Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah nasip ederde gelirim inşallah ta gelince benim kilolarla dalga geçeni fururum ona göre heeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3

bu laflar baa mı bacııı... once onu anlayayım da... :roflol:
1.60 bacım bodurum ben bodurrrrrrrrrrrrrrrrrrr tam nokta yım yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: ben tedaviye 65 ile başladım 78 le hamiş kaldım 91 ile doğuma gittim
Anam nokta vırgul... :roflol: cok hossun yaa.... senın yuzun gozellıgı yeter dönürüm ...
Senın bi resmın vardı onceden sarı saclı arabada mı ne cekımıssın sanırım yan baktıgın...
Inankı orda cok cıtırsın valla yasını soylesen ınanmam... kılo nedırkı yemeyınce gıdeeer... sıkma canını... :lepi:

kız hicarn 79 kilosun ama çok güzelsin be anacımmm maşallahhhh, ben 79 kilo olsam kıçıma surat çizsen daha güzel olur yanee bu yüzden kıymetini bil şekerim yüzünün.

bencede o resim çok hoş ve çıtrıdı orda kaç kiloydun ve kaç senelik fotoydu onu koysana buraya hicran

Kım o 72 kılo... fisfisfis

Bazen 71 oluyom.Senin dedğin gibi cıbıldak da düüz hesap 70 olurum heralde.:teytey:

ay valla aç durulmuyo ya...Bende bu sabah ılık suya elmasirkesi ile içtim.Biraz azaltmaya başladım yiyecekleri.Yürüyüşe de başladım, yavaş yavaş atarız inşallah...

...........................................

oyyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hicran bu arada ben 1 ay kk ya girmem artık naniknanik bu resimde burda kalır :roflol:

Son düzenleme:
Oyyyy kız bu ne gulus bu ne endam tipe bak yaaaa.......... delikafaduldenn

maşallah dıyın kızlar gelinimeee.... kaydirigubbakcemile :roflol:

kız hicarn 79 kilosun ama çok güzelsin be anacımmm maşallahhhh, ben 79 kilo olsam kıçıma surat çizsen daha güzel olur yanee bu yüzden kıymetini bil şekerim yüzünün.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz

beni üzmemek için yalan sölesende teşekkürlerrrrrrrrrr ama bakın görün vercem hepiciğini sonra bu manken kim diyeceksiniz ama ben size yüz vermicem çünkii o sıralarda Victoria's Secret mankenliği yapıyor olucammm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…