- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.581
e zekiii hatun sirkeyi sabah bide aç karnına içersen benim gibi ülser olursunnnn allah korusun hem benimki öle böle ülser değil kanserin eşiğinden döndüm ben 10 günde 6 kilo verdiğimi bilirimmmallaha şükür iyiyim şimdi ama arada yokluyor meret
Bugün burası coşmuş yine ben gezmekteydim her zamanki gibikaydirigubbakcemile3Yürüdük alışveriş yaptık artık ayaklarıma kara sular indi eve döndük..
a.s.:1hug:
Kız ben bizim yaşadıklarımızı söyledim birde bunlar olursa diştendir dedimkaydirigubbakcemile3Sende kafasını tutuyor dedin yaa bizimkide öyle yapıyordunaniknanik
:1hug:a.s.
:roflol::roflol:Sakındığın göze çöp batarmış anacım maşallah kuzuna:)
şaka yaptım bacım sana şakka bizimlide dişten büyük ihtimal ama içime dert oldu işteee
bu arada ben o çöpü aytenin gözüne sokacam bak duyuyormu hala duruyor resim ordaaaaaaaklava:
şaka yaptım bacım sana şakka bizimlide dişten büyük ihtimal ama içime dert oldu işteee
bu arada ben o çöpü aytenin gözüne sokacam bak duyuyormu hala duruyor resim ordaaaaaaaklava:
sildik yav sildik :1ninca:
o gurba prensini bulmuş şekerim senin oğlan derdine yansın kaptırdı çıtırı.
:roflol::roflol::roflol:
Ya Ayten kızın hassas noktasına niye dokunuyonnn silseneee:mymeka:
KIm kıme kaptırmıs kız.. bız ezeldek berı dunuruk hıcranımla... kım demıss kım kapms... bak bende fururum heee...klava:
kız orda kurbanın kucağına oturmuş sarmaş dolaş görmedinmi? sengözlerimebaksanab
Yeni gördüm Betül tebriklerrrrr:hooray::hooray:
Nice 10 kilolar olsun..Birde kalıcı olması önemli inşallahyerimseniben
Deryacım aynı Egede sürekli burun tıkalı emerken bile hırrrhırrr sümük sesleri ama hiç birşekilde çekilmiyor serum fizyolojik falan hiç işe yaramıyor:1no2:Mevsimsel birşeymi acaba??
Ben çözdüm neden uyumadıgını Egenın uyku saatı geçtiği anda gece hıc uyumuyor...Birde ne kadar erken yatarsa o kadar çok uyuyor..Mesela 9 da yatsın ertesi gün 9 da kalkar ama 11 de yatsın 6 da kalkar şaka gibi yani..Dünde hadi yatmadan yıkıyım dedim uyku saati kaydı ondan yapıyor kesin...
Hicrancım anlattığın şeyler diş çıkarırken birebir yaşadığımız şeyler..Kafasını kaşıyor aslında kulağını tutmaya çalışıyor kulağıda ağrıyor çünkü dişten,burnu akıyor,ishal olabiliyor hepsini yaşadık..Bence diş geliyor..İnşallah öyle olur..
hepinizee slm hihoyyythihoyyytbugun misafirim vardı yediim içtim hamurişlerini 1 kilo daha aldıımmkaydirigubbakcemile3
ayy duygucum tamamen benim düşüncelerimi anlatmışsın ay okuyunca çok şaşırdım..:1shok:
sanki ben yazmışım kaydirigubbakcemile3dün akşam 9 da buğra yı banyo yaptırdım her zaman 10 da en geç 10 30 da uyuyan çocuk uykusu kaçtııı gitti :mymeka:halbuki yıkayımda erkenden rahat rahat
uyusun dedim aman allahım taa 12 de uyuduu..:bbo:dalıyo 10 dk geçmeden geri uyanıyo
aynı yaa şaka gibi demişssin ya hee valla benimkide aynı yapıyo..:bbo:yarım saat geçssin uyku saatii bidaa tutmuyomirmirmirmir tabii bende sinirdenn mahvoldumm-tatlicadiarzu- bide sabah tık 7.5 da kalktıı uff düzene girene kadar bize uyku yookkkafamçokkarıştı
ayşe canım çok şeker çıkmışşsın kıs..:1hug:
betüll yeni kilon hayırlı olsun hadi bakalım istediğin kiloya bu azimle varırsın tebriikkkaydirigubbakcemile2:a.s.
7. ayına giren bebişlerimize daah nice aylar yıılar dilerimmm:hooray:
Saol hicran, o çıtır hatun şimdi 72 kilo :1shok:
Sayra aramıza hoşgeldin, sen göresin diye resmi değiştirdim
:) hoşbuldum canım aslında hep aranızdaydım ama boy kısa olunca göremediniz benidelikafadulden
kizzlar cok tesekkur edeerim hepinize ilginiz icin. Doktorumla konustum emzirebilirsin hic bi sakincasi yok dedi sadece fiziksel olarak yorgun dusersin I yuzden duzgun beslenceksin dedi. Icim rahatladi ya 1-2 ay daha emzirsem yeter zaten
Cok sevındım mujde... aman kendıne dıkkat et beslenmene dıkkat et... gucsuz kalma sonra... sana guc kuvvet lazım bundan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?