Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ay senı cok sevıyorum dönür yaaaa.... :lepi: :roflol::roflol:

Senlen ömür su gıbı gecer vallaa.... Şeniz

Son düzenleme:

valla siz halinize şükredin bende migren var tansiyon sorunum var aç kalamıyom öle körü körüne bide midem normal değil ülserim var daha sayayımmı çürüdüm perte çıktım ulaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Aynen hicran gastrit var bende de. Hamilelikte de reflü olarak devam etti.Aç kalınca miğdem ağrıyo..

ayol burası yıkılıyor bugün pek güldüm ağlicammı neeee allah korusunnn kız uyuyorr maşallah ağlamadı babası geldi onu gördü yattııı zilli ama bugün bişii de yemedi pek saat 3:30 da muzlu yoğurt verdim onu seviyor yedi bu arada benim ekşi yoğurtta kamufle oldu muzlaaa:roflol:

ayteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn alıntı yapmayın yazıyor üstte kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gözlükleri nerde unuttun benimkini veremmi gıııııııııııııııııklava:

Aynen hicran gastrit var bende de. Hamilelikte de reflü olarak devam etti.Aç kalınca miğdem ağrıyo..

e zekiii hatun sirkeyi sabah bide aç karnına içersen benim gibi ülser olursunnnn allah korusun hem benimki öle böle ülser değil kanserin eşiğinden döndüm ben 10 günde 6 kilo verdiğimi bilirimmm allaha şükür iyiyim şimdi ama arada yokluyor meret

ne diyosun anlamıyorum, bak en azından anlamadığımı sana cevaben yazıyorum nunu görmemezlikten gelmişti he he he naniknaniknaniknaniknaniknanik

ayten artık silersin resmi değilmi bacım e yeter artık kızımı gördünüz fazla yüzü eskisin istemiyommmm:roflol: yarın öbürgün film reklam teklifleri azalur yohsammmmkaydirigubbakcemile3:roflol:

Bugün burası coşmuş yine ben gezmekteydim her zamanki gibikaydirigubbakcemile3Yürüdük alışveriş yaptık artık ayaklarıma kara sular indi eve döndük..

maşallah maşallah o topu bi elime geçirsem ellerim ve dudaklarım arasında gidip gelcek Şeniz
a.s.:1hug:
Kızlarrrrrrrrrrrrr inanamıyorummm kilo vermişim bendee 79 kg yim artıkk 1 kg gitmiş 1 haftada yaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:

burun akıntısı yok bizde ağız akıntısı varrr:roflol::roflol: bide ishal yerine kabızlık var olmasmıııı:roflol::roflol::roflol:
Kız ben bizim yaşadıklarımızı söyledim birde bunlar olursa diştendir dedimkaydirigubbakcemile3Sende kafasını tutuyor dedin yaa bizimkide öyle yapıyordunaniknanik
maşallah canım
:1hug:a.s.
:roflol::roflol:Sakındığın göze çöp batarmış anacım maşallah kuzuna:)

ben kaçıyom kızlar görüşürüz sonra yemeği hazırlıcammmm daha kız uyanmadan biraz iş yapiim herüff bilgisayarı atacak pencereden yoksaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…