Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet yaa sütüm bitiyoooooooooooooooo çok üzülüyorummmmmmmmmmmmmmm.

öle demeeee giremiş diyolaryaaa ben didim didim gittiiiiiiiiii millet 2 yaşına kadar emziriyor yawww maşallah biz neden öle olmaık allah tüm annişlerin sütünü arttırsın bebeişler anne sütüyle büyüsün inşallahh:Saruboceq:

Kızlar çok önemli bir sorum var size
Dün gece ben brokoli pırasa patates havuç şehriye çorbası yaptım Egeye içti maşallah ama fazla yaptım bizde içelim faydalı nasıl olsa diye.Bugünede kaldı..Acaba Ege ondan içebilirmi yoksa tazemi yapmam lazım yine acele cevap bekliyorum

içir yaa ne olacak dün yapmışsın bence içir canım.

günaydın kızlarrr yine uykusuz bi gecenin ardından sabah sabah baş ağrısı ile uyandım bişiler yiyim de ilaç alıyım bari

günaydın canım ben de sandenim baş ağrısı kötü yaa.canım yaa ceylinin reflüsü var demi.ona bu teşhisi nasıl koymuşlardı ilaçlı film falan çektirmişmiydin.utkunun reflüsü var mı anlamak için 1 ay sonra ilaçlı film istedi doktor.

canım ben 2-3 gün içiriyorum
meyve kavanozları varya sıcakken onlara koyuyorum onlarıda dolapta 0 derece bölmesine
ordan alıp alıp yediriyorum hep

günaydın herkese..
anam gözde naptın la çocuğa... biz uzatmaya çalışıyoz sen nasıl kıydın...
böylede çok tatlı olmuş maşallah...
çocukta bi asalet varki anacım herşey yakışıyo...

meyve kavanozları varya sıcakken onlara koyuyorum onlarıda dolapta 0 derece bölmesine

dr bize hergün taze yap ertesi gün tekrar ısıtırsan vitaminleri ölür dedi...
ben 1er tane sebzeden yapıyorum..az yapın günlük yapın kızlar sizde... ne gerek var ki...

dr bize hergün taze yap ertesi gün tekrar ısıtırsan vitaminleri ölür dedi...
ben 1er tane sebzeden yapıyorum..az yapın günlük yapın kızlar sizde... ne gerek var ki...

canım sen doktora dekiii, amannnnnnnnn yaaaaaa baymayın artık onu yapma bunu yapmaa bu neeeeeeeeeeeeedelikafadulden deeee. çorba 2 günden ne olacak. de :roflol:

EVET CANIM İLAÇLI FİLM ÇEKİLDİ 3 AY ÖNCE VE REFLÜMÜZ 4.DERECE ÇIKTI MALESEFFF5 DERECE AMELİYATLA ÇÖZÜLÜYOR DEMİŞTİ CEBEK CERRAHI BU ARADA FİLMİ BEBEK CERRAHI TAKİP EDİYORDU O SÖLEDİ BİZİM DR DA EVET DEDİ HATTA FİLM ÇEKİLİRKEN CERRAH OOOOOOOOVVVV DEDİ ÖDÜM PATLADI NOLDUUUU DEDİMMM TİTREYEREK BU ÇOCUĞUN REFLÜSÜ İLERLEMİŞ NEDEN DAHA ÖNCE ÇEKİLMEDİ FİLM TAKİBE ALINMADI ANLAMADINIZMI DEDİ BENDE AHHHH AHH ÖNCEKİ DR 6. AYDAN SONRA GEÇER DEMİŞTİ BEKLEDİK KİLO KAYBI OLUNCA DR DEĞİŞTİK DEDİMMM HMMM DEDİ ADAMMM ESKİ DOKTORUMUZ İNTERNATIONAL HOSPİTALDE BİR KADIN DR İYİYDİ AMA SON ZAMANDA BAZI SORUNLARI VARDI GALİBA BİZE PEK DİKKATİNİ, VEREMİYORDUUU

kızlar merhaba.....
buaralar egeyle ugrasmaktan gıremıyorum..
ya bebegım ıshal ve gunde 1 sefer kusuyor doktora goturdum herkeste salgın dıyıp gecıstırdı offf bırde zayıfladı kuzum cok uzuluyorumsenağlama
benım durumumda olan varmı?? okadar patates yedırıyorum hala durmadı ishali napıcagımı sasırdım yaaasenağlama

ben ertesi güne kalırsa veriyorum temiz kapta ağzı vakumlu cam kasem var onda koyuyorum valla ertedi günede veriyorum çünki 1 havuç bi,r patates pirinç brokoli maydonoz derken çorba baya oluyor kız sadece olan çorbanın yarısını yiyor o nedenle ertesi günede kalıyor ama ocakta ısıtmıyorum benmari usulü ısıtıyorm ben çorbayı öle veriyorum

canım sen doktora dekiii, amannnnnnnnn yaaaaaa baymayın artık onu yapma bunu yapmaa bu neeeeeeeeeeeeedelikafadulden deeee. çorba 2 günden ne olacak. de :roflol:

niye ki bana mantıklı geldi...
ben kendim zaten ertesi güne kalmış yemeği hayatta yemem...
günlük bitecek şekilde yaparım hep...

içir yaa ne olacak dün yapmışsın bence içir canım.

Sağolun kızlar..Bugünde içireyim bari..Yarın yaptığım çorbayı bende Gözde senin gibi camlara boşaltayım...Şimdi normal tencerede duruyor..
Bu arada doktor bize havuç patates ve zeytinyağı her çorbaya koyabilirsin dedi üstünede 2 sebze ekleyebilirsin dedi ama patatesli çorba kabız yaparmı her seferinde öbür türlü koyu olmaz herhalde ama ekmek koyabilirim demi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zaten 2.güne kalınca vitamin değeri azalıyormuş diyor doktorlar bende vercem ama o saatten sonra cam,tencere pek farketmez bence...Aman saındığın göze çöp batarmış bende vercem valla:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…