- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.121
gozdecım maşallah denızcık ne guzel uyuyormus darısı basımıza ınsallah.canım bahsettıgın seylerın hepsı bızdede var.ama en fazla 5 10 dakıka ılgısını cekıyoryatagında donence var 4 farklı muzık calıyor.duvarlarda stıckerler mıck mouse wınnıe poothmudur nedır ondan:roflol:ama onlar yetmıyor benım oglusa klava:
tek derdım emzık almıyor gozdecım onu bır alsasenağlama5 dakıka agzına tutuyorum mesela tam alıyor elımı cekıyorum hoopp atıyor.artık dayanamadım sekerlı suya bıle batırdım ama yok nafıle..benımkı cok cektırcek bana gıbı gelıyor..cocuk gercek meme delısı.bıberon bıle almıyor agzına.napcam ben bılmıyorum yabenneyaptımki
emzik vermiyorum çünkü küçüklüğümden beri emzik emen çocuklara antipatim var nedense :ecrin_bebek: bir de kocaman kocaman olmuş çocuklar ağızlarında emzikle dolaşıyor görüyorum bıraktırmak için uğraşacağım bir de..artı bebeğimin burnu tıkalı oluyor çoğu zaman, emziği de ağzına koyunca nefessiz kalırsa diye bi evham yaptım içten içe..korkumdan denemedim bile.. ortodontik emzik de almıştım ama vermedim..yani mükemmel anne olma çabası değil sedacım :1hug:
elini emmesi konusunu dr. a sordum bırakır belli bi dönem çoğu çocuk emer dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru :uhm:
yok canım kandırmış seni drun... ben kendim anasınıfında utandım da öyle bıraktım...:roflol: ama bizim komşunun oğlu 4. sınıfa gidiyomuş hala elini emiyomuş.. benim arkadaşımın kardeşide bu sene 3. sınıf okuyo ve hala emiyo... emziği vermezsin emmez... ama parmağını napcan... mecbur sürekli yanında... ama inşallah bırakırlar... benimkininde sürekli eli ağzında... elini emmesin bari göğsümü emsin diyorum o da hazımsızlık yapıyo... :roflol:
yağmurcum maşallah oğluna canım gerçekten çok iyi gelişmiş.valla ben doğduğundan beri popolin kullanıyorum zararlı olduğunu hiç duymamıştım ama bizde de hiç pişik sorunu olmadı.niveadan numune istemiştim.pişik kremi vardı içinde ona başlayayım bari.benim bebişim de henüz nesnelere uzanıp tutamıyor ama çok heyecanlanıyor.sanırım erken daha.[/QUO
Popolinin içinde çok fazla miktarda çinko varmış canım cilt yapısını bozar dedi o yüzden hematen adlı bir krem verdi karneyede yazılıyor zaten en iyisi o dedi arkadaşım bence nivea yı falanda kullanma derim ben tabi sen bilirsin istersen sende bi doktora danış...Gelişim konusunda da haklısın galiba dr özellikle gecelri sık sık emzirmemi gelişim hormonlarının gece çalıştığını vurguladı ha bide gece sık sık emziren annelerin sütü çok olurmuş burdan yazayım dedim...
.
herkese iyi pazarlar..
hican maşallah kızına canım gerçkten çok tatlı olmuş saç bandını yerim ben onunnn..
biz de mevlütümüzü yaptık kızlar 15 gün kadar oldu ..baya yorucuydu zaten kızım da pek uyumadı o gün heralde anladı evde bişiler olduğunu..
kızlar kızımın ağzında devamlı pamukçuk oluyor yaa karbonatlı suyla sliyorum ama gene oluyor gün içinde sizler ne yapıyosunuz acaba????
Hicraan maşallah prenses gibi çıkmış melek kızın..
bizim mevlüdümüzde kayınvalidem kızıma mevlüd kıyafeti dikmiş aklınca onu giydirmek zorunda kaldık,3 yaşına gelince anca olacak bir elbise dikmiş,her yanından basitlik akıyordu uydurmuş yani. maymun gibi oldu yavrum hiç de resim çektirmedim,yani bu olaya da damgasını vurdu zatı muhterem.O uyuz kıyafet gelince annem başka bişey giydirme ayıp olur dedi ve bana bişey aldırmadı ama yine içimde kaldı işte hep aynı hatayı yapıyorum yaa iğrenç şeyler dikiyor ve giymek veya giydirmek zorunda kalıyorum.İşin garibi eşim de annesinin Türkiyedeki en iyi terzi olduğuna inanıyor,ama bir b.ka benzemiyor diktikleri.Gelinliğimi de dikmişti o zamanlar bu kadar kötü diktiğini bilmiyordum,o kadar övmüşlerdi ki eşimle beraber dikişini e hadi dedim ama hala gelinlikçi vitrinlerinin önünden ayrılasım gelmez...
kızlar bazı anneler aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup veriyormuş, bana doktorum böyle bişey
demedi.
Naapsam ben sormadan versem nolur, of böyle kafama göre ilaç verme gibi şeyleri de hiç sevmem.
Ama ya onu vermedim diye ağır ateş yaparsa???
birde benim kızım fena halde pişik oldu, hametan kullandım, trosyd kullandım en son bepanten kullanıyorum ama malesef geçmedi, kukusu ve poposu kırmızı yanık gibi, kukusunun derisi büzüşük duruyor, ne yapsam geçmedi başka hangi ilaç kullanılabilir bilen varmı?
Duygucum seni o kadar iyi anlıyorum ki..İnsanın uykusu varken çok agresif oluyor.Benim çok uykum varsa ama nazlının uykusu yoksa ve saatlece uyusun diye yapmadığım numara kalmamışsa bende zivanadan çıkabiliyorum.Sinirlerim boşalıyor ağlamaya başlıyorum.Hata odada kendi kendime bağırıyorum bile.Bir kere "uyumazsan uyuma ben yatıyorum" dedim döndüm kıçımı, eşimle kavga ettik bu yüzden...Bebek uyudu ama bizim kavgamız uzadı ben gene 2 de yattım:1closedeyes:Geçen gün o kadar uykum vardı ki, tam dalıyor, bende dalıyorum 15 dk sonra vık vık sesler geliyor, ağzına emziği koyuyorum :ecrin_bebek: hah diyorum uyudu.. hemen bende yatıyorum tam içim geçmişkeeeen tekrar vık vık.Ama uyudumu da tam uyuyor benimisi gece saatlerce uyanmıyor.Bende o kadar uykusuz oluyorumki uyandıramıyorum.Genede allaha bin şükür hasta falan değiller ya, varsın ben uykusuz kalayım.Sorunlu, huysuz bir bebek değil allaha şükür beni üzmüyor şimdilik.
Slm.kızlar benim oğlan ilk başlarda alıyordu emziği hemde hiç bırakmak istemezdi ama şimdilerde ağzına veriyorum hemen atıyo emzikle uykuya dalardı şimdi ağzına almak istemiyo nasıl inatçı bi çocuk anlatamam,tekrar nasıl alışırki emziğe,bide benimkinin karnı çok çabuk acıkıyo uyanıkken sürekli emmek istiyo sanki saatte bi emicek nasıl arayı açarım çünkü bu durum beni çok yoruyo karnı acıkıncada susmak bilmiyo basıyo bağırmayı ama ne bağırma beslenme arasını nasıl açabilirim bi fikri olan varmı?
eşinizle birlikte olduktan sonra hemen abdest alabiliyor musunuz?Ben genelde sabah alırım.Abdest almadan bebek emzirilmezmiş duydunuz mu böyle bişey?Ben emziriyorum hala sabah kalkınca alıyorum.Annem bende kalıyor utanıyorum kalkıp abdest almaya,e üşeniyorumda tabii.:tomato:
şulecim ben dogumdan sonraki ay maaşta aldım 128 ytldi sanırım.öğretmen arkadaşlardan doğum parası alan oldu mu acaba.ben bugün müdüre sordum doğum parası diye bişi yok çocuk yardımı var ayda 10 ytl dedi.ama ben doğum parasını merak ediyorum alan var mı varsa ne kadar ve nasıl aldınız acaba.bu arada ben kadroluyum.bilgi verirseniz sevinirim....
deryacım tşk ederim canım kendimde bulmuştum sonraları çok sagol güzelim bu arada Allah kavuştursun.aslıcım senin için listemizin olduğu linke üste çıkardım sen bakana kadar inmezse tekrara...
canım bizim de var..karbonatla silmeye çalışıyorum ama tam olmuyor...mikostatini de tükürüyor..doktora sordum..geçecek birşey yamana gerek yok o zaman dedi..
kızlar yaa içinizde evinde kedi köpek besleyen varmı, benim annem hafta sonu gidiyor kızlar, oğluşuma kayınvalidem bakacak, oda kendi evinde bakacak sabah bırakıcaz akşam alıcaz ama evde kedi var ve kedinin oturmadığı yer girmediği oda yok, ben bunu çok dert ettiğim için bakıcı araştırdım ama sabah 7 akşam 7 çalışacak birini bulamıyrum, bu gidişle mecbur kayınvalidemin evinde bakılacak, bize gelmesini söylemiş annem kayınvalideme gelemiyeceğini ama çok soğuklarda geliirim demiş canım çok sıkkıınnnnn, anne olarak içim hiç rahat değil acaba diyorum işimi bıraksam öyle yaparsamda çok zorlanrız maddi anlamda ev kira elektirği suyu masrfaı derken eşimin kazancı yetmez, kızlar napıcam ben yaaaaaaa
günaydın canım..
seni çok iyi anlıyorum çünkü annemin de köpeği var ve bu yüzden kızıma evind bakamıyor hatta ona gidemiyorum bile şu anda yani baya bir kısıtladı bizi..ben doktora da sordum belli bir yaşa kadarr kedi ve köpek olan evde bebek olmasınn doğru olmayacağını söyledi bağışıklık sistemleri glişmediği içinmiş..sen de araştır istersen işten ayrılmazsın ama en azndan senin evinde bakılır bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?