Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ya çelik masa buldum,8 kişilik 1400 euro bu daha ucuz ama mobilyalara uymaz ki hem istediğin ebattada yapılıyormuş..
350 kgmışşş peki farzedelim taşınacağız o zaman nasıl taşıyacaklar çok ağır olur değil müüülaelaelaelaelae

kıss ne 18 milyar kasamııı ee kasa yerinee bankayya koy diicemm emme kafamçokkarıştı
tabii en iyi mustakildee güvenlik bakımından gireceği varsa daireyede girer vallaa hırsz bu sonuçtaaşutarafagitti
benim mi uykumm niee kaççtıışakkıdı ıımm buğrayla uyku savaşıı yapmaktann zor uyuyo muzur oğlan onu uyutana kada benim feleğiimm şaşıyodaa ondaann :1ninca:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısın ama baksana deprem kapıda diyorlar neyse yarın bir eşimle konuşayım bakalım o ne diyecek...

Canım yaa bizimde çok büyük uyku problemlerimiz vardı 12,1,2 gece yarılrına kadar... dişi çıktıktan 2-3 gün sonra erken yatmaya başladı,yatma şekli değişti..
önceleri beşiğinde sallardım saatlerce şimdi koynuma alıyorum yüzümle oynaya oynaya yatıyor bazende göğsüme kafasını sokarak kolumda uyuyor..
Ama ben önceelri aralardada olsa göğsüme alıyordum alışsın diye...

hemen hemen 1 aydır o kadar rahatım ki şükürler olsun...ınşallah sizinde bir an önce düzene girer,göreceksin bak o zaman çok kolay oluyor tüm gün yorulsanda akşam rahat ediyorsun...

bizimde öyledi edacmda şükür yine nisbetetn en geç 10.30 da uyuyo ama uyanan kada çookk zırlıyoo bi feryat bi feryat sanki dövdümmkaydirigubbakcemile3
inşallah uzun sürmez bu uykuya geçiş sorunları atlatırz tek derdimiz bu olsun allahtan kaza bela vemesin mevlam dert verip derman aratmasınn:Saruboceq:
canım allah rahatlık versiinn benn çuf .çufluyorum koçiştenn fıçayıı yerimm şimciikkdelikafadulden byees

yok anam ben sabahın 5.de kahvaltıya gelecemm banane bananeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::lepi:cokacimcoookcokacimcoook

kız sen ciddi ciddi şizoya bağlamışsın allah yardımcımız olsun kötü bişii deprem tabii ama alnımızda ne yazıyorsa o olur be güzelim korkunun ecele faydası yok derler hayırda şer de allahtan rabbim ani ölüm ani dert tasa vermesin sağlık sıhhat verisn gerisi gelir yaaa

iyi geceler arkadaşlar nasılsınızz
bize 7. ayımıza girdikk hayırlısıylaa
kızımın kilosu 8.400
boyu..70
bas çevresi 44

şimdilik iyi gidiyor gelişimii yaa ...
bebeklerimizin aylık gelişimini yazdığımız bi yer var mı..yoksa burada mı paylaşıyoz..

tabii siz artıkk bu sorumu yarınn cvp yazarsınızz..
herkese iyi geceler....

AYŞECİM NORMALDE
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...i/181392-bebeklerimizin-boy-kilosu-nasil.html

BURDAN DEVAM EDİYORDUK AMA İHMAL ETİK BİR SÜRE SENDE HALA YATMAMIŞSIN KIZZ AY NOLCAK BU BEBEİŞLER BİLMEM BENİMKİ YATIPM YATIP KALKIYORR UFFF

İYİ GECELER CANIM

Açılışı ben yapayım arkadaşlar herkese günaydın...Güzel bir haftasonu diliyorum tüm annelere ve bebişlerine...

günaydın kızlar..ben artık pek giremiyorum..nazlı çok iştahsızlaştı kuş gibi iki kaşık yiyor gerisini yutmuyor ağzında tutuyor..diş çıkarmadı daha acaba diş çıkarmadan önce bu işahsızlık normalmidir? kilosu deseniz çok zayıf..morale ihtiyacım var...7 kilo boyu ise 69 cm.. (

Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle....Gününüz aydın olsun....

aman bacım yettim açtım kapıyı burdan çıkkkkkkk
[/URL][/IMG]

ayy çok teşekkür ederim canım da bu kapı nerenin kapısı,annem bilmediğin yerlere gitme dedi:roflol: ammaa şöyle bir 5 yıldızlı otelin kapısıysa babamı tanımammkaydirigubbakcemile3 yaz gelsinn tatile gidelimm bebişlerimizle kum oynayalımmmhihoyyyt

Ya diyorum ya zaten kaç gündür gelecek korkusu sardı,bebişlerimiz büyüdüğünde ortam nasıl olacak..
Gerçi gündüzleri iyi oluyorum ama gecenin karanlığı üstüme çöküyoorrr..en iyis erkenden yatmakkaydirigubbakcemile3

Canım Maşallah gelişimi gayet iyi, cvpınıda hicran yazmış....

günaydın kızlarrr yine uykusuz bi gecenin ardından sabah sabah baş ağrısı ile uyandım bişiler yiyim de ilaç alıyım bari

Günaydınn bende çok sık ağrısı kesici alıyorum bu baş ağrısından birde sışarı çıkınca acayip şekilde tutuyo şakaklarım oyuluyor resmen...

gözde kızz bayıldım vallaaa denizoyaa, onun her haline hsatayım ben yaaaa, ama saçı uzunken daha karizmaydı şimdi bebek gibi olmuş keltoşum benim, vallaa ben bayıldımmmmm oyy datluu kuzum benimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence gayet güzel kilosu canım yaa, sen böyle şeylerle morilini niye bozuyosun canım yaaa bak insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor allah korusun bebişlerimi sağlıklı olsunlar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…