- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.381
Gunaydınlaarrrr....
hihoyyytToplamdaaa 5 gıttıı beşşşşşşşşş oleeyyyyyy....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Canım hayırlı olsun incileriniz....Alttakiler çıkmışmıydı bizim hala dişimiz yok
Hadi hayırlı olsun annesi inciler gorunmus demek... kaydirigubbakcemile3
bende geçen dr dedimki üstten çıkacak gibi sanki didim:) o da üstten çıkmaz anormal olur dedi önce alttan çıkacakmış ilginç geldi bana ama olsun bizimkinde o da yok :) darısı bizlerin başına gözün aydın
Evet canım aksam yemedım zaten 5 te kapatmıstım yeme olayını.. sımdı kahvaltımı ettım ara ogunde bır kasecık yıcem.. sonra dıger ogunlerı de hafıf yapcam napiim...ellerine sağlık canım. ama sakın sen yemeee şimdi. ama sabah yiyebilürsün şekerim. hem sütlaç sütte yapıyo
olmaaaaazzzzzz.... delikafaduldengelsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sıkma canını hayatım alısır zamanla... sen kahvaltıyı en ıyısı karıstırma hepsını ayrı ezıp ver..günaydın kızlar güne sinirle başladım kahvaltısını etmedi bizimki meme yok sana dedim peynir yemeye başladı diğerm karışımı duruyor öylece ben sebzeyi zor yediriyorum sakatat nasıl yiyecek düşünmesi bile zor...
ŞenizŞeniz a.s.günaydınnnn...betüşşş tebrik ederşm azmin elinden birşey kurtulmazmış bi kez daha senden gördükkka.s.
tebrikler canım benim helal sana:hooray:
slm kızlar geçmişi okudum yatacam şimdi.yarın arkadaşım gelecek..az girerim.cuma günü de evimi temizleyeceğim.biraz hazırlık yaparım..cumartesi çok sevdiğim 2 arkadaşım gelecek..evimi pis görmesinler dimi..duygucum sana tarifini verdiğim keketen yapıcam..diğerleri de süpriz olsun..arkadaşlarımı inş. doyurabilkirm.yani benim yaptıklarımı inş. keyifle yiye bilirleri..ben yemek konusunda öle pek marifetli değilimdir ama birşeyler uyduracam ..inş. tatları güzel olur ya..rezil olmayayım sonra..neyse canım arkadaşlarım anlayışla karşılarlar herhalde..resimler cekilririz...sizlerle paylaşırız..oh oh..cumartesiyi iple çekiyomm.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5
Gunaydınlaarrrr....
hihoyyytToplamdaaa 5 gıttıı beşşşşşşşşş oleeyyyyyy....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Bu arada esım her seferınde benım rejımde oldugumu unutuyor sankı en sevdıgım seyı almıs gelmıs aksam
bana gosterıyor bak dolaba ne aldım dıyeee sevıneyım mı sınırleneyım mı anlamıyorum yaaaa........ :roflol::roflol:
İrademı sınıyor resmen yaa.... delikafadulden
Selam herkese günaydınlar;
Deryacım nerede kimle buluşacaksınız? Keşke bi kaç hafta sonra olsaydı... Gerçi eşim kursta tek de göndermezdi otobüste ...
canım kızlar buluşacaklar canan da ama ben de gidemem sanırım canan kasımpaşa taraflarında oturuyordu:uhm:
canım kızlar buluşacaklar canan da ama ben de gidemem sanırım canan kasımpaşa taraflarında oturuyordu:uhm:
Tesekkur ederım canım.... Şeniz a.s.helal olsun valla ne kadar azimlisin
ayten ve duyguda öyle kim tutar sizi çıtır oldunuz valla
Ekleeeeerrrrrr.... bayılırııımmmm... delikafadulden Gondereyım canım sutlaclar da senın olsunn.... cıkolatalardaa halleyydeee ne abur cubur varsa hepsını gondereyımmm off... senağlamane almış bana gönder:) ben yerimdelikafadulden
Pekı canım ayagında sallayarak denesen.. yanı aslında ıyı bırsey degıl ama yedırmeye alısmasın ıcın yanı...betülcüm parmağımla da veriyorum bi alıyo almıyo vallahi yazık yaptıklarım çöpe gidiyor emeklerimi düşünmüyorum artık yesinde meme vermesem bi süre mama yer mi acaba vallahi kafayı yemek üzereyim sinir hastası olmaktan korkuyorum sinirlenince kendimi kaybediyorum
slm kızlar geçmişi okudum yatacam şimdi.yarın arkadaşım gelecek..az girerim.cuma günü de evimi temizleyeceğim.biraz hazırlık yaparım..cumartesi çok sevdiğim 2 arkadaşım gelecek..evimi pis görmesinler dimi..duygucum sana tarifini verdiğim keketen yapıcam..diğerleri de süpriz olsun..arkadaşlarımı inş. Doyurabilkirm.yani benim yaptıklarımı inş. Keyifle yiye bilirleri..ben yemek konusunda öle pek marifetli değilimdir ama birşeyler uyduracam ..inş. Tatları güzel olur ya..rezil olmayayım sonra..neyse canım arkadaşlarım anlayışla karşılarlar herhalde..resimler cekilririz...sizlerle paylaşırız..oh oh..cumartesiyi iple çekiyomm.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?