Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok iki gün lahana suyu içtim de.Dün komşu dedi, bugün de öyle yapayım dedim.
ama yarından itibaren yine lahana suyu, neme lazım az düzeldi gibi miğdem zaten..

şaka yaptım bacım sana şakka bizimlide dişten büyük ihtimal ama içime dert oldu işteee

bu arada ben o çöpü aytenin gözüne sokacam bak duyuyormu hala duruyor resim ordaaaaaaaklava:

şaka yaptım bacım sana şakka bizimlide dişten büyük ihtimal ama içime dert oldu işteee

bu arada ben o çöpü aytenin gözüne sokacam bak duyuyormu hala duruyor resim ordaaaaaaaklava:

sildik yav sildik :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:
Ya Ayten kızın hassas noktasına niye dokunuyonnn silseneee:mymeka:

hepinizee slm hihoyyythihoyyytbugun misafirim vardı yediim içtim hamurişlerini 1 kilo daha aldıımmkaydirigubbakcemile3
ayy duygucum tamamen benim düşüncelerimi anlatmışsın ay okuyunca çok şaşırdım..:1shok:
sanki ben yazmışım kaydirigubbakcemile3dün akşam 9 da buğra yı banyo yaptırdım her zaman 10 da en geç 10 30 da uyuyan çocuk uykusu kaçtııı gitti :mymeka:halbuki yıkayımda erkenden rahat rahat
uyusun dedim aman allahım taa 12 de uyuduu..:bbo:dalıyo 10 dk geçmeden geri uyanıyo
aynı yaa şaka gibi demişssin ya hee valla benimkide aynı yapıyo..:bbo:yarım saat geçssin uyku saatii bidaa tutmuyomirmirmirmir tabii bende sinirdenn mahvoldumm-tatlicadiarzu- bide sabah tık 7.5 da kalktıı uff düzene girene kadar bize uyku yookkkafamçokkarıştı

ayşe canım çok şeker çıkmışşsın kıs..:1hug:
betüll yeni kilon hayırlı olsun hadi bakalım istediğin kiloya bu azimle varırsın tebriikkkaydirigubbakcemile2:a.s.
7. ayına giren bebişlerimize daah nice aylar yıılar dilerimmm:hooray:

Canım yaa demek hepsi aynı bunların 2008 modellerkaydirigubbakcemile3
Çok denedim bende canım hani bizim mantığımıza göre 12 saat uyucak çocuk 11 de yattı ohh öglene kadar uyur yok bunlarda hem bütün gece ağlıyor hemde sabahın 6 sında kalkıyor...
Ama yatır 9 da sabah 9 hala uyuyor..
Bugun butun gun kısa kısa uyudu...Neden butun gece oturdu çünkü
Gece saat 5 ve ayaklar havada elleriyle tutup baaa baaaa dededeee diye bağıran bir çocuga susssss artık diye bağırmamak için kendini tutan uykusuz bir anne,sinirlenmeyim diye çocugu kucağına alıp susturmaya çalışan bir baba:bbo:

Merhabalar Kızlar:içelim:
2 keredir geçmişi okuyup alıntı yapıpı cvp yazacağım tam ama bir mani çıkıyor kapatıyorum pencereyi....Bende vazgeçtimm....
Umarım herkes iyidir,dün temizlik vardı giremedim bugünde kalanları yapmaya çalışıyorum...

kizzlar cok tesekkur edeerim hepinize ilginiz icin. Doktorumla konustum emzirebilirsin hic bi sakincasi yok dedi sadece fiziksel olarak yorgun dusersin I yuzden duzgun beslenceksin dedi. Icim rahatladi ya 1-2 ay daha emzirsem yeter zaten

Cok sevındım mujde... aman kendıne dıkkat et beslenmene dıkkat et... gucsuz kalma sonra... sana guc kuvvet lazım bundan sonra..

kizzlar cok tesekkur edeerim hepinize ilginiz icin. Doktorumla konustum emzirebilirsin hic bi sakincasi yok dedi sadece fiziksel olarak yorgun dusersin I yuzden duzgun beslenceksin dedi. Icim rahatladi ya 1-2 ay daha emzirsem yeter zaten

iyi canım ya çok şükür biz kocakarılar neler didik:) didik didik ettik ama hakikaten iyi beslenmen gerekli sağlıklı besleneceksin seni korkuttuysam da hakkını helal et ama duyduğumu söyledim üzgünüm

Cok sevındım mujde... aman kendıne dıkkat et beslenmene dıkkat et... gucsuz kalma sonra... sana guc kuvvet lazım bundan sonra..

sagol betulcum bakalim diyetisyene gidicem yarin duzgun bi beslenme listesi versinde hem kilo almiyim hem saglikli olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…