Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınlarrrrrr

hicrancım geçmiş olsun canım, ama mesela benim bir tanıdığım var oğlu 4 yaşında, bebekken çok korumuşlar, öyle kimselere öptürmezlermiş mesela senin dedğin gibi elini yıkamadan kimse ye dokundurmazmış çok hijyenik büyütmüşler anlıycan ama şimdi diyor çok acısını çekiyorum hemen herşeyden hasta oluyormuş, bağışıklık sistemi zamanında savaşmadığı için çok alerjen falanmış, şimdi kreşe gidiyor çok uğraşıyorum diyor.. bence bebeklerin bu kadarda üstüne düşmemek lazım acıkkk . tabii fatmanın dedği gibi ayaklara falan dokunmasın da birazda rahat bırakmak lazım diye düşünüyorum. gerçi söyleyene bak bende akşam eve gidince elimi yıkamadan egeyi almam kucağıma :icecream:

Günaydın...

HZ.Muhammed ahlakı HZ.süleyman saadeti HZ:Eyübun sabrı HZ.Yusufun güzelliği HZ.Hamzanın cesareti HZ:Ömerin adaleti HZ:Alinin bilgisi
ve 124 bin Peygamberin duası sizlerle olsun.Cumanız mübarek olsun...

Bugün eşimin babasının 10.ölüm yıldönümü onun için evde olmucaz...
Mevlüt olucak kayınvalidemde Allah kabul ederse...Mübarek Cuma günü Rabbim bütün ölmüşlerimizin ruhunu şad etsin mekanını cennet eylesin...ımanımızla göçmeyi hepimize nasip etsin...

canım allah rahmet eylesin, allah kabul etsin mevlüdünüzü.

GÜNAYDIN KIZLARR uykusuz bi gecenin ardından sabah gene 7 de ayaktaydım ve hala ayaktayım ancak şimdi bibzim kahvaltıya sıra geldi bakiim biraz size dedimm

:1shok::1shok::1shok: aman diyim bacım amannnn dikkat ett elletme çocuğu yavrumun yüzünü bi görsenydinizzz çok kötüydü yaa kıpkırmızı oldu nerdeysee bide elleri devamlı yüzünde kaşıyorr tabii mahvetti iyice ama allaha şükür dr verdiği solüsyon iyi geldi rahatlattı sanırım dünki kızarıklık yok ama pütürcükler duruyor sanırım beklemede kaldıkaydirigubbakcemile3 ben içme suyu ile yıkadım elini yüzünü sabah gene musluk suyuna alışsın diye yıkıyordum ama bu ara gne içme suyu ile yıkayacam kızımın elini yüzünü artık :içelim: bide bizim eve seninki gibi kalabalık hafta sonları işte ya kardeşler vss gelir yada ben giderim kalabalığa girerim danası dıdısı yengesi dayısı derken feci oluyor ben gittiğimde o nedenle ben pek gitmek istemiuomm ama oluncada kızım mikrop yuvasına dönüyor işte neyse bugün kendi dr muzada gitçez bide o baksında bakalım nedicekkk pnömokok ta var bugün olucazz offf kızım mahvoldu yaaa

hayatım ben doğruya doğru bebeğimkonusunda çok titizim ellerimi devamlı yıkarım artık ellerim egzama olmak üzere nerdeys e ama insanlar nerden geliyor afedersin wc denmi dışarda otobüs minübüstenmi vss aklına hayaline gelebilecek herşey el ve yüzde mevcut olabilir hani onedenle fazla öptürmemek bu dönemde daha iyi bence

canımcım öyle düşünme , üzme kendini herşeyde vardır bir hayır, demekki senin vermemen hayırlısıymış. :teselli:

canım katılıyorum aynen
tabi bende mutlaka ellerimi yıkıyorum ama abartmadıkça öpmeye mıncıklamaya kucağa karşı değilim.
bence bebek öpüp koklanarak büyümeli.

allah kabul etsin canım

oyyy canım ceylinime geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…