- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.781
İyi akşamlar kızlar..Biz mevlütümüz yaptık geldik allah kabul etsin...
Biraz geçmişe bakayım dedim
Hicrancım geçmiş olsun ama bende çok öptürüyorum kendimde çok öpüyorum pek bu konuda hassas değilim yani..Tabiki aileden kişilere..Eşim ben babannesi amcası falan..
Allah korusun yavrularımızı...
Amin canlarıma.s.
Amin canımcım
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm [/QUOTE]
Geçmiş olsun canım ama mutlaka bir doktora görünmelisin bence.Allah korusun
Biraz geçmişe bakayım dedim
selam kızalrrr off bisürü şey yazdım net gitti sinir oldum yaa şimdi neyse baştan alayımmm ceylinin sabahta yüzünde kızarıklık vardı çokta huysuzdu demiştim ya kızarıklıklar artı iyice saat 10 da bi baktım çocuğun yüzü hep sivilce gibi kırmızı kırmızı hemen eşime söledim burda acıbademe gittik acile alerji sandım ama değil dedi dr zaten farklı bişii de vermemiştim bu ara ama 1 haftadır muz vermemiştim ondanmıydı diyede korkmadım değil hani neyse dr dediki çocuk mikrop kapmış zaten yüzü dışında vücutta bişii yoktu ufak daha bebekler öle şapur şupur öpülmez dışardan gelen kişiler dezenfekte olmadan çocuğa dokunmasın ellerini yıkasın vss dedi aslında dikkat ediyom zatii ama işte annemlere kardeşlerime gidince vss akrabalar yalap şap öpüyorlar ikazlarıma rağmen hatta kızıyom diye gizliden öpüp duruyorlar çocuğu hele tuba büyük kızım okuldan gelince bazen hemen kapıdan girince dalıyor çocuğun yanaklarına offfffffffff bi taraftan eşime kızıyom oda yapıyor arada öle gelince el yüz yıkamadan alıyor çocuğu yakaladım birkaç kere bide hastanede girdik birbirimize sen yaptın ben yaptım vss diyee dr bir solüsyon verdi sürün çocuğun yüzüne bide yıkayındevamlı ılık su ile diyor e onu da yapıyom zatii hatta gün içinde 2-3 kez yıkıyorum bazenn şimdi babası ile oturuyor minik kuşum sanırım uyumaz bu gece
yarında aşımız var kontrolümüzde bakalım bizim dr ne diyecek offff offfffffffffff
Hicrancım geçmiş olsun ama bende çok öptürüyorum kendimde çok öpüyorum pek bu konuda hassas değilim yani..Tabiki aileden kişilere..Eşim ben babannesi amcası falan..
Allah korusun yavrularımızı...
canım allah rahmet eylesin, allah kabul etsin mevlüdünüzü.
GÜNAYDINLARR hayırlı cumalar duygucum Allah kabul etsin...
allah kabul etsin canım
Amin canlarıma.s.
BU ARADA KIZLAR YAŞADIĞIMIZ SIKINTILI GECEDEN SONRA UNUTMUŞUM NERDEYSE BİZ 7 AYLIK OLDUK BU GÜNNN
Amin canımHerkese GÜNAYDIN şutarafagitti
Hicrancım 7. ayınız kutlu olsun, sağlıklı, hayırlı , uzun bir ömür sürsün inşAllah ceylincik..
geçmiş olsun :teselli:
Duygucum mevlüdünüz Allah kabul etsin..
Onurumuzun ikinci dişi de kolayca çıksın inşAllah...
bizim de alttan bir tanesii belirdi minik bii dişcik şu anda :sm_cool: sağlıkla çıkartırlar inşAllah tüm bebişlerimiz dişlerini...
Amin canım...a.s.Hayırlı sabahlar arkadaşlar Cumamız mübarek olsun...Duygu başınız sağolsun mekanı cennet olsun Mevlüdünüzü de Allah kabul etsin...
Bizde dün gece çok huysuzduk anormal bişey vermiyorum ama kucaktan inince ağlamaya başlıyor 3 saat falan uyuduk kreşe geldi uyuyor şimdi ya olan bize oluyor...Bacağına örtü değince uyanıyor örtmesen eli ayağı buz oluyor ne yapacağımı şaşırdım ???
İpek köftesşi çok tatlı annesi öyle deme:1hug:bizdeeeeee
dişsiz, kel, tombik, dönmeyen, kucakçı bi bebeyiz
emme çok mutluyuz
kendimizle barışığızkaydirigubbakcemile2
heyooo bugün cuma ,hava güzel kuşlar ötüyor ağaçlar çiçek açıyor , heryer papatyalanmaya başladııı :)
çok seviyorum baharı , yazı yarında tatillll süppperrr
onurumuzun yeni dişleri , ceylinimizin yeni ayı kutlu olsunnn...
hicrancım geçmiş olsun bence de çok titizlenmemeye çalış deniz doğduğunda egzama olsun , anlamsız kızarıklıklar ,tuhaf yaralar olsun biz de çok çektik çok titizlendik ... artık bıraktım walla öpüyom kokluyom yalıyom ısırıyom:)
duygucum mevlüdünüzü allah kabul etsin....
Amin canımcım
Hayırlı cumalar
hicran geçmiş olsun bu arada 7. ayınızda kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
fatma incileriniz hayırlı olsun
duygucum mevlütünüzü allah kabul etsin mekanı cennet olsun
a.s.Canım saol, herkese hayırlı cumalar..
Allah kabul etsin mevlidinizi canım.
kilo 8,700
boy 71 cm
baş çevremiz 44 cm
sabır taşı olmak lazım demi Salihacım insan bazen gerçekten çok zorlanıyor:bbo:hepimize hayırlı cumalar kıslar..:hooray:
duygu canım allah kabul etsin mevlüdünüzü...:Saruboceq:
hicrancım öncelikle geçmiş olsun kızına..ve bıcırığın 7 .ayı hayırlı olsun sağlıklı geçirsin inşallah:teytey:
fatma bebişinin dişide hayırlı olsun bizimkide bayağı göründü artık eline bişey verdiğin zaman koparabiliyo muzur oğlum..naniknanik
ya kıslar dün akşam dedim ki hani sizlerde erken uyutuyosunuz ya bebiklerisengözlerimebaksanab
9 gibi falan bizimki normalde 10.30 da uyur..bende dün 9 da uyuttum amaki ne uyutma ne uyutma:bbo:
iyi uyudu dedim derin derin uyuyodu birden bi kalktı püff saat 11 emziriyim uyur dedim amaaa nerdeee-tatlicadiarzu-
yok anacım uyumuyoo bu tam gece 1.5 a kadar deddeee baabaaa diye diye geçirdik.. delikafaduldenne yaptıysak uyumadı geri salladık ayagımızda battaniyede cııık uyumadıı sıpaaa halbuki gündüzde yarım saat zor uyuduu kafamçokkarıştıanca olan benim kollara oldu ve sinirden patladıım galib gelcem dedim ama malesef o beni yendiii...lülülülülülüanca eşimden çıkarıyom hırsımıı napiimm yoksa patliicem olan kocişime oluyoo.:asigim:.uff inş..bi düzene oturturuz zamanla inşaaallah:Saruboceq:
kayısılı şeftalilidemi varmış:1shok:ay ben sadece elmalısını gördüm:bbo:Hicran geçmiş olsun canım. İnşşalllah çabucak atlatır. Ayy nerden oluyolar bu alerjileri ya...
Bu arada ben sütaşın babymix olan yoğurtlarından veriyom hep. Sana doktor sade olan var, onu önerdi heralde Ben orman meyveli,şeftali,kayısı olanlardan hep alııp veriyom.
Maşallah kilosu da iyiymiş.
eda tebrik ederim ablanı sağlıkla kucağına alır inşalaaha.s.Mrblar Herkesea.s.
Bizde dışarı çıkmıştık yeni geldik..gamyoncuiremsu
1-2 haftadır hemen hemen hergün dışarı çıkıyorduk ama hala hava beni çarpıyor baş ağrısıyla geri dönüyorum...
Bir kış boyunca eve kapandığımız için bünye kaldırmıyor herhaldefisfisfis
Hicran canım avcılarda bir dr.dasn bahsetmişsin nerde? ben kafama göre dr. bulamadım hala...Özel muayenehanesimi var? yokso hastane dr.umu? ben erdal beye götürüyordum,belki duymuşsundur ama memnun kalmadım...
Bu arada ceyline maşallah hep böyle devam eder inşallah..
Müjdes Maşallah çok tatlıı yavrun...
Duygu Allah kabul etsin mevlüdünüzü...
Hicran ıp numarası değişmez diye biliyordum ben, kafam karıştı:bbo:
Betül yine ismin yok benimmklava:küstümlaelaelaelaelaesırnaşık şey
Ya oğlumu severken dişlerimi çok sıkıyorumm farkında olmadann sonra diş ağrısı çekiyorum,birde emzirdiğim için herhalde bayağı güçsüzleşti..Dişlerini sıkan varmı benim gibi:bbo:
Bu arada ablam 4 aylık hamile yazmıştım buraya gerçi...
Cinsiyetini öğrenmeyecekmiş o kadar ısrarlarımıza rağmenn işe yaramadı..
Dr.a ben ve eniştem o kadar dil döktük,hasta istemeden söyleyemem hasta hakları var diyoo deli oldummm:mymeka:
nivea güzel sebamed dalin hepsini kullandım memnun kaldım bendekaydirigubbakcemile5bende çok memnunum
doğduğundan beri kullanıyoz hiç pişik olmadı
a.sbencede...Kızlar titizlik güzel bir şey ama takıntıya dönüştürmeyin....
Size yarardan çok zarar getirmeye başlamış..
Bende dikkat ediyorum ama biraz bağışıklık kazanmalarıda gerekiyor...
geçmiş olsun babana canımKızlar biz bitazdan çıkacağız, babamızı bekliyoz. Benim annemle babam kırklarelinde şu an.Benim babam oralı orada da bi evimiz var.Gidip geliyolar.
Babam da kalp çıkmıştı testleri var, buraya getirip salı günü doktora götüreceğiz.Eşim kursa gitmem gideriz onları almaya dedi.İnşallah sonra gitmedi diye laf etmez.Program değişti ,gelince yola çıkacağız.Haftasonu yokuz yani.
Kendinize ii bakın
gelene kadar buradayım ,yazarım arada:teytey:
neden kescen yogurdu canım:uhm:selam kızlar..anamdayım..şifremı unuttum..eski nikimle kayıtlıyım bu bıgısayarda..buyuzden bendenız PATİK bugunluk murekkepbalı olarak karşınızdayım..geçmişe şöylece bı baktım.....HİCRAN neden gece mamasını kestı..ne verıceksın gece...ceylının reflusu var sanırım ve oda alerjık bunyelı oldgundan olabılır..ben sana dha gecengun bıskuıye dıkkat et yumurta var demiştim....geçmiş olsun..ama ben yogurt verıyorum babymıx..bende kesiim barii(
kızlar hayırlı akşamlar size bi sorum olacak bi yarımsaat önce hafif bi kanamam oldu ama kan pırtısı yok sancı yok çok merak ediyorum acil yardımcı olursanız çok memnun olurum
Geçmiş olsun canım ama mutlaka bir doktora görünmelisin bence.Allah korusun