- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.401
mrb canım. şu anda etkili bi korunma yöntemi kullanıyosan bence fazla telaş etme canım. ama içini rahatlatmak için test alıp yapabilirsin.
slm kızlar geçmişi okudum yatacam şimdi.yarın arkadaşım gelecek..az girerim.cuma günü de evimi temizleyeceğim.biraz hazırlık yaparım..cumartesi çok sevdiğim 2 arkadaşım gelecek..evimi pis görmesinler dimi..duygucum sana tarifini verdiğim keketen yapıcam..diğerleri de süpriz olsun..arkadaşlarımı inş. doyurabilkirm.yani benim yaptıklarımı inş. keyifle yiye bilirleri..ben yemek konusunda öle pek marifetli değilimdir ama birşeyler uyduracam ..inş. tatları güzel olur ya..rezil olmayayım sonra..neyse canım arkadaşlarım anlayışla karşılarlar herhalde..resimler cekilririz...sizlerle paylaşırız..oh oh..cumartesiyi iple çekiyomm.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5
Sağol teyzesia.s.oyyy ben onun sarkan bacağını yerimmmmmmmmmmmmmcokacimcoook
Ayyy nasıl tatlı oluyorlar demi sağol canım:1hug:a.s.duygucum egenin uyuyuşuna bayıldım benim cimcime de yürütecinde gezerken yoruluyo kolunu yaslıyo kafasını da kolunun üstüne koyup uyuyo kopuyoruz gülmektensırnaşık şey
41 kere maşallah ne güzel canım yaaa uyumuş mışım mışılgunaydinarkadaslar..... Ilk defa dun gece uyuduk serra izin verdi...
Benim kiz sadece beni emiyo nasil kesicem bilmiyorummmm fikriniz olursa nolur soyleyinn
betülcüm pusetinde bazen öyle yediriyorum ayağımda alıştırmadım tv izliyor o ara veriyorum ama bugünlerde bişey oldu çocuğa nazar değdi sanırım yemek istemiyor ya önceden 15 kaşık yiyordu nerdeyse şimdi 5 kaşık zor yiyor uyudu bakalım kalkınca yer inşallahsenağlamasenağlamasenağlama neyse tatlı yiyelim tatlı konuşalım hanimiş tatlılarım:)
sağolun teyzeleriiii....evet o renkli oyuncakların bayılıyor bide ağzına götürecek şeyler hoşuna gidiyor yaramazımın....duygucum yine neden huysuzluk etti acaba?bu arada tunahan çok sümüklü oldu kızlar sümükleri kendiliğinden akıveriyor valla çok da mutlu oluyom çünkü sümüğünü çıkarsın diye o kadar uğraş veriyorum iki gündür akıp duruyo aman sabah sabah da içinizi kaldırmayayımmmkaydirigubbakcemile3
---
asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçİçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // ?
seren // Seren
Sweet curse / halime
Zeynep_67 // Zeynep
---
sağolun teyzeleriiii....evet o renkli oyuncakların bayılıyor bide ağzına götürecek şeyler hoşuna gidiyor yaramazımın....duygucum yine neden huysuzluk etti acaba?bu arada tunahan çok sümüklü oldu kızlar sümükleri kendiliğinden akıveriyor valla çok da mutlu oluyom çünkü sümüğünü çıkarsın diye o kadar uğraş veriyorum iki gündür akıp duruyo aman sabah sabah da içinizi kaldırmayayımmmkaydirigubbakcemile3
gunaydinarkadaslar..... Ilk defa dun gece uyuduk serra izin verdi...
Benim kiz sadece beni emiyo nasil kesicem bilmiyorummmm fikriniz olursa nolur soyleyinn
canım yaa bazen iştahları olmuyor çok az yiyorlar belki öyle bir dönemdir kendinide çocuğuda harap etme istediği kadar yesin 1 saat sonra tekrar yedirmeyi dene yani az yedir ama sık yedir belki bir faydası olur.
Gunaydınlaarrrr....
hihoyyytToplamdaaa 5 gıttıı beşşşşşşşşş oleeyyyyyy....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ne almış bana gönder:) ben yerimdelikafadulden
Günaydın kızlarrr ben çok fenayım ceylin yedi bitirdi beniidelikafaduldenlaelaelaelaelae VALLA DİŞLERDENMİ NEDEN BİLMİYOM AMA HUYSUZLUĞUN DORUĞUNDA YANİİ 8 de kalktı ve 8:30 dan beri inanın çenesi durmadı hiçç kucakta yatakta valla kafayı yicektim resmen 8 de 80 ccc mama içti az 11 de kahvaltısını hazırladım sadece 3 kaşıkm yedi yarım fiştil verdim uyudu şimdi geldim bende buraya yarın dr randevumuz var zaten ama bugün devam ederse böle dr götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?