Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben kaçıyom hazırlanayım daha kahvaltı sofrası duruyorr hazırlanayımda ceylin uyuyor dr gidecez ya geç kalmayayım 12 de evden çıkıcaz 1 de randevumuz dr bugün seminerdeymiş geç geliyor o nedenle inşallah çok bekletmezler bizi ordaa

Herkese GÜNAYDIN şutarafagitti

Hicrancım 7. ayınız kutlu olsun, sağlıklı, hayırlı , uzun bir ömür sürsün inşAllah ceylincik..
geçmiş olsun :teselli:

Duygucum mevlüdünüz Allah kabul etsin..

Onurumuzun ikinci dişi de kolayca çıksın inşAllah...
bizim de alttan bir tanesii belirdi minik bii dişcik şu anda :sm_cool: sağlıkla çıkartırlar inşAllah tüm bebişlerimiz dişlerini...

Hayırlı sabahlar arkadaşlar Cumamız mübarek olsun...Duygu başınız sağolsun mekanı cennet olsun Mevlüdünüzü de Allah kabul etsin...
Bizde dün gece çok huysuzduk anormal bişey vermiyorum ama kucaktan inince ağlamaya başlıyor 3 saat falan uyuduk kreşe geldi uyuyor şimdi ya olan bize oluyor...Bacağına örtü değince uyanıyor örtmesen eli ayağı buz oluyor ne yapacağımı şaşırdım ???

zeynepcim uyku tulumunu denedin mi ?
belki işe yarar

geçmiş olsun canım yaa şu öpülmeler olmasa ıyyyyy çok sinir bozucu gerçekten...

heyooo bugün cuma ,hava güzel kuşlar ötüyor ağaçlar çiçek açıyor , heryer papatyalanmaya başladııı :)
çok seviyorum baharı , yazı yarında tatillll süppperrr

onurumuzun yeni dişleri , ceylinimizin yeni ayı kutlu olsunnn...

hicrancım geçmiş olsun bence de çok titizlenmemeye çalış deniz doğduğunda egzama olsun , anlamsız kızarıklıklar ,tuhaf yaralar olsun biz de çok çektik çok titizlendik ... artık bıraktım walla öpüyom kokluyom yalıyom ısırıyom:)

duygucum mevlüdünüzü allah kabul etsin....

Hayırlı cumalar
hicran geçmiş olsun bu arada 7. ayınızda kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
fatma incileriniz hayırlı olsun
duygucum mevlütünüzü allah kabul etsin mekanı cennet olsun

Bu sabah aşılarımızı yaptırdım artık 1 yaşına kadar aşı yok
çok ağladı yavrum daha aşı olmadan başladı ağlamaya böyle yapmazdı halbuki
sağlık ocağında muaynede ettiler mama verme diyorlar kızdım yaa ben çalışıyorum süt yetmiyor ne yediricem çocuğa mecbur mama çorba neyse yiyor aç mı bırakayım mübarek gün kızdırdılar.

herkese hayırlı cumalar olsun. dişsiz, kel ,dönmeyen birileri daha varmış harika. ama biz tombiş değiliz epey yaramazız.5 dk yürütece koydum çiçeği tepeme çekip düşüremedim diye ağıt yapıyor.bu yürüteç ne tehlikeli birşeymiş

naimecim kaç tane aşı yaptılar. niçin mama verme diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…