- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.321
üsttenmi:1shok:Naimecim önce alttan çıkmıyormu??
ben öyle biliyordum hayırlı olsun canım:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağol canım sende öylesina.s.
evet canım üstten çıktı dediler ben daha göremedim senağlama
ne tuhaf şeymiş anne olmak oturdum ağlıyorum şimdi
Ayşe unutmadım tbiki canısı ama
Betül de haksız değil hani,daha yeni yeni gelmeye başladın sen nerdeydin bu kadar aydır onun cevabını ver bakem...klava:
Hadi ben gidiyom,Ayşe Kulin vedayı okuyorum tavsiye ederimmm
ağlıycam kızlarr ama mutluluktan
kızımın üstten iki dişi çıkmış kardeşim söyledi şimdi
ben nasıl görmedim hihoyyyt
çok tuhaf oldum yaaa
Hormonlu yiyeceklerle ben başlamamayı tercih ederim yemesin daha iyi yani.. tabi herkesin kendi tercihi..yerimsenibenBanada Gözde söylemişti mevsimi değil diye sağolsun..Brokoliyi limonlu zeytinyağlı sarımsaklı bayılırım ben belki Egede sever bakalım artıkın...
Canım evet bundan sonra affetmeyiz artık vakit burdukça gircen artık kaçarın yokkaydirigubbakcemile3
kızlaaar bugün benim doğum günüm :lepi:
amaaa;
eşim hatırlamadı ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: y.dışında yanımda değil..
gerçi onun bulunduğu yerde şu an gece ve uyuyor ama yine de geceden kutlayamaz mıydı yani :mymeka: senağlama
güünaydın kızlar onurun ateşivar 39 dereceydi fitilverdik 38,5 a düştü kendisi iyi oynuyor halsiz değil ama ateşi var ya nedn ki acaba başka hiçbir belirti yok
hayırlııı günlerrr olsunnn
yaa kızlar benim oğlana akşam bebelacn gece mamasını yedirmiştim..duygunun dediği gibi
çok katı kaka yaptıı ben de duygu gibi şaşırdım kaldım nedense anlamadım
bide sabah sabah elimi bıçakla çok derin kestim zatiii işaret parmağımı kanımı zor durdurdum:1no2:
bi yandan da sıpa da cırcır sesi bitmedii((( kaldıramadımda kucama..şimdi zor yazıom uyy insanın acısı nerde
canıda oradymış vaalla.. bölee günee başladımfisfisfis
hımm ayrıca hicran herseyide buluyon ha teşekkür ederiz sana tatlıma.s.
ana kıs ne güsel çıkmışlar ayça tatlısı zatii ballŞeniz
HİCRANNN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM BENİM,VALLA NE ELİ ÇABUK KADINSIN,HEMENCİK BULMUŞ DA KOYMUŞ BİLE BURALARA..sırnaşık şey
Teşekkür ederim şekercim..a.s.
Teşekkür ederiz canısı:1hug:
Canım hakkınızda hayırlısı olsun,zaten gelmeyi çok istiyordun allah bir kapıyı kapar birini açarmış,hayırlısı..:Saruboceq:
Bu arada parfümüm gelmiş tabiki,gelmezmiii??Dolce&Gabanna light blue almış.delikafadulden
Gül bu doğrumu ya ben Hıcranın koydugunu gormemısım de sen sandım..
Duzenleme yapılan resımler var ya onlardan sandım ya gercek degıl dıyee :))
Hormonlu yiyeceklerle ben başlamamayı tercih ederim yemesin daha iyi yani.. tabi herkesin kendi tercihi..yerimsenibenBanada Gözde söylemişti mevsimi değil diye sağolsun..Brokoliyi limonlu zeytinyağlı sarımsaklı bayılırım ben belki Egede sever bakalım artıkın...
Çorbaya alısması ıcın soylemıstım.. neyse herkesın kendı tercıhi.. a.s yerimseniben
Ben sımdı patates ve havuc haslayıp zeytınyagı koyup hazırladım.. yedırıyorum suan..
kabak sart degıl.. bahsetmek ıstedıgım daha hafıf oluyor demektı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?