- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.361
oyy uyuyuşa bak yaw kaydirigubbakcemile3
ne kadar da uslu uyurmuş mavişim benim
anam ben girdim göstermediler egeciği neymiş üyelik yokmuş bende kızdım aslında bi ara olmuştum sanki ama ne nick ne şifre hatırlamıyorum okuldan arkadaşların resimleri varmı diye bakim dedim üye oldum herkesin var bizim yok yani bunlar adama resim mesim göstermezlerdelikafadulden
Test alsammı
Ama ben çok zor hamile kalıyorum zaten ama istemediğin ot başında bitermiş...
Doğum kontrol hapını bıraktım 5 ay sonra kaldım mesela..
Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-
Oyh netten yemek tarıfıne bakarken sutlacla karsılastım onuda yaptım.. delikafadulden
Dolu dolu 6 kase cıktı.. yaptım yapmasına ama bunları kım yıceeekkk.... nasıll yıceeekk.. cokacimcoook -tatlicadiarzu-
Yaaa Serap rejim felan demeyin bana
annem gitsin lahana çorbası diyeti yapacam 1 haftada 3 kilo inşallah toparlarım gene
şimdilik ekmeksiz yemeklerle dengelemeye çalışıyorum ama nafileee,puding de yapmııış.....
Duygu,Betül zeytin yağını sonradan ekleyin kızlar,kereviz de koyabilirsiniz bir dilim kadar.Patates,kereviz,havuç,süper oluyor.Bizde ev eriştesi var annanem yollamış,pirinç veya irmik yerine bazen ondan koyuyorum.
bir de bu aralar enginar çıkmış,tam da mevsimi,ben Ayça için alıyorum yoksa daha önce evime girmemişti kendisi.kaydirigubbakcemile3
kızlar bende sebze püresi yapıyorum yarım patates yarım havuç bide 2-3 parça kuşbaşı doğranmış kuzu ciğeri yada beyin koyuyorum haşlandıktan sonra rondodan geçiriyorum biraz tuz biraz zeytinyağı çok besleyici oluyo
kızlar mutlaka beyin yedirin bebişlerinize beyin gelişimleri için çok iyi geliyo birer ikişer küçük parça arada kaynar sebzelerle deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?