- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.641
BU ARADA KIZLAR YAŞADIĞIMIZ SIKINTILI GECEDEN SONRA UNUTMUŞUM NERDEYSE BİZ 7 AYLIK OLDUK BU GÜNNN:teytey::teytey::teytey:
göznüz aydınnn darısı bizim başımıza bizim henüz dişimiz yoookk
Günaydın...
HZ.Muhammed ahlakı HZ.süleyman saadeti HZ:Eyübun sabrı HZ.Yusufun güzelliği HZ.Hamzanın cesareti HZ:Ömerin adaleti HZ:Alinin bilgisi
ve 124 bin Peygamberin duası sizlerle olsun.Cumanız mübarek olsun...
Bugün eşimin babasının 10.ölüm yıldönümü onun için evde olmucaz...
Mevlüt olucak kayınvalidemde Allah kabul ederse...Mübarek Cuma günü Rabbim bütün ölmüşlerimizin ruhunu şad etsin mekanını cennet eylesin...İmanımızla göçmeyi hepimize nasip etsin...
Hayırlı sabahlar arkadaşlar Cumamız mübarek olsun...Duygu başınız sağolsun mekanı cennet olsun Mevlüdünüzü de Allah kabul etsin...
Bizde dün gece çok huysuzduk anormal bişey vermiyorum ama kucaktan inince ağlamaya başlıyor 3 saat falan uyuduk kreşe geldi uyuyor şimdi ya olan bize oluyor...Bacağına örtü değince uyanıyor örtmesen eli ayağı buz oluyor ne yapacağımı şaşırdım ???
oyle sey olurmu canim helal olsun tabi ya :) dogrusunu ogrendik hep birlikte iste :) bende mesela eger bebek. Kardesiyle hemcinsse sut eksirmis cocuk emmezmis. Bununda sorcaktim doktora kizar diye sustum :)
nice sağlıklı mutlu huzurlu nice aylara yıllara:asigim:BU ARADA KIZLAR YAŞADIĞIMIZ SIKINTILI GECEDEN SONRA UNUTMUŞUM NERDEYSE BİZ 7 AYLIK OLDUK BU GÜNNN:teytey::teytey::teytey:
selam kızalrrr off bisürü şey yazdım net gitti sinir oldum yaa şimdi neyse baştan alayımmm ceylinin sabahta yüzünde kızarıklık vardı çokta huysuzdu demiştim ya kızarıklıklar artı iyice saat 10 da bi baktım çocuğun yüzü hep sivilce gibi kırmızı kırmızı hemen eşime söledim burda acıbademe gittik acile alerji sandım ama değil dedi dr zaten farklı bişii de vermemiştim bu ara ama 1 haftadır muz vermemiştim ondanmıydı diyede korkmadım değil hani neyse dr dediki çocuk mikrop kapmış zaten yüzü dışında vücutta bişii yoktu ufak daha bebekler öle şapur şupur öpülmez dışardan gelen kişiler dezenfekte olmadan çocuğa dokunmasın ellerini yıkasın vss dedi aslında dikkat ediyom zatii ama işte annemlere kardeşlerime gidince vss akrabalar yalap şap öpüyorlar ikazlarıma rağmen hatta kızıyom diye gizliden öpüp duruyorlar çocuğu hele tuba büyük kızım okuldan gelince bazen hemen kapıdan girince dalıyor çocuğun yanaklarına offfffffffff bi taraftan eşime kızıyom oda yapıyor arada öle gelince el yüz yıkamadan alıyor çocuğu yakaladım birkaç kere bide hastanede girdik birbirimize sen yaptın ben yaptım vss diyee dr bir solüsyon verdi sürün çocuğun yüzüne bide yıkayındevamlı ılık su ile diyor e onu da yapıyom zatii hatta gün içinde 2-3 kez yıkıyorum bazenn şimdi babası ile oturuyor minik kuşum sanırım uyumaz bu gece
yarında aşımız var kontrolümüzde bakalım bizim dr ne diyecek offff offfffffffffff
bizde dişsiziz.
bizdeeeeee
dişsiz, kel, tombik, dönmeyen, kucakçı bi bebeyiz
emme çok mutluyuz
kendimizle barışığızkaydirigubbakcemile2
Bu sabah aşılarımızı yaptırdım artık 1 yaşına kadar aşı yok
çok ağladı yavrum daha aşı olmadan başladı ağlamaya böyle yapmazdı halbuki
sağlık ocağında muaynede ettiler mama verme diyorlar kızdım yaa ben çalışıyorum süt yetmiyor ne yediricem çocuğa mecbur mama çorba neyse yiyor aç mı bırakayım mübarek gün kızdırdılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?