Doğum yapmış olan anneler buraya....

Allah düşürmesin kimseyi hastanelere
geçen seferde boyunu yanlış ölçtüler bir öncekinde boyu 70di o gün 69 ölçtü ben hatırlatınca utanmadan güldü haa boyu çekmiş o zaman dedi bir daha ölçtü tabi manyak

:roflol::roflol::roflol:

naimecim ben de muzdaribim bu sağlık ocaklarından benim bebiş de çekiyo ara sıra. doğru düzgün bi ölçme aletleri bile yok mezurayla falan ölçüveriyorlar.tartılar da öyle nasıl güvenirsen güven artık

asliii // aslı
arzuercan // Arzu
aytege // Ayten
ayşe&serkan // ayşenur
Betuly // Betül
bilen // ? yeni
bride // Seda
Derya // Derya
Delikız // Fatma
Dream81 // Gülşah
duyguege // Duygu
güldenm // Gülden
fatihderya // Derya
Gundogdus// Selma
gozde0120 // Gözde
gnydn64 // Serap
Juniorprof // Elif yeni
Karçİçek // Saliha
mavili_06 // Emel
MinikAnniş // merve
mommy // Gül
muscan24 // Canan
müjdes // Müjde
nunuu // nuray
nurdan52 // Nurdan
PAPATYAM // hicran
patik // Umut
Sayra // ?
seren // Seren
Sweet curse / halime
Zeynep_67 // Zeynep

her nekadar çok sık giremesemde en başından buyana bende varım hergünü okuyorum genelde ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum

SELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dedi heee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
bu arada gelişimimiz iyiymiş maşallah

kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm

teşekkürler canım allah razı olsuna.s.

bizimde bugün aşımız vardı pnömokok çokta ağladı yavrum yaaaa zor tuttuk aşı vurulması için kıpır kıpırdıı:dance:

geçmiş olsun bugün bizimde aşı günümüzdü ama izin alamadığım için haftaya kaldı.

maaşallah canım,
çok iyi boyu kilosu
bak üzülüyosun yemiyo falan diye ama maaşallah çok iyi.
kızarıklarda geçer üzme kendini

bizimde bugün aşımız vardı pnömokok çokta ağladı yavrum yaaaa zor tuttuk aşı vurulması için kıpır kıpırdıı:dance:

canım geçmiş olsun
maşallah boyuda kilosuda çok iyi

artık anlıyorlar canlarının yanacaklarını o yüzden çok ağlıyorlar heralde.
mama ile yoğurt nasıl mayalanıyor?

kızlar istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz sizin gittiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?

sen nerde oturuyorsun canımmm semt neresiii avcılarda atai bey var çocuk dr ben internationala götürüyordum ceylini 3 aydır burdayız gayet memnunum komşum çocuğunu götürüyordu gelişme bozukluğu vardı onun kızında maşallah kız hem kilo hem boy attı kendine geldi bende ondan öğrendim bu dr jineped kliniği adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…