- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.501
sayra hanım bir resim koysanızda görsek sizi oğluşunuda koysan,
canım avatara koydum ama net değil kaldıracam zaten kapalıyım normalde kapalı resmim yok
benimde çok azaldı ayten yaa
artık 150 yi anca buluyorum ... o da zaten sadece kahvaltısına yetiyo
benimde çok azaldı ayten yaa
artık 150 yi anca buluyorum ... o da zaten sadece kahvaltısına yetiyo
aytencim evet ya keşke konuşsaydın en azından 6 da çıakcağına 4,30 da felan çıakrdın benimde yolum çok uzak o yüzden bide yok kattılar i,çine 3,30 da çıkıyorumm
aytencim evet ya keşke konuşsaydın en azından 6 da çıakcağına 4,30 da felan çıakrdın benimde yolum çok uzak o yüzden bide yok kattılar i,çine 3,30 da çıkıyorumm
ben artık 100 cc bırakabiliyorum canım. neyse sonuçta bu güne kadar verdik, ben gecede emziriyorum gece de 100 cc ancak içiyodur, belki de 50 cc içiyodur. bunada şükür.
gözdecim sağol ben fark etmemişim öperim sende öp denizoyu benim için.
ben yeni katıldım bayanlar benile konuşmaya davet ediyorum
hicrancıım bana kalsa hepiniz gelin..valla çok sevinir.,im..ama kimse tınlamadı..umut ve emelden başka..senden tam bir cevaP alamadım..nunu yani nuray hiiç oralı olmadı.yırttım burda kıccımımıı..gelen varmı diye..kaç kere yazdım..benden sölemesi..teklif var ısrar yok canım.ama gelene kapıım aççıık...
TEKRARA SÖYLÜYORUM..CUMARTESİ 18 NİSAN YANİ 2 GÜNSONRA CANANA YANİ BANA GELECEKLER..BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBADAYIM..DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNN.SONRADAN HABERİM OLSAYDI GELİRİM GİBİ SÖZLERE DE KIZAZRIM YANİİİ..KAÇ KEREDİR YAZIYORUM..BAŞKA YAZILARI GÖRÜYORSUNUZ DA BENİMKİLERİ Mİ GÖRMÜYORSUNUZ CANLARIIIM..GELEVBİLECEK HERKESİ BEKLİYORUM.ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
eylül de doğum yapan başka bir öğretmen arkadaşım gelecek buğün bana.bakalım bizim azmnalar kaynaşacaklarmı
düzeltmee: yazdıklarınızı şimdi gördüm..işleriniz varmışş...ne yapalım sağlık olsun...hepiniz öpüldüünüzz..ben şimdilik kaçaçar..
cıbıldak 55 kiloyum delikafadulden 53 le hamile kaldım 2 kilo falan kaldı sanırım o da memişten birazda göbüş var pantolon düşük bel ondan rahat girdimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?