Doğum yapmış olan anneler buraya....

mtlaka abdest almaya çalış bebeğini beslerken besmele ile başlaa.s.

gunaydın arkadaslar dun gece sukurler olsun bebısım saat 23.30 uyudukaydirigubbakcemile2emzıgı zorla agzına verdım yarım ssat emdı ve sonrada uyudu.allahım ınsallah şu emziğe alısırda bende rahat ederım bırazkaydirigubbakcemile5.
ama bu seferde ben gece saat 3 e kadar uyumadım.vucudum o kadar alısmıskı 3 te yatmaya bu seferde kendım psıkolojık uyuyamadım.:bbo:

mtlaka abdest almaya çalış bebeğini beslerken besmele ile başlaa.s.

bencede kesinlikle abdest almaya çalış... o şekilde verdiğin süt haram diye biliyorum ben... benim oğlum bas bas bağırırken alıyorum ben... boğazından haram geçmesinden iyidir... hem öyle uyumakta günah... eskiden ben de uyur kalırdım ama şimdi çok dikkat ediyorum... çünkü oğlumun da mesuliyeti var üzerimde.. bende utanıyorum ama yapacak bişey yok canım...

çok aelmsin duygu istersen sanada bir emzik alalım belki işe yarar ha ne dersin canım:roflol: ama şaka bir yanan bebeişinin uyumasına çok sevindim 3 güne kalmaz alışır hangi marka emzik damaklımı?a.s.

senin oğlanda pek şeker maaşşaallh bakışlarında sanki büyümüş küçülmüş gibi maaşallahhh yaaaa yerim ben onuuuukaydirigubbakcemile2

eşinle oturup konuş bence beraber kayınvaldenle konuşun sonuçta hayvan bu mikrobu var tüyü var ve bebek için hijyenik bir ortam olmayacağını eğer vazgeçebiliyorsa hayvanından vazgeçmesini evden çıkarmasını yada sadece bir odaya kapatmasını mecburen söleyin eğer tek bir odada bakarsa hayvana sorun ortadan kalkar evinide baştan aşağıya temizlersiniz olur biter inşallah dikkat edet kayınvalden bebek bu yaa kendi torununu riske atmaz herhalde diye düşünüyorum umarım düşüncelidir:Saruboceq:

çok aelmsin duygu istersen sanada bir emzik alalım belki işe yarar ha ne dersin canım:roflol: ama şaka bir yanan bebeişinin uyumasına çok sevindim 3 güne kalmaz alışır hangi marka emzik damaklımı?a.s.

ay ayten guldurdun benı cok yasa emı:roflol:bana gore emzık varsa al valla hem baksana sakınlestırıyormus,hemde onu emer emer ac kalırım boylece kılolarımıda verırım:roflol:ıyı bırsey olsun ama avent falan yanılülülülülülü

canım chıcco ıle wee var evde gunduz chıcconunkını aldı o damla seklınde ne denıyor bılmıyorum.gece wee verdım oda ucu yamuk boyle nekı?

canım o yamuk olan damaklı emzik, diğerini bilmiyorum ben nuk kullanıyorum aventinkide iyiymişş emzik veee biberon konusunda avent ve nuk derim ben ikiside kalteli wee de öyle ama avent 1 numerooooooooooo bencee

canım o yamuk olan damaklı emzik, diğerini bilmiyorum ben nuk kullanıyorum aventinkide iyiymişş emzik veee biberon konusunda avent ve nuk derim ben ikiside kalteli wee de öyle ama avent 1 numerooooooooooo bencee

ayten ıste duygunun damla gıbı dedıgı benım sana tarıf etmek ıstedıgımle aynı sanırım.. benımkı onu daha cok sevdı demıstım ya avent.. ama nuk damaklıda alıyor cok farketmıyor bızımkıne emıyımde nasıl olursa olsun dıyor heralde.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu arada bunları alırken yenı dogan emzıgı dıye aldım ben ne zamandan sonra bır buyugune gecıyoruz acaba bılgınız var mı ?

Herkese günaydınnn umarım herkesin keyfi yerindedira.s.
Mommy bence abdest işini sabaha bırakma, hem bebeğin için hem de kendin için.
Bu konuda eşim evlendiğimizden beri çok hassas, 10 dak. geçmeden kendisi hemen girer benide uyarır..
Ya arkadaşlar serkan bora 3-4 gündür acayip değişti artık ağlamıyo bas bas bağırıyo :mymeka:
resmen bizimle kavga ediyor,sizinkilerde mi böyle? yoksa benim oğlum asabi mi:çok üzgünüm:
Birde biz ilk baştan beri devit3 kullanıyorduk sağlık ocağında aşı olduğumuz gün ise bize monovitd3 adlı damlayı verdiler sizler hangisini kullanıyorsunuz ve kaç damla?

hicrancım inan konuşmaktan eşimle dilimde tüy bitti, oda ailesine söylüyor ama nafile kedi kalıcı, kediyi asla bir odaya kapatmazlar birde bu kedi aşağılarda sitenin bahçesinde diğer kedilerle finka tıp atıp geliyor eve diğer pis kedilerden de mikrop alıyodur yok yaa ben dayamıcam işi bırakayım bari ben

betülcüm 3 aydan sonra değişiyor bebek emzikleri bende nukun kullanıyorum damaklı damlalı değil, doğru sölemiştin sen bana damlalı diye unutmuşum

merhaba betül
canım ben 1 büyüğüne geçtimm belkide 2 büyüğüdür! üstünde hatırladığım kadarıyla 6 aylıklar için yazıyordu, benim değiştirme nedenim kullandığımız emziğin kenarları yanaklarında iz bırakıyordu

benim kızımda çok asabi ama doğduğıundan beri öleydi zaten aşırı olmaya başladı resmen kızıyorr benim kız çokta huylu kafasına dokunmayacaksın öpmeyeceksin yan yatırıp sırtının arkasına yastık falan koymayacaksın şapka takmayacaksın kucağında yatar pozisyonda bırakmayacaksın sın sın sın sınnnnnnnnnnnnnnn devam ediyo böleee vitamine gelince multıtab kullanıyorum ben dr onu verdi 1 aylıkken devam ediyoruz ona bişey demedi şimdilik devam dedi ama gaz şurubunu 3.ayda değişicem dedi neobaby kullanıyordum ama ben zaten rezene ve muskat cevizini kullanıyorum çok aşırı sıkıntı vermiyor artık eskisi gibi çıkarıyor kızım gazını maşallah arada bazen sıkıntılı olduğu oluyo ama çok değil oda maşallah 2 gündür de gündüzleri ara ara uyuyor 30 dk kadar falan aman kafa dinliyorum valla evde ne taraıfın işini yapıcağımı şaşıyorum allahtan dün kızkardeşim geldi süpriz yaptıda o biraz toparlamaya ütüye yardım etti bana saolsun yoksa halim haraptı

aytencım benım bıberon zaten avent bır tanede chıcco var ama farketmıyor.ılle de gercek meme ıstıyor benımkı:ecrin_bebek:gecenlerde acken avent bıberon aldı ama oda zorla...

o zaman işi bırakmaktan başka çaren yok güzelim o kaynananda utansın utansın torununa bakmamak içinmi kediden vazgeçmiyor şimdi bişii dicektim yawwwÇok üzgünüm çoook sende bırak işi geç evinde otur bak bebişine gez toz anacım evi geçinmeyi kocan düşünsün ozaman pasifse eğerrr valla ozaman anlar hanyayı konyayı buzamanda bebek bakmak kolaymı birsürü masraf valla

Kızlar kafam karıştı,2.ayda özel aşı yaptıracakmıyız yoksa 3.aydamı başlıyor?Herkez birşey diyor.2.ayda yaptırırsak hepsi birden ağır gelmezmi?:sm_confused:Aklıma ne geldi alakasız olacak gerçi,şöyle kocaman bi ev düşünün bütün Eylül anneleri bebişlerle beraber biraraya gelsek kesintisiz saatlerce konuşuruz herhalde ne güzel olur.Aynı şehirde olsaydık yazın buluşurduk:1hug:

canım ben gaz sancısı ilacını 2 hafta önce bıraktımm .bizimkinin sancısı azalmaya başlayınca ilacı kestim.seninkisi de azaldıysa boşu boşuna ilaç verme bence,bir iki gün dene :1rolleyes:

yaa birde siz bebişlerin yüzüne krem kullanıyormusunuz? bizim cildimiz çok kuru arkadaş bebe yağından sürüyormuş ama bana mantıklı gelmedi yüz sonuçta!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…