- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.621
yazım hatası olmuş düzeltiyorum repler havalanmışşşkaydirigubbakcemile3
Günaydın...
HZ.Muhammed ahlakı HZ.süleyman saadeti HZ:Eyübun sabrı HZ.Yusufun güzelliği HZ.Hamzanın cesareti HZ:Ömerin adaleti HZ:Alinin bilgisi
ve 124 bin Peygamberin duası sizlerle olsun.Cumanız mübarek olsun...
Bugün eşimin babasının 10.ölüm yıldönümü onun için evde olmucaz...
Mevlüt olucak kayınvalidemde Allah kabul ederse...Mübarek Cuma günü Rabbim bütün ölmüşlerimizin ruhunu şad etsin mekanını cennet eylesin...İmanımızla göçmeyi hepimize nasip etsin...
geçmiş olsun hicrancım ya bende aynı dertten muzdaribim valla ne ellerini yıkarlar ne de dikkat ederler çocuk yerlerde oynarken ayaklarına değiyo ellemek istiyo annecim ayak ellenmez diyorum alıyorum onuru adamların umurunda değil çekmiyolar bile kayınpederim kahveden gelir elini yıkamaz kaynanam gezmeden gelir yıkmamaz, görümcem işten gelir, bazen eşim de yıkamaz yüz kere uyarıyorum ama nafile nato kafa nato mermer almıyo ya kafaları ne biçim kafaysa artık
günaydınlarrrrrr
hicrancım geçmiş olsun canım, ama mesela benim bir tanıdığım var oğlu 4 yaşında, bebekken çok korumuşlar, öyle kimselere öptürmezlermiş mesela senin dedğin gibi elini yıkamadan kimse ye dokundurmazmış çok hijyenik büyütmüşler anlıycan ama şimdi diyor çok acısını çekiyorum hemen herşeyden hasta oluyormuş, bağışıklık sistemi zamanında savaşmadığı için çok alerjen falanmış, şimdi kreşe gidiyor çok uğraşıyorum diyor.. bence bebeklerin bu kadarda üstüne düşmemek lazım acıkkk . tabii fatmanın dedği gibi ayaklara falan dokunmasın da birazda rahat bırakmak lazım diye düşünüyorum. gerçi söyleyene bak bende akşam eve gidince elimi yıkamadan egeyi almam kucağıma :icecream:
ama nasıl olur ya...
ben iki doktorla görüştüm, ikisi de emziremezsin yasak dedi... 12 haftaya kadar emziriliyo dediler...
şimdi ben napayım o doktorları... yazık yavruma ağlaya ağlaya bıraktırdık...
ama kaç tane benim gibi hamile gördüm hepsi emzirmiş ama hep düşük yapmışlar...
offf offff neyse bakalım hayırlısı buymuş diyelim...
Çok gözel olmus bıraz daha net goruneydıı....avatarım nasıl kızlarr iki kızımın cıbıldak resmiii :)
Herkese hayırlı cumalarrr
napıyosunuz kızlar oğluşumun ikinci dişi de göründü
[ı]çok gözel olmus bıraz daha net goruneydıı....[/ı]
[ı]hayırlı cumalar canikom... Kaydirigubbakcemile3[/ı]
günaydınlarrrrrr
hicrancım geçmiş olsun canım, ama mesela benim bir tanıdığım var oğlu 4 yaşında, bebekken çok korumuşlar, öyle kimselere öptürmezlermiş mesela senin dedğin gibi elini yıkamadan kimse ye dokundurmazmış çok hijyenik büyütmüşler anlıycan ama şimdi diyor çok acısını çekiyorum hemen herşeyden hasta oluyormuş, bağışıklık sistemi zamanında savaşmadığı için çok alerjen falanmış, şimdi kreşe gidiyor çok uğraşıyorum diyor.. bence bebeklerin bu kadarda üstüne düşmemek lazım acıkkk . tabii fatmanın dedği gibi ayaklara falan dokunmasın da birazda rahat bırakmak lazım diye düşünüyorum. gerçi söyleyene bak bende akşam eve gidince elimi yıkamadan egeyi almam kucağıma :icecream:
allah kabul etsin canımGünaydın...
HZ.Muhammed ahlakı HZ.süleyman saadeti HZ:Eyübun sabrı HZ.Yusufun güzelliği HZ.Hamzanın cesareti HZ:Ömerin adaleti HZ:Alinin bilgisi
ve 124 bin Peygamberin duası sizlerle olsun.Cumanız mübarek olsun...
Bugün eşimin babasının 10.ölüm yıldönümü onun için evde olmucaz...
Mevlüt olucak kayınvalidemde Allah kabul ederse...Mübarek Cuma günü Rabbim bütün ölmüşlerimizin ruhunu şad etsin mekanını cennet eylesin...İmanımızla göçmeyi hepimize nasip etsin...
:1shok::1shok::1shok: aman diyim bacım amannnn dikkat ett elletme çocuğu yavrumun yüzünü bi görsenydinizzz çok kötüydü yaa kıpkırmızı oldu nerdeysee bide elleri devamlı yüzünde kaşıyorr tabii mahvetti iyice ama allaha şükür dr verdiği solüsyon iyi geldi rahatlattı sanırım dünki kızarıklık yok ama pütürcükler duruyor sanırım beklemede kaldıkaydirigubbakcemile3 ben içme suyu ile yıkadım elini yüzünü sabah gene musluk suyuna alışsın diye yıkıyordum ama bu ara gne içme suyu ile yıkayacam kızımın elini yüzünü artık :içelim: bide bizim eve seninki gibi kalabalık hafta sonları işte ya kardeşler vss gelir yada ben giderim kalabalığa girerim danası dıdısı yengesi dayısı derken feci oluyor ben gittiğimde o nedenle ben pek gitmek istemiuomm ama oluncada kızım mikrop yuvasına dönüyor işte neyse bugün kendi dr muzada gitçez bide o baksında bakalım nedicekkk pnömokok ta var bugün olucazz offf kızım mahvoldu yaaa
oyyy canım ceylinime geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?