Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm pusetinde bazen öyle yediriyorum ayağımda alıştırmadım tv izliyor o ara veriyorum ama bugünlerde bişey oldu çocuğa nazar değdi sanırım yemek istemiyor ya önceden 15 kaşık yiyordu nerdeyse şimdi 5 kaşık zor yiyor uyudu bakalım kalkınca yer inşallahsenağlamasenağlamasenağlama neyse tatlı yiyelim tatlı konuşalım hanimiş tatlılarım:)

Anuum pambuukk yerım onu Deryaa.... Şeniz sızde bızım gıbı yere yorgan sermısınız heralde dımı artık koltukta durmuyo kesınlıklee...

Son düzenleme:
ay evet yaaa oyun yatağı felan hak getire hepsini söktüm ordaki oyuncaklarını da...döküyom önüne ne varsa yatsın yuvarlansın...kaydirigubbakcemile3

ayy beylikdüzü yakın ,ama uymuyo işte...
bidahaki sefere inşallah.
Valla bende K.çekmece, cennette ananeme sizi davet etmeyi düşünüyom. Ben silivride oturuyom, burası bi çoğunuz için uzak olur. ama yazın çok güzel oluyo keşke gelebilseniz.
Eğer sizede uyarsa bi haftasonu cumartesi Cennette buluşalım...

Günaydın kızlar ben bugün sersem gibiyim Ege yine gece sabhçı kahvesiydi
24 saat açık oğlum benimdelikafadulden
evelsi gece reklamları izlemişiz yok sabaha kadar 3 4 kere emdi yine:çok üzgünüm:
Anlıcağınız bayılıyorum uykusuzluktan..
Şimdi kahvaltı yapmaya gıdıyorum...
mrb canım. şu anda etkili bi korunma yöntemi kullanıyosan bence fazla telaş etme canım. ama içini rahatlatmak için test alıp yapabilirsin.

Alıcam bugün inşallah canım sağola.s.

Ohhh ellerine sağlık afiyet olsun size şimdiden canım ne güzel ya keşke bende olsaydım ne kadar güzel olurdu:çok üzgünüm:Allah içinize sindirsin:1hug:
oyyy ben onun sarkan bacağını yerimmmmmmmmmmmmmcokacimcoook
Sağol teyzesia.s.
duygucum egenin uyuyuşuna bayıldım benim cimcime de yürütecinde gezerken yoruluyo kolunu yaslıyo kafasını da kolunun üstüne koyup uyuyo kopuyoruz gülmektensırnaşık şey
Ayyy nasıl tatlı oluyorlar demi sağol canım:1hug:a.s.
gunaydinarkadaslar..... Ilk defa dun gece uyuduk serra izin verdi...
Benim kiz sadece beni emiyo nasil kesicem bilmiyorummmm fikriniz olursa nolur soyleyinn
41 kere maşallah ne güzel canım yaaa uyumuş mışım mışıl

Deryacım maşallah yaa ne güzel çıkmışş tontiş kuzu yerim ben onu oyuncaklarınıda pek seviyor kaydirigubbakcemile3

canım yaa bazen iştahları olmuyor çok az yiyorlar belki öyle bir dönemdir kendinide çocuğuda harap etme istediği kadar yesin 1 saat sonra tekrar yedirmeyi dene yani az yedir ama sık yedir belki bir faydası olur.

sağolun teyzeleriiii....evet o renkli oyuncakların bayılıyor bide ağzına götürecek şeyler hoşuna gidiyor yaramazımın....duygucum yine neden huysuzluk etti acaba?bu arada tunahan çok sümüklü oldu kızlar sümükleri kendiliğinden akıveriyor valla çok da mutlu oluyom çünkü sümüğünü çıkarsın diye o kadar uğraş veriyorum iki gündür akıp duruyo aman sabah sabah da içinizi kaldırmayayımmmkaydirigubbakcemile3

aynen canım denizde sümüklü olduuu :)
bide sildirmiyo sıpa kıyameti koparıyo yalanıp duruyo delüü
okyanus suyu spreyini elimde görünce de kafasını çeviriyor akıllı oğlum benim :)
sildirmediği için kolayını buldum götürüyorum musluğun altına yıkıyorum yüzünü bayılıyo suyla oynamaya yüzüne yüzene atıyorum suyu bu arada burnunu da temizliyorum :)

listede adımı görmek çok hoştu benim bebişin adı da utku

derya sorma zeynepte kaç gündür burnu akıyor hele dün çok fazlaydı.Temizlemeside zor kafasını kaçırıp duruyor. Bugün annesi ve teyzesi doktora götürecek bakalım ne diycek doktor.

Günaydın kızlarrr ben çok fenayım ceylin yedi bitirdi beniidelikafaduldenlaelaelaelaelae VALLA DİŞLERDENMİ NEDEN BİLMİYOM AMA HUYSUZLUĞUN DORUĞUNDA YANİİ 8 de kalktı ve 8:30 dan beri inanın çenesi durmadı hiçç kucakta yatakta valla kafayı yicektim resmen 8 de 80 ccc mama içti az 11 de kahvaltısını hazırladım sadece 3 kaşıkm yedi yarım fiştil verdim uyudu şimdi geldim bende buraya yarın dr randevumuz var zaten ama bugün devam ederse böle dr götürücem

gunaydinarkadaslar..... Ilk defa dun gece uyuduk serra izin verdi...
Benim kiz sadece beni emiyo nasil kesicem bilmiyorummmm fikriniz olursa nolur soyleyinn

yteki emsin kız arada verirsin bişiiler çok yemesede tadımlık falan yedir ama senin sütün daha gerekli ona şimdi alışır yavaş yavaş bazıları böle olurmuş zaten eklere geç başlarlarmış

canım yaa bazen iştahları olmuyor çok az yiyorlar belki öyle bir dönemdir kendinide çocuğuda harap etme istediği kadar yesin 1 saat sonra tekrar yedirmeyi dene yani az yedir ama sık yedir belki bir faydası olur.

15 dk uyudu uyandı yedirdim biraz tv izlerken tabi ama kendimi göstermeden dikkatini çekince almıyo neyse az da olsa yedi sonrada ana yemeğini yedi memmmmmeeeeeee

günaydın arkadaşlar iki gün giremedim yazılanları okuyamadım bile bugün de birazdan gidecem bizim dr işleri var malum.benim yaramaz yemeye içmeye 10gr almış sadece.doktorla yani yeme planı çıkardık öğün yok akşama kadar elimde bi tabakla gezicekmişim bir de bunu deneyecem kısa aralıklarla birkaç kaşık verecem. dün işe yaradı şimdilik gidiyorum iyi paylaşımlar

kusura bakma canım kafa yeme işi bana ait :) bizimki 6 da uyandı 7 ye kadar sallayarak uyuttum dalıyo uyanıyo benide uyutmadı 7 de kalktık bu saate kadar 15 dk uyudu mamasını zor yedirdim bunları niye söylüyorum senden kötü durumda olanlarda var canım rahat ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…