- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.561
Oyyyy kız bu ne gulus bu ne endam tipe bak yaaaa.......... delikafaduldenn
maşallah dıyın kızlar gelinimeee.... kaydirigubbakcemile :roflol:
Oyyyy kız bu ne gulus bu ne endam tipe bak yaaaa.......... delikafaduldenn
maşallah dıyın kızlar gelinimeee.... kaydirigubbakcemile :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
beni üzmemek için yalan sölesende teşekkürlerrrrrrrrrr ama bakın görün vercem hepiciğini sonra bu manken kim diyeceksiniz ama ben size yüz vermicem çünkii o sıralarda Victoria's Secret mankenliği yapıyor olucammm:roflol::roflol:
Bazen 71 oluyom.Senin dedğin gibi cıbıldak da düüz hesap 70 olurum heralde.:teytey:
ay valla aç durulmuyo ya...Bende bu sabah ılık suya elmasirkesi ile içtim.Biraz azaltmaya başladım yiyecekleri.Yürüyüşe de başladım, yavaş yavaş atarız inşallah...
))))))))))))) amnın laz eşisin vurusun vallaa hee korktumm..ne kilolusu ve sen balık etli hoş bir hatunsun.laelaelaelaelae
valla siz halinize şükredin bende migren var tansiyon sorunum var aç kalamıyom öle körü körüne bide midem normal değil ülserim var daha sayayımmı çürüdüm perte çıktım ulaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhicran bu arada ben 1 ay kk ya girmem artık naniknanik bu resimde burda kalır :roflol:
o gurba prensini bulmuş şekerim senin oğlan derdine yansın kaptırdı çıtırı.
Ay senı cok sevıyorum dönür yaaaa.... :lepi: :roflol::roflol:
Senlen ömür su gıbı gecer vallaa.... Şeniz
Aynen hicran gastrit var bende de. Hamilelikte de reflü olarak devam etti.Aç kalınca miğdem ağrıyo..
ayteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn alıntı yapmayın yazıyor üstte kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gözlükleri nerde unuttun benimkini veremmi gıııııııııııııııııklava:
ne diyosun anlamıyorum, bak en azından anlamadığımı sana cevaben yazıyorum nunu görmemezlikten gelmişti he he he naniknaniknaniknaniknaniknanik
sen bana savaşmı açıyonn benimle dans etme kızımmm ayağına basarımmmm:roflol::roflol::roflol:
a.s.:1hug:maşallah maşallah o topu bi elime geçirsem ellerim ve dudaklarım arasında gidip gelcek Şeniz
Kızlarrrrrrrrrrrrr inanamıyorummm kilo vermişim bendee 79 kg yim artıkk 1 kg gitmiş 1 haftada yaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:
Kız ben bizim yaşadıklarımızı söyledim birde bunlar olursa diştendir dedimkaydirigubbakcemile3Sende kafasını tutuyor dedin yaa bizimkide öyle yapıyordunaniknanikburun akıntısı yok bizde ağız akıntısı varrr:roflol::roflol: bide ishal yerine kabızlık var olmasmıııı:roflol::roflol::roflol:
:1hug:a.s.maşallah canım
:roflol::roflol:Sakındığın göze çöp batarmış anacım maşallah kuzuna:)ayteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn alıntı yapmayın yazıyor üstte kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gözlükleri nerde unuttun benimkini veremmi gıııııııııııııııııklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?