Doğum yapmış olan anneler buraya....

8.ayin icinde ve sadece anne sutu aldi bu zamana kadar ek gida fln. Yok. Ondan dolayi nasil birakcam diye dusunuyorum

canım anne sütüne yakın mamalar varmış ben anlamam yani hiç kullanmadım ama bi araştır istersen kaşıkla verirsin bu arada bi sütünü sağıp kaşıkla vermeyi dene bakalım alcakmı alırsa mamayla devam et derim bu sitede mi başka bi yerde mi okudum hatırlamıyorum ama hamile bi bayan bebeğini sütten kesmeyi uzatınca bebeğini kaybetmiş ayrıca diğeride sütten kesilmiş bebeğim sütten kesilmeseydi bari diyordu. Seni üzmek hiç istemem inan ama bunlar olabilecek gerçekler bir an önce bişeyler yapmalısın Allah yardımcın olsun

GÜl Çok gÜzel ÇıkmıŞsınız.maŞallah sİze
Canım arkadaşım o senin güzelliğin...kaydirigubbakcemile5

Betül tebrik ederim canım,bundan sonra daha da hızlı gitsin inşallah...

Bugün okulda bir arkadaşın stajerliği kalkmış baklava getirmiş okula ikram etmek için
ben de hani annemden dolayı artık direnmicem,saldım diyordum ya,yumuldum 4 tane götürdüm,güzeldi de baklava hiç de pişman olmadım taki eve gelip tartıya çıkana kadar 2 günden:1no2: beri ayı gibi yememem rağmen 700gr gitmiş kimbilir yemesem nasıl olacaktı...

sayracım bende aslında onu söylemek istemiştim.ama dilim varmadı.sütten kesmessen bebeğin zehirlenir ve allah korusun zehirlenir.hata yapma derim

Gondereyım anam yanlız ekler kalmadı hepsını yuttum dermısııımm.. :roflol::roflol:
Valla dayanamadım yemegımden meyvelerımden feragat ettım yedım ...
ya zaten ben onları yemezsem cope gıder benımkı alır ama hıc yemezkıııı...... klava: cokacimcoook

Yeni gördüm Betül tebriklerrrrr:hooray::hooray:
Nice 10 kilolar olsun..Birde kalıcı olması önemli inşallahyerimseniben
Tesekkur ederım evet.. yerimseniben korumakta vermek kadar zor aslında... a.s
Kızlarrrrrrrrrrrrr inanamıyorummm kilo vermişim bendee 79 kg yim artıkk 1 kg gitmiş 1 haftada yaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:

esas sorun nasil yaapicam? Bi akil verin. Nolur
Canım gogsune lımon fılan sursen... eksı geldıgı ıcın bır kac kere den sonra ıstemez pes eder sanırım.
sırke vs de surebılırsın... emmek ıstedıgı zaman.. hem kokusundan ıstemez hem tadından sırkenın..

amanda düşünürmüş benide dönürümmmmmma.s.a.s.a.s. kız sen yoksam kız başkasına gider diyei korktun ondanmı düşündün beniii:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yok kız Askolsunnn..... benneyaptımki seni sevdiğimden dönürümmm tabikiii... Şeniz

ben yeni katıldım bayanlar benile konuşmaya davet ediyorum

Hosgeldın aramıza arkadasım..
Bızı nereye davet edıyorsun yanlız nerde konusucaz.. kaydirigubbakcemile3
Iyı paylasımlar dılerım.. :1hug:

Napcan kız kılosunu.. onunda kılosu varsa catlatmak ıcın mı sorıyın yoksaa.. -tatlicadiarzu- klava:

sayracım bende aslında onu söylemek istemiştim.ama dilim varmadı.sütten kesmessen bebeğin zehirlenir ve allah korusun zehirlenir.hata yapma derim

canım bende zor söyledim inan ama bişeyler yapılmazsa bebeklere yazık sonra keşke söyleseydim demektense şimdi acıtmak daha doğru inşallah hayırla sonuçlanır..

betülcüm evde çikolatam var gelip gidip yiyorum eski pantolonumun içine girdim üstelik kot biraz zorlandım emmeeee girdim hatta bütün gün onunla gezdim rahattım şimdi gelsin ekler gitsin kekler :))

Teskuur ederm anam senıde tebrık ederım vallaaa.... a.s. bende bı kac gundur ufaktan ufaktan kacamaklar yaptıydım.. cokacimcoook
Ama ona ragmen gıtmıs cok sukur.. Aytenden duydum lahana suyu ıcmeye baslıcam daha da cabuk gıder ıns belkıde o zaman.. CADIARZU
Aslında sımdı haftada 1 gıdıyor cok sukur..

betülcüm evde çikolatam var gelip gidip yiyorum eski pantolonumun içine girdim üstelik kot biraz zorlandım emmeeee girdim hatta bütün gün onunla gezdim rahattım şimdi gelsin ekler gitsin kekler :))

vaaayyy... :lepi: nasıl pekı hepsını vermıs mı oldun sımdı yaanııı yuru be yavruummm.... delikafadulden

ama spor yapıyosun dimi şeker ondan vermişsindir spor yapmsaydın görürüdüm ben seni vermişmisin almışmısın hey allahım yarebbim yaaaa, ye sen yemeye devam et tombiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae tombik tombikk tombiş :roflol: bak bide güldüm sanaaaaa gördünmü ye sen baklavaları yeeeeeee hiççççççççççç çekinmeeeeeeeee :roflol: ohh gene güldüm gördünmüüüüü :roflol:

kız sankim hamamda gelin seçiyon dön bakem kızım şu sabunu getir delikafadulden bakem çarpık mı yürüyodelikafadulden

vaaayyy... :lepi: nasıl pekı hepsını vermıs mı oldun sımdı yaanııı yuru be yavruummm.... delikafadulden

cıbıldak 55 kiloyum delikafadulden 53 le hamile kaldım 2 kilo falan kaldı sanırım o da memişten birazda göbüş var pantolon düşük bel ondan rahat girdimkaydirigubbakcemile3

cıbıldak 55 kiloyum delikafadulden 53 le hamile kaldım 2 kilo falan kaldı sanırım o da memişten birazda göbüş var pantolon düşük bel ondan rahat girdimkaydirigubbakcemile3

Anam 2 kılonun canını okursun sen hıcbırsey kalmamıs.... Ohhh kebap gıy dusuk bellerıı...
benımkıler daha olmiii... Ama olacakkk.....ıns.. delikafadulden

Zaten dogrusu sabah ac karnına wc cıktıktan sonra ıc camasırlarıyla tartılmak..

Yoksa 1 kot gıysen 600 -700 gr alırsın.. ustune tişort bılmem ne 1 kıloyu bulur 2 bardak su ıcsen 500 gr bır de yemek yesen toplam 1 kılo...ettı sana havadan 1,5-2 kılo.. :roflol: o senın kılon olmuyor kı o zaman...

Helekı aksam tartılıp bosuna yanıltmayın kendünüzü...

annem zeynebi götürmüş doktora telefonda konuştum
yavrumun sol burun deliği baya tıkalıymış birde burun bezleri şişmiş :uhm: acaba temizlemeye çalışırken ben mi sebep oldum diyorum. şurup ve damla vermiş eve gidince bakıcam artık.

Anam 2 kılonun canını okursun sen hıcbırsey kalmamıs.... Ohhh kebap gıy dusuk bellerıı...
benımkıler daha olmiii... Ama olacakkk.....ıns.. delikafadulden

anam bekarlıktan kalma şimdi kapandım ama üzerinde uzun bişeyle giyiniyorum dışarda giyemediğim öyle çok kıyafetim varki evde giyiniyorum kocişime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…