Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım bende anlamadım neden oldu bir haftadır var burun akıntısı tıkanıklığı falan acaba temizlerken ben mi zorladım diyorum.

geçmiş olsun canım aklına öle getirme sen neden olmamışsındır öle sert bastırarak yapmış olamazsın herhaldee olağan bişiidri çocuk bu olabilir yaniii allah acil şifa versin

betül eti yulaflı yedim 1 paket
Bende 5 tane mınık eklerden yidim nolcekk... -tatlicadiarzu-
uleynnnnnnnnn 50-60 lardan bahsediyonuz ben 79 kiloyum yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Kız neredeyse benım baslangıc kılom baksana.. 77 le basladım bende... -tatlicadiarzu-

Boy kac pekıı ? CADIARZU

Ah be canım hiç tınlamadı demişsin ama ben arada bakıyom zaten azca, bütün gün açık ama. sonradan da anca okumaya çalışıyom. dün kayınvalidem geldi , dışarı bi yere davetliymiş oraya gittik onunla. Pek bakamadım dün de. Bugünde öğleden sonra dolaşmaya çıktım.Şİmdi okuyom.
bu cumartesi eşimin tarafından biri doğum yapmış ona gitcekmişiz.Kayınvalidem gidelim dedi, haftaya da gün var benide güne soktular ya:bbo:
bırak onu eşim evde olsaydı ve gidecek yerimiz olmasaydı tabiiki gelirdim.
Sen tınlamadı diyosun da, bende bugün, ananeme cennete ,size daha yakınn olur diye davet etmek istediğimi söyledim ama o kadar hararetli konuşmalar arasında aslında beni kimse tınlamadı. ben yinede kimseye bişey demeyecem artık...

Kesınlıkle ızleyecegım.. oyunculugunun ustune laf soylenmez zaten..
Çok merak ettım bakayım d&r da vardır ıns.. tesekkurler canım tavsıyen ıcın..

Betül mutlaka izle ne filmdi ama şarkısı var bende harika bi tango parçası:)

Naime çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..

Ayten 7.ayınız kutlu olsun canımcım Allah nicelerini nasip etsin...

MErveyi göremedim bugün nerde acaba???

yok kızlar eymen babasına benziyor yakışıklı olcek bana huyu benzemiş inatçı bu arada teşekkürler çok güzel değilim ama tatlıyımdır:)

aytencimmben de buğün niye saçlarım kaşıniii diidim dimek ondanmış hee...kızz ege beyimizin 7. ayı kultlu olsun.sana ne
gıı ben arkadaşı merak ettim..tabii güzel deyilse aramıza almayacaktuk..çok yerse de...çok yaşluysa da =))) ondan sordumm..merak işte ne yapayım.merak adam öldürümüş.))belki kızı vardır.kzı da anası gibi güzel mi diye merak ettim.oğluma isteyecektim de.hehehe..kıskandınmı arkadaşı merak ediyom diye heee ?:tomato:şakkıdı

bu arada sayra arkadaşımız da bayağı hoşmuş.hani böle hint kızlarına benziyor.esmerto güzeli...oğluşuna da bakalım anası gibi tadlumuymuş dimi..

Bende 5 tane mınık eklerden yidim nolcekk... -tatlicadiarzu-

Kız neredeyse benım baslangıc kılom baksana.. 77 le basladım bende... -tatlicadiarzu-

Boy kac pekıı ? CADIARZU

1.60 bacım bodurum ben bodurrrrrrrrrrrrrrrrrrr tam nokta yım yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: ben tedaviye 65 ile başladım 78 le hamiş kaldım 91 ile doğuma gittim

Son düzenleme:
saayra cım ayşe galiba ismin.biz şimdi hafta sonu buluşacaz ya işte o gün resimler çekiniriz.ozammna koyarız.ama senin için avatarıma şöle bir resmimi koyayım bar...

nuraycım heh sonunda bir cevap vermişsin yazdığıma..teşekkür..planınınz varmış..gelseydin iyi olurdu ama işte olmayacakmış ne yapaılm .sağlık olsun canım..inş. hicranım da gelir de toplam 4 kişi oluruz.buğuün oğlu olan arkadaşım geldi.kıvançtan 2 hafta büyük.dişleri çıkmış.çok tatlılar ya.birbirlerine falan dokunuyorlar.değişik geldi onlara.çok tatlıydılar.bakalım hafta sonu bizimkiler ne yapacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…