Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyy uyuyuşa bak yaw kaydirigubbakcemile3
ne kadar da uslu uyurmuş mavişim benim

Sağol teyzesi sorma deli deli yatıyoo işte:)

Allah allah :uhm:şimdi siz göremiyormusunuz??
Ben böyle gönderince herkes görüyor sanıyordum:a015:

Ya kızlar kimsede kalmamış gerçi ama benim yazdıklarım gözden kaçmış gene benim canım gene çok tatlı istiyor hamişkende çok istemişti acaba yine olabilirmi diyorum yaa panik oldum baya bugün:çok üzgünüm:

Üye olanlar yorumlarını oraya yazmış:)Bende niye kimse yazmıyoo diyordum:)
Teşekkürler şekerlera.s.

Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-

ellerine sağlık canım. ama sakın sen yemeee şimdi. ama sabah yiyebilürsün şekerim. hem sütlaç sütte yapıyo

slm kızlar geçmişi okudum yatacam şimdi.yarın arkadaşım gelecek..az girerim.cuma günü de evimi temizleyeceğim.biraz hazırlık yaparım..cumartesi çok sevdiğim 2 arkadaşım gelecek..evimi pis görmesinler dimi..duygucum sana tarifini verdiğim keketen yapıcam..diğerleri de süpriz olsun..arkadaşlarımı inş. doyurabilkirm.yani benim yaptıklarımı inş. keyifle yiye bilirleri..ben yemek konusunda öle pek marifetli değilimdir ama birşeyler uyduracam ..inş. tatları güzel olur ya..rezil olmayayım sonra..neyse canım arkadaşlarım anlayışla karşılarlar herhalde..resimler cekilririz...sizlerle paylaşırız..oh oh..cumartesiyi iple çekiyomm.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5

Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-

gelsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen bende hiç sevmem enginarı ağzıma koymadım desem yeridir ama kızıma alıcam yarın bugün bakmış eşim beğenmemişş pazara bakıcaz artıkkk

haaa unutmadan şu yoğurt meselesine benim moralim bozuk bu gün ceylinin yoğurdu ekşi olmuş mayayı kaçırdım biraz galibaaaÇok üzgünüm çoook

kızlar bende sebze püresi yapıyorum yarım patates yarım havuç bide 2-3 parça kuşbaşı doğranmış kuzu ciğeri yada beyin koyuyorum haşlandıktan sonra rondodan geçiriyorum biraz tuz biraz zeytinyağı çok besleyici oluyo

kızlar mutlaka beyin yedirin bebişlerinize beyin gelişimleri için çok iyi geliyo birer ikişer küçük parça arada kaynar sebzelerle deneyin derim

sabahları 3-4 bebe bisküvisi, 3-4 çay kaşığı pekmez, bir parça peynir, yarım yumurtanın sarısı, biraz da tereyağı koyarak kahvaltısını hazırlıyorum

öğlen sebze çorbası yada mercimek çorbası bazen de tarhana çorbası [çorbayı çok seviyo]

ikindi bir kase yoğurt bazen de milupa meyve püresi

gece yatarkende un kavurarak mama yapıyorum suyla ama 8aylık olsun süt karıştırmaya başlıcam zaten doktorlarda artık 9aylık olunca süt verilebilir diyolar ben 8aylık olunca başlıcam

tabi tüm öğün aralarında da emziriyorum ve gece boyunca da sadece emiyo çünkü biberon almıyo su bile içmiyo biberonla bu yüzden gece bişey veremiyorum

duygucum egenin uyuyuşuna bayıldım benim cimcime de yürütecinde gezerken yoruluyo kolunu yaslıyo kafasını da kolunun üstüne koyup uyuyo kopuyoruz gülmektensırnaşık şey

gunaydinarkadaslar..... Ilk defa dun gece uyuduk serra izin verdi...
Benim kiz sadece beni emiyo nasil kesicem bilmiyorummmm fikriniz olursa nolur soyleyinn

canım ,
bizim doktor kesinlikle sakatat yok 1 yaşına kadar dedi ...

günaydın kızlar güne sinirle başladım kahvaltısını etmedi bizimki meme yok sana dedim peynir yemeye başladı diğerm karışımı duruyor öylece ben sebzeyi zor yediriyorum sakatat nasıl yiyecek düşünmesi bile zor...

Gunaydınlaarrrr....

hihoyyytToplamdaaa 5 gıttıı beşşşşşşşşş oleeyyyyyy....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…