Doğum yapmış olan anneler buraya....

hepinize dileklerinizden dolayı tekrar teşekkür ederim arkadaşlar atladığım mesaj varsa affola gidip geliyom nevrim döndü accıkkkk neyse ben gidem ceylinin mamasını hazırlıyımmm

Kızlarrrrr telefon veya adsl üzerinden bağlananlarrr modemi açıp kapatınca ip adresi yani pc kimliği değişiyor anladınız siz onuuuu bez yarışmasııı:roflol::roflol::roflol:

maşallah canım
sağlıkla büyüsün inşallah

evet güzelim gerçektente öyle inad ya sanki :mymeka:bana gece gece sabır çektiim ölee yaa
ay ben hala deniyorum canım ya ayağımda kucamdaa ama illa keyfii gelcek her uyuma saatii bi olayy:bbo: napcm bölee bilmiyom.. ne güsel ya senin ki atınca beşiğine uyuyosaa benimki kendini ağlamaktan paralar yine uyumass sıpaa..:mymeka: ee bende bakiioomm diom ağlaya ağlaya belki uyur ama yok sonuna kadar ağlar..kaydirigubbakcemile3 aayy iştee ben öllee oldum valla
sinilerim bozuldu.. yorgunluktan bitap düşüyorum..-tatlicadiarzu-bi yaz gelmeden alıştırabilsem ama nerdeee inadla dewam edicem inş..uyur zamanında ve yanımada uyumadann inşallaaah..

Mrblar Herkesea.s.
Bizde dışarı çıkmıştık yeni geldik..gamyoncuiremsu
1-2 haftadır hemen hemen hergün dışarı çıkıyorduk ama hala hava beni çarpıyor baş ağrısıyla geri dönüyorum...
Bir kış boyunca eve kapandığımız için bünye kaldırmıyor herhaldefisfisfis

Hicran canım avcılarda bir dr.dasn bahsetmişsin nerde? ben kafama göre dr. bulamadım hala...Özel muayenehanesimi var? yokso hastane dr.umu? ben erdal beye götürüyordum,belki duymuşsundur ama memnun kalmadım...
Bu arada ceyline maşallah hep böyle devam eder inşallah..

Müjdes Maşallah çok tatlıı yavrun...
Duygu Allah kabul etsin mevlüdünüzü...
Hicran ıp numarası değişmez diye biliyordum ben, kafam karıştı:bbo:
Betül yine ismin yok benimmklava:küstümlaelaelaelaelaesırnaşık şey

Ya oğlumu severken dişlerimi çok sıkıyorumm farkında olmadann sonra diş ağrısı çekiyorum,birde emzirdiğim için herhalde bayağı güçsüzleşti..Dişlerini sıkan varmı benim gibi:bbo:
Bu arada ablam 4 aylık hamile yazmıştım buraya gerçi...
Cinsiyetini öğrenmeyecekmiş o kadar ısrarlarımıza rağmenn işe yaramadı..
Dr.a ben ve eniştem o kadar dil döktük,hasta istemeden söyleyemem hasta hakları var diyoo deli oldummm:mymeka:

Son düzenleme:
Benimde ellerim çok kötü ,habire yıkamaktan.Zaten ellerimi eskiden de çok yıkardım.
Hamilelikte ise deli gibi yıkıyodum.Hatta cifin çamaşır sulusu var.Buraya da bi ara yazmıştım, onu çok seviyodum hamileyken deli gibi lavabo ovuyodumdelikafadulden
Şimdi ise habire yıkamadan çok çatlıyo. bi sıcak bi soğuk sudan. Krem sürsem de az sonra yine yıkıyorum fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…