- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.701
Evet canım ben bir kreşte idareciyim oğlumda haliyle annesi ile işe geliyor yani kreşe...
sen nerde oturuyorsun canımmm semt neresiii avcılarda atai bey var çocuk dr ben internationala götürüyordum ceylini 3 aydır burdayız gayet memnunum komşum çocuğunu götürüyordu gelişme bozukluğu vardı onun kızında maşallah kız hem kilo hem boy attı kendine geldi bende ondan öğrendim bu dr jineped kliniği adı
maaşallah canım,
çok iyi boyu kilosu
bak üzülüyosun yemiyo falan diye ama maaşallah çok iyi.
kızarıklarda geçer üzme kendini
canım geçmiş olsun
maşallah boyuda kilosuda çok iyi
artık anlıyorlar canlarının yanacaklarını o yüzden çok ağlıyorlar heralde.
mama ile yoğurt nasıl mayalanıyor?
canan arayamadım seni,benım tlf eşimde,gelsin arıycam.yapılmadı gitti şu telefonu,neyse...
hicran sen ceyline zayıf diyordun sanki,maşallah bak.mert 7.900 falandır anca...
yarın kalabalık oluruz inşallah,yani gelemem diyenler gelir umarım
sağol canımm ben şimdi zeytinburnundayım ama 1-2 aya taşınıcam kağıthane tarafına avcılar çok uzak kalır önerin için teşekkürler
Oh masalllah canım cok sevındım bak ne guzelmıs gelısımı...SELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dediheee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
bu arada gelişimimiz iyiymiş maşallah
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
asliii // aslı
her nekadar çok sık giremesemde en başından buyana bende varım hergünü okuyorum genelde ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum
canan arayamadım seni,benım tlf eşimde,gelsin arıycam.yapılmadı gitti şu telefonu,neyse...
hicran sen ceyline zayıf diyordun sanki,maşallah bak.mert 7.900 falandır anca...
yarın kalabalık oluruz inşallah,yani gelemem diyenler gelir umarım
100 ml mama hazırlayıp yoğurtla mayılıyorsun canım Naime...
Süt yerine yoğurt kullanıyorsun Hicran ceylin in 7 ayı kutlu olsun Allah sağlık sıhhat versin..
hepimize hayırlı cumalar kıslar..:hooray:
duygu canım allah kabul etsin mevlüdünüzü...:Saruboceq:
hicrancım öncelikle geçmiş olsun kızına..ve bıcırığın 7 .ayı hayırlı olsun sağlıklı geçirsin inşallah:teytey:
fatma bebişinin dişide hayırlı olsun bizimkide bayağı göründü artık eline bişey verdiğin zaman koparabiliyo muzur oğlum..naniknanik
ya kıslar dün akşam dedim ki hani sizlerde erken uyutuyosunuz ya bebiklerisengözlerimebaksanab
9 gibi falan bizimki normalde 10.30 da uyur..bende dün 9 da uyuttum amaki ne uyutma ne uyutma:bbo:
iyi uyudu dedim derin derin uyuyodu birden bi kalktı püff saat 11 emziriyim uyur dedim amaaa nerdeee-tatlicadiarzu-
yok anacım uyumuyoo bu tam gece 1.5 a kadar deddeee baabaaa diye diye geçirdik.. delikafaduldenne yaptıysak uyumadı geri salladık ayagımızda battaniyede cııık uyumadıı sıpaaa halbuki gündüzde yarım saat zor uyuduu kafamçokkarıştıanca olan benim kollara oldu ve sinirden patladıım galib gelcem dedim ama malesef o beni yendiii...lülülülülülüanca eşimden çıkarıyom hırsımıı napiimm yoksa patliicem olan kocişime oluyoo.:asigim:.uff inş..bi düzene oturturuz zamanla inşaaallah:Saruboceq:
normal formül mamayı hazırlayıp yoğurt ile mayalayıp accık dışarıda sonra buzdolabında 4 saat bekletiyon sonra veriyon çocuğa yğurt niyetine yaniiimirmirmirmir
100 ml mama hazırlayıp yoğurtla mayılıyorsun canım Naime...
Süt yerine yoğurt kullanıyorsun Hicran ceylin in 7 ayı kutlu olsun Allah sağlık sıhhat versin..
hepimize hayırlı cumalar kıslar..:hooray:
duygu canım allah kabul etsin mevlüdünüzü...:Saruboceq:
hicrancım öncelikle geçmiş olsun kızına..ve bıcırığın 7 .ayı hayırlı olsun sağlıklı geçirsin inşallah:teytey:
fatma bebişinin dişide hayırlı olsun bizimkide bayağı göründü artık eline bişey verdiğin zaman koparabiliyo muzur oğlum..naniknanik
ya kıslar dün akşam dedim ki hani sizlerde erken uyutuyosunuz ya bebiklerisengözlerimebaksanab
9 gibi falan bizimki normalde 10.30 da uyur..bende dün 9 da uyuttum amaki ne uyutma ne uyutma:bbo:
iyi uyudu dedim derin derin uyuyodu birden bi kalktı püff saat 11 emziriyim uyur dedim amaaa nerdeee-tatlicadiarzu-
yok anacım uyumuyoo bu tam gece 1.5 a kadar deddeee baabaaa diye diye geçirdik.. delikafaduldenne yaptıysak uyumadı geri salladık ayagımızda battaniyede cııık uyumadıı sıpaaa halbuki gündüzde yarım saat zor uyuduu kafamçokkarıştıanca olan benim kollara oldu ve sinirden patladıım galib gelcem dedim ama malesef o beni yendiii...lülülülülülüanca eşimden çıkarıyom hırsımıı napiimm yoksa patliicem olan kocişime oluyoo.:asigim:.uff inş..bi düzene oturturuz zamanla inşaaallah:Saruboceq:
SELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dediheee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
SELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dediheee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
en buyuk kafalı bebek benimki heralde daha gecen ay 47 cm di patates kafa oldu kızım benimmm .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?