- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.441
Kızlar tombalak Egede artık döne döne top gibi yuvarlanıyor çok şükür
Bu ay az kilo alınca herhalde koca poposunu kaldırabiliyor artık yaa çok tatlı minik basketbol topum benimŞeniz
canım bildiğim hamileyken emzirilmiyo cenin bi taraftan gelişirken diğer bebeğin senin aldığın gıdalarda ki vitamini kullanıyo o zaman karnındaki bebeğini Allah korusun yetersiz beslenmeden kaybedebilirsin tabi dr una sorman daha sağlıklı olur Allah yardımcın olsun bebeğin kaç aylık anne sütü ne kadar aldı?
Müjdecim evet malesef memeden kesmen lazım diye biliyorum bende...
Kızlarrrrrrrrrrrrr inanamıyorummm kilo vermişim bendee 79 kg yim artıkk 1 kg gitmiş 1 haftada yaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:
Canım 1-3 yas degıl de 6. aydan sonra devam sutu olması lazım pınarın.. muzlu yada sadesı var..
Ben benım dedıgımı kahvaltısına fılan koyuyorum yada muhallebı yapabılırsın ırmıklı pırınc unu vs...
Yogurt da mayalabılırsın onunla... ama 1-3 degıl benım dedıgım..
Agzını hayra ac kız... tobe tobee... sen daha uzun zaman lazımsın donurum bıze bak daha bu çağların düğününü görücük.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yeni gördüm Betül tebriklerrrrr:hooray::hooray:
Nice 10 kilolar olsun..Birde kalıcı olması önemli inşallahyerimseniben
Deryacım aynı Egede sürekli burun tıkalı emerken bile hırrrhırrr sümük sesleri ama hiç birşekilde çekilmiyor serum fizyolojik falan hiç işe yaramıyor:1no2:Mevsimsel birşeymi acaba??
Ben çözdüm neden uyumadıgını Egenın uyku saatı geçtiği anda gece hıc uyumuyor...Birde ne kadar erken yatarsa o kadar çok uyuyor..Mesela 9 da yatsın ertesi gün 9 da kalkar ama 11 de yatsın 6 da kalkar şaka gibi yani..Dünde hadi yatmadan yıkıyım dedim uyku saati kaydı ondan yapıyor kesin...
Hicrancım anlattığın şeyler diş çıkarırken birebir yaşadığımız şeyler..Kafasını kaşıyor aslında kulağını tutmaya çalışıyor kulağıda ağrıyor çünkü dişten,burnu akıyor,ishal olabiliyor hepsini yaşadık..Bence diş geliyor..İnşallah öyle olur..
canim. Hamileyim ya ondan sordim
Müjdecim evet malesef memeden kesmen lazım diye biliyorum bende...
darisi basima :))) tebrikler canim ins su gibi gider kilolarin. Ben yarin diyetisyene baslliyorum
herke<e slm.çöyle bi bakim dedim.müjdesçim yanılmıyosam hamilesin.ve 8 aylık bebeğin var onu emziriyosun.dr sanırım seni uyarmadı.hamile bi anne bbebek asla e4mziremez.sütrün emzirdiğin bebeği zehirler.istersen bi araştır derim.druna danış.sütünü kesmen gerektiğini o sana daha ayrıntılı söyler.
ben yeni katıldım bayanlar benile konuşmaya davet ediyorum
2 kişiden fazla kişi kabul etmiyorsunuz demekkiiiiii :çok üzgünüm::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?