneler kafamı kırcek kafamçokkarıştı

Tuzlu tatlara alısması adına hafıften baslıyorum.. brokoliye gırmedım dırek.. (onu ben bıle sevmıyorum ya neyse :)
Once bır alıssında sonra her bırını mevsımınde verırız ıns...

Hormonlu yiyeceklerle ben başlamamayı tercih ederim yemesin daha iyi yani.. tabi herkesin kendi tercihi..yerimsenibenBanada Gözde söylemişti mevsimi değil diye sağolsun..Brokoliyi limonlu zeytinyağlı sarımsaklı bayılırım ben belki Egede sever bakalım artıkın...
Canım evet bundan sonra affetmeyiz artık vakit burdukça gircen artık kaçarın yokkaydirigubbakcemile3

ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
kızımın üstten iki dişi çıkmış kardeşim söyledi şimdi
ben nasıl görmedim hihoyyyt
çok tuhaf oldum yaaa

Merve canım doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu huzurlu günler nasip etsin ailenle inşaallah....
Fatma canım çok geçmiş olsun..
Duygu alemsin walla ekmekli muhallebiler tuvalete yapılan kakalar maşaallah harikasın çok güldürdün beni....

ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
kızımın üstten iki dişi çıkmış kardeşim söyledi şimdi
ben nasıl görmedim hihoyyyt
çok tuhaf oldum yaaa
üsttenmi:1shok:Naimecim önce alttan çıkmıyormu??
ben öyle biliyordum hayırlı olsun canım:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağol canım sende öylesina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…