- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.481
Zaten dogrusu sabah ac karnına wc cıktıktan sonra ıc camasırlarıyla tartılmak..
Yoksa 1 kot gıysen 600 -700 gr alırsın.. ustune tişort bılmem ne 1 kıloyu bulur 2 bardak su ıcsen 500 gr bır de yemek yesen toplam 1 kılo...ettı sana havadan 1,5-2 kılo.. :roflol: o senın kılon olmuyor kı o zaman...
Helekı aksam tartılıp bosuna yanıltmayın kendünüzü...
anam bekarlıktan kalma şimdi kapandım ama üzerinde uzun bişeyle giyiniyorum dışarda giyemediğim öyle çok kıyafetim varki evde giyiniyorum kocişime:)
annem zeynebi götürmüş doktora telefonda konuştum
yavrumun sol burun deliği baya tıkalıymış birde burun bezleri şişmiş :uhm: acaba temizlemeye çalışırken ben mi sebep oldum diyorum. şurup ve damla vermiş eve gidince bakıcam artık.
Gecmıs olsun naımecım.. Allah Allah neden olmus kı acaba...
canım o çocuk sütü olanıKızlar pınarın yada nestlenin sütünü nasıl veriyorsunuz? Bende dün aldım da üstünde 1-3 yaş yazıyor. Pirinç ununamı katıyorsunuz?
Kızlar tombalak Egede artık döne döne top gibi yuvarlanıyor çok şükür
Bu ay az kilo alınca herhalde koca poposunu kaldırabiliyor artık yaa çok tatlı minik basketbol topum benimŞeniz
naimecim geçmiş olsun üzülme derdi o olsun yeterki dimi, insanlar nelerle uğraşıyor. hemen iyi olur kuzucun merak etme.
geçmiş olsun canım bizimkinin tıkandığında fizyolojik damla kullanıyorum burun pompasıda oldukça işe yarıyor
Serap canım avatarındakı fılmın adı Scent Woman mı ? Al pacınoyu cok severım... sanırım ızlemedıgım bır fılmı ?CADIARZU
Ayten sen süt izni kullanmıyormusun aklıma geldide :sm_confused:
evet canım kadın kokusu bu filmi ile oskar almış
bir körü canlandırıyo ve bir körden bile daha inandırıcı
hele bir dans sahnesi var unutulmazlar arasında
mutlaka izleeee
sağol canım
bende serum fizyolojik ve burun pompası kullanıyorum. acaba diyorum burun pompasından mı şişti burun bezleri :uhm:
yok canım kullanmıyorum, burda sağıyorum işyerim evime çok uzak, ama artık sütüm çok azaldı.
izle canım
Kesınlıkle ızleyecegım.. oyunculugunun ustune laf soylenmez zaten..
Çok merak ettım bakayım d&r da vardır ıns.. tesekkurler canım tavsıyen ıcın..
yok canım kullanmıyorum, burda sağıyorum işyerim evime çok uzak, ama artık sütüm çok azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?