- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.161
Kızlar kafam karıştı,2.ayda özel aşı yaptıracakmıyız yoksa 3.aydamı başlıyor?Herkez birşey diyor.2.ayda yaptırırsak hepsi birden ağır gelmezmi?:sm_confused:Aklıma ne geldi alakasız olacak gerçi,şöyle kocaman bi ev düşünün bütün Eylül anneleri bebişlerle beraber biraraya gelsek kesintisiz saatlerce konuşuruz herhalde ne güzel olur.Aynı şehirde olsaydık yazın buluşurduk:1hug:
kızlar kafam karıştı,2.ayda özel aşı yaptıracakmıyız yoksa 3.aydamı başlıyor?herkez birşey diyor.2.ayda yaptırırsak hepsi birden ağır gelmezmi?:sm_confused:aklıma ne geldi alakasız olacak gerçi,şöyle kocaman bi ev düşünün bütün eylül anneleri bebişlerle beraber biraraya gelsek kesintisiz saatlerce konuşuruz herhalde ne güzel olur.aynı şehirde olsaydık yazın buluşurduk:1hug:
yaa birde siz bebişlerin yüzüne krem kullanıyormusunuz? Bizim cildimiz çok kuru arkadaş bebe yağından sürüyormuş ama bana mantıklı gelmedi yüz sonuçta!
canım bizim dr 2. Ay kontrolümüzde karma verem ve rota virisü aşılarını yaptırdı verem koldan karma bacaktan rota ağızdan damla olarak oldu benim kızın ateşi çıkmamıştı ilk gün 2.gün biraz çıkar gibi oldu ama ağrısı etkiledi tabii 2 gün ağladı ara ara kolunu oynatınca ağrıyordu ssanırım fitil verdim 3 de fa aşıdan sonra şimdi iyiyiz çok şükür ama iştahımız gitti yine sanırım aşılardan kaynaklanıyor düzelir inşallah
günaydın kızlarrrr ben büyük kızı okula gönderdim şimdi 9 da da minik kuşumun mama saatii gece huysuzdu ama uyudu 2 de ve 2 de mama verdim yattı sabah 7 de uyanmılım hiç kalkmadı yada mızırdandıysada duymamış olabilirim eşime duymamış ama neyse artık 5 saat bişey yememiş o da normal canım uykuda lazım bunlara değilmii akşam fitil verdim fitilden sonra rahatladı sanırım şimdi yedireyim bakiim inşallah bugün ağrısı olmazzz olursa bi fitil daha veririz başka çare yokk
Bu arqada kızlar; benim kızım da grip oldu ya... O kadar da korumaya çalıştım ama çevredekiler grip olunca sevme de diyemiyosun tabii. Burnu akıyo, genzine akıntı indiği için öksürüyo gibi, gıcık yapıyo. Ufff ya.. Bi damla var 24 saatte 2 damla kullanılarak bitiriliyo ondan damlatıyom ve antibiyotik bi şurup verdi doktor. İnşallah toparlar kendini. Bide bayramdan sonra işe başlayacğım ve iş yerinin kreşine götüreceğim kızımı da. Ama düzelmezse babaanne ben bakarım bırak diyecek diye korkuyorum. İstemiyorum , kreşe götürmek istiyorum.
Bide eşimin tarafı gün yapacakmış, eşim de ailesine çok düşkün. Ben katılamam heralde dedim.Akşam bana surat astı. Zaten çocuk hasta, bide işe başllayacağım. Bu aralar akşam da iyi uyumuyo zaten. Nasıl yapacam diye düşünürken. Bide gün çıktı ya... Nolcakki diyolar ama eşimin tarafının yanında sütüm az diye kendimi kasıyorum. Benimle beraber doğum yapanlar var onlarla karşılaştırıyolar ve kendimi kasmaktan çocuk da durmuyo ve mama veriyoruz orada. Evde iken gene hep uğraşıyorum rahat oluyorum, sütüm de daha iyi geliyo. Ama akşam çok moralimi bozdu. Hamileliğimden beri hep ilgi bekledim ama hep ailesini savunuyo bişey olsa. Alındım diyorum kız kardeşine, canı sıkkındır onun diyor. Ama benim alınmamı takmıyor bile. Çok canım sıkılıyor bu duruma ya..
canım yaa hepimizin ayrı ayrı dertleri var demek send çalışmaya başlayacaksın allah kolaylık versin ne güzel işyerinin kreşi varmışş keşke benimde olsaydı da bende kreşe görüeseydim içim rahat ederdi o zaman. üzme kendini bebiişini düşün sütün kesilmesin diycem ama insan takıyor kafaya ben bugün mesela çok taktım ne olacak bebek diye 350 cc süüt çıkardı bu saate bugün 150 ancak çıktı gerçeketen psiklolji çok önemli süt için. şu ailesine bişey diyemeyen koclara bir sinir oluyorummmmmmm:mymeka:
Bu arqada kızlar; benim kızım da grip oldu ya... O kadar da korumaya çalıştım ama çevredekiler grip olunca sevme de diyemiyosun tabii. Burnu akıyo, genzine akıntı indiği için öksürüyo gibi, gıcık yapıyo. Ufff ya.. Bi damla var 24 saatte 2 damla kullanılarak bitiriliyo ondan damlatıyom ve antibiyotik bi şurup verdi doktor. İnşallah toparlar kendini. Bide bayramdan sonra işe başlayacğım ve iş yerinin kreşine götüreceğim kızımı da. Ama düzelmezse babaanne ben bakarım bırak diyecek diye korkuyorum. İstemiyorum , kreşe götürmek istiyorum.
Bide eşimin tarafı gün yapacakmış, eşim de ailesine çok düşkün. Ben katılamam heralde dedim.Akşam bana surat astı. Zaten çocuk hasta, bide işe başllayacağım. Bu aralar akşam da iyi uyumuyo zaten. Nasıl yapacam diye düşünürken. Bide gün çıktı ya... Nolcakki diyolar ama eşimin tarafının yanında sütüm az diye kendimi kasıyorum. Benimle beraber doğum yapanlar var onlarla karşılaştırıyolar ve kendimi kasmaktan çocuk da durmuyo ve mama veriyoruz orada. Evde iken gene hep uğraşıyorum rahat oluyorum, sütüm de daha iyi geliyo. Ama akşam çok moralimi bozdu. Hamileliğimden beri hep ilgi bekledim ama hep ailesini savunuyo bişey olsa. Alındım diyorum kız kardeşine, canı sıkkındır onun diyor. Ama benim alınmamı takmıyor bile. Çok canım sıkılıyor bu duruma ya..
DERYACIM KIZIN PEK TATLI PEK ŞEKER MAAŞLLAHHH ALLAH GÖZETSİN KIZINI NASIL DEĞİŞMİŞ YAAA PRENSES OLMUŞŞŞ BUUUU, BENİM İÇİN ÖP ANNESİİİİ DURU KIZIMIZI.:ecrin_bebek:
şulecim ben dogumdan sonraki ay maaşta aldım 128 ytldi sanırım.
deryacım tşk ederim canım kendimde bulmuştum sonraları çok sagol güzelim bu arada Allah kavuştursun.
betülcüm mevlüdünüzü yapmışsınız Allah kabul etsin.
kızlar yaa içinizde evinde kedi köpek besleyen varmı, benim annem hafta sonu gidiyor kızlar, oğluşuma kayınvalidem bakacak, oda kendi evinde bakacak sabah bırakıcaz akşam alıcaz ama evde kedi var ve kedinin oturmadığı yer girmediği oda yok, ben bunu çok dert ettiğim için bakıcı araştırdım ama sabah 7 akşam 7 çalışacak birini bulamıyrum, bu gidişle mecbur kayınvalidemin evinde bakılacak, bize gelmesini söylemiş annem kayınvalideme gelemiyeceğini ama çok soğuklarda geliirim demiş canım çok sıkkıınnnnn, anne olarak içim hiç rahat değil acaba diyorum işimi bıraksam öyle yaparsamda çok zorlanrız maddi anlamda ev kira elektirği suyu masrfaı derken eşimin kazancı yetmez, kızlar napıcam ben yaaaaaaa
benimkide elini emiyor emzik almıyır..doktora sordum emzik emmesiyle alakası olmadığını söyledi elini emmesinin..hatta parmağı incelir diyenler çıkacak dedi öyle birşey deyokuş..bırakacak onu da merak etme dedi..
Selam hicran, pnömokok'u ne zaman yaptıracaksın , ne dedi doktorun? Bizim verem ve karma aşımız oldu 2.ay kontrolünde. Rotayı çok tavsiye etmiyorum gerek yok dedi ama pnömokok'u yaptırabilirsin dedi. Hepsi şimdiş ağır olmasın diyye de 7.ay'da 3 doz sıra ile yaptırabilirsin dedi. O zaman aşı olmayacakmış ve çocuk da daha rahat eder dedi.
Rota çok gerekli mi?
canım benim kızda dün durmadı mızmızlandı hangi fitili verdin?
kızlar yaa içinizde evinde kedi köpek besleyen varmı, benim annem hafta sonu gidiyor kızlar, oğluşuma kayınvalidem bakacak, oda kendi evinde bakacak sabah bırakıcaz akşam alıcaz ama evde kedi var ve kedinin oturmadığı yer girmediği oda yok, ben bunu çok dert ettiğim için bakıcı araştırdım ama sabah 7 akşam 7 çalışacak birini bulamıyrum, bu gidişle mecbur kayınvalidemin evinde bakılacak, bize gelmesini söylemiş annem kayınvalideme gelemiyeceğini ama çok soğuklarda geliirim demiş canım çok sıkkıınnnnn, anne olarak içim hiç rahat değil acaba diyorum işimi bıraksam öyle yaparsamda çok zorlanrız maddi anlamda ev kira elektirği suyu masrfaı derken eşimin kazancı yetmez, kızlar napıcam ben yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?