Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencim evet ya keşke konuşsaydın en azından 6 da çıakcağına 4,30 da felan çıakrdın benimde yolum çok uzak o yüzden bide yok kattılar i,çine 3,30 da çıkıyorumm

benimde çok azaldı ayten yaa
artık 150 yi anca buluyorum ... o da zaten sadece kahvaltısına yetiyo

ben artık 100 cc bırakabiliyorum canım. neyse sonuçta bu güne kadar verdik, ben gecede emziriyorum gece de 100 cc ancak içiyodur, belki de 50 cc içiyodur. bunada şükür.

benimde çok azaldı ayten yaa
artık 150 yi anca buluyorum ... o da zaten sadece kahvaltısına yetiyo

benimde çok azaldı sütüm bazen 60cc çıkıyor bazende zar zor 150cc oluyor işte. Akşamda 16,30 da çıkıyorum bazen 17,00 oluyor sinir oluyorum işte yok bekletiyorlar buranın bekçisi ben benneyaptımki

gözdecim ya bende akşama kadar sağmıyorum artık çünkü göğüslerim hep yara oluyor akşam beş gibi evde oluyorum tunahan da tok oluyor genelde o saatte 200 cc.felan sağıyorum benimde azaldı yani napalım buna da şükür

aytencim evet ya keşke konuşsaydın en azından 6 da çıakcağına 4,30 da felan çıakrdın benimde yolum çok uzak o yüzden bide yok kattılar i,çine 3,30 da çıkıyorumm

insaflıymış patronların yoluda katmışlar benimde yol trafikte 1 saat sürüyor. ben akşam süt iznimi kullanıp 16,30 çıkıcam diyince patron sinirlenmişti ne bitmez izin bunlar diyor doğum izninden yeni gelmiştim yaa bende yasalar böyle patron dedim :roflol:

bende geceleri emziriyorum hala aytencim valla en azından gece emsin diyom napimmm....sayra yaa evet resmi koyda görelim iyice kaldırırsın bizden mi saklanıyonnkaydirigubbakcemile5

canım konuşmadım çünkü ben olmazsam işi yapabilecek altarnetif biri yok, o yüzden ben erken çıkamam. :1no2:

ben artık 100 cc bırakabiliyorum canım. neyse sonuçta bu güne kadar verdik, ben gecede emziriyorum gece de 100 cc ancak içiyodur, belki de 50 cc içiyodur. bunada şükür.

ya deniz biberonda almıyor ya
süt biterse geceleri ve sabahları uykuluyken ne vercem diye düşünüyorum
aytencim boncuğum 7 aylık olmuş bugünnnn , ısır benim için onun tombul yanaklarından eve gidince

aytencim ege bebeğimizin 7 ayı kutlu mutlu olsun Allah daha uzun aylar yıllar göstersin onlara da bizleredeee öpüyorum ben çıkıyorum sizi seviyorum :teytey:

valla canım ben çok gelmek istiyorum kociş getirirse gelicem ce nonu mesaj at bana gelirken arayıp adresi falan alayım barii okkk % 60 gelicem şuan allahtan bi sorun çoıkmazsa geri kalan %20 kocişe bağlı sonraki %20 de ceylinin durumuna bağlı kaydirigubbakcemile3

cıbıldak 55 kiloyum delikafadulden 53 le hamile kaldım 2 kilo falan kaldı sanırım o da memişten birazda göbüş var pantolon düşük bel ondan rahat girdimkaydirigubbakcemile3

uleynnnnnnnnn 50-60 lardan bahsediyonuz ben 79 kiloyum yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…