- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.341
Heh sende yapmıssın zaten.. afıyet olsun... sevındım..
ayyy anladımmmm:bbo: benimde bahsetmek istediğim mevsimi değil diye uyarmaktı.. Neyse kabak tadı oldu zaten:roflol::roflol:
Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-
becerüklüüüü
sakın sen yeme şeker
yarın sabah yersin yada 1 kaşık al cokacimcoookmadem
sakın ol canım ala alaa bı tavsoye soledık ne bu sıddet bu celal... delikafadulden :smiley-cool:
Sonundaki smiley görmedin sanırım kahkaha atıyor sen sinirlendin sanırım bende sakin ol diye smiley koydum yerimsenibenbende sana tavsiye olsun diye söyledim ama anlatamadım sanırım neysedelikafadulden
Hayatımda sinirlenmek için daha önemli şeyler olduğu için burada sinirlenmem çok zorrr....
Nıye sınırleneyım yahu durup dururken allah allah saka ettık neyse... -tatlicadiarzu-
heee bide burger king deki whopper menücokacimcoook
aaaa ben baktım datlumSarımsaklı mayonez ve barbekü sos:)
Ama kimse Egenın fotografını görmedi yaa bir daha koymucam:çok üzgünüm::dilcikar:
Ege nin uyuyuşuna bakın teyzeleri[/U][/B]
benimde canım hiç tatlı istemez
hayallerimi hep pizza mantı cips gibi şeyler süsler
:))))
Sarımsaklı mayonez ve barbekü sos:)
Ama kimse Egenın fotografını görmedi yaa bir daha koymucam:çok üzgünüm::dilcikar:
kızlar ben tatlıyı hiç sevmem ağzımda çoğalıyo sanki yiyince sadece 2 günde 4 kase sütlaç yedim sabahları cokokrem akşam üstü biraz çikolata anam babam her yanımdan mutluluk hormonu salgılanacağına sinir küpüne döndüm bugün eymen mamasını yemedi yine zorla bi kaç kaşık verdim
betülcüm ben sevmem sütlaç ama boşa gitmesin ben yerim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?