- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.821
rabbim korusunn inşallah olmazz yaaa..allah büyükk
Ya evet pahalı,bir yerde gördüm 18 milyarrrr hadi ben aldım
Annemler,Ablamlar,Abimler...18*4=72 bir ev parası....
Ya aslında en iyisi mustakil ev ama onunda güvenliği az hırsızlar saolsun...
En iyisi çadırda yaşamak hırsızda girmez:smiley-cool:
Senin niye uykun kaçtı bakim.. hadi ben şizoya bağlandım..
Bu arada avatırı dün değiştirmiştimm tesadüf oldu,içime doğdu herhallllll
kıss ne 18 milyar kasamııı ee kasa yerinee bankayya koy diicemm emme kafamçokkarıştı
tabii en iyi mustakildee güvenlik bakımından gireceği varsa daireyede girer vallaa hırsz bu sonuçtaaşutarafagitti
benim mi uykumm niee kaççtıı şakkıdıımm buğrayla uyku savaşıı yapmaktann zor uyuyo muzur oğlan onu uyutana kada benim feleğiimm şaşıyodaa ondaann :1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısın ama baksana deprem kapıda diyorlar neyse yarın bir eşimle konuşayım bakalım o ne diyecek...
Canım yaa bizimde çok büyük uyku problemlerimiz vardı 12,1,2 gece yarılrına kadar... dişi çıktıktan 2-3 gün sonra erken yatmaya başladı,yatma şekli değişti..
önceleri beşiğinde sallardım saatlerce şimdi koynuma alıyorum yüzümle oynaya oynaya yatıyor bazende göğsüme kafasını sokarak kolumda uyuyor..
Ama ben önceelri aralardada olsa göğsüme alıyordum alışsın diye...
hemen hemen 1 aydır o kadar rahatım ki şükürler olsun...İnşallah sizinde bir an önce düzene girer,göreceksin bak o zaman çok kolay oluyor tüm gün yorulsanda akşam rahat ediyorsun...
hicrancım valla ben saat vermedim..istedikleri saatte gelebikirler.mesala biz uyurkene saat 7 de dermişimm-tatlicadiarzu-..sen gel de kaç ta gelirsen gel..azucuk ta olsa görelim..seni ceylini.muhabbett edelim..dedikodu yapalım-tatlicadiarzu-)):tomato:canım hiç farketmez.işiniz bitince gelin işte.ben emelee fazla geç kalmayın dedim..tamam dedi.herhalde 1 gibi falan gelirler..sevindim valla.gelemeyeceksin sanmıştım..iyi oldu
Ben bunalıma giriyorum galiba çıkarın beni çabukkklaelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafadulden
ya çelik masa buldum,8 kişilik 1400 euro bu daha ucuz ama mobilyalara uymaz kiHem istediğin ebattada yapılıyormuş..
350 kgmışşş peki farzedelim taşınacağız o zaman nasıl taşıyacaklar çok ağır olur değil müüülaelaelaelaelae
iyi geceler arkadaşlar nasılsınızz
bize 7. ayımıza girdikk hayırlısıylaa
kızımın kilosu 8.400
boyu..70
bas çevresi 44
şimdilik iyi gidiyor gelişimii yaa ...
bebeklerimizin aylık gelişimini yazdığımız bi yer var mı..yoksa burada mı paylaşıyoz..
tabii siz artıkk bu sorumu yarınn cvp yazarsınızz..
herkese iyi geceler....
aman bacım yettim açtım kapıyı burdan çıkkkkkkk
[/URL][/IMG]
Ya diyorum ya zaten kaç gündür gelecek korkusu sardı,bebişlerimiz büyüdüğünde ortam nasıl olacak..kız sen ciddi ciddi şizoya bağlamışsın allah yardımcımız olsun kötü bişii deprem tabii ama alnımızda ne yazıyorsa o olur be güzelim korkunun ecele faydası yok derler hayırda şer de allahtan rabbim ani ölüm ani dert tasa vermesin sağlık sıhhat verisn gerisi gelir yaaa
iyi geceler arkadaşlar nasılsınızz
bize 7. ayımıza girdikk hayırlısıylaa
kızımın kilosu 8.400
boyu..70
bas çevresi 44
şimdilik iyi gidiyor gelişimii yaa ...
bebeklerimizin aylık gelişimini yazdığımız bi yer var mı..yoksa burada mı paylaşıyoz..
tabii siz artıkk bu sorumu yarınn cvp yazarsınızz..
herkese iyi geceler....
günaydın kızlarrr yine uykusuz bi gecenin ardından sabah sabah baş ağrısı ile uyandım bişiler yiyim de ilaç alıyım bari
günaydın kızlar..ben artık pek giremiyorum..nazlı çok iştahsızlaştı kuş gibi iki kaşık yiyor gerisini yutmuyor ağzında tutuyor..diş çıkarmadı daha acaba diş çıkarmadan önce bu işahsızlık normalmidir? kilosu deseniz çok zayıf..morale ihtiyacım var...7 kilo boyu ise 69 cm..(
günaydın kızlar
işte size kırpılmış keltoş deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?