Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi canım ya çok şükür biz kocakarılar neler didik:) didik didik ettik ama hakikaten iyi beslenmen gerekli sağlıklı besleneceksin seni korkuttuysam da hakkını helal et ama duyduğumu söyledim üzgünüm

oyle sey olurmu canim helal olsun tabi ya :) dogrusunu ogrendik hep birlikte iste :) bende mesela eger bebek. Kardesiyle hemcinsse sut eksirmis cocuk emmezmis. Bununda sorcaktim doktora kizar diye sustum :)

kizzlar cok tesekkur edeerim hepinize ilginiz icin. Doktorumla konustum emzirebilirsin hic bi sakincasi yok dedi sadece fiziksel olarak yorgun dusersin ı yuzden duzgun beslenceksin dedi. ıcim rahatladi ya 1-2 ay daha emzirsem yeter zaten

beslenmene dikkat et mutlaka madem dr ok dedi iyi beslen iyi uyu nasıl dinleneceksen bebeişten bilmem ama allah yardımcın olsun

benimki alık alık bakar,başka bir ortama girince başka bi bebek oluyo saflaşıyor,put gibi kalıyo,gerçi bebekler olacak bebişlerini görünce heyecanlanıyor..

Ey İstanbul ne büyük şehir yaa..amma yürüdük bugün...helede otobüste off offf..ayaklarım acıyo..

Emel sen kimdesin istanbul'da, nerede?
ayy kaçmazdı ama başka sefere inşallah görüşürüz.

selam kızalrrr off bisürü şey yazdım net gitti sinir oldum yaa şimdi neyse baştan alayımmm ceylinin sabahta yüzünde kızarıklık vardı çokta huysuzdu demiştim ya kızarıklıklar artı iyice saat 10 da bi baktım çocuğun yüzü hep sivilce gibi kırmızı kırmızı hemen eşime söledim burda acıbademe gittik acile alerji sandım ama değil dedi dr zaten farklı bişii de vermemiştim bu ara ama 1 haftadır muz vermemiştim ondanmıydı diyede korkmadım değil hani neyse dr dediki çocuk mikrop kapmış zaten yüzü dışında vücutta bişii yoktu ufak daha bebekler öle şapur şupur öpülmez dışardan gelen kişiler dezenfekte olmadan çocuğa dokunmasın ellerini yıkasın vss dedi aslında dikkat ediyom zatii ama işte annemlere kardeşlerime gidince vss akrabalar yalap şap öpüyorlar ikazlarıma rağmen hatta kızıyom diye gizliden öpüp duruyorlar çocuğu hele tuba büyük kızım okuldan gelince bazen hemen kapıdan girince dalıyor çocuğun yanaklarına offfffffffff bi taraftan eşime kızıyom oda yapıyor arada öle gelince el yüz yıkamadan alıyor çocuğu yakaladım birkaç kere bide hastanede girdik birbirimize sen yaptın ben yaptım vss diyee dr bir solüsyon verdi sürün çocuğun yüzüne bide yıkayındevamlı ılık su ile diyor e onu da yapıyom zatii hatta gün içinde 2-3 kez yıkıyorum bazenn şimdi babası ile oturuyor minik kuşum sanırım uyumaz bu gece
yarında aşımız var kontrolümüzde bakalım bizim dr ne diyecek offff offfffffffffff

geçmiş olsun hicrancım ya bende aynı dertten muzdaribim valla ne ellerini yıkarlar ne de dikkat ederler çocuk yerlerde oynarken ayaklarına değiyo ellemek istiyo annecim ayak ellenmez diyorum alıyorum onuru adamların umurunda değil çekmiyolar bile kayınpederim kahveden gelir elini yıkamaz kaynanam gezmeden gelir yıkmamaz, görümcem işten gelir, bazen eşim de yıkamaz yüz kere uyarıyorum ama nafile nato kafa nato mermer almıyo ya kafaları ne biçim kafaysa artık

ama nasıl olur ya...
ben iki doktorla görüştüm, ikisi de emziremezsin yasak dedi... 12 haftaya kadar emziriliyo dediler...
şimdi ben napayım o doktorları... yazık yavruma ağlaya ağlaya bıraktırdık...
ama kaç tane benim gibi hamile gördüm hepsi emzirmiş ama hep düşük yapmışlar...
offf offff neyse bakalım hayırlısı buymuş diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…