- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.541
Naimecim geçmiş olsun canım.
Aytencim 7. ayınız kutlu olsun.
saayra cım ayşe galiba ismin.biz şimdi hafta sonu buluşacaz ya işte o gün resimler çekiniriz.ozammna koyarız.ama senin için avatarıma şöle bir resmimi koyayım bar...
nuraycım heh sonunda bir cevap vermişsin yazdığıma..teşekkür..planınınz varmış..gelseydin iyi olurdu ama işte olmayacakmış ne yapaılm .sağlık olsun canım..inş. hicranım da gelir de toplam 4 kişi oluruz.buğuün oğlu olan arkadaşım geldi.kıvançtan 2 hafta büyük.dişleri çıkmış.çok tatlılar ya.birbirlerine falan dokunuyorlar.değişik geldi onlara.çok tatlıydılar.bakalım hafta sonu bizimkiler ne yapacaklar..
bu laflar baa mı bacııı...aytencimmben de buğün niye saçlarım kaşıniii diidim dimek ondanmış hee...kızz ege beyimizin 7. ayı kultlu olsun.sana ne
gıı ben arkadaşı merak ettim..tabii güzel deyilse aramıza almayacaktuk..çok yerse de...çok yaşluysa da =))) ondan sordumm..merak işte ne yapayım.merak adam öldürümüş.))belki kızı vardır.kzı da anası gibi güzel mi diye merak ettim.oğluma isteyecektim de.hehehe..kıskandınmı arkadaşı merak ediyom diye heee ?:tomato:şakkıdı
Anam nokta vırgul... :roflol: cok hossun yaa.... senın yuzun gozellıgı yeter dönürüm ...1.60 bacım bodurum ben bodurrrrrrrrrrrrrrrrrrr tam nokta yım yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: ben tedaviye 65 ile başladım 78 le hamiş kaldım 91 ile doğuma gittim
Saol hicran, o çıtır hatun şimdi 72 kilo :1shok:
Sayra aramıza hoşgeldin, sen göresin diye resmi değiştirdim
bu laflar baa mı bacııı...once onu anlayayım da... :roflol:
Anam nokta vırgul... :roflol: cok hossun yaa.... senın yuzun gozellıgı yeter dönürüm ...
Senın bi resmın vardı onceden sarı saclı arabada mı ne cekımıssın sanırım yan baktıgın...
Inankı orda cok cıtırsın valla yasını soylesen ınanmam... kılo nedırkı yemeyınce gıdeeer... sıkma canını... :lepi:
allah nasip ederde gelirim inşallah ta gelince benim kilolarla dalga geçeni fururum ona göre heeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3
kız hicarn 79 kilosun ama çok güzelsin be anacımmm maşallahhhh, ben 79 kilo olsam kıçıma surat çizsen daha güzel olur yanee bu yüzden kıymetini bil şekerim yüzünün.
:roflol::roflol:
Kım o 72 kılo... fisfisfis
allah nasip ederde gelirim inşallah ta gelince benim kilolarla dalga geçeni fururum ona göre heeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3
kız hicarn 79 kilosun ama çok güzelsin be anacımmm maşallahhhh, ben 79 kilo olsam kıçıma surat çizsen daha güzel olur yanee bu yüzden kıymetini bil şekerim yüzünün.
AL İŞTE İNDURDUM PİRİNİİİİİİ PİYUFFFFFF PİYUFFFFFFFFFFFklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?