- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.681
Bende oldum olası ssk,ddevlet ve sağlık ocaklarını sevmem.Allah düşürmesin hastalık vermesin tabii de.. Annem lifi kopmuştu ameliyat olmuştu sigortada, yatak yoktu ve odaların birine ayılana kadar bıraktılar sadeyeyle. Ayakları uyuşuk hissetmiyor falan , aman ne zordu ya.Çok ağlamıştım, bide oranın reziiliği.Oldum olası sevmem.Zaten doğum taraflarını da hoş anlatmazlar.
Bizim evin yanında ssağlık ocağımız var.Ve geçen güne kadar oraya iyi diyordum ama.
Ayın 6sında aşımızı olduk ama onların da tartıları bozuktu, ayarlamaya çalışıyolardı.oldu dediler, 7500 çıplak çıktı.Geçen aya göre 250 gr almış, tabii doğru hatırlıyorsam.Az almış annesi, çorba ver, yoğurt vr deyip sayıyo...Bende zaten hepsini veriyom yiyiyor da ama çok hareketli ayaklar hiç durmuyo dedim.Zaten tartı da da adam gibi durmadı, bu almaz zaten durmuyo hiç dedi başka bi hmşire de.Ama uyuz ettiler beni.Oldumu tartı eminmisiniz dedim, oldu oldu diyolar...
Evet canım ben bir kreşte idareciyim oğlumda haliyle annesi ile işe geliyor yani kreşe...
kızlar esımın abısının oglu burda.. yanımda duruyo bugun... anam ne cok konusuyo sureklı soru soruyo bırseyler anlatıyoo... kafamçokkarıştı
herseyee aa evett cok guzeell hımmmm ne guzel harıka öylemiii demekten gına geldı yaa...:roflol::roflol: suan bıle hala bırseyler soruyoo.. :roflol:
tam soru sorma yaslarında.. oyyy bızımkılerde boyle olacak yandıkk..... -tatlicadiarzu-
Evet canım ben bir kreşte idareciyim oğlumda haliyle annesi ile işe geliyor yani kreşe...
Allah düşürmesin kimseyi hastanelere
geçen seferde boyunu yanlış ölçtüler bir öncekinde boyu 70di o gün 69 ölçtü ben hatırlatınca utanmadan güldü haa boyu çekmiş o zaman dedi bir daha ölçtü tabi manyak
Herkese GÜNAYDIN şutarafagitti
Hicrancım 7. ayınız kutlu olsun, sağlıklı, hayırlı , uzun bir ömür sürsün inşAllah ceylincik..
geçmiş olsun :teselli:
Duygucum mevlüdünüz Allah kabul etsin..
Onurumuzun ikinci dişi de kolayca çıksın inşAllah...
bizim de alttan bir tanesii belirdi minik bii dişcik şu anda :sm_cool: sağlıkla çıkartırlar inşAllah tüm bebişlerimiz dişlerini...
nice sağlıklı mutlu huzurlu nice aylara yıllara:asigim:
hicrancım ceyliniziminde 7,ayı kutlu mutlu olsunnn.....a.s.
Hayırlı cumalar
hicran geçmiş olsun bu arada 7. ayınızda kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
fatma incileriniz hayırlı olsun
duygucum mevlütünüzü allah kabul etsin mekanı cennet olsun
Bu sabah aşılarımızı yaptırdım artık 1 yaşına kadar aşı yok
çok ağladı yavrum daha aşı olmadan başladı ağlamaya böyle yapmazdı halbuki
sağlık ocağında muaynede ettiler mama verme diyorlar kızdım yaa ben çalışıyorum süt yetmiyor ne yediricem çocuğa mecbur mama çorba neyse yiyor aç mı bırakayım mübarek gün kızdırdılar.
benim parmağım egzama oldu canım önce biri daha sonra başka biri deli gibi el yıkıyorum :) eymen mikrop kapmasın derken ben hasta oldum:)
SELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dediheee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
bu arada gelişimimiz iyiymiş maşallah
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
SELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dediheee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
bizimde bugün aşımız vardı pnömokok çokta ağladı yavrum yaaaa zor tuttuk aşı vurulması için kıpır kıpırdıı:dance:
kızlar istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz sizin gittiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?