Doğum yapmış olan anneler buraya....

hepinize dileklerinizden dolayı tekrar teşekkür ederim arkadaşlar atladığım mesaj varsa affola gidip geliyom nevrim döndü accıkkkk neyse ben gidem ceylinin mamasını hazırlıyımmm

canım maşallah kilosuda boyuda iyi kilosu bizimkiyle aynı ama boyu 68 cm son ayda hiç uzamaması garip geldi bana önceki ayda aynıydı neyse Allah hep sağlık versin ceyline inşallah

Kızlar titizlik güzel bir şey ama takıntıya dönüştürmeyin....
Size yarardan çok zarar getirmeye başlamış..
Bende dikkat ediyorum ama biraz bağışıklık kazanmalarıda gerekiyor...

allah iyiligini versiiinnnn iyiki bisey olmamıs hamileyken canım yaaa cok komik amaa :roflol:

canım maşallah kilosuda boyuda iyi kilosu bizimkiyle aynı ama boyu 68 cm son ayda hiç uzamaması garip geldi bana önceki ayda aynıydı neyse Allah hep sağlık versin ceyline inşallah

Canım geçen ay yada bu ay yanlış ölçmüş olabilirler...
Bizde de olmuştu çünkü..Yaramazlar bir dakika durmuyorlar ki...

Kızlarrrrr telefon veya adsl üzerinden bağlananlarrr modemi açıp kapatınca ip adresi yani pc kimliği değişiyor anladınız siz onuuuu bez yarışmasııı:roflol::roflol::roflol:

canım ben gecen yapamadım bi turluu
beceremedimm mirmirmirmir
adresini versene yinee

Canım geçen ay yada bu ay yanlış ölçmüş olabilirler...
Bizde de olmuştu çünkü..Yaramazlar bir dakika durmuyorlar ki...

ben bi kere farklı doktora goturmustum ordakı becerıksız hemsıreler oyle bı boyunu olctulerki bi onceki aya gore 2cm kısalmıstı... sonra keni doktoruna goturunce rahatladık .))))

allah iyiligini versiiinnnn iyiki bisey olmamıs hamileyken canım yaaa cok komik amaa :roflol:

Öyle valla. cifi çok seviyom.delikafadulden
Bizimkine de geçmiş galiba biraz.. Duru da hiç altı pis kalsın istemiyo.Zaaten anlıyom kaka yaparken, ardından da hemen başlıyo mıyklamaya, temizleyeyim diyedelikafadulden

Çamaşır sulu dediysem öyle çamaşır suyu gibi çok ağır kokmuyodu.Zararlı değildi

Kızlar biz bitazdan çıkacağız, babamızı bekliyoz. Benim annemle babam kırklarelinde şu an.Benim babam oralı orada da bi evimiz var.Gidip geliyolar.
Babam da kalp çıkmıştı testleri var, buraya getirip salı günü doktora götüreceğiz.Eşim kursa gitmem gideriz onları almaya dedi.İnşallah sonra gitmedi diye laf etmez.Program değişti ,gelince yola çıkacağız.Haftasonu yokuz yani.
Kendinize ii bakın
gelene kadar buradayım ,yazarım arada:teytey:

selam kızlar..anamdayım..şifremı unuttum..eski nikimle kayıtlıyım bu bıgısayarda..buyuzden bendenız PATİK bugunluk murekkepbalı olarak karşınızdayım..geçmişe şöylece bı baktım.....HİCRAN neden gece mamasını kestı..ne verıceksın gece...ceylının reflusu var sanırım ve oda alerjık bunyelı oldgundan olabılır..ben sana dha gecengun bıskuıye dıkkat et yumurta var demiştim....geçmiş olsun..ama ben yogurt verıyorum babymıx..bende kesiim barii(

bende diyom bu mürekkep balığı ne kadar umuta benziyiii kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab..........HİCRAN kurban siye diyem..nirdesen....valla benım doktor large insan..yogurt verebılırsın demişti..sütten farklıymış..neblim ben.......ooyoy....gece ne verıcez bunlara mama vermessek..bide mamayı deiştirmelimi acaba..şu lıght gbi olanlardanmı almalı...ar sadece reflu gbı sındırım sorunları ıcındi deilmi..aslında nappmalı bılemıyorum..sana dedıklerınden sonra yıne kafam karıştı..en ııyısı ben başka dr a giidimbenneyaptımki

kızlar hayırlı akşamlar size bi sorum olacak bi yarımsaat önce hafif bi kanamam oldu ama kan pırtısı yok sancı yok çok merak ediyorum acil yardımcı olursanız çok memnun olurum

kızlar hayırlı akşamlar size bi sorum olacak bi yarımsaat önce hafif bi kanamam oldu ama kan pırtısı yok sancı yok çok merak ediyorum acil yardımcı olursanız çok memnun olurum

canım ayaklarını kaldır yat bence birde doktorunu ara..panik yapma gecmis olsun cok..

canım pediatri portalında bi doktor var alerjik hastalıklar uzmanıymış adı
Doç.Dr. Sami ÖZTÜRK
allerji allerjik allergy sitesi
samiozturkiz@hotmail.com
araştır bi istersen yada pediatri portalı sitesinden merak ettiklerini sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…