Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaaaa neden almıyo emziği acaba hangi marka emzik verdin nukun ve aventinkini dene bak betul aventinkini vermiş yiyecek gibi emiyomuş emziği, yaaa benim anlamadığım birde bebeklere emzik alıştırmayın derler emzik olmadığı zaman işte böyleee oluyor, duyducum bence vazgeçme alışır bence zamanla, gerçekten emzik çok işlevsel bir aygıt.:ecrin_bebek: ivat edenden allah bin kat razı olsun:ecrin_bebek:

benimkide elini emiyor emzik almıyır..doktora sordum emzik emmesiyle alakası olmadığını söyledi elini emmesinin..hatta parmağı incelir diyenler çıkacak dedi öyle birşey deyokuş..bırakacak onu da merak etme dedi..

canım emzik de aynı..vermezsen emmez olmuyorki...benim eczanede çalışan elemanım da ilkokulda bilke emmiş..okulda utanıyordum evegelince hemen alıyordum diyor..hatırlıyor yani düşün...

canım bizim de var..karbonatla silmeye çalışıyorum ama tam olmuyor...mikostatini de tükürüyor..doktora sordum..geçecek birşey yamana gerek yok o zaman dedi..

benim kayınvalidemde görümcemin kızına mevlüdünde gelinlik dimişti aynen kocaman..ucube gibi olmuştu kız ama herkes çok güzel diyordu..körmü inanlar bilmiyorum valla....ben baştan tembihledim gelinlik istemiyorum sakın dikme diye..ablam almış mevlüd elisesi onu giydirdim..

travazol krem kullan canım hemen toparlar....

eşinizle birlikte olduktan sonra hemen abdest alabiliyor musunuz?Ben genelde sabah alırım.Abdest almadan bebek emzirilmezmiş duydunuz mu böyle bişey?Ben emziriyorum hala sabah kalkınca alıyorum.Annem bende kalıyor utanıyorum kalkıp abdest almaya,e üşeniyorumda tabii.:tomato:

Benim oğluşumda da o kadar dikkat etmem,ze rağmen pişik olmuştu.Biz de cildiyeciye gittik ve özel bir sıvı karışımla atuşman yapmamızı ve sonra da Bepanthen Plus ve Ekzamant krem sürmemizi önerdi. Kremler iyi de o sıvı sonradan öyle bir yaktı ki kuzumun poposunu bütün gece ağladı ve tabii ki onunla birlikte de ben...

evet canım haklısın allah bebıslerımıze omur versınde bunlar gecıcek elbet.ama ıste ara sıra ınsan bunalıyor malesef...

gülşahcım aynı durum bendede vardı bende saatte bır emzırıyordum nerdeyse egeyı.gecen hafta doktora gıttık doktor sen napıyorsun bu cocuk artık 3 saatte bır emıcek gunde maksımum 8 kere beslencek dedı.oda gecelerı daha cok uyudugunu dusunursek 7 kereye tekabul edıyor.ılk gunlerde once 2 saatte cıkardım sımdı 2.5 bazen 3 saatte oluyor.kendımde ınanılmaz rahat ettım cunku saatte bır emzırırken butun gunum emzırmekle gecıyor gıbıydı ve cok kusuyordu bebıs.sımdı hem daha az kusuyor hemde 2.5 saatte bır emmeye uyum saglıyor canım.karnının cabuk acıkmasının nedenı kısa sure emmesıymıs.yanı bebekler ılk 5 dakıka seker ve su sonrada yaglı sutu alıyorlarmıs.tok tutan esas yaglı sutmus.daha uzun sure emzırmeyı denersen belkı acıkmaz canıma.s.

gulcum bende bılıyorum onu duydum ama dınımızde esas bebek karnını doyurmaya ıhtıyacı oldugu ıcın ve annenınde emzırmesı gerektıgı ıcın sadec gogsunu suyla yıkayıp emzırebılıyormusun.ama emzırdıkten sonra abdest alsan daha ıyı olur bence.ben abdest almadan yatmaya korkuyorum nedense allah korusun bırsey olur dıye

kızlar bugun butun gun egeye emzık vermek ıcın ugrastım:bbo: artık en sonunda karnı acken bıle verdım zorla aldı.yarım saat kadar..sımdıde yatak odasındayız agzına yıne zorla verdım emzıgı.emıyor ve gozlerını kapattı bakalım ınsallah uyucak.:Saruboceq:su emzık gercekten mucıze bırsey ama bırde alıssa..ben en basta yaptım hatayı emzıge alısmasın dıye 1.5 aylık olana kadar hıc vermedım..kayınvalıdem cok soyledı kızım ver emzık bırsey olmaz cok zorluk cekersın ılerde dıye...ınat ettım dınlemedım..sımdıde kendım boyle ugrasıyorum.onlar soyleyınce ınat yapıyor ya ınsan ben daha cok bılıyorum havasına gırıyoruz ama aslında bazende dogruyu soyluyor eskılerkaydirigubbakcemile2

şulecim ben dogumdan sonraki ay maaşta aldım 128 ytldi sanırım.
aslıcım senin için listemizin olduğu linke üste çıkardım sen bakana kadar inmezse tekrara...
deryacım tşk ederim canım kendimde bulmuştum sonraları çok sagol güzelim bu arada Allah kavuştursun.
betülcüm mevlüdünüzü yapmışsınız Allah kabul etsin.

canım bizim de var..karbonatla silmeye çalışıyorum ama tam olmuyor...mikostatini de tükürüyor..doktora sordum..geçecek birşey yamana gerek yok o zaman dedi..

DERYACIM KIZIN PEK TATLI PEK ŞEKER MAAŞLLAHHH ALLAH GÖZETSİN KIZINI NASIL DEĞİŞMİŞ YAAA PRENSES OLMUŞŞŞ BUUUU, BENİM İÇİN ÖP ANNESİİİİ DURU KIZIMIZI.:ecrin_bebek:

kızlar yaa içinizde evinde kedi köpek besleyen varmı, benim annem hafta sonu gidiyor kızlar, oğluşuma kayınvalidem bakacak, oda kendi evinde bakacak sabah bırakıcaz akşam alıcaz ama evde kedi var ve kedinin oturmadığı yer girmediği oda yok, ben bunu çok dert ettiğim için bakıcı araştırdım ama sabah 7 akşam 7 çalışacak birini bulamıyrum, bu gidişle mecbur kayınvalidemin evinde bakılacak, bize gelmesini söylemiş annem kayınvalideme gelemiyeceğini ama çok soğuklarda geliirim demiş canım çok sıkkıınnnnn, anne olarak içim hiç rahat değil acaba diyorum işimi bıraksam öyle yaparsamda çok zorlanrız maddi anlamda ev kira elektirği suyu masrfaı derken eşimin kazancı yetmez, kızlar napıcam ben yaaaaaaa

günaydın canım..
seni çok iyi anlıyorum çünkü annemin de köpeği var ve bu yüzden kızıma evind bakamıyor hatta ona gidemiyorum bile şu anda yani baya bir kısıtladı bizi..ben doktora da sordum belli bir yaşa kadarr kedi ve köpek olan evde bebek olmasınn doğru olmayacağını söyledi bağışıklık sistemleri glişmediği içinmiş..sen de araştır istersen işten ayrılmazsın ama en azndan senin evinde bakılır bebişin.

evet canım araştırdım biliyorum bağışıklık sistemleri gelişene kadar iyi değil ama gelmiyor eve bakmaya ne yapacağımı şaşırdım eşimde bişey yapmıyor demiyorrrr çok pasif kalıyorrr offfff yaa ağlıycam yaaaaaasenağlama

günaydın kızlarr herkese iyi günlerr umarım hepinizin bebeği uslu uslu uyuyordurrr ben dün ev işi ile uğraştım pek burda olamadımm neler yaptınız bir bakayım geçmişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…