Doğum yapmış olan anneler buraya....

psikolojik delüüü ler ve 10 yıl çocuğunu arayıp sormayan çocuğum var diye içi sızlamayanlar yaparlar bacum neyse boşverrrr öle filmi seyredince içim burkuldu birazz işte içimi döktüm sizee sizi de üzdüm kusura bakmayın emi canlarım

Son düzenleme:
üfffff çok zormuş canım yaa
allah şimdiki mutluluğunu bozmasın canım benim

sağol canımm allah razı olsunn
bide hani izledinizmi bilmem anne yüreği işte 2.kaçırmasında da o ismi lazım değil şerr...sizzz kızım anneme gitçem diye ağlayıp huysuzlandığı için kaldıki kızım daha 4 yaşındaydı kızı hırpalamıştı hırpalarkende hani kollarını tutup sarsarsınya öle kafayı duvara çarpmıştı kız fenalaşınca ne yapacağını şaşırmıştı getirip 9-10 gibiydi saat eve 50-100 mt yakına bırakmış sen git demiş gecenin o saatinde tomografilerle vss uğraştım tüm gece birde rapor almıştım ama mahkemede kullanmadım kızım yarın öbürgün bunları görmesin bilmesin unutur demiştim ama nafile gün gibi hatırlıyor minicik bir yavrunun beyninde ne gibi yer etmişti artık düşünün şu an 15 yaşında ama herşeyi hatırlıyorr o nedenle çocuklarımıza bazen kızıp bağırıp çağırabiliriz ama onlrı incitmeden kırmadan hareket etmek lazım herzaman off neyse ben neden uzattım ki bu konuyu genee ne filmmiş yaa benmi çok duygusallaştım ne yoksammm

aman amann deprem demeyin çağırmayın felaketi yawwwwwwwwwwww allah korusunn

canım demekki içinde yer etmiş seninde içini döktün işte
bizimle paylaştın saol canım güvenin için
allah kötüye düşürmesin.

ayy canım benim yerim ben onun sarı kafasını.şeker yaa.maşllh..koy da bakarız nasıl olmuş kuşş kafaa.

gelcem canım gelcem inşallah eşim getirecek ama bakalım kaç gibi sizde olucak diğerleriii hem kimler olucak kızzz ben fazla kalamicam ama

hicrancım valla ben saat vermedim..istedikleri saatte gelebikirler.mesala biz uyurkene saat 7 de dermişimm-tatlicadiarzu-..sen gel de kaç ta gelirsen gel..azucuk ta olsa görelim..seni ceylini.muhabbett edelim..dedikodu yapalım-tatlicadiarzu-)):tomato:canım hiç farketmez.işiniz bitince gelin işte.ben emelee fazla geç kalmayın dedim..tamam dedi.herhalde 1 gibi falan gelirler..sevindim valla.gelemeyeceksin sanmıştım..iyi oldu

ev işlerimi bitirdim..bir şeyler yaptım..bir kısmını sabah taze taze yapıcam..ohh yerük içerük ( burhan deyişiyle ).şakkıdı oynarıuk..duşumu aldım.şincik yatıcam.çok heyecanlı ve mutluyum.kocişin salondan horultusunu duyuyom.. o çoktaaan uyumuş bilem..öptüm canlarım byeşşş

sabır taşı olmak lazım demi Salihacım insan bazen gerçekten çok zorlanıyor:bbo:
kayısılı şeftalilidemi varmış:1shok:ay ben sadece elmalısını gördüm:bbo:
eda tebrik ederim ablanı sağlıkla kucağına alır inşalaaha.s.
nivea güzel sebamed dalin hepsini kullandım memnun kaldım bendekaydirigubbakcemile5
a.sbencede...
geçmiş olsun babana canım
neden kescen yogurdu canım:uhm:
Geçmiş olsun canım ama mutlaka bir doktora görünmelisin bence.Allah korusun [/QUOTE]

tekrar mevlüdünüzü allah kabul etsin canım evet yaa sabır taşı olsa çatlar vallah -tatlicadiarzu- bi düzen oturtana kadar... sabır taşı bile dayanmaz aayy bazenn kızıom bağırıom falan sona üzülüom(tabii uyuyuncakaydirigubbakcemile3 napiiim eski saatinde uyuttum artıkfisfisfis

hicrancm sende zor günlr atlatmışsın canım yaa neyse ki allahtan kızın seninle..:teselli:
canım beniim yaa allah hiç birimizi evladıyla sınamasınn..duygununda dediği gibi herkesin içinde ne yangınlar var rabbim daha büyük dert vermesin:Saruboceq:

gözde üsülme cnm ya anneciğinde senden habersz yapmış ama olmuş artık bi kere
kökü onda zaten yaww gelir yenisi kuzucuğun...:1hug:

aayy başka nediycktim yaww gece gece unuttuumm iyiimiiidelikafaduldenmirmirmirmir

Son düzenleme:

ooohh hadii bakalıım ne güseell :dance::dance:emelcim iyi kızdr biz emelle bi araya geldiikk sankii :teytey:
yıllardr birbirimizi tanıyorz çok kaynaştıık çok içten samimi içi dışı bir arkadaş canlısı :1hug:hassas.. bi kıss emelim inşallah güsel vakit geçirisinizzz.. canım....fotolarınızı bekliyceezzz...öpüldünüüzzzŞeniz

aman amann deprem demeyin çağırmayın felaketi yawwwwwwwwwwww allah korusunn

üffff ben çok korkuyorum depremden

Ya kızlar ben bekarken 99 depremlerinde ev sallanırken gülerdimm,bizimkiler aşağıya inerdi ben evde kalırdım ama şimdi durum çok farklı...
Zaten oğlumu nasıl büyülteceğim bu zamanda diye bunalıma giriyorum birde bu aklıma düştü...Düşününce insan çok kötü oluyor..Allahım korusun tüm bebişlerimizi,evlatlarımızı...
Ama tedbirimizi alalım duyar duymaz naparım o anda diye düşünüyorum evde yer arıyorumm,internetten biraz baktım..
Dolap,bulaşık mak.,çamaşır mak. önünde hayat üçgeni yapın yazıyor,birde deprem çantası tabi...yarın hazırlamayı düşünüyorum içine şu kavanoz mamalarından koyacağım su vs..Allah o şekilde kullandırmayı göstermesin ama sizde alın bu önlemleri...

İyi akşamlar kızlar..Biz mevlütümüz yaptık geldik allah kabul etsin...
eda tebrik ederim ablanı sağlıkla kucağına alır inşalaaha.s.

Amin canım,saol...

aaa canıımm depremmi olackmışş oyy allah korusun yaa..benneyaptımki
rabbim ölee duruma düşürmesin kimseyii:1no2:
ya önlem almakta fayda var tabi tedbir senden taktir allahtanfisfisfis

Ya evet pahalı,bir yerde gördüm 18 milyarrrr hadi ben aldım
Annemler,Ablamlar,Abimler...18*4=72 bir ev parası....
Ya aslında en iyisi mustakil ev ama onunda güvenliği az hırsızlar saolsun...
En iyisi çadırda yaşamak hırsızda girmez:smiley-cool:

Senin niye uykun kaçtı bakim.. hadi ben şizoya bağlandım..
Bu arada avatırı dün değiştirmiştimm tesadüf oldu,içime doğdu herhallllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…