- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.601
KIm kıme kaptırmıs kız.. bız ezeldek berı dunuruk hıcranımla... kım demıss kım kapms... bak bende fururum heee...klava:
Anam ben saf ınsanım oyle kurnazlıklara aklım calısmıı.. :jeyyar: Gormemısım valla ben o kurbagı bılmem neresınden asarım hee asagıı... :mymeka: :roflol:
iyi canım ya çok şükür biz kocakarılar neler didik:) didik didik ettik ama hakikaten iyi beslenmen gerekli sağlıklı besleneceksin seni korkuttuysam da hakkını helal et ama duyduğumu söyledim üzgünüm
kizzlar cok tesekkur edeerim hepinize ilginiz icin. Doktorumla konustum emzirebilirsin hic bi sakincasi yok dedi sadece fiziksel olarak yorgun dusersin ı yuzden duzgun beslenceksin dedi. ıcim rahatladi ya 1-2 ay daha emzirsem yeter zaten
oyle sey olurmu canim helal olsun tabi ya :) dogrusunu ogrendik hep birlikte iste :) bende mesela eger bebek. Kardesiyle hemcinsse sut eksirmis cocuk emmezmis. Bununda sorcaktim doktora kizar diye sustum :)
Kız betül o ne öle reler havalanmışşşş repair olmuşşşşşşşşşşşşşşş:roflol:
beslenmene dikkat et mutlaka madem dr ok dedi iyi beslen iyi uyu nasıl dinleneceksen bebeişten bilmem ama allah yardımcın olsun
nolmus anlamadım canım ya.. :uhm: :)
nuraycım heh sonunda bir cevap vermişsin yazdığıma..teşekkür..planınınz varmış..gelseydin iyi olurdu ama işte olmayacakmış ne yapaılm .sağlık olsun canım..inş. hicranım da gelir de toplam 4 kişi oluruz.buğuün oğlu olan arkadaşım geldi.kıvançtan 2 hafta büyük.dişleri çıkmış.çok tatlılar ya.birbirlerine falan dokunuyorlar.değişik geldi onlara.çok tatlıydılar.bakalım hafta sonu bizimkiler ne yapacaklar..
benimki alık alık bakar,başka bir ortama girince başka bi bebek oluyo saflaşıyor,put gibi kalıyo,gerçi bebekler olacak bebişlerini görünce heyecanlanıyor..
Ey İstanbul ne büyük şehir yaa..amma yürüdük bugün...helede otobüste off offf..ayaklarım acıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?