- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.661
naimecim kaç tane aşı yaptılar. niçin mama verme diyorlar
kızlar esımın abısının oglu burda.. yanımda duruyo bugun... anam ne cok konusuyo sureklı soru soruyo bırseyler anlatıyoo... kafamçokkarıştı
herseyee aa evett cok guzeell hımmmm ne guzel harıka öylemiii demekten gına geldı yaa...:roflol::roflol: suan bıle hala bırseyler soruyoo.. :roflol:
tam soru sorma yaslarında.. oyyy bızımkılerde boyle olacak yandıkk..... -tatlicadiarzu-
Ya bizimkilerde öyle olacaklarda o zaman göreceğiz çocuk nasıl büyütülüyor walla sabır meselesi arkadaşlar....Ben çok sabırsızım 3 kereden sonra çıldırıyorum cevaplarken yandık ozaman..kızlar esımın abısının oglu burda.. yanımda duruyo bugun... anam ne cok konusuyo sureklı soru soruyo bırseyler anlatıyoo... kafamçokkarıştı
herseyee aa evett cok guzeell hımmmm ne guzel harıka öylemiii demekten gına geldı yaa...:roflol::roflol: suan bıle hala bırseyler soruyoo.. :roflol:
tam soru sorma yaslarında.. oyyy bızımkılerde boyle olacak yandıkk..... -tatlicadiarzu-
zeynepcim uyku tulumunu denedin mi ?
belki işe yarar
Bu sabah aşılarımızı yaptırdım artık 1 yaşına kadar aşı yok
çok ağladı yavrum daha aşı olmadan başladı ağlamaya böyle yapmazdı halbuki
sağlık ocağında muaynede ettiler mama verme diyorlar kızdım yaa ben çalışıyorum süt yetmiyor ne yediricem çocuğa mecbur mama çorba neyse yiyor aç mı bırakayım mübarek gün kızdırdılar.
herkese hayırlı cumalar olsun. dişsiz, kel ,dönmeyen birileri daha varmış harika. ama biz tombiş değiliz epey yaramazız.5 dk yürütece koydum çiçeği tepeme çekip düşüremedim diye ağıt yapıyor.bu yürüteç ne tehlikeli birşeymiş
geçmiş olsun kuzucuğa canım ağrısı ateşi olmaz inşAllah...
sağlık ocakları hep aynı demek ki delikafadulden 1 kere götürdüm pnömoko 2. doz için...dr. olan hanım baktı bu çocuk şu kadar kilo doğmuş, şimdi şu kadar kilo..niye bu kadar kilo almış diyo kaydirigubbakcemile3 ben de dedim yalnızca anne sütü veriyorum sengözlerimebaksanab hımmm dedi sustu tabii... ne yapsaydım kilo almasın diye diyete mi soksaydım acaba delikafadulden sen de boşver yaniii onları canım....zaten ek gıda dönemi...çorba da mı verme diyor fisfisfis
hayatım ben doğruya doğru bebeğimkonusunda çok titizim ellerimi devamlı yıkarım artık ellerim egzama olmak üzere nerdeys e ama insanlar nerden geliyor afedersin wc denmi dışarda otobüs minübüstenmi vss aklına hayaline gelebilecek herşey el ve yüzde mevcut olabilir hani onedenle fazla öptürmemek bu dönemde daha iyi bence
sağol mervecim
çorba için bişey demedi ama çalışıyorum süt yetmiyor napıyım mamada vermek zorunda kalıyorum dedim. sadece çorbaylada beslenemez ya çocuk.
naimecim belki ek gıdalara başladı artık mama verme anlamında söylemiştir.
bende çalışıyorum ama hiç mama vermiyoruz.
kahvaltı çorba yoğurt meyve yiyor.sabah akşam da emiyor.
bende mama çok fazla vermiyorum ki bıraktığım sütten içiyor sonra çorba yoğurt meyve gece yatarırkende aptamil veriyorum 120cc o kadar. mamada herobaby kahvaltı veya armutlu gece maması var bazen bunlardan veryorum sürekli değil ama. benim kızdığım nokta bilip bilmeden mama verme buna demeleri sanki çocuk obez
Hayırlı sabahlar arkadaşlar Cumamız mübarek olsun...Duygu başınız sağolsun mekanı cennet olsun Mevlüdünüzü de Allah kabul etsin...
Bizde dün gece çok huysuzduk anormal bişey vermiyorum ama kucaktan inince ağlamaya başlıyor 3 saat falan uyuduk kreşe geldi uyuyor şimdi ya olan bize oluyor...Bacağına örtü değince uyanıyor örtmesen eli ayağı buz oluyor ne yapacağımı şaşırdım ???
boşverrr takma kafana
istisnalar dışında sağlık ocaklarında daha adam gibi bi doktora rastlamadım .... kompleksli oluyolar biraz bilmiş bilmiş konuşuyolar..he he diyip geç bozma moralini.
Günaydın...
HZ.Muhammed ahlakı HZ.süleyman saadeti HZ:Eyübun sabrı HZ.Yusufun güzelliği HZ.Hamzanın cesareti HZ:Ömerin adaleti HZ:Alinin bilgisi
ve 124 bin Peygamberin duası sizlerle olsun.Cumanız mübarek olsun...
Bugün eşimin babasının 10.ölüm yıldönümü onun için evde olmucaz...
Mevlüt olucak kayınvalidemde Allah kabul ederse...Mübarek Cuma günü Rabbim bütün ölmüşlerimizin ruhunu şad etsin mekanını cennet eylesin...İmanımızla göçmeyi hepimize nasip etsin...
NAİMECİM AMAN BU SAĞLIK OCAKLARINDA GENEL DE BÖLE YAPIYOLAR...BENDE BEYKOZ SAĞLIK OCAĞINA GETİRMİŞTİM İLK BAŞTA AŞI İÇİN DOĞRU DÜZGÜN İLGİLENMEDİLER.o yüzden bıraktım orayı şimdi kanlıca sağlık ocağına gidiyoruz orda da tam aksi acayip ilgileniyolar...iyice muayene felan ediyolar.benim hastanem üsküdar da olduğu için her defasında oraya gitmektense en yakın yere gitmeyi tercih ettim çünkü genelde kayınvalidem getiriyor aşıya...o yüzden boşver biraz bilmiş olur ordakiler
Selam herkese;
Zeynep benimki de göğsüme daha çok alıştı, biberonu istemiyo kendini göğsüme doğru çekiyo hep.Kokusunu anlıyor heralde.Sütüm var ama az var.İyice daldıktan sonra anca biberonu verebilirsem veriyom.
Sen kreşe mi götürüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?