- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.301
ay ben kaçar evden yazmaya çalışırım ama bakalım öpüyorummm kızlarrrr
Duygu patates,kabak,havuc... 1 er tane kucuk kucuk dograyıp 2 fıncan (çay fınc) su da hasla..
1 tat. kasıgı zeytın yagı.. ama kokusuz... rondodan gecır.. yıyecegını umuyorum.. ucunun tadı cok hafıf oluyor..
Aslan yıyordu.. normalde tatlı olmayanları cok zor yıyor cunku..
Sağol canım dostlar sağolsun allah kimseye yaşatmasın çok zor annesizlik..Allah evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:canım hazır bebe bisküvileri önerilmiyor ben evde kendim yaptım en azından içine ne koyduğunu biliyorsun hazırlarda şeker kullanııyor ayrıca çok yüksek ısıda pşirildiğinde kanserojen bi madde açığa çıkıyormuş ben 170 derecede pşirdim şeker yerine pekmez kullandım sonuç beni memnun etti... Canım bu arada anneni kaybetmişsin Allah rahmet eylesin bizde neler çektirmişiz anneme annem bazen siz çokmu kolay büyüdünüz de oğluna kızıyon sen tek çocuğa bakarken yakınıyorsun ya biz ne yapsaydık der :) e haklı vallahi
yok kız essah valla,ben yazıyla fotoğraf yollamıştım,geçen ay çıkacaktı aslında nisana koymuşlar...Çok memnun oldum.kaydirigubbakcemile5
Dönüüür damadım konuşmayı söktümüüü?
hadi iyi iyi konuşa konuşa anlaşırlar bundan sonra ayçoşda dede diyor,valla inanmazsın bir de ege diyor hem de çok güzel bir şekilde.. egge egge diye beşik kertiğini sayıklıyor garibiim...Seninki konuşmayı sökmüş deyim de sevinsin barii:roflol:
a.s.duygucum deryacm teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize gerçekten fena kestimişim sızlıyo
şimdilik öptüm canlarŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:aşık dimi kıs senin kız benim oğlana, aşık olmazmı insan,
demek egegegegeg diye sayıklıyorrr, sayıklamazmı insan
gel kız bunları nişan yapalım , nişan yapmazmı insan :roflol::roflol:
parçalamıssın valla.. :teytey:
bir tane yanlıs bı bılgı vermıssın emme... :tomato:
10 dk da bı emzırmek cocukta hazımsızlık yapar bu da gaz yapar yenı doganında gazı cok olur nıye aglayıp duruyor dersın.. -tatlicadiarzu-
De gedin lan,:mymeka:ne yanlışı ben doktor muyum,kendi yaşadıklarımı yazdım oraya uzman değilim sonuçta...Ayrıca da Ayça ne kabız oldu ne de çok fazla gaz sancısı çekti..Her bebeğin olduğu kadar yani,fazlası değil.İlk 15 günden sonra gaz sancıları başladı 2. ayı bitince bitti çok şükür.:lepi:bencedee yanlış bilgi vermiş çocuk 10 dk bir emzirilirse kabız olur ayrıcaaaaa editörde suç anacım araştırmadan yayınlamışşş yazıyıııı, gül sonuçta bir anneee açıktı sanıp doyurmuş yavruyu
Betül daha kabak mevsimi değil onun için sadece patates havuç brokoli semizotu daha yeni çıkıyor o tarz şeylerle yediriyorum ben..Kabak yedirme bence temmuzda yediririzyerimseniben
---
asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçıçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // Ayşe
seren // Seren
Sweet curse / halime
Zeynep_67 // Zeynep
---
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
De gedin lan,:mymeka:ne yanlışı ben doktor muyum,kendi yaşadıklarımı yazdım oraya uzman değilim sonuçta...Ayrıca da Ayça ne kabız oldu ne de çok fazla gaz sancısı çekti..Her bebeğin olduğu kadar yani,fazlası değil.ılk 15 günden sonra gaz sancıları başladı 2. ayı bitince bitti çok şükür.:lepi:
Hem siz de yazın da benim gibi yazın,adamlar beğenmiş yayınlamış:dilcikar:
sitem sırası sımdı canım.. madem cok eskı uyesın nerelerdesın sen yavv...bende nasıl bir sitem mesajı yazılır diye düşünürken listeye dahil edildiğimi gördüm ilkinde yoktum en başta yapılan bi liste vardı hangi ayda doğacaklar mı cinsiyetti sanırım emin değilim ama bu listede yoktum vallahi ne yalan söyliim alınmıştım içten içe:) adım Ayşe canım teşekkür ederim
Emel,Canan kızlar özür dileriiim valla bir anda aklıma gelmediniz kiii
yoksam sizi nasıl unuturummm...
Betül Sayra yeni değil bilakis en eskilerden ilk ben "aralıkta hamile kalanlar" diye bir topik açmiştım aralık anneleri bölümündeydi sonra eylüle taşıdılar falan Sayra oraya ilk gelenlerdendi,Eda da,Zeos,Zeliha aklıma gelmiyor yani Hişcranın açtığı topikten de önceydi siz düşünün artık...
Eda,kızarımmm ben de daha önce söylemiştim Deryaya ama okumadı galiba,aslında çok kişiyi uyardım sonra vaz geçtim artık...
Bu arada şekerler baby&you dergisinde benim yazım ve resimlerimizi yollamıştım,nisan sayısını alın,Ayçoşla benim resimlerimiz ve yazımı koymuşlar 1 sayfa,çok hoşuma gitti...
Tuzlu tatlara alısması adına hafıften baslıyorum.. brokoliye gırmedım dırek.. (onu ben bıle sevmıyorum ya neyse :)
Once bır alıssında sonra her bırını mevsımınde verırız ıns...
kafamçokkarıştıkızlar haklısınız yeni yeni sıklaştı girmelerim ancak ilk zamanlarda yazdıklarıma cevap gelmiyordu senağlamaherkes grubunu kurmuştu sanki yalnız kalıncada elimi eteğimi çektim sonra yüzsüzlüğümden ısrarla yazıyorum :) ama şimdi herşey farklı zaten ilk zamanlarda boş zamanlım olursa deli gibi iş yapıyordum gündüzleri eymen hiç fırsat vermiyordu akşamlarıda eşim pc başında oluyordu hala öyle ama şimdi gündüzleri rahatım uyku düzeni var ondan buraya vakit ayırıyorum canlarım bundan sonra girmeye devam girmezsem mazallah merdaneler kafamı kırcek kafamçokkarıştı
üsttenmi:1shok:Naimecim önce alttan çıkmıyormu??ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
kızımın üstten iki dişi çıkmış kardeşim söyledi şimdi
ben nasıl görmedim hihoyyyt
çok tuhaf oldum yaaa
Merve canım doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu huzurlu günler nasip etsin ailenle inşaallah....
Fatma canım çok geçmiş olsun..
Duygu alemsin walla ekmekli muhallebiler tuvalete yapılan kakalar maşaallah harikasın çok güldürdün beni....
ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
çok tuhaf oldum yaaa
ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
çok tuhaf oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?