Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım hayırlı olsun incileriniz....Alttakiler çıkmışmıydı bizim hala dişimiz yok

Hadi hayırlı olsun annesi inciler gorunmus demek... kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese
sağolun kızlar ama kızımın dişi çıkmamış üst diş yerleri şişmiş sadece nasılda heycanlanmıştım anlıycanız kardeşim yanlış alarm vermiş benneyaptımki
henüz alttada çıkmadı zaten dişleri ilk üstten çıkmaz heralde neyse ben yine heycanla bekliyorum incilerimizi

ellerine sağlık canım. ama sakın sen yemeee şimdi. ama sabah yiyebilürsün şekerim. hem sütlaç sütte yapıyo
Evet canım aksam yemedım zaten 5 te kapatmıstım yeme olayını.. sımdı kahvaltımı ettım ara ogunde bır kasecık yıcem.. sonra dıger ogunlerı de hafıf yapcam napiim...

gelsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
olmaaaaazzzzzz.... delikafadulden
Sıkma canını hayatım alısır zamanla... sen kahvaltıyı en ıyısı karıstırma hepsını ayrı ezıp ver..
Olmadı parmagınla tattır hepsınden.. bak fatmanınkıde kasık almıyormusun parmagıyle yedırıyor...

günaydınnnn...betüşşş tebrik ederşm azmin elinden birşey kurtulmazmış bi kez daha senden gördükkka.s.
ŞenizŞeniz a.s.
tebrikler canım benim helal sana:hooray:

ŞenizŞeniz a.s.

Bu arada esım her seferınde benım rejımde oldugumu unutuyor sankı en sevdıgım seyı almıs gelmıs aksam
bana gosterıyor bak dolaba ne aldım dıyeee sevıneyım mı sınırleneyım mı anlamıyorum yaaaa........ :roflol::roflol:
ırademı sınıyor resmen yaa.... delikafadulden

bende geliyom:)

ne almış bana gönder:) ben yerimdelikafadulden

betülcüm parmağımla da veriyorum bi alıyo almıyo vallahi yazık yaptıklarım çöpe gidiyor emeklerimi düşünmüyorum artık yesinde meme vermesem bi süre mama yer mi acaba vallahi kafayı yemek üzereyim sinir hastası olmaktan korkuyorum sinirlenince kendimi kaybediyorum

Selam herkese günaydınlar;
Deryacım nerede kimle buluşacaksınız? Keşke bi kaç hafta sonra olsaydı... Gerçi eşim kursta tek de göndermezdi otobüste ...

helal olsun valla ne kadar azimlisin
ayten ve duyguda öyle kim tutar sizi çıtır oldunuz valla
Tesekkur ederım canım.... Şeniz a.s.
ne almış bana gönder:) ben yerimdelikafadulden
Ekleeeeerrrrrr.... bayılırııımmmm... delikafadulden Gondereyım canım sutlaclar da senın olsunn.... cıkolatalardaa halleyydeee ne abur cubur varsa hepsını gondereyımmm off... senağlama
Pekı canım ayagında sallayarak denesen.. yanı aslında ıyı bırsey degıl ama yedırmeye alısmasın ıcın yanı...
Aslan gece mamasının ılk yarısını guzel yıyor dıger yarısını bazen yemek ıstemıyor.. yemek ıstemeyınce oyle yapıyorum bı yandan ayagımda hafıfce sallıyorum tv ye de bakıyor oyle agzına koyuyorum oyalayarak... dene ıstersen canım.. :teselli:

canım kızlar buluşacaklar canan da ama ben de gidemem sanırım canan kasımpaşa taraflarında oturuyordu:uhm:

Yok yav canan buyukcekmece tarafında.. ben oyle hatırlıyorum.. CADIARZU

canan kızzzzzzzzzzzzzzzzz.maksat birbirimizi görmek..........senin bebeğin var sakın zahmet etme kendine..hem ne demek beğenirlermi falan..üstüme yemek konusunda beceriksiz tanımam ben...evinin tozunamı bakıcaz seninnn.sakın ama sakın yorma kendini lütfen..enerjin bize kalsın.......kek yapıcakmışssın bak yeterrrrr...rezil olmakmı??aaaaaaa..kızdırma beni..senin bizi kabul etmen yeter...yawrum benimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…