- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.721
bal kızımın resmini koyayım dedim kendisi cıldırıyodu hafiften .))
ama buyuk koymayı beceremedimmm
benim kızda patates kafa bugün ölçtüler 47 cm :roflol:
çılgın kızz pek datlu maşallah benim kız gibi sarı kafa :))
gecmıyo kafasından tshırtlerı fln nolcak bılmıorum .)))))
müjdeeeeeeeeee patates kafan çok tatalı maşallahhhhh daha önce niye göstermedin annesi tü tü tü maşallahhhhhh
maşallah annesi o küçük meleğe. darısı da bize inşallahSELAM KIZLAR BEN geldim dr dan geliyoruz tahliller yapıldı alerjikte olabilir bu kızarıklıklar dedi sadece yüz ve çevresi var zaten oda exkipal diye bir losyon verid onu sür dedi birde damla verdi içirmek için gece mamamızı iptal etti muz yumurta yasak dedi bisküviyide kes dediii kıza yoğurt vermiyon dimi dediheee ama arada veriyom dedimm mama ile yoğurt mayala öle ver dedi 8 aydan sonra babymix vericen dedi mide ilaçlarımıza devam edicez dedi ilaca rağmen kusmalar devam eder veya çoğalırsa habrim olsun dedi geçen hafta 2 defa fışkırarak kusmuştu ama ilacını vermemiştik dedim onu sayma ohalde dedi kızarıklıklar geçmedi hala ama renkleri soldu sanki pembe kum serpmişler çocuğumun yüzüne ensesine kulak arkalarına
bu arada gelişimimiz iyiymiş maşallah
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
oyyyy müjdeee allaım maşşallhhh pek güzel bebe hiç görmedik yaaaaaaaa
maşaAllah Serra'ya annesi çok tatlı
bizim için de öp olur mu Şeniz
Ohhh maşallah müjde.Gözleri çok güzel keratanın. Bende renkli gözlüyüm ama bizimki babaya çekti gözlerden.
Müjde ne kadar tatlıymıs masallahhh sımdı ıkıncı tatlılıkta gelıyor sen nasıl doyacan bunlara...
Allahım nazardan korusun ıns...
Hicran geçmiş olsun canım. İnşşalllah çabucak atlatır. Ayy nerden oluyolar bu alerjileri ya...
Bu arada ben sütaşın babymix olan yoğurtlarından veriyom hep. Sana doktor sade olan var, onu önerdi heralde Ben orman meyveli,şeftali,kayısı olanlardan hep alııp veriyom.
Maşallah kilosu da iyiymiş.
bal kızımın resmini koyayım dedim kendisi cıldırıyodu hafiften .))
ama buyuk koymayı beceremedimmm
kızlarr bu da bebemin 4,5 aylıkken halii simdi o kadar masum bakmıyo tabii .))
h-----------------G
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?