- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.761
bizde sebamed kullanıyoduk, bulamadık diye geçen sefer nivea aldık.ama sebamed gerçekten çok güzel hiç bişeye değişmem.
hepinize dileklerinizden dolayı tekrar teşekkür ederim arkadaşlar atladığım mesaj varsa affola gidip geliyom nevrim döndü accıkkkk neyse ben gidem ceylinin mamasını hazırlıyımmm
allah iyiligini versiiinnnn iyiki bisey olmamıs hamileyken canım yaaa cok komik amaa :roflol:Benimde ellerim çok kötü ,habire yıkamaktan.Zaten ellerimi eskiden de çok yıkardım.
Hamilelikte ise deli gibi yıkıyodum.Hatta cifin çamaşır sulusu var.Buraya da bi ara yazmıştım, onu çok seviyodum hamileyken deli gibi lavabo ovuyodumdelikafadulden
Şimdi ise habire yıkamadan çok çatlıyo. bi sıcak bi soğuk sudan. Krem sürsem de az sonra yine yıkıyorum fayda etmiyor
canım maşallah kilosuda boyuda iyi kilosu bizimkiyle aynı ama boyu 68 cm son ayda hiç uzamaması garip geldi bana önceki ayda aynıydı neyse Allah hep sağlık versin ceyline inşallah
Kızlarrrrr telefon veya adsl üzerinden bağlananlarrr modemi açıp kapatınca ip adresi yani pc kimliği değişiyor anladınız siz onuuuu bez yarışmasııı:roflol::roflol::roflol:
Canım geçen ay yada bu ay yanlış ölçmüş olabilirler...
Bizde de olmuştu çünkü..Yaramazlar bir dakika durmuyorlar ki...
Nuraycımm ne zaman girsem yoksunn...
1617de resmimizi alıntı yapmışsın silermisin canım:içelim:
allah iyiligini versiiinnnn iyiki bisey olmamıs hamileyken canım yaaa cok komik amaa :roflol:
bende diyom bu mürekkep balığı ne kadar umuta benziyiii kaydirigubbakcemile3
kızlar hayırlı akşamlar size bi sorum olacak bi yarımsaat önce hafif bi kanamam oldu ama kan pırtısı yok sancı yok çok merak ediyorum acil yardımcı olursanız çok memnun olurum
canım ayaklarını kaldır yat bence birde doktorunu ara..panik yapma gecmis olsun cok..
kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab..........HİCRAN kurban siye diyem..nirdesen....valla benım doktor large insan..yogurt verebılırsın demişti..sütten farklıymış..neblim ben.......ooyoy....gece ne verıcez bunlara mama vermessek..bide mamayı deiştirmelimi acaba..şu lıght gbi olanlardanmı almalı...ar sadece reflu gbı sındırım sorunları ıcındi deilmi..aslında nappmalı bılemıyorum..sana dedıklerınden sonra yıne kafam karıştı..en ııyısı ben başka dr a giidimbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?