- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.461
ben yeni katıldım bayanlar benile konuşmaya davet ediyorum
8.ayin icinde ve sadece anne sutu aldi bu zamana kadar ek gida fln. Yok. Ondan dolayi nasil birakcam diye dusunuyorum
Canım arkadaşım o senin güzelliğin...kaydirigubbakcemile5GÜl Çok gÜzel ÇıkmıŞsınız.maŞallah sİze
Gondereyım anam yanlız ekler kalmadı hepsını yuttum dermısııımm.. :roflol::roflol:vaşşş anam pardon bende 12 e doğru yattım benim 3 lerde yatma hatta hiç yatmama zamanlarım geride kaldı inşallah geri gelmez o günler seninki de düzelir inşallah neyse betül tatlıları yollasında birlikte yiyelim mutluluk hormonu salgılayalımdelikafadulden
Tesekkur ederım evet.. yerimseniben korumakta vermek kadar zor aslında... a.sYeni gördüm Betül tebriklerrrrr:hooray::hooray:
Nice 10 kilolar olsun..Birde kalıcı olması önemli inşallahyerimseniben
Kızlarrrrrrrrrrrrr inanamıyorummm kilo vermişim bendee 79 kg yim artıkk 1 kg gitmiş 1 haftada yaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:
Canım gogsune lımon fılan sursen... eksı geldıgı ıcın bır kac kere den sonra ıstemez pes eder sanırım.esas sorun nasil yaapicam? Bi akil verin. Nolur
amanda düşünürmüş benide dönürümmmmmma.s.a.s.a.s. kız sen yoksam kız başkasına gider diyei korktun ondanmı düşündün beniii:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yeni katıldım bayanlar benile konuşmaya davet ediyorum
gel canım herzamn burda seninle konuşuruz.yetrki katıl bizee..zaten sayımız azalıyor...tanıt hayde kendimni bize..naparsın,ne yer ne içersin,kaç kilo ve yaşındasın.....anlat işte canuuum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sayracım bende aslında onu söylemek istemiştim.ama dilim varmadı.sütten kesmessen bebeğin zehirlenir ve allah korusun zehirlenir.hata yapma derim
Canım arkadaşım o senin güzelliğin...kaydirigubbakcemile5
Betül tebrik ederim canım,bundan sonra daha da hızlı gitsin inşallah...
Bugün okulda bir arkadaşın stajerliği kalkmış baklava getirmiş okula ikram etmek için
ben de hani annemden dolayı artık direnmicem,saldım diyordum ya,yumuldum 4 tane götürdüm,güzeldi de baklava hiç de pişman olmadım taki eve gelip tartıya çıkana kadar 2 günden:1no2: beri ayı gibi yememem rağmen 700gr gitmiş kimbilir yemesem nasıl olacaktı...
betülcüm evde çikolatam var gelip gidip yiyorum eski pantolonumun içine girdim üstelik kot biraz zorlandım emmeeee girdim hatta bütün gün onunla gezdim rahattım şimdi gelsin ekler gitsin kekler :))
Canım arkadaşım o senin güzelliğin...kaydirigubbakcemile5
Betül tebrik ederim canım,bundan sonra daha da hızlı gitsin inşallah...
Bugün okulda bir arkadaşın stajerliği kalkmış baklava getirmiş okula ikram etmek için
ben de hani annemden dolayı artık direnmicem,saldım diyordum ya,yumuldum 4 tane götürdüm,güzeldi de baklava hiç de pişman olmadım taki eve gelip tartıya çıkana kadar 2 günden:1no2: beri ayı gibi yememem rağmen 700gr gitmiş kimbilir yemesem nasıl olacaktı...
gel canım herzamn burda seninle konuşuruz.yetrki katıl bizee..zaten sayımız azalıyor...tanıt hayde kendimni bize..naparsın,ne yer ne içersin,kaç kilo ve yaşındasın.....anlat işte canuuum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
vaaayyy... :lepi: nasıl pekı hepsını vermıs mı oldun sımdı yaanııı yuru be yavruummm.... delikafadulden
cıbıldak 55 kiloyum delikafadulden 53 le hamile kaldım 2 kilo falan kaldı sanırım o da memişten birazda göbüş var pantolon düşük bel ondan rahat girdimkaydirigubbakcemile3
oyyyyyy sayra boy kaç?bende çıplakkene 55 gelirim herhaldee giyinik 56 yım çünküüüükaydirigubbakcemile5
Anam 2 kılonun canını okursun sen hıcbırsey kalmamıs.... Ohhh kebap gıy dusuk bellerıı...
benımkıler daha olmiii... Ama olacakkk.....ıns.. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?