Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay gözdeee yaaa valla aynı tunahan da sildirmiyo damlayı da görünce çıldırıyo anladı tabii artık bıktı çocuk bendenmirmirmirmir naimecim olsun iyidir sümükleri akması canım....aman içlerine akmasın da

hicran sayraaaa Allah yardımcınız olsun yaaa huysuzlukları çekilmiyo bebişlerin insan çok yoruluyor değil mi?hicran belki dişlerindedndir inşallah öledir yaa

gecede 3 te yattım naberrrrrrrsüprizzzzz

Kızlar pınarın yada nestlenin sütünü nasıl veriyorsunuz? Bende dün aldım da üstünde 1-3 yaş yazıyor. Pirinç ununamı katıyorsunuz?

hicran sayraaaa Allah yardımcınız olsun yaaa huysuzlukları çekilmiyo bebişlerin insan çok yoruluyor değil mi?hicran belki dişlerindedndir inşallah öledir yaa

valla sorma felaketiz bu ara dişlermi bilmem ama kafasını büyük insanlar gibi iki elinin arasına alıp alıp kaşıyor bide şu lanet olası alerjimi nedir o nerden çıktı yaa yumurtada vermiyom kaç gündür gerçi kızarıklıklar geçti ama hala bitmedi sanki yeniden hortladılar neden oluyor acep yarın dr sorucam uzuuuuuuuuuunnn uzuuuunnnnnnnnnn

2 kişiden fazla kişi kabul etmiyorsunuz demekkiiiiii :çok üzgünüm::dilcikar:

:lepi::lepi::lepi::lepi: GÖZÜN AYDINNNNa.s.
Tesekkurler canımmm... Şeniz :lepi:
listede adımı görmek çok hoştu benim bebişin adı da utku
Ne demek canım sen yeterkı bıze katıl sohbetını eksık etme.. :1hug:
valla şu an okadar sinirim had safhadaki bende yiyebilürümm :roflol:delphin:

Ah canım benım yaa.... valla zor oluyor ceylınden degıl mı sınırın...
Bızımkı daha baslamadı dıs sancılarına... ama kacınılmaz yanı mecbur..
Ilk zaman gazdı sımdı dıs.. annelık boyle ıste.. ısın kotuus onlara da zor.. bız yetıskınler bıle 20 lık dıslerde ne kadar agrı cekıyoruz huysuzlanıyoruz.. :çok üzgünüm:
Allah yardımcın olsun canım.. :teselli:

ben kaçtım kızlarr daha kahvaltı etmedim işte böle düzensizim elimde 1 fincan yeşilçay bir dilim çavdar ekmeği arasına lıght peynir pc başındayım şunu yiyimd gidip dinleneyim accık ceylin uyanınca ağır mesai başlayacak geneee

zor evet onlar acıyı çekiyorlar asıl zor durumdakiler bebişlerimiz ama ben yorgunluk uykusuzluk ve dengesiz beslenmeyle fazla yaşamam herhaldeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

derya oğlun tam ısırmalıkkk maşlahhhhh, sümüklü bebeklerin akan sümükleri hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

Kızlar pınarın yada nestlenin sütünü nasıl veriyorsunuz? Bende dün aldım da üstünde 1-3 yaş yazıyor. Pirinç ununamı katıyorsunuz?
Canım 1-3 yas degıl de 6. aydan sonra devam sutu olması lazım pınarın.. muzlu yada sadesı var..
Ben benım dedıgımı kahvaltısına fılan koyuyorum yada muhallebı yapabılırsın ırmıklı pırınc unu vs...
Yogurt da mayalabılırsın onunla... ama 1-3 degıl benım dedıgım..

zor evet onlar acıyı çekiyorlar asıl zor durumdakiler bebişlerimiz ama ben yorgunluk uykusuzluk ve dengesiz beslenmeyle fazla yaşamam herhaldeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Agzını hayra ac kız... tobe tobee... sen daha uzun zaman lazımsın donurum bıze bak daha bu çağların düğününü görücük.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bi onu görebildim betül , ya yoktu gittğim yerde. Bende o heralde deyip aldım.Sarı ufak kutu süttü. Bi dahaki gidişimde bakarım ozaman. Saol canım..

gecede 3 te yattım naberrrrrrrsüprizzzzz

vaşşş anam pardon bende 12 e doğru yattım benim 3 lerde yatma hatta hiç yatmama zamanlarım geride kaldı inşallah geri gelmez o günler seninki de düzelir inşallah neyse betül tatlıları yollasında birlikte yiyelim mutluluk hormonu salgılayalımdelikafadulden

Gunaydınlaarrrr....

hihoyyytToplamdaaa 5 gıttıı beşşşşşşşşş oleeyyyyyy....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2​

Yeni gördüm Betül tebriklerrrrr:hooray::hooray:
Nice 10 kilolar olsun..Birde kalıcı olması önemli inşallahyerimseniben

Deryacım aynı Egede sürekli burun tıkalı emerken bile hırrrhırrr sümük sesleri ama hiç birşekilde çekilmiyor serum fizyolojik falan hiç işe yaramıyor:1no2:Mevsimsel birşeymi acaba??
Ben çözdüm neden uyumadıgını Egenın uyku saatı geçtiği anda gece hıc uyumuyor...Birde ne kadar erken yatarsa o kadar çok uyuyor..Mesela 9 da yatsın ertesi gün 9 da kalkar ama 11 de yatsın 6 da kalkar şaka gibi yani..Dünde hadi yatmadan yıkıyım dedim uyku saati kaydı ondan yapıyor kesin...

Hicrancım anlattığın şeyler diş çıkarırken birebir yaşadığımız şeyler..Kafasını kaşıyor aslında kulağını tutmaya çalışıyor kulağıda ağrıyor çünkü dişten,burnu akıyor,ishal olabiliyor hepsini yaşadık..Bence diş geliyor..İnşallah öyle olur..

canim. Hamileyim ya ondan sordim

canım bildiğim hamileyken emzirilmiyo cenin bi taraftan gelişirken diğer bebeğin senin aldığın gıdalarda ki vitamini kullanıyo o zaman karnındaki bebeğini Allah korusun yetersiz beslenmeden kaybedebilirsin tabi dr una sorman daha sağlıklı olur Allah yardımcın olsun bebeğin kaç aylık anne sütü ne kadar aldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…