Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim kızada aynı yapıyor canım birkaç ardaşta aynı şeyi sölüyor burda demekki normal diş döneminde zaten dr dün bana sorun yok olur dedi ama iyice hiç ağzına yemek koymazsa ozaman sorun ama aralarda öğün atlar veya az yers sorun olmazmış bu dönemde
fakat bu devamlı aylarca sürerse o başkaaasengözlerimebaksanab

Seda kilosu normal dr.unda söylemiştir zaten..Sağlıklı olsunlarda...
ıştah problemi bizdede var yarısını yedirene kadar ne şebeklikler yapıyorum nefesin kalmıyorr...
Damak zevkini öğrenmeye çalış mesela bizimkisi çorbaları koyu seviyor ama kahvaltıyı cıvık...
tv karşısında pencere önünde gerçi deniyorsundur hepsini biraz sabır işte o sende var zaten...
Görsen yemek yiyene kadar ev alt üst oluyor o kadar oyuncak var ama biblolrı sevdiği için onlarla yedirmeye çalışıyorum,mumluklar vazolarr havalarda uçuşuyor ...
Dünde mesela nohutları bir kapa koydumm elinini içine sokup dışarı atıyorr..
O sırada ağzına ne sokarsam işte...
Gerçi alıştırmak kötü ama yesinde nasıl olursa olsun diyoruz...

maşallah canım

Günaydınlar herkese..Güzel bir hafta sonu dilerim..

Tekrar geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın...
aynen valla canım benimkinden 3 cilt çıkar herhaldeee:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gözdecim çok tatlı olmuş Deniz paşa maşallah kuzuma benim ama Aytenin dediği gibi uzun saçları daha karizmatiktisırnaşık şey
Kız saçlarını atmadınız demi çocuğun ilk saçları atılmaz biliyon demiCADIARZU

annem koymuş odasına bi tutam kuzumun saçlarını
evet kesinlikle saçlı daha karizmatikti . şimdi bebek gibi oldu . bi saç ne kadar değiştiriyo hayret bişey
uzar gene napalım artık

annem koymuş odasına bi tutam kuzumun saçlarını
evet kesinlikle saçlı daha karizmatikti . şimdi bebek gibi oldu . bi saç ne kadar değiştiriyo hayret bişey
uzar gene napalım artık

İnanırmısın bilmiyorum ama bebeğin saçı babanın cüzdanına konulurmuş bir tutam bereket getirirmiş derler bizim büyüklerimizyerimsenibenİstersen bir tutam koy canım:)
Olsun bencede uzar kökü deniz paşada değilmi yani demi amaŞeniz

Sedacım hoşgeldin...Kilosu az olabilir ama önemli olan sağlıklı olması değilmi canım??Sen neler yaşadın hepimizden daha iyi biliyorsun sağlığın önemini..
Yemeyen çocuk çok zor seni çok iyi anlıyorum kendimden biliyorum çünkü ama inan çevremde ne kadar yemeyen bebek varsa hepsi gayet sağlıklı ve herşeyi yiyorlar şimdi..Kendi kuzenlerim arasında olsun komşumun çocukları olsun..Kendim her yemekte dayak yememek için koltukların altına giren bir çocuk...Hiçbirşey olmuyor canım hiç korkma sıkma canını...sadece sen üzüldüğünle kalıyorsun birgün bir bakcan Nazlı kuzusu herşeyi rahat rahat yiyor kendi istiyor:)

Ay evet serapcım biliyorum bankada çalışırken hepsinin bizde hesapları oluyorda ordan anlarsınız işteekaydirigubbakcemile3
Demet akalına merak edip bakmamıştım hiç ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…