Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar tombalak Egede artık döne döne top gibi yuvarlanıyor çok şükür
Bu ay az kilo alınca herhalde koca poposunu kaldırabiliyor artık yaa çok tatlı minik basketbol topum benimŞeniz

duygucum nasıl yapıyorsun dönüyor ya ege yere bişey serip üzerine mi koyuyorsun biz öle yapıyoruz gerçi bizimki sırt üstü yatmayı pek sevmiyor anca oturuyo işte oyuncaklarıyla oynuyor felan

8.ayin icinde ve sadece anne sutu aldi bu zamana kadar ek gida fln. Yok. Ondan dolayi nasil birakcam diye dusunuyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrr inanamıyorummm kilo vermişim bendee 79 kg yim artıkk 1 kg gitmiş 1 haftada yaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:

amanda düşünürmüş benide dönürümmmmmma.s.a.s.a.s. kız sen yoksam kız başkasına gider diyei korktun ondanmı düşündün beniii:roflol::roflol::roflol::roflol:

burun akıntısı yok bizde ağız akıntısı varrr:roflol::roflol: bide ishal yerine kabızlık var olmasmıııı:roflol::roflol::roflol:

herke<e slm.çöyle bi bakim dedim.müjdesçim yanılmıyosam hamilesin.ve 8 aylık bebeğin var onu emziriyosun.dr sanırım seni uyarmadı.hamile bi anne bbebek asla e4mziremez.sütrün emzirdiğin bebeği zehirler.istersen bi araştır derim.druna danış.sütünü kesmen gerektiğini o sana daha ayrıntılı söyler.

darisi basima :))) tebrikler canim ins su gibi gider kilolarin. Ben yarin diyetisyene baslliyorum

benim hamişken dr verdiği dieti uygulamaya çalışıyom ama nerdeeeeeeeeeee benimki düzensiz yemek yemekten belkide gitti kilolarrr :roflol: şaka şaka ama akşamları pek yememeye gayret ediyorum arada kaçırıyordum onu ciddi ciddi bıraktım artık bir kaç gündür 7 den sonra yemiyom ben gündüzde allah ne verdiyse yemek midemi bulursa kardır diyommkaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kız ağlıyor geneeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama kocişi aradım yolda gelşsin de götürürüz olmazsa dr bugün yawww

sagol canim ariymde sorim doktorumuza

2 kişiden fazla kişi kabul etmiyorsunuz demekkiiiiii :çok üzgünüm::dilcikar:

hicrancıım bana kalsa hepiniz gelin..valla çok sevinir.,im..ama kimse tınlamadı..umut ve emelden başka..senden tam bir cevaP alamadım..nunu yani nuray hiiç oralı olmadı.yırttım burda kıccımımıı..gelen varmı diye..kaç kere yazdım..benden sölemesi..teklif var ısrar yok canım.ama gelene kapıım aççıık...
TEKRARA SÖYLÜYORUM..CUMARTESı 18 NıSAN YANı 2 GÜNSONRA CANANA YANı BANA GELECEKLER..BÜYÜKÇEKMECE MıMAROBADAYIM..DUYDUK DUYMADIK DEMEYıNN.SONRADAN HABERıM OLSAYDI GELıRıM GıBı SÖZLERE DE KIZAZRIM YANııı..KAÇ KEREDıR YAZIYORUM..BAŞKA YAZILARI GÖRÜYORSUNUZ DA BENıMKıLERı Mı GÖRMÜYORSUNUZ CANLARIIIM..GELEVBıLECEK HERKESı BEKLıYORUM.ÖPÜYORUM HEPıNıZı
eylül de doğum yapan başka bir öğretmen arkadaşım gelecek buğün bana.bakalım bizim azmnalar kaynaşacaklarmı

düzeltmee: yazdıklarınızı şimdi gördüm..işleriniz varmışş...ne yapalım sağlık olsun...hepiniz öpüldüünüzz..ben şimdilik kaçaçar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…