Doğum yapmış olan anneler buraya....

Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-

Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-

becerüklüüüü

sakın sen yeme şeker
yarın sabah yersin yada 1 kaşık al cokacimcoookmadem

sakın ol canım ala alaa bı tavsoye soledık ne bu sıddet bu celal... delikafadulden :smiley-cool:

Sonundaki smiley görmedin sanırım kahkaha atıyor sen sinirlendin sanırım bende sakin ol diye smiley koydum yerimsenibenbende sana tavsiye olsun diye söyledim ama anlatamadım sanırım neysedelikafadulden
Hayatımda sinirlenmek için daha önemli şeyler olduğu için burada sinirlenmem çok zorrr....

Nıye sınırleneyım yahu durup dururken allah allah saka ettık neyse... -tatlicadiarzu-

Nıye sınırleneyım yahu durup dururken allah allah saka ettık neyse... -tatlicadiarzu-

Ne bileyim ben..iyi o zaman-tatlicadiarzu-
.........................

Neyse bende dün yaptım sütlacı zaten sabah yazmıştım sabah 2 tabak götürdüm:çok üzgünüm:
Ayy ben hamile falan olmayayım yaa hep canım tatlı istiyor:a015:

Test alsammı
Ama ben çok zor hamile kalıyorum zaten ama istemediğin ot başında bitermiş...
Doğum kontrol hapını bıraktım 5 ay sonra kaldım mesela..

Benım bu ara canım hep tatlı ıstıyor... :1no2:
Bırde azcık tatlı yesen ardından hep ıstıyor ... o yuzden hıc agzına surmeyecen aslında.. kaydirigubbakcemile

Yaaa Serap rejim felan demeyin bana
annem gitsin lahana çorbası diyeti yapacam 1 haftada 3 kilo inşallah toparlarım gene
şimdilik ekmeksiz yemeklerle dengelemeye çalışıyorum ama nafileee,puding de yapmııış.....
Duygu,Betül zeytin yağını sonradan ekleyin kızlar,kereviz de koyabilirsiniz bir dilim kadar.Patates,kereviz,havuç,süper oluyor.Bizde ev eriştesi var annanem yollamış,pirinç veya irmik yerine bazen ondan koyuyorum.
bir de bu aralar enginar çıkmış,tam da mevsimi,ben Ayça için alıyorum yoksa daha önce evime girmemişti kendisi.
kaydirigubbakcemile3

Sarımsaklı mayonez ve barbekü sos:)
Ama kimse Egenın fotografını görmedi yaa bir daha koymucam:çok üzgünüm::dilcikar:

anam ben girdim göstermediler egeciği neymiş üyelik yokmuş bende kızdım aslında bi ara olmuştum sanki ama ne nick ne şifre hatırlamıyorum okuldan arkadaşların resimleri varmı diye bakim dedim üye oldum herkesin var bizim yok yani bunlar adama resim mesim göstermezlerdelikafadulden

kızlar ben tatlıyı hiç sevmem ağzımda çoğalıyo sanki yiyince sadece 2 günde 4 kase sütlaç yedim sabahları cokokrem akşam üstü biraz çikolata anam babam her yanımdan mutluluk hormonu salgılanacağına sinir küpüne döndüm bugün eymen mamasını yemedi yine zorla bi kaç kaşık verdim

betülcüm ben sevmem sütlaç ama boşa gitmesin ben yerim:)))))

Son düzenleme:

Anam sen nasıl sevmıyorsun anlamadım ben ..... :roflol::roflol: Verırım tabı ayıp ettın canım benım.. Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…