Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım üstten çıktı dediler ben daha göremedim senağlama
ne tuhaf şeymiş anne olmak oturdum ağlıyorum şimdi

Çok ilginç ben önce alttan sonra üstten diye biliyordum demek terside oluyor:uhm:
Üzülme canım yaa eve gidince koklarsın bol bol kuzunu bakarsın dişlerinee ne güzel büyüyorlar bak sağlıklı dişleri çıkıyor ne güzel canım yaa maşallah:1hug:

ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
kızımın üstten iki dişi çıkmış kardeşim söyledi şimdi
ben nasıl görmedim hihoyyyt
çok tuhaf oldum yaaa

bende geçen dr dedimki üstten çıkacak gibi sanki didim:) o da üstten çıkmaz anormal olur dedi önce alttan çıkacakmış ilginç geldi bana ama olsun bizimkinde o da yok :) darısı bizlerin başına gözün aydın

tamam canım :) inşallah

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMM unuttulurmu senin gibi kadının doğumgünü saat farkındandır oa.s.

bulurum bennnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
o siteye üyeydim canım dergileri online okuyabiliyorsunnn hem ucuz hemde kağıt israfı olmuyor

eee sadece kendimize müslüman değiliz bacım sahip olduğumuz şeyleri paylaşırız evelallahhh kaydirigubbakcemile3 recaederikkk

Gül bu doğrumu ya ben Hıcranın koydugunu gormemısım de sen sandım..

Duzenleme yapılan resımler var ya onlardan sandım ya gercek degıl dıyee :))

yok kız gerçek bu derginin sayfasından
ben online dergi üyesiyim ya ordan tam sayfa alıntı yapamadım izin vermiyor site bende photoscape prg ile ekran yakala işlemi yaparak parçaladım

Çorbaya alısması ıcın soylemıstım.. neyse herkesın kendı tercıhi.. a.s yerimseniben

Çorbaya alısması ıcın soylemıstım.. neyse herkesın kendı tercıhi.. a.s yerimseniben

Sağol Betül onun için söylediğini anladım bende hormonlu olduğu için kullanmamayı önerdim ve zaten dedim herkesin kendi tercihi diye...
Bizde ailecek kabaktan nefret ederiz ama inşallah Ege yer:1rolleyes:
Biraz önce havuç patates pirinç tereyğı koydum bu sefer çok kaynattım blendırdanda pütür kalmıycak şeklide çektim bu çok şükür hepsini yediKalanıda biz yedik ama ıyyyy berbattı yaa..
Eşimde bende o kadar çok seçiyoruzki ne olcak bilmiyorum inşallah kuzumda bize benzemez yaa:çok üzgünüm:
Sanırım pütürden yemiyor çünkü kahvaltıda pütür olmayınca yedi bugün.

Bu arada Ege Mehmet Ali Birand hastası kızlar yaa o haberleri okurken kahkahalar atıyor ne anlıyor bilmiyorum yaa çok komik amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben sımdı patates ve havuc haslayıp zeytınyagı koyup hazırladım.. yedırıyorum suan..
kabak sart degıl.. bahsetmek ıstedıgım daha hafıf oluyor demektı..

Ben sımdı patates ve havuc haslayıp zeytınyagı koyup hazırladım.. yedırıyorum suan..
kabak sart degıl.. bahsetmek ıstedıgım daha hafıf oluyor demektı..

ayyy anladımmmm:bbo: benimde bahsetmek istediğim mevsimi değil diye uyarmaktı.. Neyse kabak tadı oldu zaten:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Arkadaşlar belki işinize yarar ben denemeyi düşünüyorum...

Yoğurt Mayalama Sanatı

Eveeett gel gelelim yoğurt mayalama işine.Aslında böyle basitmiş gibi görünür "aman nolcak yoğurt mayalamada ne vamış canııımm" diyen sesleri duyar gibi oluyorum ama bi çok kere de bu niye sünüyo? niye sulandı acaba? üff gene mi tutmadı? ben asla bu işi başaramıycam ? gibi sonuç belirten cümleleri de duymadık deil..:)
Oğlum ek gıdalara başladığından beri yoğurt işi evimizde önmeli bir durum haline geldi.Önceleri hazır bebekler için olanlardan veriyorduk ama artık hep kendim yapıyorum.Yapmaya dikkat ediyorum.Çünkü en sevdiğimiz yiyecek olduğu için özene bezene tutturmaya çalışıyorum .Eh bu aralar artık usta oldum diyebilirim :) Bizim orda yoğurt mayalandığı zaman hemen birisi kandırılır."aaaa padişahın oğlu olmuş aaa şu olmuş bu olmuş " gibi..Eğer sana inanırlarsa yoğurdun tutarmışş..Heralde işin eğlencesi bu olsa gerek..
Geçenlerde de bir arkadaşımın annesine "yaa ben niye yapamıyorum " diye söylenince kızım 1 damla limon katıver tutar demişti.Büyük sözü dinlemekte fayda var tabi..
Geçelim tarife ..Hadi bakalım yapalım , yiyelim neşelenelimm ..:)

1 kg günlük süt (ben A.O.Ç nin sütünü kullanıyorum.En iyi sonucu bundan aldım )
Her güveç kabı için 1 er damla limon
Her güveç kabı için 1 tatlı kaşığı tatlı yoğurt ( dier türlü ekşi tutuyor)
Sütü önce kaynatıyoruz .Ben kaynamaya başladıktan sonra 3-4 dk daha karıştıra karıştıra kaynatmaya devam ettiriyorum.sonra güveç kaplarına alıyorum.Biraz amiyane bir tabir olacak ama sıcaklığını elimle anlıyorum ama sanırım 40 derece filan oluyor.Parmağınızı batırdığınızda sıcağa yakın bir sıcaklık hissetmeniz lazım.Süt bu hale gelince her güveç kabına 1 damla limon ve mayayı koyup karıştırıyoruz.Ağzını aleminyum folyo ile sarıp kış aylarındayız şimdi kaloriferin üzerinde 5 saat bekletiyoruz.Yine de üzerine havlu kapatıyorum ben.Sonra 2 saat de dolapta bekletiyoruz ve sağlıklı katkısız yoğurdumuz hazıırr...Afiyet olsun hepimize...

ALINTIDIR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…