- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.841
Açılışı ben yapayım arkadaşlar herkese günaydın...Güzel bir haftasonu diliyorum tüm annelere ve bebişlerine...
günaydın kızlar..ben artık pek giremiyorum..nazlı çok iştahsızlaştı kuş gibi iki kaşık yiyor gerisini yutmuyor ağzında tutuyor..diş çıkarmadı daha acaba diş çıkarmadan önce bu işahsızlık normalmidir? kilosu deseniz çok zayıf..morale ihtiyacım var...7 kilo boyu ise 69 cm..(
günaydın kızlar
işte size kırpılmış keltoş deniz
maşallah canımiyi geceler arkadaşlar nasılsınızz
bize 7. ayımıza girdikk hayırlısıylaa
kızımın kilosu 8.400
boyu..70
bas çevresi 44
şimdilik iyi gidiyor gelişimii yaa ...
bebeklerimizin aylık gelişimini yazdığımız bi yer var mı..yoksa burada mı paylaşıyoz..
tabii siz artıkk bu sorumu yarınn cvp yazarsınızz..
herkese iyi geceler....
ayten ggııı avatarın üşüttü beniiiii sabah sabhhhh
psikolojik delüüü ler ve 10 yıl çocuğunu arayıp sormayan çocuğum var diye içi sızlamayanlar yaparlar bacum neyse boşverrrr öle filmi seyredince içim burkuldu birazz işte içimi döktüm sizee sizi de üzdüm kusura bakmayın emi canlarım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen valla canım benimkinden 3 cilt çıkar herhaldeee:roflol::roflol:
yeni avatarım nasılll -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Gözdecim çok tatlı olmuş Deniz paşa maşallah kuzuma benim ama Aytenin dediği gibi uzun saçları daha karizmatiktisırnaşık şey
Kız saçlarını atmadınız demi çocuğun ilk saçları atılmaz biliyon demiCADIARZU
annem koymuş odasına bi tutam kuzumun saçlarını
evet kesinlikle saçlı daha karizmatikti . şimdi bebek gibi oldu . bi saç ne kadar değiştiriyo hayret bişey
uzar gene napalım artık
günaydın kızlar
işte size kırpılmış keltoş deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?